Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ceze
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ceze » 21 jan 2016, 23:16

jovanmaksimovic je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Pricajte sta hocete, ali ja se opet nadam da ostanu Olimpik i Slavija. Sto vise utakmica u Sarajevo, to za mene bolje i kao navijaca Zeljeznicara pa tako i kao velikog ljubitelja domaceg fudbala :D

I naravno, 22 kola pa liga za prvaka i liga za opstanak sa prenosenjem punih bodova.
vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3? :D cak ni london i moskva nemaju toliko premijerligasa u svojim ligama
Ima Hrvatska :D
Četiri od deset su iz Zagreba.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 23:20

Ajzea je napisao/la:Pa šetale su i Viole, šetali su i oni Poljaci :lol:
Oni su bjezali kroz Carsiju, nisu bas setali :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 07:06

FaustinoAsprilla je napisao/la:
keno83 je napisao/la:smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu
jos kad zivotinje propricaju to ce se zvat basna.

momci vas mlatili gdje su stigli zapalili vam 3-4 transparenta i opet on o nekoj famoznoj armiji koja spava nekakvim kafanskim tucama :lol: :lol: :lol:
ultrasi u bridzu naletili na nindzu, jos se bojite mimo bulevara proci a ne nekog mlatit hahah

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 07:09

Cocaine je napisao/la:Evo poceo je komsija cifru od 1500 ljudi sa grbavice smanjivat na 600 ( mada je i tih 600 za njih naučna fantastika) Piše i hvali se prolascima u 08 ujuto dok realnost izgleda ovako
slika
slika
Ja patetike cuj 600-700 :urnebes: bola vas ovoliko nikad nigdje nece otici. Bjezi tamo beri masline :wave:
ova druga slika pastrmka "kad nas momci biju gdje stignu" hahahah, eto bola ovako uvijek, pa kako vise, zao mi maaaajke mi. da ne govorim tek poslije rata, gonili vam pipu sunjica i one debile do avenije, sta je onaj prco dobijo degeneka tih godina kad se samo sjetim hahah strasno.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 08:27

dejavu je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na noge :zviz:
ultrasi x puta setali kroz sarajevo , nisu razbijali pa nisu frajeri? evo ti kroz stari grad i poslije pored kluba navijaca red army na dan gradskog derbija, sretali i ugledne njihove clanove (S....) ali nisu nikog dirali. Bilo bi mangupski razbit ove ducane sta li?

slika

bilo je slika i iz sarajeva sad nema po netu ali nije problem ni to nac.

inace se bavite glupostima , svi imaju bolje i losije momente uspome i padove. meni je drago sto su vidjeniji ultrasi zadnjih 15-20 godina uvijek isti , sto u mostaru nije ko u sarajevu. kako bar cujem budes 2-3 godine na tribini pa dobijes kartu za kriminal. odmah utoka , postajes podzemlje neko mafija itd. fuj.

eto i mrtve glave padaju u medjusobnim obracunima boze sacuvaj
Ma kad su ultrasi setali Seherom
:urnebes:
2004/5, 2007/8.... Nisi se jos rodio tad sta ces

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 08:29

keno83 je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Evo poceo je komsija cifru od 1500 ljudi sa grbavice smanjivat na 600 ( mada je i tih 600 za njih naučna fantastika) Piše i hvali se prolascima u 08 ujuto dok realnost izgleda ovako
slika
slika
Ja patetike cuj 600-700 :urnebes: bola vas ovoliko nikad nigdje nece otici. Bjezi tamo beri masline :wave:
ova druga slika pastrmka "kad nas momci biju gdje stignu" hahahah, eto bola ovako uvijek, pa kako vise, zao mi maaaajke mi. da ne govorim tek poslije rata, gonili vam pipu sunjica i one debile do avenije, sta je onaj prco dobijo degeneka tih godina kad se samo sjetim hahah strasno.
Halo keno jesi se dogovorio sa sobom za koga navijas? Vidim da ti je avenija pojam pa dodji slobodno nece te niko :thumbup:

nemoj bit ko tvoji , evo covjek kaze u cemu je fazon

ali nemoj ti bit p*** ko ostali ;)
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 22 jan 2016, 10:39, ukupno mijenjano 2 puta.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 22 jan 2016, 08:32

jovanmaksimovic je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Pricajte sta hocete, ali ja se opet nadam da ostanu Olimpik i Slavija. Sto vise utakmica u Sarajevo, to za mene bolje i kao navijaca Zeljeznicara pa tako i kao velikog ljubitelja domaceg fudbala :D

I naravno, 22 kola pa liga za prvaka i liga za opstanak sa prenosenjem punih bodova.
vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3? :D cak ni london i moskva nemaju toliko premijerligasa u svojim ligama

Arsenal,West ham,Totenham i Chelsea .... Prošle sezone bio i QPR :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 jan 2016, 09:27

DooVe je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

Nastrana liga u pm :urnebes: :mrgreen:
Dvije najjače slike :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Krletu plaho dobro, dok Tatomirović trpi ulazak stranog tijela u grču :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jan 2016, 09:39

FanVitez je napisao/la:
Arsenal,West ham,Totenham i Chelsea .... Prošle sezone bio i QPR :D
Odakle je Crystal Palace, a ni Watford nije daleko :mrgreen:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 22 jan 2016, 10:28

@sarajevo46 Mladost - Sarajevo mala prekretnica za nas, pobjeda na otvaranju naseg stadiona :D
slika

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 jan 2016, 10:46

Hvala. Treba još za Borac, Čelik, Drinu, Olimpic, Radnik, Rudar, Slavija, Sloboda, Travnik, Vitez. :D

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 22 jan 2016, 10:59

keno83 je napisao/la:
keno83 je napisao/la:smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu
jos kad zivotinje propricaju to ce se zvat basna.

momci vas mlatili gdje su stigli zapalili vam 3-4 transparenta i opet on o nekoj famoznoj armiji koja spava nekakvim kafanskim tucama :lol: :lol: :lol:
ultrasi u bridzu naletili na nindzu, jos se bojite mimo bulevara proci a ne nekog mlatit hahah
Kad se sjetim grafita tog na bulevaru,ultrasi u bridzu.. :lol: :lol:
#musvdg

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 jan 2016, 11:03

sarajevo46 je napisao/la:Hvala. Treba još za Borac, Čelik, Drinu, Olimpic, Radnik, Rudar, Slavija, Sloboda, Travnik, Vitez. :D
Jel to fare nesta pravi za stranicu?
Sabrine mi moje!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 11:40

1922VFC1981 je napisao/la:
keno83 je napisao/la: ultrasi u bridzu naletili na nindzu, jos se bojite mimo bulevara proci a ne nekog mlatit hahah
Kad se sjetim grafita tog na bulevaru,ultrasi u bridzu.. :lol: :lol:

slusaj svog brata. sto prije skontas bice ti lakse ;)

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 11:48

momci vas mlatili gdje su stigli zapalili vam 3-4 transparenta i opet on o nekoj famoznoj armiji koja spava nekakvim kafanskim tucama :lol: :lol: :lol:[/quote]
ultrasi u bridzu naletili na nindzu, jos se bojite mimo bulevara proci a ne nekog mlatit hahah[/quote]
Kad se sjetim grafita tog na bulevaru,ultrasi u bridzu.. :lol: :lol:[/quote]

a tek da vidis sjeo ja sa Batom Puljicem poslije toga u Feniksu u centru2 i prica o tome bila, i pitaju mene neki od tih momaka sto su sjedili, pa ko je taj momak, cuo sam da je ovo da je ono, da vako da nako, da vidis price kao da je brus li kako ga se boje, a kako i nece, jedne godine ljeto upeklo, i na bazenu ekipa, kad onaj mladji od Dzidica sto su tad drzali valjda bazene, nesto mu rece, ovaj ga osamari nogom, ukide ga, nije proslo par minuta, eto mu onog brata Ivice, usta Erno, opali ga nogom pade i ovaj, kad im kralj kaze, ajte sad i po starog da i njega nokautiram, a najsmjesnije od svega, dosli izbacivaci i mole ga, nemoj Erno molim te, smiri se, ne smije niko nista i babo uzo peskir prostro ga i leze spavat.
a da ne pricam, dalje, idemo Salko Grbic, ovaj jedan sto devri sa autima da ga ne imenujem, ja, i jos jedan lik, i dosadno gdje cemo, ajde veli ovaj idemo u Pink, i sad na vratima hoce da nas pretresu, i ovaj Salku ugleda, kaze ajde udjite, prolazimo mi, kad neki ispod izbacivac isto kaze stanite rasiri ruke i na Salku, kad zadrhta Salki brada, a ovaj prvi trk, neka, neka oni neka prodju izvini brate hahaha jao jada toga da vidis smijeha brate.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jan 2016, 12:01

jovanmaksimovic je napisao/la:vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3? :D cak ni london i moskva nemaju toliko premijerligasa u svojim ligama
Kakve to veze ima sto su iz sarajeva ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 12:03

ova druga slika pastrmka "kad nas momci biju gdje stignu" hahahah, eto bola ovako uvijek, pa kako vise, zao mi maaaajke mi. da ne govorim tek poslije rata, gonili vam pipu sunjica i one debile do avenije, sta je onaj prco dobijo degeneka tih godina kad se samo sjetim hahah strasno.[/quote]
Halo keno jesi se dogovorio sa sobom za koga navijas? Vidim da ti je avenija pojam pa dodji slobodno nece te niko :thumbup:

nemoj bit ko tvoji , evo covjek kaze u cemu je fazon

ali nemoj ti bit p*** ko ostali ;)[/quote]

evo mene sad kroz Aveniju, polako od Ante, iz Drugog nacina, pa lagano kod njega malo na Gorance, idemo malo vidit mu one Kavkavske ovcare, nahranit ih malo, navece opet, ako mu zena dala, lovit zenskice po gradu, znas kako je uzivanje, a kad trebalo ove iz Zrinjskog samarat, dovest cemo opet Manu Daku i Vlaju da postroje, pa ako oni ne mogne, doce onda ova ekipa,

ima i ovde anegdota, vodja te bande nekada sampion Jugoslavije u boxu, sjedio oko 12 u Pinku sa 6 momaka, i telefon mu zazvoni izadje on vani, i kad se vracao unutra, kaze mu vodja ultrasa vidi ovog jest se rapuhao, i ovaj onako iz lakta ga baci metar sa stolice i udje, nije znao ko je, i ode ovaj hajvan po te odmetnute navijace Veleza i dodje njih 10 kao sacekat ce ga pred diskotekom, oko 2 izlazi ova sestorka i ovi ko na njih, treba li dalje pisat kako su zavrsili, jadan ti majka, sutali ih podom do merkatorovog centra jadna im majka. tako da jbg navikli ti dececi da dobijaju, ali razumijem ja kako je, uzme se koja crta pa skupe se muda, i onda i kad dobijes nekako manje boli, a imas temu dan dva. bice bolje, samo radite, uskoro cete i vi i klubic vam punoljetni postat pa spremite se, jednom se punoljetstvo slavi. a na istocnu svakako mozete samo polupijani, ili polunadrogirani, zato vam i pola srednjoskolaca ni na karti Stari ne zna naci, **** muda malena, ali nema veze.
evo jedna za uzivanje ovo pjevas kad navijas za Velez i kad te mati Mostarka rodi

a ovo se pjeva na okupiranoj strani Mostara, od strane odmetnutog dijela navijaca Veleza

pronadji razliku buahahha

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 22 jan 2016, 12:05

Elegant je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3? :D cak ni london i moskva nemaju toliko premijerligasa u svojim ligama
Kakve to veze ima sto su iz sarajeva ?
mi smo maksimalno decentralizovana drzava, a jos je kod nas sve nekako politicki-regionalno podijeljeno... 4 tima iz glavnog grada, ako budu (nije nemoguce) ce biti trn u oku nekima, i ne bi me cudilo da zatraze da neke regije (geografske ili politicke moraju imati odredjen broj timova)...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jan 2016, 12:05

keno fura svoju priču, ne yebe nikog :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2016, 12:10

Ne mogu to traziti jer ce Uefa intervenisati kao sto je i prosli put kada je RS trazio da 3 ili 4 kluba ''moraju'' igrati, vidis da ne moraju :D a ako ti sta znaci Slavija ne pripada gradu Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.