Jos da krene koliko "srpskih" i "hrvatskih" to bi bio vrhunac idiotizma.jovanmaksimovic je napisao/la:mi smo maksimalno decentralizovana drzava, a jos je kod nas sve nekako politicki-regionalno podijeljeno... 4 tima iz glavnog grada, ako budu (nije nemoguce) ce biti trn u oku nekima, i ne bi me cudilo da zatraze da neke regije (geografske ili politicke moraju imati odredjen broj timova)...Elegant je napisao/la:Kakve to veze ima sto su iz sarajeva ?jovanmaksimovic je napisao/la:vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3?cak ni london i moskva nemaju toliko premijerligasa u svojim ligama
Hvala Bogu pa se Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez, Celik, Travnik, Vitez i jos neki nikad nisu deklarisali kao bosnjacki nego Bosansko-hercegovacki jer dolaze iz BiH kako bi trebalo biti za sve, ali to je posebna prica ovih brojaca krvnih zrnaca..
Ne vidim nikakav problem sto ce iz Sarajeva biti cetri kluba, ako se neko bude zalio na to stvarno bi bilo glupo, nema niti jedan jedini razlog za bilo kakvu prituzbu.
Kako bi neko rekao Slaviji i Olimpiku, vi ste iz Sarajeva, ne moze vas biti cetri, ne kontam sta je problem ?