Mislio sam ozbiljno bez sarkazma sekunde. Selektor 1 kroz 1. Nemam pojma odakle tebi da se zajebajem xDAjax je napisao/la:Nemoj sad i ti zajebavat. Nekada sam puno pratio kosarku. Sad skoro nista samo fudbal. Ali Obradovic je prva liga trener, isto kao sama krema u fudbalu da ne nabrajam sad. Njega Grci i turci SUHIM ZLATOM placaju. Vole oni i Pesica i Tanjevica. Ali Obradovic je numero uno u basketu od trenera. Samo kod njega nema zajebancije kao kod Vahe ili Bajevica, stara skola. To igraca zna i odalamit ako treba, **** mu sve po spikunormalaba je napisao/la:[
Bravo buraz. Mislio sam da je fudbal pa sam trazio po wiki i izgubio se haha
OVO JE SELEKTOR![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
- donniedarko
- Kontakt:
Moze li bar priznati da je pogrijesio. Reci koji je problem sa igracima. Objasniti sto ce mu na spisku igraci koji ne zasluzuju da budu tu. Sta je mislio sa drugom utakmicom ? Moze li ikada biti samokritican i preuzeti odgovornost na svoja pleca. Mozda bi tada i prihvatio njegov ostanak, kada bi vidio kod njega zelju da postane bolji . Ali ne uvijek je neko drugi kriv. Nekad su to igraci, nekad vrijeme, nekad protivnik
Mi ako ne promijenimo selektora nece stici promjene. Ostati ce sve isto. Od igre,igraca do problema. Muciti cemo se sa imalo ozbiljnijim reprezentacijama i slaviti cemo poraze. Uvijek ce nam faliti malo da napravimo iskorak. A ostale reprezentacije ce se usavrsavati i bit ce nam sve teze savladati protivnike

Mi ako ne promijenimo selektora nece stici promjene. Ostati ce sve isto. Od igre,igraca do problema. Muciti cemo se sa imalo ozbiljnijim reprezentacijama i slaviti cemo poraze. Uvijek ce nam faliti malo da napravimo iskorak. A ostale reprezentacije ce se usavrsavati i bit ce nam sve teze savladati protivnike

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Trinity74 je napisao/la: Mrš u tri pm... Da li ti je sada smiješno pametnjakoviću ?????

Ko priziva Barbareza? Ovo više nije reprezentacija za učenje, samo dokazani stručnjaci dolaze u obzir.Virtu4l je napisao/la:Žalost mi nije sigurno. Ako će dovesti Halilhodžića ili neko drugo renomirano ime, onda neka ide. Međutim ako će doći Barbarez ili neko da se ponovo uči na reprezentaciji - neka hvala.
Nule od igraca a jedan od njih pocini sto Argentinci za 90 minuta nisu mogli.Ajax je napisao/la:Ne izmisljaj nesto sto ja nikad nisam rekao. Ne lupaj napamet. Nijednom nisam govorio o tim stvarima. I uvjek sam rekao da je Susic dobar kao 23 igrac a da su Hadzic i Vrsajevic nule od igraca. To sam rekao prije SP to mislim identicno i sada. Nije istina ne manipulisi i ne lazi:harishp je napisao/la:
Nije skontao a bogami ni vi,da ga je druga postava ili kako vi kazete nepotisti razvalila
igrao je prvi golman. prvi zadnji red ( osim mozda Sunjica ). Najbolji par zadnjih veznih koji imamo Pjanic - Besic, Najbolji napadacki par koji imamo Dzeko - Ibisevic. Jedino sto je ubacio tri ljeva igraca u taj tim. Hadzica , Vrska i Susica. Jedino Tino Susic je zadovoljio od tog trojca igraca.
Uostalom izgleda da si kontao da te persiram kad pisem vi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- donniedarko
- Kontakt:
Neko siri mrznju i sranje aaaaaaTrinity74 je napisao/la:Mrš u tri pm... Da li ti je sada smiješno pametnjakoviću ?????DukeOfWellington je napisao/la:Nema tu ništa smiješno. Osim toga znamo ko se smije bez razloga.Trinity74 je napisao/la:Hvala ti momče što si me nasmijao u vezi HalilhodžićaPozdrav...

Glavni krivac sto ne idemo dalje je sudija protiv Nigerije. Pa Susic, onda Spaha. Onih par pasova sto je dodavao pogresno. Ono sto ga je onaj crnjo preso hajde i nekako jer je lik brzi jaci od njega. Da je Seo igrao to se nebi desavalo..Dzeko i njegovo hodanje po terenu.
Ok onda. Nego Osim je za ovog mala maca. Bojim se da pojedine nase "zvjezdice" nebi izdrzale njegov dril. To bi bio raspad sistema. Cak i Vaha je za ovo mirotvorac. Meni je Vaha prvi izbor. Treba mu ponudit platu kao u Alziru i nadat se da ce prihvatit. Pape je solidan ali to nije dovoljno ako hoces nesto napravit na SP/EP. On je pao na najvecem ispitu Nigerija. Dzabe mu one sitne pobjede. Slicno kao Misimovic. Vidio se nije kad je bio najpotrebniji. Momciluk ima 32 godine igra u Kini. Nije vise kalibar za prvih 11 jedno od najbolji 20 selekcija na svijetu zalim slucaj.normalaba je napisao/la:]
Mislio sam ozbiljno bez sarkazma sekunde. Selektor 1 kroz 1. Nemam pojma odakle tebi da se zajebajem xD
- tyler durden
- Kontakt:
Priziva Barbareza pola foruma kako sam ja vidio, ocigledno ljudi misle da ako je patriota da ce valjat reprezentaciji
slucaj zeljko komsic

slucaj zeljko komsic

DukeOfWellington je napisao/la: Ko priziva Barbareza? Ovo više nije reprezentacija za učenje, samo dokazani stručnjaci dolaze u obzir.

Hvala ti za sve, za historijski uspjeh, plasman na SP, nećemo o tome koliko ti imaš zasluge za isti, al' sad je vakat da malo prošetaš.
Odlazi iz svetinje hablećino!
Nema on šta nama više objašnjavati, vidjeli smo i previšedonniedarko je napisao/la:Moze li bar priznati da je pogrijesio. Reci koji je problem sa igracima. Objasniti sto ce mu na spisku igraci koji ne zasluzuju da budu tu. Sta je mislio sa drugom utakmicom ? Moze li ikada biti samokritican i preuzeti odgovornost na svoja pleca. Mozda bi tada i prihvatio njegov ostanak, kada bi vidio kod njega zelju da postane bolji . Ali ne uvijek je neko drugi kriv. Nekad su to igraci, nekad vrijeme, nekad protivnik![]()

Bolje da se neko uci i napreduje nego da sa Safetom nazadujemo.. iako ce na EP igrat 24 repke, iako imamo prolaznu grupu sa njim ns klupi ako ne bude individualnih bljeskova, ko s Hajrovicem,bojim se da nas ceka crnilo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- 1988risha
- Kontakt:
Ja sad vise ni za cim ne zalim kad skontam na kraju... Drago mi je samo zbog nas forumaša koji smo nazivani plaćenicima,što se sve obistinilo ono o čemu smo pisali...
I boli me klinac hoće li ovaj ostat na klupi,možda boljeg nismo ni zaslužili... Spomenik mu dignite na Butmiru kad sleti...
Igrači iz Hajduka i Germanije dobijaju poziv u repku samo zato što je Pape selektor! ( TAČNO)
Avdija,Tino,Hadžić će biti na spisku pred pripreme za SP! (TAČNO)
Avdija,Tino,Hadžić idu u BRAZIL 100% ( TAČNO)
Svi igrači Germanije/Hajduk će zaigrati na SP! (TAČNO)
SVE ONO ŠTO SU JAHAČI SAJOKALIPSE negirali,ostvarilo se... Drago mi je što sma bio na pravoj strani od početka Safetovih gluposti!!!
I boli me klinac hoće li ovaj ostat na klupi,možda boljeg nismo ni zaslužili... Spomenik mu dignite na Butmiru kad sleti...
Igrači iz Hajduka i Germanije dobijaju poziv u repku samo zato što je Pape selektor! ( TAČNO)
Avdija,Tino,Hadžić će biti na spisku pred pripreme za SP! (TAČNO)
Avdija,Tino,Hadžić idu u BRAZIL 100% ( TAČNO)
Svi igrači Germanije/Hajduk će zaigrati na SP! (TAČNO)
SVE ONO ŠTO SU JAHAČI SAJOKALIPSE negirali,ostvarilo se... Drago mi je što sma bio na pravoj strani od početka Safetovih gluposti!!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nema potrebe da me persiras. Nemam ja nista protiv Papeta ili Avdije mene samo zanima kvalitet. Isto tako nebi nikad komentarisao selektora ako bi radio sitne greskice jer nemam to pravo. To spada pod slobodnu trenerovu odluku. Ako ga kritikujem onda to radim ako ima po meni neka veca greska. Sto se tice Irana ljudi su igrali najveci bunker koji sam ja vidio u zivotu. Branili su se sa svih 11 igraca. Na Messiju ili Aguero su uvjek bila trojica igraca. Protiv nas su se otvorili jer su morali ganjati rezultat. Ne mogu da vjerujem da to nisi vidio. Eto di Maria nije zabio a Avdija je zabio. Po tvojoj logici je Avdija sad bolji igrac. Kao sto smo mi bolji od Argentine jer smo ih razbili a oni nisu mogli. Pape > Sabella.harishp je napisao/la:
Nule od igraca a jedan od njih pocini sto Argentinci za 90 minuta nisu mogli.
Uostalom izgleda da si kontao da te persiram kad pisem vi

- donniedarko
- Kontakt:
Koliko se sjecam, zar nije vladao opci konsenzus na ovom forumu da ako ne uspije proci do osmine finala dolazi njegovo vrijeme da ide. Otkud sada preokret kod istih tih likova koji su trazili mir pred mundijal pa i dalje idu tvdom linijom tvrdeci da treba ostati selektor. Sto se plasite promjene ? 

Momciluk na klupi hladno iduce kvalifikacije. A Ivicu sam spomenuo radi strucnog komentara i kako se to moze preslikat na nasu igruAjax je napisao/la:Ok onda. Nego Osim je za ovog mala maca. Bojim se da pojedine nase "zvjezdice" nebi izdrzale njegov dril. To bi bio raspad sistema. Cak i Vaha je za ovo mirotvorac. Meni je Vaha prvi izbor. Treba mu ponudit platu kao u Alziru i nadat se da ce prihvatit. Pape je solidan ali to nije dovoljno ako hoces nesto napravit na SP/EP. On je pao na najvecem ispitu Nigerija. Dzabe mu one sitne pobjede. Slicno kao Misimovic. Vidio se nije kad je bio najpotrebniji. Momciluk ima 32 godine igra u Kini. Nije vise kalibar za prvih 11 jedno od najbolji 20 selekcija na svijetu zalim slucaj.normalaba je napisao/la:]
Mislio sam ozbiljno bez sarkazma sekunde. Selektor 1 kroz 1. Nemam pojma odakle tebi da se zajebajem xD
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
- 1988risha
- Kontakt:
A evo i strijelaca one godine kad je Paris SG bio prvak Francuske,da više ne dosađujete i ne svrsavate na Safetovu proslost...

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 25 jun 2014, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sada ostaje veliko pitanje za narednih 14 dana,
hocemo li i ubuduce strahovati da nas selektor strategijom i formacijom iz 1988 godine ukopa sat pred svaku utakmicu poluludom formacijom i taktikom (hocemo li strahovati od vlastitog selektora) ili cemo uzivati u uspjehu reprezentacije sa ozbiljnim radnikom. Uslov je naravno da se skrati poziv neozbiljnim fudbalerima koje trenutno imamo na izvoz.
Siguran sam da bi neznalice ubuduce mogle shvatiti da je nama na ovom prvenstvu trebala konstanta, ponajvise u formaciji i odabiru igraca i da je to bio podjednako uslov i kljuc za naredni krug.
Narednih 14 dana ce okarakterisati nasu buducnost. Ja sam ubijedjen da igraci sami ne mogu izvuci ponovo grupu, kad tad ce trebati strucnjak na klupi.
hocemo li i ubuduce strahovati da nas selektor strategijom i formacijom iz 1988 godine ukopa sat pred svaku utakmicu poluludom formacijom i taktikom (hocemo li strahovati od vlastitog selektora) ili cemo uzivati u uspjehu reprezentacije sa ozbiljnim radnikom. Uslov je naravno da se skrati poziv neozbiljnim fudbalerima koje trenutno imamo na izvoz.
Siguran sam da bi neznalice ubuduce mogle shvatiti da je nama na ovom prvenstvu trebala konstanta, ponajvise u formaciji i odabiru igraca i da je to bio podjednako uslov i kljuc za naredni krug.
Narednih 14 dana ce okarakterisati nasu buducnost. Ja sam ubijedjen da igraci sami ne mogu izvuci ponovo grupu, kad tad ce trebati strucnjak na klupi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Safete, ne zaslužujemo te!
Znam. Koji momciluk Vaha ??normalaba je napisao/la:
Momciluk na klupi hladno iduce kvalifikacije. A Ivicu sam spomenuo radi strucnog komentara i kako se to moze preslikat na nasu igru
Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 5 gostiju.