Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

EPL
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la EPL » 22 sep 2012, 15:11

Martex je napisao/la:Manchester United U18 5-0 Newcastle United U18

4 gola James-a Wilsona :o
1 gol Jack Rudge

P.S. Jos se igra utakmica :D

EDIT: 6-1 peti gol Wilsona :lol:
7

Riot u Newcastlu ;)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 sep 2012, 15:16

EPL je napisao/la:
Martex je napisao/la:Manchester United U18 5-0 Newcastle United U18

4 gola James-a Wilsona :o
1 gol Jack Rudge

P.S. Jos se igra utakmica :D

EDIT: 6-1 peti gol Wilsona :lol:
7

Riot u Newcastlu ;)
Kenji Gorre za United sedmi gol :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 sep 2012, 17:39

Chelsea-Stoke 0:0. Stoke ne može nikog ni pobijedit ni izgubit.
Kiks Chelsea bi bio odličan za nas
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 17:42

Upravo to samo da oni sad kiksaju, i da mi sutra aBd pobjedimo.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 22 sep 2012, 17:43

evvo povedose plavci :evil: jbg a zreli za kiksa bili
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 17:46

unavita je napisao/la:evvo povedose plavci :evil: jbg a zreli za kiksa bili
:evil: :evil:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 22 sep 2012, 22:38

slika :mrgreen: Da ga je Ferguson vidio gađao bi ga kopackom.. :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 sep 2012, 22:44

SirAlexFerguson je napisao/la:Chelsea-Stoke 0:0. Stoke ne može nikog ni pobijedit ni izgubit.
pobjeda liverpoola bi bila odlicna za nas :mrgreen:

sutra dobre tekme.. nedjelja ce proletit sad pa sad.. prije toga kladionica i kafa a kasnije utakmice do 7 :p

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 sep 2012, 22:45

Evra kraljina. Sutra samo hrabro i muški na Anfield
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 22 sep 2012, 23:35

soxx je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Chelsea-Stoke 0:0. Stoke ne može nikog ni pobijedit ni izgubit.
pobjeda liverpoola bi bila odlicna za nas :mrgreen:

sutra dobre tekme.. nedjelja ce proletit sad pa sad.. prije toga kladionica i kafa a kasnije utakmice do 7 :p
Nemoj druze opet ces dzabe ban zaraditi. Konstantno provociras an temi :) Ovo nije neka provokacija, ali je tvoj standardni pcoetak :roll:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 23 sep 2012, 09:56

Dosao je i taj dan, za najveci derbi EPL, i jedan od najvecih na planeti... poseban naboj cini i tragedija, pa ce scouseri biti jos vise naspanovani... Kvalitetni smo, jaci smo i imamo iskusnijeg trenera u ovakvim tekmama je nasa velika prednost! 1:3 United!

Danas ne znam ni sam koga na gol De Gea tradicionalno dobro brani protiv scousera, Lindergard je bolji za vazdusne duele..
Evra vazda protiv scouser kiksa i nisam za njega na beku.
Sastav koji bih volio:
Lindergard
Rafael, Rio, Vidic, Buttner
Valencia, Carrick, Scholes, Wellback
Kagawa, RvP

GGMU!

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 23 sep 2012, 10:40

Trebalo bi da Nani podje utakmicu od pocetka...Treba nam igrac koji moze bez dodavanja prenosit lopte duboko u polovinu protivnika
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 sep 2012, 10:55

Ja ne bi bio nezadovoljan danas i sa bodom jer Liverpool uvijek ima motiv vise kada igra protiv nas pogotovo na Anfieldu, jos je danas ako se ne varam prva utakmica kod kuce nakon obljetnice Hillsborougha... Slazem se sa @Muamer985 da Nanija treba staviti u prvu i takodjer se nadam da Ferguson nece opet neke improvizacije praviti na pozicijama kao Giggs na centralnog veznog,Welbeck krilo,Kagawa krilo,Valencia bek itd...

Danas do pobjede!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 23 sep 2012, 11:04

Martex je napisao/la:Ja ne bi bio nezadovoljan danas i sa bodom jer Liverpool uvijek ima motiv vise kada igra protiv nas pogotovo na Anfieldu, jos je danas ako se ne varam prva utakmica kod kuce nakon obljetnice Hillsborougha... Slazem se sa @Muamer985 da Nanija treba staviti u prvu i takodjer se nadam da Ferguson nece opet neke improvizacije praviti na pozicijama kao Giggs na centralnog veznog,Welbeck krilo,Kagawa krilo,Valencia bek itd...

Danas do pobjede!
Sve je otvoreno, ali mislim da smo kvalitetniji i da mozemo do pobjede!
Njihova zadnja linija je spora i tu je prva nasa prednost. Suarez nece moci sam, pored Vide i Ria.
Mislim da RvP i Kagawa mogu Skrtela da srede.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 23 sep 2012, 11:07

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Babo fudbala!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 sep 2012, 11:09

EPL je napisao/la:
Martex je napisao/la:Ja ne bi bio nezadovoljan danas i sa bodom jer Liverpool uvijek ima motiv vise kada igra protiv nas pogotovo na Anfieldu, jos je danas ako se ne varam prva utakmica kod kuce nakon obljetnice Hillsborougha... Slazem se sa @Muamer985 da Nanija treba staviti u prvu i takodjer se nadam da Ferguson nece opet neke improvizacije praviti na pozicijama kao Giggs na centralnog veznog,Welbeck krilo,Kagawa krilo,Valencia bek itd...

Danas do pobjede!
Sve je otvoreno, ali mislim da smo kvalitetniji i da mozemo do pobjede!
Njihova zadnja linija je spora i tu je prva nasa prednost. Suarez nece moci sam, pored Vide i Ria.
Mislim da RvP i Kagawa mogu Skrtela da srede.
Da smo kvalitetniji jesmo i mozemo do pobjede ali znamo iskustva iz proslih godina koliko budu motivisani protiv nas i sa kakvom ekipom su igrali i proslih sezona tako da zelim pobjedu ali nisam nezadovoljan ni sa bodom jer smo rijesili koliko toliko kvalitetno jedno tesko gostovanje, prizeljkujem ovaj sastav:

De Gea
Rafael Vidic Ferdinand Evra
Carrick
Valencia Nani
Kagawa
Welbeck RVP

Tuzla - Grad koji volim!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 sep 2012, 11:22

Ne volim vas i jedan ste mi od mrzih klubova, al' ce te danas satrati onu sušu sa Anfielda..... Ne zna se koji im je igrac gori, al' oni od njih prave nevidjene klase... Recimo za odbranu kazu da im je vrhunska al' opet nesto ne stima pa primaju tek po 2 gola po utakmici.... I to ce RvP vjesto da koristi.....
Ziva istina je ovo sto ce vam reci.... U cetvratak malo setam gradom sa jaranom, navijacem Liverpoola i diskutujemo o igri Juveta protiv Chelsea i o Vidalu kao vjerovatno najboljem DMC na svijetu(bar meni al' je i mnogim drugim) s obzirom da nema tog DMC koji onoliko ofanzivno dobar(mozda Yaya Toure dok je igrao u Barci, s obzirom da sad igra AMF) i onda on mrtav hladan rece da je Joe Allen bolji jer ima 98% uspjesnost dodavanja.... To kad je rekao isto kao da me neko palicom po glavi udari i to ono kvalitetno..... Ili tek kad rece da je Glen Johnson najbolji desni bek u historiji EPL :shock: :o :lol: ....
Zbog toga su mi oni dosta mrzi od vas jer svoje antitalente poput Carolla, Kellya, Borinia, Lucasa i dr. prave igracinama a vi svoje ne s obzirom da cesto vidim da lose pisete o Andersonu, Bebeu i dr...
Nadam se vasoj pobjedi samo iz tog razloga.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 23 sep 2012, 11:26

A jel Rooney-a danas 100% nema??? Znam da se nesto pisalo o tome da ce biti spreman tek sljedece sedmice, al opet kontam da to opet nije neka Fergusonova splacka :D

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 23 sep 2012, 11:35

Hypnose je napisao/la:Ne volim vas i jedan ste mi od mrzih klubova, al' ce te danas satrati onu sušu sa Anfielda..... Ne zna se koji im je igrac gori, al' oni od njih prave nevidjene klase... Recimo za odbranu kazu da im je vrhunska al' opet nesto ne stima pa primaju tek po 2 gola po utakmici.... I to ce RvP vjesto da koristi.....
Ziva istina je ovo sto ce vam reci.... U cetvratak malo setam gradom sa jaranom, navijacem Liverpoola i diskutujemo o igri Juveta protiv Chelsea i o Vidalu kao vjerovatno najboljem DMC na svijetu(bar meni al' je i mnogim drugim) s obzirom da nema tog DMC koji onoliko ofanzivno dobar(mozda Yaya Toure dok je igrao u Barci, s obzirom da sad igra AMF) i onda on mrtav hladan rece da je Joe Allen bolji jer ima 98% uspjesnost dodavanja.... To kad je rekao isto kao da me neko palicom po glavi udari i to ono kvalitetno..... Ili tek kad rece da je Glen Johnson najbolji desni bek u historiji EPL :shock: :o :lol: ....
Zbog toga su mi oni dosta mrzi od vas jer svoje antitalente poput Carolla, Kellya, Borinia, Lucasa i dr. prave igracinama a vi svoje ne s obzirom da cesto vidim da lose pisete o Andersonu, Bebeu i dr...
Nadam se vasoj pobjedi samo iz tog razloga.....
Heheh cuj Jonhson? Micah Richards je meni bolji i kvalitetni bek...

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 23 sep 2012, 12:23

evo dok Rooneya nema mogla bi i taktika 4-3-3 danas proci...ustvari to vec i igramo,samo sto je Kagawa malo istureniji...Ferguson ce Evri pruzit priliku radi Suareza namjerno,mada sam i ja za Butnera...
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.