Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NE seriharry_90 je napisao/la:Larissa se skinula napokonkako dobro izgleda
Ne seremSarajlijc@ je napisao/la:NE seriharry_90 je napisao/la:Larissa se skinula napokonkako dobro izgleda
Lazes matere mi da se skinulaharry_90 je napisao/la:Ne seremSarajlijc@ je napisao/la:NE seriharry_90 je napisao/la:Larissa se skinula napokonkako dobro izgleda
koji si ti,nesto si mi poznat .
Zato ćete vi u pakao jer ste udarali prije braka, a ja ću u raj.Vjecna Robija je napisao/la:A monologu krivo sto on ne moze ici,nalozio se momak
nije umocio ima godina
Zato ces tamo biti sam,eventualno sa modnim mackom ili Emerik GudeljomMonolog je napisao/la: Zato ćete vi u pakao jer ste udarali prije braka, a ja ću u raj.
Pa dobro. Mi ćemo biti jedini muškarci tamo, u pravu si. Ostalo će sve biti odlično građene Latinoamerikanke ili Afroamerikanke. Pošto su njih dvojica homoseksualci (tako reče @EmirVjecna Robija je napisao/la:Zato ces tamo biti sam,eventualno sa modnim mackom ili Emerik Gudeljom
Ja znam da ce larisa ici u pakao i ja idem za njomMonolog je napisao/la:Pa dobro. Mi ćemo biti jedini muškarci tamo, u pravu si. Ostalo će sve biti odlično građene Latinoamerikanke ili Afroamerikanke. Pošto su njih dvojica homoseksualci (tako reče @EmirVjecna Robija je napisao/la:Zato ces tamo biti sam,eventualno sa modnim mackom ili Emerik Gudeljom), onda će sve žene biti samo moje, dok ćete vi u paklu goriti prilikom saginjanja obdarenim crncima.
bio sam...sarajlija89 je napisao/la:Jel ko bio u Podacima , na moru, od vas???
Odoh na more u petak ili sub,samo dok Sarajevo odigra tekmu. Jaran me nagovori, bio prosle god, kaze da je ok. Imal ko kakvih iskustava???
Imal picki, sto je najvaznije
hhahhahahaMonolog je napisao/la: Pa dobro. Mi ćemo biti jedini muškarci tamo, u pravu si. Ostalo će sve biti odlično građene Latinoamerikanke ili Afroamerikanke. Pošto su njih dvojica homoseksualci (tako reče @Emir), onda će sve žene biti samo moje, dok ćete vi u paklu goriti prilikom saginjanja obdarenim crncima.
Samo muzicki spotovi se vrte po cijeli dan.Cartman je napisao/la:Sta bi od onog kanala K1? Imaju li ikakav program? To je se nesto veliko najavljivalo, a na kraju vrlo slabo cini mi se.
Pored TV1 odnosno mreze i Sport Kluba nesto mi tesko da poverujem u to.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kazu zakupili prava za Formulu 1
Trenutno korisnika/ca: JackW, jasmin10, NebeskaSila96 i 15 gostiju.