RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 02 avg 2014, 20:04

Nek su tri boda tu, iako igra nije bila baš bajna. Biće ovo još bolje dok se sredi papirologija prinovama. Kad se, aBd, dobije MVO, SVI NA KOŠEVO!!!!!!!!!!¨!!!!! :clap: :clap:

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 02 avg 2014, 20:18

Adnel je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah
Registrovao sam se na ovaj forum davne 2008 godine i nemam nesto volju puno pisati na ovom forumu to se vidi po mojim postovima al kad sam vidio ovu tvoju nepismenost morao sam se javiti nakon toliko pauze, pa covjece koji si ti brnjas nepismeni nevjerovatno cuj "Ozelili " pa gdje to iskopa sine dragi ,a sad malo o najdrazem klubu Velezu najvaznije je dobit prvu utakmicu za samopouzdanje kad uzememo u obzir da nam pola ekipe nije igralo veoma bitna pobjeda za nase Rodjene nadam se nastavku serije protiv Mladosti :clap: :clap: :clap: .
Haj' šta ste napali na čovjeka? Riječ "oželiti" postoji i pravopisno je ispravna ...
.
.
.
.
... u Češkom jeziku :D

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 avg 2014, 20:35

shaman7 je napisao/la:
Ni Mace nije bio u sastavu? Isti problem ? Vidim Dino i Šetka tu, tako smo zaribali :D
Ma kakvi, Janićijević, Blagojević i Hodžić ušli u drugom pol. Neka su bodovi tu, sad se okrećemo ka MVO!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 avg 2014, 20:55

Zadovoljan. Znao sam da će biti gutavo,čaksam i sumnjao u pobjedu,ali ostvarismo je. Bit će ovo bolje. Sa Vladavićem,Haurdićem,oporavljenim Blagijevićem i Jankovićem....mogli bi biti opasan tim.

Danas,po meni,najbolji Škaljić, Pejić,Maletić.....naravno Hebibović (u prvom poluvremenu je pokazao da je zaista prerastao ovu ligu)......vrlo sam zadovoljan Škahićem, jeste da je imao onaj jedan kiks te jedno prelijetanje,ali djeluje jako školovano,tehnički potkovan....vrlo, vrloperspektivan. I Dragojević mi je bio ok, siguran u šesnaestercu,mada baš ne znam koliko je dobar na niskim loptama....

Drina ne bi trebala ispasti po ovome što je prikazala u Mostaru

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 avg 2014, 21:06

Evo da i ja prokomentarišem ovu utakmicu.Po meni klasična utakmica iz prošle sezone,gosti igrali kako su igrali tj. da ne prime go a ako ga daju i dali su.Šta smo ono mašili to je za udžbenike majke mi,sreća pa onaj iz Drine opali preko gola u prvom pol.Bojim se da će biti dosta ovakvih utakmica kod kuće i ako ovako promašivali bogami će biti kikseva kao i protekle sezone.Možda nisam objektivan ili stručan ali izgleda da smo bar fizički dobro spremni i nadam se da će se ekipa još bolje posložiti kako prvenstvo odmicalo,ekipa Drine je sasvim solidna i već se vidi kako će igrati u gostima i mislim da imaju fine šanse za opstanak.Na našu žalost puno više ekipa će igrati kao Drina i ako ne riješimo problem sa ovim promašajima biće teško ostati u vrhu.Ne treba sad puno nešto pametovati Feja je već vidio gdje smo griješili,a i bogami bez 8 igrača se igralo što nije nimalo lako,sad se okrenuti sljedećoj tekmi i očekivati da budemo kompletni.OSAM OD OSAM,OSAM OD OSAM :opaopa: :opaopa: :bow: :bow:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 avg 2014, 21:16

fcsforever je napisao/la:vi nas sviju ubjeđivaste da Oštri može samo u inostranstvo. Vidim da ste se negdje zahebali , debelo
I Pape vas je SVIJU pozdravio.

Inače utakmica k'o utakmica je bila 'nako. Prosjek naše lige. Nije bilo neke igre vele. Drina se pokazala u solidnom izdanju. Da su igrali na domaćem terenu mislim da bi na onakvu igru mogli bod izvući. Još da je onaj njihov igrač sa brojem 4 bio prisebniji kada je krenuo ka golu 1 na 1 sa golmanom bio bi to hladan tuš za sve nas.

Na kraju je ipak utakmica otišla u pravom smjeru i zasluženo smo pobjedili. Velika prilika Zvonića, pa gol Hajdarovića pa onda čista prilika opet za njega kada ju je zapucao nebu pod oblake. Vidjelo se da smo oslabljeni, ali ipak i kao takvi smo uspjeli da pobjedimo. Čestitke momcima na adekvatnom početku nove sezone i nadam se da će uz ove igrače koji nisu bili dostupni na početku sezone naša igra izgledati mnogo bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 avg 2014, 21:24

fcsforever je napisao/la:vi nas sviju ubjeđivaste da Oštri može samo u inostranstvo. Vidim da ste se negdje zahebali , debelo
Moj šefe, Julio Cesar primi 7 komada i to tebi znači da je on taraba golman? u Olimpiku gotiva golman biti, poslije 22. kola eto čelnika Ekipa nude premije da primiš gol + imaš platu redovnu, gotiva prava. Oštri je klasni golman za našu ligu, i to niko ne može osporiti. Pozdrav, i evo jedan mali znak pažnje od mene:

slika

I još jedna, nek se nađe:
slika

Kazu ovaj Halilović bolji u gramatici i pravopisu, nego Sejad, Alen i sva mu ona braća u fudbalu zajedno :rol: :rol:

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 02 avg 2014, 22:34

Evo početak još jedne sezone dočekujemo bez našeg navijačkog foruma na kojem smo opušteno i mirno mogli komentarisati utakmice našeg voljenog kluba. Sve dok se nešto ne učini po tom pitanju, nastaviću pisati ovdje iako mi to baš i nije drago... Naravno, kao i svih prošlih sezona, sve vas molim da mi pomognete da izvještaje s naših utakmica dignem na nivo koji Velež zaslužuje svojim kritikama, sugestijama ili pohvalama :)

Premijera nove sezone u Vrapčićima protiv novajlije u ligi možda i nije bila onakva kakvu smo svi očekivali- lijepa, efikasna, borbena utakmica. Zapravo, kad bolje razmislim nije bila ni sjena partije kakvu smo ambiciozno očekivali od ovosezonske ekipe "rođenih". Premda se na otvaranju sezone može dosta toga tolerisati počev od teškog i sparnog vremena do iznenadno oslabljenog rostera, ne uspijevam se oteti dojmu da je ovoj igri nešto falilo. I dok je za pripremni period , pogotovo za prve dvije utakmice koje sam gledala to tolerantno i očekivano, ovime baš i nisam bila oduševljena. Opet mi je kao i u onim prvim utakmicama priprema nedostajala ona magija, onaj Fejin "touch" u igri. Da, bila je to solidna igra i da, bilo je tu lijepih šansi, ali nečega nema-sitnog veza u sredini, ubitačnih krila, ne znam... Sve mi je nekako izgledalo preobično... Utješna stvar je da je ova ekipa u stanju pobijediti drugu solidnu ekipu sa 70 % kapaciteta (nadam se da ovo nije bio maksimum ove ekipe).

Prvo poluvrijeme zaista nije vrijedno spomena kako po igri, ponašanaju cijele ekipe tako i po propuštenim šansama. Ovaj dio utakmice je zaista ličio na onaj Velež od prije par godina- svi igrači u napadu su našli sami svoje čuvare, stajali uz njih, pa su Škaljić i Škahić bili prisiljeni lopte ispucavati naslijepo naprijed. I to nikad nije bilo dobro... jer to nije naša igra. Nisam odavno gledala naše igrače koji su slabije otkriveni, statični i nepokretni... I u takvom sumraku bljesnula bi Anijeva kontra tek toliko da nas malo razmrda. Drina s druge strane nije igrala onaj bunkeraški fudbal kakav je specifičan za klubove iz manjih sredina koji se nadaju da će takvom odbranom uspjeti iznenaditi favorizovanog domaćina. Premda je neiskustvo i fizička insuficijentnost bila očita, Zvorničani su bili vrlo hrabri i svidjelo mi se kako igraju. Za njih će biti bodova ove sezone ako nastave u danas prikazanom tempu...

Drugo poluvrijeme- totalno druga priča. Dokaz toj tvrdnji je bio brzinski go Hajdarevića nakon proigravanja Maletića u samom početku. Tada se već lakše disalo i naša igra je dobijala svoje konture kako je vrijeme prolazilo, igrači Drine slabili a mi pravili presing po cijelom terenu. Lopta je išla puno brže, sredina se malo uključila u utakmicu, a rezultat toga je bilo nekoliko solidnih šansi. Drina se par puta trznula, ali su do prilika došli više našim greškama i nekim paničnim reakcijama nego nekim uigranim kombinacijama. Na kraju završeno neubjedljivo, blijedo i za zaborav-1:0. Ukratko, bodove piši, igru briši.

Taktički je Feja bio prisiljen na neku"džumbus" taktiku kakva se viđa u pripremnim utakmicama. U početku je počelo nešto kao 4-1-2-3, poslije se prešaltalo na neki 4-2-1-3, poslije više nisam ni pratila. Zamantalo mi se :D :roll: Uglavnom, izvjesno je bilo da danas nije bilo pravog špica, pa su u toku utakmice na tom mjestu bili i Janka i Dino i Džoni (Janičijević) i Zvona- skoro svi osim Dragojevića :D Prvo poluvrijeme Feja zasigurno nije izmislio da se svaka druga lopta vraća stoperima koji bi onda tražili nekog slobodnog. Veliki dio odgovornosti za ovaj besmisao snosi današnji par iz veznog reda Zvonić i Zolj koji nisu nikako znali šta bi s loptom pa bi izabrali uvijek najgore rješenje. Bekovi su u 2. dijelu dali veliki obol dobroj igri (iako nisu bili baš na bekovskim mjestima već više u sredini), dok u 1.dijelu i nisu imali nekog posla pa se nisu ni pokazali. Nakon što je Feja malo promiješao karte i stavio Maletu na krilo s lijeve strane (?), a cijelu desnu stranu pustio Aniju i poslije Hodži ubacili smo u brzinu više i pozitivno završili ovu za nas tešku utakmicu. Pojedinačno je to izgledalo ovako:

Dragojević- Nije imao nekog posla pa ne znam ni kako bi ga ocijenila. U par situacija mi je dobro zasmetalo što se pokušavao proigravati u kritičnim situacijama. Neće mu "svako jutro biti dobro jutro"...
Pejić- Zasluženo je na toj poziciji. U napadu je prilično poletan i brz i izvođač je svih mogućih i nemogućih prekida. U odbrani dobar-radilica i ima mjesto u prvih 11.
Maletić- Danas je bio jako koristan i rastrčan. Premda je on većinu utakmica takav, pored ostalih igrača se to i ne vidi. Danas proigrao Dinu za go, a imao i još par dobrih probijanja. Vrlo dobro.
Škaljić- Onako rutinerski.
Škahić- Nije loš, samo me njegove panične reakcije podsjećaju na Mahinića. Jednom takvom, umalo nismo primili go. Međutim, pošto mu je ovo debi, a on će vjerovatno biti na klupi, nije ovo bilo loše. Za jednog stopera zna lopte, ostalo će doći samo po sebi...
Zvonić- "Reverse four :lol: " Ma to je bio Zvonke iz starih dana :facepalm: Onaj njegov promašaj će sigurno biti na novogodišnjem "Watts-u" na Eurosportu. Nevjerovatno...
Zolj- Njegova je sreća pa nije odavno igrao na mjestu veznog i da ima sačuvano mjesto na stoperu gdje je jako solidan u kombinaciji sa Škaljićem. Za današnju "predstavu" bih ga par kola "ohladila" na klupi.
Merzić- Koliko je mogao do povrede bio je dobar. Najbolji u vezi. Nije ni njega baš lopta htjela, ali je dobio par nezgodnih udaraca pa recimo da je do izmjene bio rovit i samim tim nemam mu šta prigovoriti.
Hajdarević- Istina, dao je go, ali je cijelu utakmicu odigrao u svom stilu. Eksplozivno, brzo, požrtvovno, ali nažalost često jako beskorisno. U svakom slučaju, on je igrač za jedan period utakmice-ne za 90 minuta.
Hebibović- Ani je mašina i najbolji igrač u današnjoj ekipi. Kad on ima loptu, postoji 90 % šansa da će protivničkom golmanu biti jako "vruće". Nije bitno da li će mu Feja dati cijelu stranu ili samo krilnu, on će "preorati" cijeli teren i biti koristan svima koji ga prate. Tako mi je drago da je ostao u Veležu.
Janković- 9 pa čak ni ona lažna nije njegova pozicija, a osim toga bio je i povrijeđen tako da je njegov učinak bio vrlo prosječan. Kad se on vrati u punom sjaju biće drama...
Izmjene: Blagojević, Janičijević i Hodžić su bili prilično dobri. Posebno me pozitivno iznenadio Janičijević koji bi se uskoro mogao ugurati u prvih 11.

Druže Pastrmka :salut: , forcala sam naravno. Malo više sam pisala i gledala igrače, ali eto...

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 02 avg 2014, 22:55

RedOne je napisao/la:Evo početak ...
Sve nas može iznevjeriti ali RedOne neće. Hvala velika na izvještaju. Kao i obično, detaljno i iskreno. :salut: :bow:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 avg 2014, 23:00

@RedOne hvala! Nisam znao da imamo novog tehničkog sponzora...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 avg 2014, 23:16

VOLIM,VOLIM VELEZ ISTINA JE PRAVA NITI MI SE JEDE NITI MI SE SPAVA
Dobar,odlican Velez.Pobjeda,3 boda ostalo me boli briga.
Dobra posjeta,ja zadovoljan
Feja-mag,dobi tekmu covjek prekomponiranjem ekipe u drugom poluvremenu
Gosti-dobra ekipa,nisu igrali pichkasto
Velez-Evropa sigurno,mozda i titula
Odoh ja na :kafa:

PS Mostarac 1971 cestitke majstore
Dusmani-sipu mi ga lagano

RedOne-havla na vrhunskom izvjestaju :clap: :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 avg 2014, 23:29

Prvo da cestitam nasem drugu @mostarcu1971 rođenje sina i neka je živ i zdrav nas novi mali crveni vragolan. U vezi utakmice ocekivano. Tesko ali zasluzeno. Drina nije nista pokazala osim onog poklona Škahica :crazy: ,onog jednog suta u prvom pol i onog udarca glavom u 92-oj. Nisu oni losa ekipa ali nisu se ni mogli suprotstavit ranjenom Velezu. Sve u svemu apsolvirana najteza utakmica u prvenstvu(prva). Kad se srede papiri s ostalim igracima to ce puno bolje izgledati. Idemo dalje sljedeca mvo koju moramo mlatnut pa da idemo u velikom broju na koševo. Đavolice tebi poseban pozdrav za forcanje i izvjestaj. Voli vas sve pastrmka. FORZA VELEZ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 02 avg 2014, 23:30

Hebo te pas,koji hrkljus...
Toplo se nadam da necemo ponoviti danasnju igru...
StarMo nije skutorija...

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 02 avg 2014, 23:46

Ma ne bih puno da komentarisem majke mi moje ali moje predvidjenje ce se ostvariti. Pronosacemo ih sve na ku_rcu ove godine majke mi, za one klubove sa kojima smo u prijateljskim odnosima koristimo vazelin, za sve ostale dusmane NE.

Ovo je bio samo 25% kapacitet ove ekipe, nije nam se ni digo da valja majke mi, pricekajte samo kad sve dodje na svoje mjesto!

Mostar u srcu Velez do groba !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 avg 2014, 00:01

Danas je bilo najvaznije uzeti 3 boda, bez obzira na nacin i igru, jer nam je falilo dosta igraca. Momci su odradili posao i pobjedom se krenulo u novu sezonu. Nadam se da cemo do 2. kola imati na raspolaganju sve igrace i tek tada cemo vidjeti sta nam je Feja pripremio.

Cestitke @mostarcu1971 na rodjenju sina i da mali bude vodja, ako ne na terenu, onda na tribini :)

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 00:09

Zaboravi napisat OSMApobjeda u nizu. Das perverzion. Idemo hopala po DEVETU :opaopa: :opaopa: :opaopa: juuuuhhuuuuu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 avg 2014, 00:31

Ne znam jeli bilo... Ako jest, sori do mene je.

USKORO KREĆE PROJEKAT INO CARD I „VIRTUALNA TRIBINA“
Danas je u prostorijama kluba održan sastanak predstavnika navijača i Veleža. Predstavnici KN „Red Army“ i facebook grupe „Rođenim za rođendan“ uručili su čelnim ljudima Veleža zahvalnicu za rad i doprinos uspjesima „Rođenih“ o prošloj sezoni.

Današnji sastanak je samo nastavak izuzetno uspješne saradnje kako sa predstavnicima navijačke skupine „Red Army“, ali i brojnim navijačima Veleža koji žive i rade u inostranstvu. U tom pogledu dogovoreno je nekoliko konkretnih koraka za predstojeći period. Uskoro treba da krene pojekat „INO CARD“ koji će podrazumjevati direktnu finansijsku podršku navijača iz inostranstva. Također, pokrenut će se i tzv.“virtualna tribina“, sa forumom na kojem će moći diskutovati i komunicirati navijači Veleža koji budu imali člansku kartu kluba ili korisnici „INO CARD“. O ovim aktivnostima javnost će biti uskoro detaljno upoznata putem službene stranice Kluba, preko koje će se i moći direktno ulaziti i na „virtualnu tribinu“. Ove aktivnosti kao i do sada direktno će se koordinirati sa grupom naših aktivista iz inostratstva.

Također, zbog opsega projekta i vjere u uspješnost u projekat „INO CARD“ planirana „Crvena noć“ u Švedskoj, predviđena za 29.11.2014. godine u organizaciji facebook grupe „Rođenim za rođendan“ i njihovih predstavnika Arnada Omanovića i Samira Lalića, a u dogovoru sa istim, se odgađa za 2015. godinu i mijenja svoj cilj iz tzv. „Crvene noći“ sa feštom u donatorsku konferenciju. Cilj ovih aktivnosti je samo jedan, a to je prikupljanje kapitala za rad FK Velež.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 avg 2014, 00:35

Pirke je napisao/la:Ne znam jeli bilo... Ako jest, sori do mene je.

USKORO KREĆE PROJEKAT INO CARD I „VIRTUALNA TRIBINA“
Danas je u prostorijama kluba održan sastanak predstavnika navijača i Veleža. Predstavnici KN „Red Army“ i facebook grupe „Rođenim za rođendan“ uručili su čelnim ljudima Veleža zahvalnicu za rad i doprinos uspjesima „Rođenih“ o prošloj sezoni.

Današnji sastanak je samo nastavak izuzetno uspješne saradnje kako sa predstavnicima navijačke skupine „Red Army“, ali i brojnim navijačima Veleža koji žive i rade u inostranstvu. U tom pogledu dogovoreno je nekoliko konkretnih koraka za predstojeći period. Uskoro treba da krene pojekat „INO CARD“ koji će podrazumjevati direktnu finansijsku podršku navijača iz inostranstva. Također, pokrenut će se i tzv.“virtualna tribina“, sa forumom na kojem će moći diskutovati i komunicirati navijači Veleža koji budu imali člansku kartu kluba ili korisnici „INO CARD“. O ovim aktivnostima javnost će biti uskoro detaljno upoznata putem službene stranice Kluba, preko koje će se i moći direktno ulaziti i na „virtualnu tribinu“. Ove aktivnosti kao i do sada direktno će se koordinirati sa grupom naših aktivista iz inostratstva.

Također, zbog opsega projekta i vjere u uspješnost u projekat „INO CARD“ planirana „Crvena noć“ u Švedskoj, predviđena za 29.11.2014. godine u organizaciji facebook grupe „Rođenim za rođendan“ i njihovih predstavnika Arnada Omanovića i Samira Lalića, a u dogovoru sa istim, se odgađa za 2015. godinu i mijenja svoj cilj iz tzv. „Crvene noći“ sa feštom u donatorsku konferenciju. Cilj ovih aktivnosti je samo jedan, a to je prikupljanje kapitala za rad FK Velež.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Svaka čast, konačno.

Što se tiče utakmice, bitna je samo pobjeda, jer nam je 8 igrača falilo plus ćelopek, dobro su ikako igrali.
Sljedeće kolo sa punim satavom na devetu pobjedu i onda svi na Koševo :cool: :cool:

Samo treba reći Škahi da se ne zajebava, 3 srčana sam preživio kad je izgubio loptu :o

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 03 avg 2014, 00:42

Dobro je. Samo nek smo dobili....

http://redarmy-mostar.ba/RA1981/" onclick="window.open(this.href);return false; ponovo u funkciji ali jos je u fazi dovrsavanja... izvadite clansku prijavite se na forum...U KNRA 2 vrste majica....2 vrste sesira...i salovi...kupite nesto...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 avg 2014, 00:49

Mostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee :bih: :opaopa:
Brate i od mene iskrene čestitke, svaka čast. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.