Citizen-X je napisao/la: jbo majku meni se svaka ojebina nalakti na ledja u PM![]()
![]()

Neka, neka...poslije Ramazana ću da te ja malo peglam, pa'š viĐet' šta je kad se 'ercegovac nakLati

Šta ovaj dŽeki preseraje ov'da, bunca nešto ... jel' normalan?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la: jbo majku meni se svaka ojebina nalakti na ledja u PM![]()
![]()
ti - kamenovod suti - nema te ko graha 93'emandraX je napisao/la:Citizen-X je napisao/la: jbo majku meni se svaka ojebina nalakti na ledja u PM![]()
![]()
![]()
![]()
Neka, neka...poslije Ramazana ću da te ja malo peglam, pa'š viĐet' šta je kad se 'ercegovac nakLati![]()
Šta ovaj dŽeki preseraje ov'da, bunca nešto ... jel' normalan?
Ovaj prijateljski mec nemogu naci u ponudiharry_90 je napisao/la:Prijateljski mec :Wuppertaler - Preussen Munster 1 2.40 prelaz X/1
Lustenau - Grodig 3+
ALtach - St.Andra 3+
Wawrinka - Granollers 1
Verdasco - Bennetau 1
Heverlee - Anderlecht 2
5.70 na 5 km 28.50 km
Citizen-X je napisao/la:
ti - kamenovod suti - nema te ko graha 93'ea ni na msn da se usudis pozdravit
trebao si umjesto palerma igrati spartu 5+Arnelinho je napisao/la:Mene Palermo obori za 70-tak i kusur euri.![]()
7 tekmi pogodio, njih nisam. (pogodio sam i Želju)
Na Macabbi bila kvota 2.40
spielführer_21 je napisao/la:trebao si umjesto palerma igrati spartu 5+Arnelinho je napisao/la:Mene Palermo obori za 70-tak i kusur euri.![]()
7 tekmi pogodio, njih nisam. (pogodio sam i Želju)
Na Macabbi bila kvota 2.40
Nisam ni ja mogao,al slabiji su timovi,pa ce se oni tesko naci u ponudi.Burgija je napisao/la:Ovaj prijateljski mec nemogu naci u ponudiharry_90 je napisao/la:Prijateljski mec :Wuppertaler - Preussen Munster 1 2.40 prelaz X/1
Lustenau - Grodig 3+
ALtach - St.Andra 3+
Wawrinka - Granollers 1
Verdasco - Bennetau 1
Heverlee - Anderlecht 2
5.70 na 5 km 28.50 km
Pa nisu svi ko ja da poštuju starijeCitizen-X je napisao/la:ti - kamenovod suti - nema te ko graha 93'emandraX je napisao/la:Citizen-X je napisao/la: jbo majku meni se svaka ojebina nalakti na ledja u PM![]()
![]()
![]()
![]()
Neka, neka...poslije Ramazana ću da te ja malo peglam, pa'š viĐet' šta je kad se 'ercegovac nakLati![]()
Šta ovaj dŽeki preseraje ov'da, bunca nešto ... jel' normalan?a ni na msn da se usudis pozdravit
Isplati se svakako na neku siću,ja sam ih odigrao na jednom tiketu na euro,pored granollersa i srbije/19.Citizen-X je napisao/la:isplati li se igrat Lokomotivu danas? otresli su hladno Cibaliju sto ne bi Zapresic?
Za Harrya nisam ništa napisao, momak zna znanje.legenda reala je napisao/la: Jacky lupaš gluposti ,ko to više pogađa od Citizena i Harya da nisi slučajno ti
znaci nisam jedini koji luduje - ja malo pratim hrvatske portale i koliko sam skopco mamic je mlada pojacanja za dinamo kupio za sicu i sve ih pobac'o u lokomotivu a nije da su bas zara igraci - sve su to mladci rasni strijelci i sl.lupen je napisao/la:Isplati se svakako na neku siću,ja sam ih odigrao na jednom tiketu na euro,pored granollersa i srbije/19.Citizen-X je napisao/la:isplati li se igrat Lokomotivu danas? otresli su hladno Cibaliju sto ne bi Zapresic?
Lokomotiva kompletna, vraćaju se 2 standardna igrača nakon suspenzija i Bagarić kojem je propao transfer u Švedsku. Inter bez dvojice standardnih igrača, jedan zbog ozljede jedan zbog SP u Kolumbiji.Citizen-X je napisao/la:znaci nisam jedini koji luduje - ja malo pratim hrvatske portale i koliko sam skopco mamic je mlada pojacanja za dinamo kupio za sicu i sve ih pobac'o u lokomotivu a nije da su bas zara igraci - sve su to mladci rasni strijelci i sl.lupen je napisao/la:Isplati se svakako na neku siću,ja sam ih odigrao na jednom tiketu na euro,pored granollersa i srbije/19.Citizen-X je napisao/la:isplati li se igrat Lokomotivu danas? otresli su hladno Cibaliju sto ne bi Zapresic?
zato mi je kvota na lokomotivu kao i X2 jako lijepa.... ipak opet ipak...
jacky09 je napisao/la:
Lokomotiva kompletna, vraćaju se 2 standardna igrača nakon suspenzija i Bagarić kojem je propao transfer u Švedsku. Inter bez dvojice standardnih igrača, jedan zbog ozljede jedan zbog SP u Kolumbiji.
Prošle dvije sezone 4 utakmice sve 4 pobjede Intera uz gol razliku 14:4, u Zaprešiću 9:2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.