7Martex je napisao/la:Manchester United U18 5-0 Newcastle United U18
4 gola James-a Wilsona
1 gol Jack Rudge
P.S. Jos se igra utakmica
EDIT: 6-1 peti gol Wilsona
Riot u Newcastlu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
7Martex je napisao/la:Manchester United U18 5-0 Newcastle United U18
4 gola James-a Wilsona
1 gol Jack Rudge
Kenji Gorre za United sedmi golEPL je napisao/la:7Martex je napisao/la:Manchester United U18 5-0 Newcastle United U18
4 gola James-a Wilsona
1 gol Jack Rudge
Riot u Newcastlu
unavita je napisao/la:evvo povedose plavcijbg a zreli za kiksa bili
pobjeda liverpoola bi bila odlicna za nasSirAlexFerguson je napisao/la:Chelsea-Stoke 0:0. Stoke ne može nikog ni pobijedit ni izgubit.
Kiks Chelsea bi bio odličan za nas
Nemoj druze opet ces dzabe ban zaraditi. Konstantno provociras an temisoxx je napisao/la:pobjeda liverpoola bi bila odlicna za nasSirAlexFerguson je napisao/la:Chelsea-Stoke 0:0. Stoke ne može nikog ni pobijedit ni izgubit.
Kiks Chelsea bi bio odličan za nas![]()
sutra dobre tekme.. nedjelja ce proletit sad pa sad.. prije toga kladionica i kafa a kasnije utakmice do 7 :p
Sve je otvoreno, ali mislim da smo kvalitetniji i da mozemo do pobjede!Martex je napisao/la:Ja ne bi bio nezadovoljan danas i sa bodom jer Liverpool uvijek ima motiv vise kada igra protiv nas pogotovo na Anfieldu, jos je danas ako se ne varam prva utakmica kod kuce nakon obljetnice Hillsborougha... Slazem se sa @Muamer985 da Nanija treba staviti u prvu i takodjer se nadam da Ferguson nece opet neke improvizacije praviti na pozicijama kao Giggs na centralnog veznog,Welbeck krilo,Kagawa krilo,Valencia bek itd...
Danas do pobjede!
Da smo kvalitetniji jesmo i mozemo do pobjede ali znamo iskustva iz proslih godina koliko budu motivisani protiv nas i sa kakvom ekipom su igrali i proslih sezona tako da zelim pobjedu ali nisam nezadovoljan ni sa bodom jer smo rijesili koliko toliko kvalitetno jedno tesko gostovanje, prizeljkujem ovaj sastav:EPL je napisao/la:Sve je otvoreno, ali mislim da smo kvalitetniji i da mozemo do pobjede!Martex je napisao/la:Ja ne bi bio nezadovoljan danas i sa bodom jer Liverpool uvijek ima motiv vise kada igra protiv nas pogotovo na Anfieldu, jos je danas ako se ne varam prva utakmica kod kuce nakon obljetnice Hillsborougha... Slazem se sa @Muamer985 da Nanija treba staviti u prvu i takodjer se nadam da Ferguson nece opet neke improvizacije praviti na pozicijama kao Giggs na centralnog veznog,Welbeck krilo,Kagawa krilo,Valencia bek itd...
Danas do pobjede!
Njihova zadnja linija je spora i tu je prva nasa prednost. Suarez nece moci sam, pored Vide i Ria.
Mislim da RvP i Kagawa mogu Skrtela da srede.
Heheh cuj Jonhson? Micah Richards je meni bolji i kvalitetni bek...Hypnose je napisao/la:Ne volim vas i jedan ste mi od mrzih klubova, al' ce te danas satrati onu sušu sa Anfielda..... Ne zna se koji im je igrac gori, al' oni od njih prave nevidjene klase... Recimo za odbranu kazu da im je vrhunska al' opet nesto ne stima pa primaju tek po 2 gola po utakmici.... I to ce RvP vjesto da koristi.....
Ziva istina je ovo sto ce vam reci.... U cetvratak malo setam gradom sa jaranom, navijacem Liverpoola i diskutujemo o igri Juveta protiv Chelsea i o Vidalu kao vjerovatno najboljem DMC na svijetu(bar meni al' je i mnogim drugim) s obzirom da nema tog DMC koji onoliko ofanzivno dobar(mozda Yaya Toure dok je igrao u Barci, s obzirom da sad igra AMF) i onda on mrtav hladan rece da je Joe Allen bolji jer ima 98% uspjesnost dodavanja.... To kad je rekao isto kao da me neko palicom po glavi udari i to ono kvalitetno..... Ili tek kad rece da je Glen Johnson najbolji desni bek u historiji EPL![]()
![]()
....
Zbog toga su mi oni dosta mrzi od vas jer svoje antitalente poput Carolla, Kellya, Borinia, Lucasa i dr. prave igracinama a vi svoje ne s obzirom da cesto vidim da lose pisete o Andersonu, Bebeu i dr...
Nadam se vasoj pobjedi samo iz tog razloga.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.