FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 23 feb 2014, 19:00

Iskreno, nisu se utakmice prijateljske trebale igrat na pomocnom barem, ne sve, jer nigdje nema onakvog ravnog trena i glatkog, da kad loptu uputis da ona ide perfektno i da klizi. Vecina terena ce biti pogotov proljece ako bude kisno, sa blatom i tesko ce lopta ici. Mislim da je prvih 11 onih sto su razbili Mladost prvo poluvrijeme u Tuzli, sa mujkom, i mehidicem po stranama, redzepi, oma i jaha. Jaha je spremniji od Husica za brat bratu 2 nivoa, i dok se ovaj ne dotjera nece vidit prvi 11 prije Jahe. U napadu Krpic, a pozadi Migi, Morankic, Sale, Efendic, i golman Hadzic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2014, 19:19

Drago mi je sto sam vidio Gradinu danas dobru. ;) Ljudi citajte izmedju redova, nemojte biti providni. Ne kritikujte.
Danas odlicna utakmica. Svi trebamo biti zadovojlni. Zapamtite. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 23 feb 2014, 19:36

Probisvjet slazem se sa tobom , jaka Gradina nam godi !

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 23 feb 2014, 19:48

Ne znam ko i po kojem osnovu dovodi igrače u Slobodu,ali po danas viđenom (generalka),mišljenja sam kako će se utakmice osim na terenu završavati i drugim putevima???Gradina je danas bila apsolutno bolji rival iako desetkovana povredama (Lika,Popara) i odlaskom standardnog golmana Baščelića (Radnički),Džafe (proba Austrija)i Maketa (Radnički) .Teren u Srebreniku je za ovo doba godine odličan,posebno ako se uzme u obzir i činjenica kako pola lige igra na krompirištima,jedino ako preplaćene zvijezde nisu do sada igrale na tepisima liga petice,pa im je danas bilo onemogućeno da pokažu sav svoj "raskošan talent"???Teren je isti za sve,a Gradina definitivno nije igrala bunker.Veliki pozdrav,i neka se ko ne uvrijedi,ali ovo je moje objektivno mišljenje,i iskreno svi mi u Srebreniku volimo prije Slobodu u PL,nego Jedinstvo!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2014, 19:53

Asina je napisao/la:Ne znam ko i po kojem osnovu dovodi igrače u Slobodu,ali po danas viđenom (generalka),mišljenja sam kako će se utakmice osim na terenu završavati i drugim putevima???Gradina je danas bila apsolutno bolji rival iako desetkovana povredama (Lika,Popara) i odlaskom standardnog golmana Baščelića (Radnički),Džafe (proba Austrija)i Maketa (Radnički) .Teren u Srebreniku je za ovo doba godine odličan,posebno ako se uzme u obzir i činjenica kako pola lige igra na krompirištima,jedino ako preplaćene zvijezde nisu do sada igrale na tepisima liga petice,pa im je danas bilo onemogućeno da pokažu sav svoj "raskošan talent"???Teren je isti za sve,a Gradina definitivno nije igrala bunker.Veliki pozdrav,i neka se ko ne uvrijedi,ali ovo je moje objektivno mišljenje,i iskreno svi mi u Srebreniku volimo prije Slobodu u PL,nego Jedinstvo!!!
Svaka cast Gradini, prezadovoljan. Ono sto sam vidio pokazuje da je Gradina odlicno poslozena i da imaju kvalitet.
Pozdrav komsijama i sretno u nastavku prvrnstva.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 feb 2014, 20:10

Gorki je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Neznam samo zbog cega ti je potreban ovaj post bio ???? Do kad ce te provokacije ici ?

Kažem samo ono što očekujem od vas (čast pojedincima,bez ikakvih provokacija) ;)
Vidis da je ovaj Gorki gori od anonimnog, on i Staragarda citav dan provociraju na temi Jedinstva, nemaju oni sta reci Anonimnom...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 feb 2014, 20:13

dok god bude ciro igrao sa dva zadnja vezna nema od igre nista ,vidilo se to i na utakmici protiv slabasne sloge simin han gdje ni tad nije bilo povezane igre a i protiv mladosti,stara slobodina boljka ;) veznog reda nigdje

ciro do sad ni jednom nije probao zajedno redzepija i husica ,to su dva igraca koji jedini i mogu to povezat lijepo.
dovoljan je omic iza njih i to je to,odbrana je tak i nak jaka
jaha dok god bude igrao nema od igre nista, lika neko gura da valja ccc
gdje ga samo nadjose ko "pojacanje" ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 feb 2014, 20:23

Zna li neko ko je danas bio fotograf tj ko ubacuje slike na oficijelnu stranicu, da ga pitam da li ima slika kad je bila bakljada?

I hvala na lijepim riječima što se tiče igre Gradine, pogotovu forumašu ''ProbiSvijet''.

Danas lijepa i korektna atmosfera, svakako za ponoviti. Pozdrav :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 feb 2014, 20:25

Crveno-crni sindrom pred nastavak prvenstva: Nove majice u prodaji!

slika

Utakmicom u Srebreniku zaključen je pripremni period u kojem su fudbaleri Slobode odigrali ukupno 10 pripremnih utakmica.

Naši prvotimci danas su odigrali generalnu probu u Srebreniku protiv Gradine koja je završena bez golova 0:0.

Utakmicom u Srebreniku zaključen je pripremni period u kojem su fudbaleri Slobode odigrali ukupno 10 pripremnih utakmica u kojima su ostvarili šest pobjeda, tri remija i poraz od Crvene Zvezde rezultatom 0:3.

Narednog vikenda počinje drugi dio sezone Prve lige FBiH, očekivanja navijača i vjera u povratak crveno-crnih u društvo najboljih nikada nisu bili veći. Na čelu sa Ćirom Blaževićem na Tušnju ali i u cijelom gradu prisutna je euforija i pozitivne vibracije osjetne su na svakom koraku.

Zahvaljujući saradnji sa firmom "Uncro D.O.O." svi navijači i simpatizeri FK Sloboda na početku su mogli kupiti tri artikla sa klupskim obilježjima. U prodaju su puštene majice crvene i crne boje sa dva različita natpisa, te šolja i upaljač sa klupskim grbom a sada su u prodaji i nove majice koje možete naći u navedenim prodajnim objektima, prihod od prodaje biće namijenjen za pomoć rada u klubu, o čemu ćemo vas periodično iformisati putem našeg medija, fksloboda.ba kao i facebook stranice.

Majice po cijeni od 20 KM možete kupiti u Tabacco Shopovima na tri lokacije u gradu: TC Omega, kod Kapije, TC Robot centar.

tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 feb 2014, 20:39

Ćiro za Jusufbašića:
"Pa vidjeli ste šta je on promašio?! Kad' fudbaler ne iskoristi takvu šansu najbolje je da sam izađe iz igre. I to ne da ide na klupu, već svojoj kući!".
Slažem se,trebaju se 100%-ne šanse realizovati nema tu puno mudrovanja!Uvijek nam je realizacija slaba tačka bila.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 feb 2014, 20:53

Gorki je napisao/la:Ćiro za Jusufbašića:
"Pa vidjeli ste šta je on promašio?! Kad' fudbaler ne iskoristi takvu šansu najbolje je da sam izađe iz igre. I to ne da ide na klupu, već svojoj kući!".
Slažem se,trebaju se 100%-ne šanse realizovati nema tu puno mudrovanja!Uvijek nam je realizacija slaba tačka bila.
E jbg, pa kad bi se tako gledalo Džeko bi već sad bio u Sarajevu s obzirom šta je mašio. Da je Jusufbašić neki mega napadač ne bi igrao u Bosni.
Al Ćiro je uvijek volio kakit po nekim igračima

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 feb 2014, 20:58

ma Ciro od prvog dana ne gotivi Jusufbasica i dzana momku **** samopouzdanje :!: sta je Kapic dosad sve profulao nebi trebo ni igrat vise....
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 feb 2014, 21:36

Ovo danas je bila takticka varka, a uzgred imamo odlicne odnose sa Gradinom :)
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 feb 2014, 21:37

Asina je napisao/la:Ne znam ko i po kojem osnovu dovodi igrače u Slobodu,ali po danas viđenom (generalka),mišljenja sam kako će se utakmice osim na terenu završavati i drugim putevima???Gradina je danas bila apsolutno bolji rival iako desetkovana povredama (Lika,Popara) i odlaskom standardnog golmana Baščelića (Radnički),Džafe (proba Austrija)i Maketa (Radnički) .Teren u Srebreniku je za ovo doba godine odličan,posebno ako se uzme u obzir i činjenica kako pola lige igra na krompirištima,jedino ako preplaćene zvijezde nisu do sada igrale na tepisima liga petice,pa im je danas bilo onemogućeno da pokažu sav svoj "raskošan talent"???Teren je isti za sve,a Gradina definitivno nije igrala bunker.Veliki pozdrav,i neka se ko ne uvrijedi,ali ovo je moje objektivno mišljenje,i iskreno svi mi u Srebreniku volimo prije Slobodu u PL,nego Jedinstvo!!!
jarane..uz svo postovanje prema gradini al izjavit da je gradina bila apsolutno bolja je u najmanju ruku smijesno...tekma je i po sansama bila bara bara...nista specijalno..po 2,3 poluprilike na obadvije strane
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 feb 2014, 21:38

Chinaglia je napisao/la:evo @rukfasha i @Minimuma, čekamo i @joksimovica :lol: ne bi me čudilo da je to sve jedan te isti lik :mrgreen:
Datum vaše registracije sve kaže ko ste i šta radite ovdje.Odavno sam vas pročitao. ;)

Ono što me raduje ,je da su ovdje već neki počeli da svataju,i da kontaju ko nam je došao,a koga smo otjerali ili nismo htjeli ,i ko je glavni krivac,.Mićo Pršeš,Musić su izmislili fudbal za ove novopridošle.Jedino Redžepija smatram pojačanjem,
Podržimo ove momke ,jer nema nam druge,i molimo Boga da naš predsjednik skonta ,kome je dao da vodi glavnu riječ u našoj svetinji,
Nije dovoljno samo doći i reći veeliki nas je broj.Mislim da ekipa može daleko bolje igrati,ako i ne zna nošena nama -može do svake pobjede.Pokažimo i tuu stranu navijanja,Nije ni počelo prvenstvo, vi se ovdje neki,već predali,a dušmani jedva čekaju -ilikuju.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 feb 2014, 21:53

Atmosfera u Srebreniku za 10!

slika

Gradski stadion u Srebreniku pohodilo je preko 2.000 navijača koji su željeli ispratiti posljednju pripremnu utakmicu svojih ljubimaca.

Tradicionalno, naši navijači "Fukare" sa tribina su Crveno - crnim davali ogromnu podršku, a cjelokupna atmosfera može se nagraditi najvećom ocjenom.

Na samom početku susreta minutom šutnje odata je počast za Jasmina Likića i Naila Mašića, navijača i fudbalera Gradine koji su tragično okončali svoje živote.

slika

Tribine su tugovale za dva mlada života, a kada je napokon počeo meč, suprotstavljene navijačke grupe "Fukare" i "Apachi" većinu susreta ispratile su u fer i zajedničkom navijanju.

U 20. minuti susreta utakmica je prekinula, Apachi su izvjesili transparent u spomen na preminule Mašića i Likića, a Fukare su tu gestu dočekale gromoglasnim aplauzom. Uslijedilo je i skandiranje naših navijača: "Vi ste Apachi, najjači ste najjači!", na šta su Srebreničani uzvratili: "Fukare Tuzla!".

Sve u svemu, bilo je sjajno gledati jednu utakmicu bh. prvoligaša koja je protekla u fer navijanju, bez uvreda, pogrdnih riječi i primitivizma!

fksloboda.ba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 feb 2014, 21:56

Ovi haman nisu nista bolji od onih sto su igrali jesenji dio :)
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 feb 2014, 21:56

Skver je napisao/la:Ovi haman nisu nista bolji od onih sto su igrali jesenji dio :)
:D :lol: :lol:..tu je to...u pet deka...ali ne smijes zaboravit jesenji dio prvenstva pod palicom banovickog maga koji je pravio tu prevagu svojim lucidnim odlukama kojima je jednostavno zbunjivao kako domace tako i gostujuce fudbalere i strucni stab
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 23 feb 2014, 22:03

Skver je napisao/la:Ovi haman nisu nista bolji od onih sto su igrali jesenji dio :)
Potpuno si upravu. Kad ti je Jaha pojačanje kud ćeš dalje...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 feb 2014, 22:06

Gdje je Gradina bila na pripremama? Izgleda ljudi egal sto se tice fizicke spreme :) Vratite nam banovickog Jurgen Klopp-a :D
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.