Ti stvarno ozbiljan?hary_ynwa je napisao/la:Njegov brat Tarik,eto samo sam zelijo da vam javim da znate.

Daj molim te reci da se šališ

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ti stvarno ozbiljan?hary_ynwa je napisao/la:Njegov brat Tarik,eto samo sam zelijo da vam javim da znate.
Normalno da se sali, eto prvo sto ce uraditi njegov brat jeste doci na forum i javiti ljudima.Rizah je napisao/la:Ti stvarno ozbiljan?hary_ynwa je napisao/la:Njegov brat Tarik,eto samo sam zelijo da vam javim da znate.![]()
i jos je Onlineasylum je napisao/la:Normalno da se sali, eto prvo sto ce uraditi njegov brat jeste doci na forum i javiti ljudima.Rizah je napisao/la:Ti stvarno ozbiljan?hary_ynwa je napisao/la:Njegov brat Tarik,eto samo sam zelijo da vam javim da znate.![]()
Brate oprosti nisam znao, mislio sam da je neslana šala u pitanju, primi moje saučešćehary_ynwa je napisao/la:Sa bratom se nebih šalio BGM
umjesto sto vrijedas sa ovim postom, mogao si prvo potrzaiti neke informacije o tom momku pa onda nesto da napises jer sa tim se niko nebi salio a posebno njegov rodjeni brat-BOSANAC- je napisao/la:ma nemoguceprvo se zajebavo pa odjednom ovak nes saopsti
izvini,ja mislim da se zajebavas![]()
![]()
naravno,ako je istina,nemoj da te pogadja ovo sto sam napiso i primi moje saucesce i neka mu Allah vjecni rahmet podari !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.