NY ima vjerovatno na FB sliku proslave nakon gola Zebe sa 48 metara, ta vjerovatno je highlight polisezone sto se Slobode tice ::sarajevo46 je napisao/la:Pravim jednu foto za PL BiH, pa postavite ovdje (ili na PP) fotografiju koja je obilježila prvi dio sezone za VAŠ klub. Molim vas po jednu samo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Izvoli..sarajevo46 je napisao/la:Pravim jednu foto za PL BiH, pa postavite ovdje (ili na PP) fotografiju koja je obilježila prvi dio sezone za VAŠ klub. Molim vas po jednu samo.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pretpostavljam da si za FKS ti odabrao, ali ja predlažem ovu

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Protiv koga je ovo Hilmo. Dobra slika isto kao Željina
Protiv Travnika u 17. kolu. 4-0. Duljević postigao gol iz mrtvog ugla.Cocaine je napisao/la:Protiv koga je ovo Hilmo. Dobra slika isto kao Željina
Tri jezikaElegant je napisao/la:Tri naroda, trokruzno.
Tri predsjednika
itd.
Znaci trokruzno

Gleda igrac Sarajeva na semafor kad ce kraj. Dobro muLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Ma kad su ultrasi setali SeheromFaustinoAsprilla je napisao/la:ultrasi x puta setali kroz sarajevo , nisu razbijali pa nisu frajeri? evo ti kroz stari grad i poslije pored kluba navijaca red army na dan gradskog derbija, sretali i ugledne njihove clanove (S....) ali nisu nikog dirali. Bilo bi mangupski razbit ove ducane sta li?Ajzea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na noge![]()
bilo je slika i iz sarajeva sad nema po netu ali nije problem ni to nac.
inace se bavite glupostima , svi imaju bolje i losije momente uspome i padove. meni je drago sto su vidjeniji ultrasi zadnjih 15-20 godina uvijek isti , sto u mostaru nije ko u sarajevu. kako bar cujem budes 2-3 godine na tribini pa dobijes kartu za kriminal. odmah utoka , postajes podzemlje neko mafija itd. fuj.
eto i mrtve glave padaju u medjusobnim obracunima boze sacuvaj

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa šetale su i Viole, šetali su i oni Poljaci 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Nastrana liga u pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Kako nisu ba? A VII-4 kad je bio na izletu, to ništa jel?dejavu je napisao/la:
Ma kad su ultrasi setali Seherom
DRUG NEBI TI PUNCA
Pricajte sta hocete, ali ja se opet nadam da ostanu Olimpik i Slavija. Sto vise utakmica u Sarajevo, to za mene bolje i kao navijaca Zeljeznicara pa tako i kao velikog ljubitelja domaceg fudbala 
I naravno, 22 kola pa liga za prvaka i liga za opstanak sa prenosenjem punih bodova.

I naravno, 22 kola pa liga za prvaka i liga za opstanak sa prenosenjem punih bodova.
AnelZ je napisao/la:Pricajte sta hocete, ali ja se opet nadam da ostanu Olimpik i Slavija. Sto vise utakmica u Sarajevo, to za mene bolje i kao navijaca Zeljeznicara pa tako i kao velikog ljubitelja domaceg fudbala

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vjerujem da ce slavija bez problema ostati u ligi, dok nazalost za olimpik ne vidim tu sansu... iskreno i ja bi volio da ostanu... ali liga 12 sa 4 sarajevska tima?! 33%? 1/3?AnelZ je napisao/la:Pricajte sta hocete, ali ja se opet nadam da ostanu Olimpik i Slavija. Sto vise utakmica u Sarajevo, to za mene bolje i kao navijaca Zeljeznicara pa tako i kao velikog ljubitelja domaceg fudbala

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.