Haj' šta ste napali na čovjeka? Riječ "oželiti" postoji i pravopisno je ispravna ...Adnel je napisao/la:Registrovao sam se na ovaj forum davne 2008 godine i nemam nesto volju puno pisati na ovom forumu to se vidi po mojim postovima al kad sam vidio ovu tvoju nepismenost morao sam se javiti nakon toliko pauze, pa covjece koji si ti brnjas nepismeni nevjerovatno cuj "Ozelili " pa gdje to iskopa sine dragi ,a sad malo o najdrazem klubu Velezu najvaznije je dobit prvu utakmicu za samopouzdanje kad uzememo u obzir da nam pola ekipe nije igralo veoma bitna pobjeda za nase Rodjene nadam se nastavku serije protiv MladostiEdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah![]()
![]()
.
Ma kakvi, Janićijević, Blagojević i Hodžić ušli u drugom pol. Neka su bodovi tu, sad se okrećemo ka MVO!shaman7 je napisao/la:
Ni Mace nije bio u sastavu? Isti problem ? Vidim Dino i Šetka tu, tako smo zaribali
I Pape vas je SVIJU pozdravio.fcsforever je napisao/la:vi nas sviju ubjeđivaste da Oštri može samo u inostranstvo. Vidim da ste se negdje zahebali , debelo
Moj šefe, Julio Cesar primi 7 komada i to tebi znači da je on taraba golman? u Olimpiku gotiva golman biti, poslije 22. kola eto čelnika Ekipa nude premije da primiš gol + imaš platu redovnu, gotiva prava. Oštri je klasni golman za našu ligu, i to niko ne može osporiti. Pozdrav, i evo jedan mali znak pažnje od mene:fcsforever je napisao/la:vi nas sviju ubjeđivaste da Oštri može samo u inostranstvo. Vidim da ste se negdje zahebali , debelo
Sve nas može iznevjeriti ali RedOne neće. Hvala velika na izvještaju. Kao i obično, detaljno i iskreno.RedOne je napisao/la:Evo početak ...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;Danas je u prostorijama kluba održan sastanak predstavnika navijača i Veleža. Predstavnici KN „Red Army“ i facebook grupe „Rođenim za rođendan“ uručili su čelnim ljudima Veleža zahvalnicu za rad i doprinos uspjesima „Rođenih“ o prošloj sezoni.
Današnji sastanak je samo nastavak izuzetno uspješne saradnje kako sa predstavnicima navijačke skupine „Red Army“, ali i brojnim navijačima Veleža koji žive i rade u inostranstvu. U tom pogledu dogovoreno je nekoliko konkretnih koraka za predstojeći period. Uskoro treba da krene pojekat „INO CARD“ koji će podrazumjevati direktnu finansijsku podršku navijača iz inostranstva. Također, pokrenut će se i tzv.“virtualna tribina“, sa forumom na kojem će moći diskutovati i komunicirati navijači Veleža koji budu imali člansku kartu kluba ili korisnici „INO CARD“. O ovim aktivnostima javnost će biti uskoro detaljno upoznata putem službene stranice Kluba, preko koje će se i moći direktno ulaziti i na „virtualnu tribinu“. Ove aktivnosti kao i do sada direktno će se koordinirati sa grupom naših aktivista iz inostratstva.
Također, zbog opsega projekta i vjere u uspješnost u projekat „INO CARD“ planirana „Crvena noć“ u Švedskoj, predviđena za 29.11.2014. godine u organizaciji facebook grupe „Rođenim za rođendan“ i njihovih predstavnika Arnada Omanovića i Samira Lalića, a u dogovoru sa istim, se odgađa za 2015. godinu i mijenja svoj cilj iz tzv. „Crvene noći“ sa feštom u donatorsku konferenciju. Cilj ovih aktivnosti je samo jedan, a to je prikupljanje kapitala za rad FK Velež.
Pirke je napisao/la:Ne znam jeli bilo... Ako jest, sori do mene je.
USKORO KREĆE PROJEKAT INO CARD I „VIRTUALNA TRIBINA“http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;Danas je u prostorijama kluba održan sastanak predstavnika navijača i Veleža. Predstavnici KN „Red Army“ i facebook grupe „Rođenim za rođendan“ uručili su čelnim ljudima Veleža zahvalnicu za rad i doprinos uspjesima „Rođenih“ o prošloj sezoni.
Današnji sastanak je samo nastavak izuzetno uspješne saradnje kako sa predstavnicima navijačke skupine „Red Army“, ali i brojnim navijačima Veleža koji žive i rade u inostranstvu. U tom pogledu dogovoreno je nekoliko konkretnih koraka za predstojeći period. Uskoro treba da krene pojekat „INO CARD“ koji će podrazumjevati direktnu finansijsku podršku navijača iz inostranstva. Također, pokrenut će se i tzv.“virtualna tribina“, sa forumom na kojem će moći diskutovati i komunicirati navijači Veleža koji budu imali člansku kartu kluba ili korisnici „INO CARD“. O ovim aktivnostima javnost će biti uskoro detaljno upoznata putem službene stranice Kluba, preko koje će se i moći direktno ulaziti i na „virtualnu tribinu“. Ove aktivnosti kao i do sada direktno će se koordinirati sa grupom naših aktivista iz inostratstva.
Također, zbog opsega projekta i vjere u uspješnost u projekat „INO CARD“ planirana „Crvena noć“ u Švedskoj, predviđena za 29.11.2014. godine u organizaciji facebook grupe „Rođenim za rođendan“ i njihovih predstavnika Arnada Omanovića i Samira Lalića, a u dogovoru sa istim, se odgađa za 2015. godinu i mijenja svoj cilj iz tzv. „Crvene noći“ sa feštom u donatorsku konferenciju. Cilj ovih aktivnosti je samo jedan, a to je prikupljanje kapitala za rad FK Velež.
Brate i od mene iskrene čestitke, svaka čast.Mostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.