harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nesposobnjakovitju![]()
Gdje mi je @legenda da mi ga niste naljutili pa ga nema
Cisti Drinu i pravi gnijezda za rode.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nesposobnjakovitju![]()
Megamon je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nesposobnjakovitju![]()
Cisti Drinu i pravi gnijezda za rode.
trust me, imam moju ti vi, pa tamo dosla obavijest, vidit ces kad dodje kuci, pa cu ti uslikatiDevil je napisao/la:Pored TV1 odnosno mreze i Sport Kluba nesto mi tesko da poverujem u to.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kazu zakupili prava za Formulu 1
Rome dolazis li sutra ?Devil je napisao/la:Pored TV1 odnosno mreze i Sport Kluba nesto mi tesko da poverujem u to.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kazu zakupili prava za Formulu 1
Ma ubij ih sve legendo !legenda reala je napisao/la:Vidim da me ponovo prozivaju,ali neću da odgovaram na provokacije ovih matematičara![]()
![]()
eto bog njih za nešta dao
HahahahahhaJimmy from the hood je napisao/la:![]()
![]()
Veseli me sto se otvorio ovaj restoran, McDolands.![]()
[youtube][/youtube]
Nas najbolji komentator, i covjek ne moze postenu ligu komentarisat. Sramota.tanzla je napisao/la:Samo muzicki spotovi se vrte po cijeli dan.Cartman je napisao/la:Sta bi od onog kanala K1? Imaju li ikakav program? To je se nesto veliko najavljivalo, a na kraju vrlo slabo cini mi se.
Bila je neka utakmica grcke lige, ili turske, nisam siguran, prije mjesec,dva, Mijajlovic komentarisao. Od tada nista.
to je desimal ja mislimGoalgetter je napisao/la:Gdje je onaj DAVID VILLA , nije ga bilo odavno na forumu, tj. otkad je admin bio zakljucao chat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.