Ma ti si kriv jer si najavljivao neke titule i ulazak u prvih 50.shminka je napisao/la:a što bi stavio bandažu na nogu, onako, da se fura? Što se ne fura češće?
Odigrao je maksimalno jučer, trenutni maksimu, maksimum tog dana, da je Cecchinato bio malo lošiji moglo se i s tom igrom do pobjede, ali se to nije desilo
Pao je u Casablanci prošle godine i povrijedio nogu, pao je ovdje i ima sitnu povredu, to je tako, a vi kako hoćete...ne znam samo kako je moguće da je toliko teško shvatiti da teniseri nisu mašine, da na njih utiču promjene uslova, država, klima, da fizički ne mogu biti na 100% u svakom meču...
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
stavio bandazu da bi ti imao jos jedan razlog u svojim opravdanjima:-)
salim se naravno...a sada pricamo o trenutnom maximumu, tj. maximumu tog dana..onda ok:-)
sve ovo sto navodis, uslovi, klima, masine itd nema veze sa jucerasnjim mecom 100%, jucer je samo glava i pristup igri bio u pitanju..klasicno damirovo i na tome mora ozbiljno poraditi ako misli krenuti prema vrhu, a da ima kapacitet, barem na sezoni sljake, ima 100%. ON da je ovaj mec jucer igrao na centralnom terenu, i da ga je prenosio sport klub npr, damir bi ga dobio glatko pa makar sa bandazama na svim zglobovima.
a tebi je jedan dan marco bio, citiram: 'ogranicen ko' ormar' i velika zelja za drugo kolo...medjutim dan poslije,nakon sto je dobio baghdatisa, odjednom je postao igrac sa raznolikim spektrom udaraca i klasicni prasinar (vec pripreme za komentare koji ce uslijediti dan poslije)...jos legla damirova bandaza i sve super, moze se braniti teza koliko zelis.
Koliko je marco dobar prasinar, pokazao mu je klasicni prasinar jutros...sto se i ocekivalo svakako...samo ne znam kako se ovi klasicni prasinari, argentinci i slicni brzo priviknu na kisni bukurest, vremenske razlike, klimu, nadmorsku visinu, kako im se igra tamo neki mec protiv nekog marca itd.
kad bi se svaki dan moglo igrati u MC i da ti je protivnik nadal, federer..bas bi bilo lijepo.
da, nas damir ako nije klasicni igrac za sljaku, ili ti prasinar po vasem, ja onda stvarno ne znam nista...a ne zna ni @virtual.
sreca da je tako a da nije kao mirza basic koji izgleda moze samo sanjati da dobije ozbiljnog igraca na sljaci....
mirzin problem je sto sve dobro sto uradi, ukaki protiv jos vecih levata nego sto je marco koji ima i solidan ranking...ozbiljan igrac ne smije izgubiti u svedskoj od igraca koji je van 1000 na listi...tu je pokazao da ni fizicki ni psihicki nije spreman za top 100 jer ga je pojeo mec u zenickoj areni, od kojeg se izgleda jos nije oporavio. steta jer na trenutak nas je vecinu zavarao rezultat u australiji, pa cak i igra u sofiji.
salim se naravno...a sada pricamo o trenutnom maximumu, tj. maximumu tog dana..onda ok:-)
sve ovo sto navodis, uslovi, klima, masine itd nema veze sa jucerasnjim mecom 100%, jucer je samo glava i pristup igri bio u pitanju..klasicno damirovo i na tome mora ozbiljno poraditi ako misli krenuti prema vrhu, a da ima kapacitet, barem na sezoni sljake, ima 100%. ON da je ovaj mec jucer igrao na centralnom terenu, i da ga je prenosio sport klub npr, damir bi ga dobio glatko pa makar sa bandazama na svim zglobovima.
a tebi je jedan dan marco bio, citiram: 'ogranicen ko' ormar' i velika zelja za drugo kolo...medjutim dan poslije,nakon sto je dobio baghdatisa, odjednom je postao igrac sa raznolikim spektrom udaraca i klasicni prasinar (vec pripreme za komentare koji ce uslijediti dan poslije)...jos legla damirova bandaza i sve super, moze se braniti teza koliko zelis.
Koliko je marco dobar prasinar, pokazao mu je klasicni prasinar jutros...sto se i ocekivalo svakako...samo ne znam kako se ovi klasicni prasinari, argentinci i slicni brzo priviknu na kisni bukurest, vremenske razlike, klimu, nadmorsku visinu, kako im se igra tamo neki mec protiv nekog marca itd.
kad bi se svaki dan moglo igrati u MC i da ti je protivnik nadal, federer..bas bi bilo lijepo.
da, nas damir ako nije klasicni igrac za sljaku, ili ti prasinar po vasem, ja onda stvarno ne znam nista...a ne zna ni @virtual.
sreca da je tako a da nije kao mirza basic koji izgleda moze samo sanjati da dobije ozbiljnog igraca na sljaci....
mirzin problem je sto sve dobro sto uradi, ukaki protiv jos vecih levata nego sto je marco koji ima i solidan ranking...ozbiljan igrac ne smije izgubiti u svedskoj od igraca koji je van 1000 na listi...tu je pokazao da ni fizicki ni psihicki nije spreman za top 100 jer ga je pojeo mec u zenickoj areni, od kojeg se izgleda jos nije oporavio. steta jer na trenutak nas je vecinu zavarao rezultat u australiji, pa cak i igra u sofiji.
O tom maksimumu od početka i pričam, jasno je šta znači trenutni maksimum
Nema veze sa jučerašnjim mečom, ali ima veze sa mečevima za koje si me prozvao. Jako mi je žao što te moji postovi čine nesretnim, toliko da si morao čak napraviti profil da bismo se obračunali. U svoj toj priči koristiš samo one stvari koje ti pašu, a one koje ti ne pašu zanemaruješ. Moje opisivanje Cecchinata pred meč sa Damirom nije nikakvo opravdanje za eventualni poraz, nego opisivanje igrača sa kojim će se naš igrač sastati. Cecchinato jeste ograničen, ali ima i kvalitet kada je u pitanju igra na šljaci, što je uostalom i pokazao jučer, a o čemu govore i njegovi rezultati na šljaci u prethodne dvije godine. Jako dobar kik servis, jako dobre skraćene loptice, te dobar forhend kojim je u stanju kontrolisati poene, stabilan bekend. Sumnje o tome da Damir neće imati šetnju su se obistinile i ne znam u čemu sam ja tu pogriješio?
Damir nije klasični šljakaš, to je sasvim jasno svima, pa i @virtualu. Govore o tome i njegovi rezultati u prva tri mjeseca sezone. Klasični šljakaš je zvijezda iz prvog pasosa, Cecchinato, momak koji ne zna hodati na ostalim podlogama.Delbonis je u ovom trenutku dosta bolji igrač od Damira, to je također vrlo jasno.
Nema veze sa jučerašnjim mečom, ali ima veze sa mečevima za koje si me prozvao. Jako mi je žao što te moji postovi čine nesretnim, toliko da si morao čak napraviti profil da bismo se obračunali. U svoj toj priči koristiš samo one stvari koje ti pašu, a one koje ti ne pašu zanemaruješ. Moje opisivanje Cecchinata pred meč sa Damirom nije nikakvo opravdanje za eventualni poraz, nego opisivanje igrača sa kojim će se naš igrač sastati. Cecchinato jeste ograničen, ali ima i kvalitet kada je u pitanju igra na šljaci, što je uostalom i pokazao jučer, a o čemu govore i njegovi rezultati na šljaci u prethodne dvije godine. Jako dobar kik servis, jako dobre skraćene loptice, te dobar forhend kojim je u stanju kontrolisati poene, stabilan bekend. Sumnje o tome da Damir neće imati šetnju su se obistinile i ne znam u čemu sam ja tu pogriješio?
Damir nije klasični šljakaš, to je sasvim jasno svima, pa i @virtualu. Govore o tome i njegovi rezultati u prva tri mjeseca sezone. Klasični šljakaš je zvijezda iz prvog pasosa, Cecchinato, momak koji ne zna hodati na ostalim podlogama.Delbonis je u ovom trenutku dosta bolji igrač od Damira, to je također vrlo jasno.
Ma taktički poraz ljudi moji
Što da se naredne sezone opterećuje bodovima iz Bukurešta (kojeg ionako neće biti) odmah poslije prvog Mastersa na šljaci? MC će ako Bog da uvijek biti mjesto gdje će Damir uzimati bodove. U Istanbulu može dobiti svakog, tako da će igrati najmanje polufinale 

igrac ogranicen ko ormar...a onda poslije baghdatisa sumnje..hajd dobro..i da bi sve fino obrazlozio nadje nam lik podatak kako marco ima 30-tak pobjeda vise na sljaci od dzumhura u prosloj sezoni....to bi onda trebalo znaciti da je i bolji od dzumhura, ili ne?
mogao si nam navesti i koje igrace je jedan pobjedjivao a koje drugi, mozda bi nam i to dalo nesto za diskusiju..ili koliko je koji odigrao meceva na sljaci i koji su im procenti pobjeda?
ne, tvoji me postovi ne cine nesretnim, nisi toliko bitan ali su cesto iritantni da sam odlucio da ti napisem koju i da vidis da nisu svi kao npr @unoff...koji ce ti se jos izvinuti i kleknuti, samo eto sto ti kao najbolje poznajes tenis od svih na forumu.
kao sto ti, cini mi se @dreamer napisa, cinjenica je da poznajes ovu igru, to bi samo budala mogla osporavati, ali red bi bio da nekad neke stvari i priznas kada pogrijesis. ponovit cu, ne znam koji su ti odnosi sa damirom i da li ih imas uopste ali je ljubav tolika da uglavnom pises subjektivno i to ce ti svi potvrditi...
a pogotovo ne treba dizati damira da bi spustio mirzu npr...evo ja sam siguran, koliko god mirza bio losiji teniser od damira, sto i jeste, da jedan @effenberg ne bi smio staviti svoje novce na damira protiv mirze na extra brzoj podlozi u dvorani npr...
a da li je damir klasicni igrac za sljaku...pokazat ce nam vrijeme...i ako docekamo da odigra egal meceve sa berdychom i raonicem na hardu kao sada u MC, znat cemo da si ti upravu....ili ce se provesti kao u mecevima do sada.
mogao si nam navesti i koje igrace je jedan pobjedjivao a koje drugi, mozda bi nam i to dalo nesto za diskusiju..ili koliko je koji odigrao meceva na sljaci i koji su im procenti pobjeda?
ne, tvoji me postovi ne cine nesretnim, nisi toliko bitan ali su cesto iritantni da sam odlucio da ti napisem koju i da vidis da nisu svi kao npr @unoff...koji ce ti se jos izvinuti i kleknuti, samo eto sto ti kao najbolje poznajes tenis od svih na forumu.
kao sto ti, cini mi se @dreamer napisa, cinjenica je da poznajes ovu igru, to bi samo budala mogla osporavati, ali red bi bio da nekad neke stvari i priznas kada pogrijesis. ponovit cu, ne znam koji su ti odnosi sa damirom i da li ih imas uopste ali je ljubav tolika da uglavnom pises subjektivno i to ce ti svi potvrditi...
a pogotovo ne treba dizati damira da bi spustio mirzu npr...evo ja sam siguran, koliko god mirza bio losiji teniser od damira, sto i jeste, da jedan @effenberg ne bi smio staviti svoje novce na damira protiv mirze na extra brzoj podlozi u dvorani npr...

a da li je damir klasicni igrac za sljaku...pokazat ce nam vrijeme...i ako docekamo da odigra egal meceve sa berdychom i raonicem na hardu kao sada u MC, znat cemo da si ti upravu....ili ce se provesti kao u mecevima do sada.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Jucerasnji poraz se ne moze opravdati. Da je usao fokusiran u mec nikakva bandaza, malen teren i ostalo nebi sprijecilo Damira da slavi u mecu.
Igrac koji udje u top100 bez pobjede na ATP touru (14 poraza u nizu) se mora dobivati bez problema, jer bez pobjeda protiv ovakvih igraca Damir se nece ubrzo naci tamo gdje bi svi mi zeljeli.
Igrac koji udje u top100 bez pobjede na ATP touru (14 poraza u nizu) se mora dobivati bez problema, jer bez pobjeda protiv ovakvih igraca Damir se nece ubrzo naci tamo gdje bi svi mi zeljeli.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Nemam ja šta dizati Damira, a spuštati Mirzu. Rezultati i ATP lista su jasan pokazatelj svega što se treba znati. Ne znam samo kako ja to dižem Damira, ako kažem da će meč protiv Cecchinata biti težak. Zar ga ne dižete vi koji mislite da Marco ne bi trebao osvojiti više od 5-6 gemova? Kako ja to dižem Damira kad kažem da će ga Rublev sastaviti sa zemljom, a ne dižete ga vi koji mislite da je sramota da izgubi od Rubleva? Ne razumijem, pa mi pokušaj objasniti
Na Damira bi samo budala stavila lovu protiv Mirze u dvorani, to je također jasno. Mirzin problem je taj što na ATPu nema dovoljno turnira u dvorani, kao i taj da je na tim turnirima konkurencija dosta jača od konkurencije na turnirima na šljaci. Ovo je pogotovo izraženo na challenger nivou.
Na Damira bi samo budala stavila lovu protiv Mirze u dvorani, to je također jasno. Mirzin problem je taj što na ATPu nema dovoljno turnira u dvorani, kao i taj da je na tim turnirima konkurencija dosta jača od konkurencije na turnirima na šljaci. Ovo je pogotovo izraženo na challenger nivou.
-
- Kontakt:
Je.bem vas... Covjek ima povrede, ne moze normalno trcati sta je osnova njegove igre a vi ovo ne mozete razumijeti?
@anklebreaker - dobar nick...
@babino I kako mozes spomenuti ovog amatera Basica kad je Damir u pitanju...
@anklebreaker - dobar nick...
@babino I kako mozes spomenuti ovog amatera Basica kad je Damir u pitanju...
Zadnja izmjena: thelightblue, dana/u 22 apr 2016, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Damir je jucerasnji mec napravio teskim. Da se je manje raspravljao sa sudijom, a vise bio fokusiran na mec slavio bi lagano 2-0.shminka je napisao/la:Nemam ja šta dizati Damira, a spuštati Mirzu. Rezultati i ATP lista su jasan pokazatelj svega što se treba znati. Ne znam samo kako ja to dižem Damira, ako kažem da će meč protiv Cecchinata biti težak. Zar ga ne dižete vi koji mislite da Marco ne bi trebao osvojiti više od 5-6 gemova? Kako ja to dižem Damira kad kažem da će ga Rublev sastaviti sa zemljom, a ne dižete ga vi koji mislite da je sramota da izgubi od Rubleva? Ne razumijem, pa mi pokušaj objasniti
Poraz od Rubleva prosle godine u Istanbulu nije nesto neocekivano jer svi znamo kakav ce igrac navedeni postati u buducnosti. Problem su ovi mecevi gdje sam sebe izbaci iz meca i pokloni pobjedu protivniku. Da je jucer izgubio, a cijelo vrijeme bio usmjeren na mec moglo bi se reci da je imao los dan gdje mu nista nije islo od ruke, a ovako svako vidi da je sam sebe pobjedio.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Pa dobro si i reko!shminka je napisao/la:Pročitaj čovjeće šta je ovaj vodeći stručnjak foruma napisao u svom postu, pa ćeš vidjeti što sam Mirzu spomenuo
Kaže da omalovažavam Mirzine uspjehe, a ja se pitam koje to uspjehe

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Momčino, pogledaj naslov teme na kojoj pišeš, većina ljudi ovdje ne pravi razliku između Džumhura i Bašića, prvi ja pa onda i ostali. Obojica su naši.thelightblue je napisao/la:I kako mozda spomenuti ovog amatera Basica kad je Damir u pitanju...
Ti voliš Damira i ja to poštujem, znaš i sam, ali nemoj omalovažavati i vrijeđati Mirzu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
stavio bi ti lovu na njega i u dvorani protiv mirze ,hahaha
kada sam spominjao rubleva, nisam ni pomislio na mec u kojem je razvalio damira...jer to urade i marco,marti, ramirez, marterer ili kako se vec zovu...samo mi nije jasno na osnovu cega si zakljucio da ce lik biti buduci broj 1...sta bi onda trebalo reci za fritza, koji je u godini dana odradio nesto sto ostali mogu samo sanjati....rublev poslije naseg damira, skoro da ne moze dobiti iole ozbiljnog tenisera.
kada sam spominjao damira i sljaku zato sam i rekao, sreca da mu je sljaka najjaca podloga dok mirza nema tu srecu...ali opet on da je malo bolji mogao bi biti u top 100 sto mu treba biti cilj, i sa turnirima u dvorani...nije sve do konkurencije kada te otrese jesenas neki talijan ili ti prasinar u dvorani u italiji, ili sada u svedskoj onaj amater...ima tu jos mnogo stosta..
Mirzu kada spomenem, volio bih samo da dodje na nivo damira, tj da udje u top 100, kako bi i on poceo redovno igrati slamove, da napokon pocne naplacivati ulozeno u njega, da olaksa porodici, da zaradi nesto za sebe i svoju buducu djecu. tj da radi ono sto sad damir radi.
Damiru je vec sada puna saka brade, dok igra redovno u prvim kolima velikih turnira, sve iznad toga je bonus, koji je ostvariv ali samo da se malo manje zeza i glumi zvijezdu kao jucer ili na svakom manjem turniru gdje to sebi umisli.
Spominje rad sa psihologom, ali ne znam samo kako mu taj psiholog ne snimi npr jucerasnji mec i malo ne poprica o tome, ono je previse, a znamo da je imao barem 10-tak takvih meceva....onako se ne moze pobjediti ni veci amater.
steta jer vjerujem da je sa ova dva turnira, mogao dosta napredovati i da ne razmislja hoce li igrati turnire poput wimbledona ili us opena...a da ne pricam o mastersima gdje su veliki kolaci takodjer....nadam se da igra direktno french open?
nadat se da ce nadoknaditi izgubljeno u bukurestu vec sada u istanbulu.
kada sam spominjao rubleva, nisam ni pomislio na mec u kojem je razvalio damira...jer to urade i marco,marti, ramirez, marterer ili kako se vec zovu...samo mi nije jasno na osnovu cega si zakljucio da ce lik biti buduci broj 1...sta bi onda trebalo reci za fritza, koji je u godini dana odradio nesto sto ostali mogu samo sanjati....rublev poslije naseg damira, skoro da ne moze dobiti iole ozbiljnog tenisera.
kada sam spominjao damira i sljaku zato sam i rekao, sreca da mu je sljaka najjaca podloga dok mirza nema tu srecu...ali opet on da je malo bolji mogao bi biti u top 100 sto mu treba biti cilj, i sa turnirima u dvorani...nije sve do konkurencije kada te otrese jesenas neki talijan ili ti prasinar u dvorani u italiji, ili sada u svedskoj onaj amater...ima tu jos mnogo stosta..
Mirzu kada spomenem, volio bih samo da dodje na nivo damira, tj da udje u top 100, kako bi i on poceo redovno igrati slamove, da napokon pocne naplacivati ulozeno u njega, da olaksa porodici, da zaradi nesto za sebe i svoju buducu djecu. tj da radi ono sto sad damir radi.
Damiru je vec sada puna saka brade, dok igra redovno u prvim kolima velikih turnira, sve iznad toga je bonus, koji je ostvariv ali samo da se malo manje zeza i glumi zvijezdu kao jucer ili na svakom manjem turniru gdje to sebi umisli.
Spominje rad sa psihologom, ali ne znam samo kako mu taj psiholog ne snimi npr jucerasnji mec i malo ne poprica o tome, ono je previse, a znamo da je imao barem 10-tak takvih meceva....onako se ne moze pobjediti ni veci amater.
steta jer vjerujem da je sa ova dva turnira, mogao dosta napredovati i da ne razmislja hoce li igrati turnire poput wimbledona ili us opena...a da ne pricam o mastersima gdje su veliki kolaci takodjer....nadam se da igra direktno french open?
nadat se da ce nadoknaditi izgubljeno u bukurestu vec sada u istanbulu.
U krajnjem slučaju, ne vidim što bi te bilo briga na šta će lovu staviti neko ko ti je nebitan
Rublev je veliki talenat, ako se bude razvijao kako treba, može na prvo mjesto, protiv `tvog` Fritza recimo ima H2H 2-1
nisi mi odgovorio na pitanja, ali to je ovdje već neki standard očigledno, napadaju svi i traže odgovore, koje dobije, a odgovore sami ne daju
Rublev je veliki talenat, ako se bude razvijao kako treba, može na prvo mjesto, protiv `tvog` Fritza recimo ima H2H 2-1

nisi mi odgovorio na pitanja, ali to je ovdje već neki standard očigledno, napadaju svi i traže odgovore, koje dobije, a odgovore sami ne daju

Ne volim ovo nazadovanje... ove sedmice smo ocekivali finale, a u Istanbulu tek polufinale.. hmmremA1 je napisao/la:Ma taktički poraz ljudi mojiŠto da se naredne sezone opterećuje bodovima iz Bukurešta (kojeg ionako neće biti) odmah poslije prvog Mastersa na šljaci? MC će ako Bog da uvijek biti mjesto gdje će Damir uzimati bodove. U Istanbulu može dobiti svakog, tako da će igrati najmanje polufinale

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I ja sam u Quitu očekivao finale, ali jbg, takav nam grah paosajo10 je napisao/la:Ne volim ovo nazadovanje... ove sedmice smo ocekivali finale, a u Istanbulu tek polufinale.. hmm![]()
![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onaj ko je očekivao Damirovu titulu u Bukureštu treba da posjeti psihologa!
Btw. drago mi je da je Verdascu bio potreban taj meč protiv Šetkića pa da napokon zaigra onako kako se od njega očekuje.
Btw. drago mi je da je Verdascu bio potreban taj meč protiv Šetkića pa da napokon zaigra onako kako se od njega očekuje.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zašto? Konkurencija nikad slabija, fantastična igra Damira ne prehodnom turniru. Najveći konkurent za finale mu je bio Delbonis a u finalu je sve moguće. Apsolutno je realno bilo očekivat titulu u Bukureštu kao što je sad u Istanbulu. Svi su ovo igrači s kojima Damir može igrat gdje ni u jednom meču nije totalni autsajder već igrač koji je bio među glavnim kandidatima za ttiulu uz GGL-a, Verdasca i Delbonisa.remA1 je napisao/la:Onaj ko je očekivao Damirovu titulu u Bukureštu treba da posjeti psihologa!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tesko je osvojiti turnir sa onakvim padovima u ugri .Damir se puno popravio al da se osvoji ATP turnir treba pobjediti najmanje 2 igraca iz top 40.Nema on konstanosti u igri za osvajanje turnira na tom nivou.Mozda osvoji neki al treba da jos pure da se najede.
Brkić protiv Maximo Gonzalesa u kvalifikacijama Istanbula prvo kolo
Pogresno si se izrazio. Ne mozes reci da je apsolutno realno ocekivati titulu bilo al bas nikako. Recimo apsolutno realno je ocekivati da ce Nadal osvojiti Barcelonu ovu sedmicu, a nikako da ce Damir koji ima tek 1 polufinale ATP 250 turnira osvojiti Bukurest. Ja bih to nazvao prije da ne bi bilo toliko iznenadjenje da je Damir osvojio turnir.Unofficialpage je napisao/la:Zašto? Konkurencija nikad slabija, fantastična igra Damira ne prehodnom turniru. Najveći konkurent za finale mu je bio Delbonis a u finalu je sve moguće. Apsolutno je realno bilo očekivat titulu u Bukureštu kao što je sad u Istanbulu. Svi su ovo igrači s kojima Damir može igrat gdje ni u jednom meču nije totalni autsajder već igrač koji je bio među glavnim kandidatima za ttiulu uz GGL-a, Verdasca i Delbonisa.remA1 je napisao/la:Onaj ko je očekivao Damirovu titulu u Bukureštu treba da posjeti psihologa!
Isto sada i u Istanbulu. Ima tu nekoliko igraca koji mogu izbaciti Damira, za ocekivati je neko 1/4 finale a za dalje ce mu trebati bolja igra nego u Bukurestu. Sa 1/2 finalom ja bih bio prezadovoljan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.