Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 19:45

slika

slika

slika

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 13 jul 2015, 20:22

City ispalio Romu sad za sad za Dzeku.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2015, 20:54

IlFantasista je napisao/la:City ispalio Romu sad za sad za Dzeku.

Za DzekU ili DzekA :?:

ponela me pricha sa chata
:zviz: :mrgreen:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 13 jul 2015, 21:12

xaves je napisao/la:Koja je fora s matrijem, frajer citav zivot igra u top klubovima italije a igracki je dosta ogranicen

Sent from my ST26i using Tapatalk
Nemoj tako o Ma3ju, ne valja ti to. Dobar je Mitra.
krmpotich je napisao/la:
xaves je napisao/la:Koja je fora s matrijem, frajer citav zivot igra u top klubovima italije a igracki je dosta ogranicen

Aj za Matrija i nekako, ali mi ne ide u glavu da Schelotto zivi od fudbala tj. da prima platu za ono sto nudi na terenu. Vece ublehe nisam u zivotu vidio :facepalm:
Tačno, taj lik je vela havle.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jul 2015, 23:17

Alen Škoro je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Da da a Fiore blista sa transferima na sve strane :mrgreen:

Evo mozda dovedu i Ballotelija :urnebes:

I izgledniji je krah Fiori nego Romi
Naša je prednost što se trenutnom politikom i ne nadamo u skorijoj budućnosti nekim jurišima i uspjesima, šta god da bude to je bonus.
Naša je realnost da se guramo sa Hellasom, Sampdoriom i Torinom za EL.
Dok Romanisti svoj svijet grade na lažnoj nadi i zavjerama. :pinokio:
Mi ćemo od Balotellija napraviti svog Sergio Pellissiera. :D
Cuj ne nadate se a cilj vam bio da igrate u Ligi Sampiona.To je sam rekao Montella.Pa tri godine u nizu ste bili cetvrti al eto realnost je da se gurate sa Veronom,daj ba budi realan.I sam si vjerovao da cete izboriti trece mjesto barem jednom u zadnje tri sezone a sad kad je nestalo para i kad se nije niko doveo da valja sad odjednom bit ce dobro da igrate Ligu Evrope.Kako odjednom da vam tako spadnu apetiti.To su price za malu djecu.

Romi je bio cilj prije svega da igra Ligu Sampiona i to su uspjeli zadnje dvije sezone a sad sto navijaci zele taj skudeto i vjeruju u njega to je druga prica i ako ova ekipa jos uvijek nije kadra da osvoji skudeto pa cak i da dodje Dzeko.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

xaves
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la xaves » 14 jul 2015, 02:58

krmpotich je napisao/la:

Aj za Matrija i nekako, ali mi ne ide u glavu da Schelotto zivi od fudbala tj. da prima platu za ono sto nudi na terenu. Vece ublehe nisam u zivotu vidio :facepalm:
Bola schelotto je zabio u derbihu Milan Inter ja mislim pretprosle sezone, legenda serie a
@velahavle i meni je matri skroz gotivan lik nemam pojma sto, ali da je igracina daleko od toga

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jul 2015, 09:34

Corriere dello Sport front page: Revelation of the summer. Enchanted by Morrison. The new Laziale Gazza
slika
Pioli: "The Morrison who got here in March must have been a brother or a relative of his.”
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jul 2015, 11:02

SKY ITALIA:
Shaqiri has accepted to move to Schalke. After the deal is concluded, Perisic will move from Wolfsburg to Inter.
Fiorentina's Roncaglia has accepted a move to Marseille.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2015, 12:54

Palermo doveo Hiljemarka, dobro pojačanje :thumbup:

vjerujem da se neće dugo zadržat' kod njih :zviz:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 14 jul 2015, 16:24

IlPrincipino je napisao/la:A upravu si sto se tice Romanista i Rome opcenito ;)

Oni da su pobjedili nekoga 14-0 kao sto je Lazio to napravio vec bi pocele price o Scudettu. Ja kada procitam da neko od Romanista napise jos napadac, u ovom slucaju Dzeko, i uzimamo Scudetto, ja se ospem.

Pa ni u najludjim snovima ne mozes pomisliti da je to moguce :roll: Romi fali dosta toga. Nije samo napadac u pitanju i jedan defanzivac :crazy:

Nije mi cilj da provociram ili nesto ali bas mi to djeluje :crazy:
Nemoj nas sve u isti koš. Romi je upitno i treće mjesto sa ovakvim vođenjem kluba i Garsijom. Jbt niko ne moze preplatiti igrače kao mi, sad ih ne mozemo ni na posudbu dati, tek da ih ne plaćamo. Dzeko i sl su izgleda prevelik zalogaj za nas, tesko da ga dovedemo.
embrace the chaos

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2015, 22:03

Vlaar sa agentom sletio u Fiumicino, a nakon što je jedan navijač prepoznao Vlaara, agent je dobacio da će možda potpisat' za Lazio :zviz: šala ili je istinu rekao? kako god, Vlaar je slobodan igrač, pa će vjerovatno potpisat' za neki talijanski klub, čim je tu s agentom

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jul 2015, 23:50

Denno je napisao/la:Nemoj nas sve u isti koš-
Imas pravo. Ima i onih koji su realniji puno a takvih je opet solidan dio.
Denno je napisao/la: Romi je upitno i treće mjesto sa ovakvim vođenjem kluba i Garsijom.
Ne bih da komentarisem prije kraja mercata da ne bih pojeo :) Ali s obzirom na trenutna pojacanja ostalih klubova i trenutno stanje u Romi rekao bih da bi se Roma sa trenutnim kadrom borila za to trece mjeste. Pod hitno potrebna pojacanja na pravim mjestima.
Denno je napisao/la: Jbt niko ne moze preplatiti igrače kao mi, sad ih ne mozemo ni na posudbu dati, tek da ih ne plaćamo. Dzeko i sl su izgleda prevelik zalogaj za nas, tesko da ga dovedemo.
I sa rizikom da igram bez napadaca ne bih platio za Dzeku 20+ miliona. I Roma to ne treba placati i tacka. Malo su se izgubili u upravi sa pojacanjima. Cole, Maicon i tako to :? Bolje da se ulagalo u mlade snage a nije da se nije imalo para s obzirom da se fino prodavalo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2015, 12:47

M'Poku prešao u Chievo, tek sad vidio :P dobro pojačanje, tako mala sredina, mirna, dobar će on tamo biti

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 jul 2015, 13:10

Zanimljiv igrač. Moglo bi biti nešto od njega.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 jul 2015, 13:13

Luciano Moggi is acquitted by the Milan court from the lawsuit filed by Facchetti junior. Reason: lack of evidence.
:kafa:
The match schedule for Serie A 2015-2016 will be drawn up on July 27 at 19:00 CET (instead of July 28).
Pa hajde vise :plac:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2015, 16:46

Quintero moves to Bologna on loan who have an option to make the move permanent at the end of the season for 15m euros. #SkyItalia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2015, 16:50

uh, iznenađujuće u svakom smislu

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jul 2015, 21:59

Fjorentina je rešila pitanje golmana za narednu sezonu. Mrežu Ljubičastih čuvaće Luđi Sepe (24) koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Napolija, a prošle sezone je odlično branio u Empoliju.
Čim je poslao Sepea u Firencu Napoli je istog dana angažovao Gabrijela, koji je stigao takođe na pozajmicu iz Milana. Brazilac je prošle sezone čuvao mrežu Karpija i bio jedan od najzaslužnijih za plasman tog tima u Seriju A.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2015, 23:18

Andrej je napisao/la:
Quintero moves to Bologna on loan who have an option to make the move permanent at the end of the season for 15m euros. #SkyItalia
Inace njihov predsjednik izjavio da ciljaju na Scudetto. :mrgreen:
Don't believe the hype.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 16 jul 2015, 02:30

Imaju više šanse od Rome.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.