Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
IlFantasista je napisao/la:City ispalio Romu sad za sad za Dzeku.
Nemoj tako o Ma3ju, ne valja ti to. Dobar je Mitra.xaves je napisao/la:Koja je fora s matrijem, frajer citav zivot igra u top klubovima italije a igracki je dosta ogranicen
Sent from my ST26i using Tapatalk
Tačno, taj lik je vela havle.krmpotich je napisao/la:Aj za Matrija i nekako, ali mi ne ide u glavu da Schelotto zivi od fudbala tj. da prima platu za ono sto nudi na terenu. Vece ublehe nisam u zivotu vidioxaves je napisao/la:Koja je fora s matrijem, frajer citav zivot igra u top klubovima italije a igracki je dosta ogranicen
Cuj ne nadate se a cilj vam bio da igrate u Ligi Sampiona.To je sam rekao Montella.Pa tri godine u nizu ste bili cetvrti al eto realnost je da se gurate sa Veronom,daj ba budi realan.I sam si vjerovao da cete izboriti trece mjesto barem jednom u zadnje tri sezone a sad kad je nestalo para i kad se nije niko doveo da valja sad odjednom bit ce dobro da igrate Ligu Evrope.Kako odjednom da vam tako spadnu apetiti.To su price za malu djecu.Alen Škoro je napisao/la:Naša je prednost što se trenutnom politikom i ne nadamo u skorijoj budućnosti nekim jurišima i uspjesima, šta god da bude to je bonus.Manuel je napisao/la:Da da a Fiore blista sa transferima na sve strane![]()
Evo mozda dovedu i Ballotelija
I izgledniji je krah Fiori nego Romi
Naša je realnost da se guramo sa Hellasom, Sampdoriom i Torinom za EL.
Dok Romanisti svoj svijet grade na lažnoj nadi i zavjerama.![]()
Mi ćemo od Balotellija napraviti svog Sergio Pellissiera.
Bola schelotto je zabio u derbihu Milan Inter ja mislim pretprosle sezone, legenda serie akrmpotich je napisao/la:Aj za Matrija i nekako, ali mi ne ide u glavu da Schelotto zivi od fudbala tj. da prima platu za ono sto nudi na terenu. Vece ublehe nisam u zivotu vidioxaves je napisao/la:Koja je fora s matrijem, frajer citav zivot igra u top klubovima italije a igracki je dosta ogranicen
Corriere dello Sport front page: Revelation of the summer. Enchanted by Morrison. The new Laziale Gazza
Pioli: "The Morrison who got here in March must have been a brother or a relative of his.”
Shaqiri has accepted to move to Schalke. After the deal is concluded, Perisic will move from Wolfsburg to Inter.
Fiorentina's Roncaglia has accepted a move to Marseille.
Nemoj nas sve u isti koš. Romi je upitno i treće mjesto sa ovakvim vođenjem kluba i Garsijom. Jbt niko ne moze preplatiti igrače kao mi, sad ih ne mozemo ni na posudbu dati, tek da ih ne plaćamo. Dzeko i sl su izgleda prevelik zalogaj za nas, tesko da ga dovedemo.IlPrincipino je napisao/la:A upravu si sto se tice Romanista i Rome opcenito![]()
Oni da su pobjedili nekoga 14-0 kao sto je Lazio to napravio vec bi pocele price o Scudettu. Ja kada procitam da neko od Romanista napise jos napadac, u ovom slucaju Dzeko, i uzimamo Scudetto, ja se ospem.
Pa ni u najludjim snovima ne mozes pomisliti da je to moguceRomi fali dosta toga. Nije samo napadac u pitanju i jedan defanzivac
![]()
Nije mi cilj da provociram ili nesto ali bas mi to djeluje
Imas pravo. Ima i onih koji su realniji puno a takvih je opet solidan dio.Denno je napisao/la:Nemoj nas sve u isti koš-
Ne bih da komentarisem prije kraja mercata da ne bih pojeoDenno je napisao/la: Romi je upitno i treće mjesto sa ovakvim vođenjem kluba i Garsijom.
I sa rizikom da igram bez napadaca ne bih platio za Dzeku 20+ miliona. I Roma to ne treba placati i tacka. Malo su se izgubili u upravi sa pojacanjima. Cole, Maicon i tako toDenno je napisao/la: Jbt niko ne moze preplatiti igrače kao mi, sad ih ne mozemo ni na posudbu dati, tek da ih ne plaćamo. Dzeko i sl su izgleda prevelik zalogaj za nas, tesko da ga dovedemo.
Luciano Moggi is acquitted by the Milan court from the lawsuit filed by Facchetti junior. Reason: lack of evidence.
Pa hajde viseThe match schedule for Serie A 2015-2016 will be drawn up on July 27 at 19:00 CET (instead of July 28).
Quintero moves to Bologna on loan who have an option to make the move permanent at the end of the season for 15m euros. #SkyItalia
Fjorentina je rešila pitanje golmana za narednu sezonu. Mrežu Ljubičastih čuvaće Luđi Sepe (24) koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Napolija, a prošle sezone je odlično branio u Empoliju.
Čim je poslao Sepea u Firencu Napoli je istog dana angažovao Gabrijela, koji je stigao takođe na pozajmicu iz Milana. Brazilac je prošle sezone čuvao mrežu Karpija i bio jedan od najzaslužnijih za plasman tog tima u Seriju A.
Inace njihov predsjednik izjavio da ciljaju na Scudetto.Andrej je napisao/la:Quintero moves to Bologna on loan who have an option to make the move permanent at the end of the season for 15m euros. #SkyItalia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.