E upravo tako, vidili smo onda koliko je strucan ili nestrucan,nije da oni znaju za boljeg nego su oni bolji strucnjaci od njegLaznjak je napisao/la:E cuj Husref da ode
Haahahhahahaahhaha
3 tekme u 7 dana, 4 boda. Drugi na tabeli bez sredine terena svih 7 kola, prvi ti bjezi bod.
Ma idi Husrefe u Mladost ili Slobodu, pa nam upakuj opet tricu na Kosevu. Forumasi znaju za boljeg od tebe i trofejnijeg.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Pa kakav je to rez napravio tamo? Uzeo neki trofej?
Ima neki klub vani da je vodio?
Cuj strumfovi....jah treba biti obozavaoc lika i djela da se zoves navijac jer je za vas husref sarajevo. Za nas nije i nikad nece biti.
Ima neki klub vani da je vodio?
Cuj strumfovi....jah treba biti obozavaoc lika i djela da se zoves navijac jer je za vas husref sarajevo. Za nas nije i nikad nece biti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro ti si uso u neku lovu. Ali, ovi sto konstantno pljuju bilo dobro bilo lose su strumfovi sem jokera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobar dan ja sam Tan, nisam sam tu je i Nam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- egzodus1946
- Kontakt:
Ljudi sta se bolan svadjate izmedju sebe sirite ljubav **** mu mater pogotovo da psuje pitar pitaru ili da mu prijeti pa nemojte to u picku materinu da se strumfovi nasladjuju
Svi ste vi za Husrefa Sarajevo.
Hahahahahhahahaha
Hahahahahhahahaha
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
De ti meni brate reci ko je Genduzi?egzodus1946 je napisao/la:Ljudi sta se bolan svadjate izmedju sebe sirite ljubav **** mu mater pogotovo da psuje pitar pitaru ili da mu prijeti pa nemojte to u picku materinu da se strumfovi nasladjuju
Yebo stumfove, mogu nam cuclati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
samo dva pitanja za stručnjake.
1. koga umjesto husrefa ?
2. gdje su pare od titule, evrope i nama ?
1. koga umjesto husrefa ?
2. gdje su pare od titule, evrope i nama ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- egzodus1946
- Kontakt:
Ma igra u arsenalu **** oca i ja ih **** sve redom osim starog i brata oni su strumfovi ali ne zamjeram im malo su retardiraniemir79 je napisao/la:De ti meni brate reci ko je Genduzi?egzodus1946 je napisao/la:Ljudi sta se bolan svadjate izmedju sebe sirite ljubav **** mu mater pogotovo da psuje pitar pitaru ili da mu prijeti pa nemojte to u picku materinu da se strumfovi nasladjuju![]()
Opet ce vas **** Husref strumfici,blizi se zima pripremite skafandere,svi mozete da ga pusite Husrefu jedinom poslijeratnom treneru koji je osvojio duplu dominantno,cistog obraza ostao,bez muljanja,prijetnji,lopovluka.
A vi pitari sad ttrebate biti kao jedno,kako ne vidite protiv kakve lopovske masinerije ove godine borite,zbog osudjenih lopova za namijestanja utakmica,vec su na hladjenju dva sudca,I vec je suspendovan komesar za sudjenje,zato sto je pokusao da napravi sve simpatezere ove lige ovcama,izjavom za faul u Zenici,jer mu je tako naredjeno od osudjenih kriminalaca.
Ali **** ce vas Husref
A vi pitari sad ttrebate biti kao jedno,kako ne vidite protiv kakve lopovske masinerije ove godine borite,zbog osudjenih lopova za namijestanja utakmica,vec su na hladjenju dva sudca,I vec je suspendovan komesar za sudjenje,zato sto je pokusao da napravi sve simpatezere ove lige ovcama,izjavom za faul u Zenici,jer mu je tako naredjeno od osudjenih kriminalaca.
Ali **** ce vas Husref
Samo Sarajevo
Nemoj tako brate, njihov izbor ali su me suze oblile, ko struja si svega mi.egzodus1946 je napisao/la:Ma igra u arsenalu **** oca i ja ih **** sve redom osim starog i brata oni su strumfovi ali ne zamjeram im malo su retardiraniemir79 je napisao/la:De ti meni brate reci ko je Genduzi?egzodus1946 je napisao/la:Ljudi sta se bolan svadjate izmedju sebe sirite ljubav **** mu mater pogotovo da psuje pitar pitaru ili da mu prijeti pa nemojte to u picku materinu da se strumfovi nasladjuju![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Inace u 8 godina ovo je konama najveca radost, vi se primili na njihovo slavlje fol petica hahahhaha, umorni i td. Pa glupost najveca, bruku orginalnijih zezancija, ali eto, mentalni sklop anamo onih i jest u rangu toga. Pa najveca radost je sto ne navijas za zelju. Sto si odgojen drugacije, a ne kao saban.
Vise te boli to sto je njima drago nego poraz. Elem Hus im se posro bruku puta usta i opet ce. Pa gorilo sve proslu sezonu i sve do sad, i odjednom ne valja nista.
Nisi Barsa. Razmazeni pitarcici tv navijaci. Najveci pljuvaci smjesteni zeni uz guzove, najglasniji tastatura navijaci, a kad dodje Velez na Kosevo onda se radi kise ode kuci. Pssst i treba da vas neko zajebava sezona tek pocela, izgubio bitku, a rat jos traje.
P1ckice se povukle odma, je.bat cemo im nanu naninu. Sta udarate po nasima, udari sebe bekane, dodji na tekmu podrzi momke srcem, bez psovanja. 1 bod prednosti, koliko kukate na trenutak mi se ucinilo da nas nije bilo nigdje 7 godina.
Koliko smo daleko od njih govori i to koliko se raduju, a mi hodat nismo mogli.
Skontaj. Srijeda tekma, ujutro u cetvrtak se vratili, petak lagani trening, subota tekma. Sta ima Real. Bez 5 prvotimaca.
Husrefe mi smo za tebe Sarajevo, tv navijac, kad je tekama mi smo na forumu, tu je prava raja.
Vise te boli to sto je njima drago nego poraz. Elem Hus im se posro bruku puta usta i opet ce. Pa gorilo sve proslu sezonu i sve do sad, i odjednom ne valja nista.
Nisi Barsa. Razmazeni pitarcici tv navijaci. Najveci pljuvaci smjesteni zeni uz guzove, najglasniji tastatura navijaci, a kad dodje Velez na Kosevo onda se radi kise ode kuci. Pssst i treba da vas neko zajebava sezona tek pocela, izgubio bitku, a rat jos traje.
P1ckice se povukle odma, je.bat cemo im nanu naninu. Sta udarate po nasima, udari sebe bekane, dodji na tekmu podrzi momke srcem, bez psovanja. 1 bod prednosti, koliko kukate na trenutak mi se ucinilo da nas nije bilo nigdje 7 godina.
Skontaj. Srijeda tekma, ujutro u cetvrtak se vratili, petak lagani trening, subota tekma. Sta ima Real. Bez 5 prvotimaca.
Husrefe mi smo za tebe Sarajevo, tv navijac, kad je tekama mi smo na forumu, tu je prava raja.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nemamo mi kome sta reci, hocu reci da nemamo pravo. Dupla kruna osvojena, dodje 2 milje na utakmicu.
- egzodus1946
- Kontakt:
Nemoj nikad da pijes pa ulazis na forum. Znam jaLaznjak je napisao/la:Inace u 8 godina ovo je konama najveca radost, vi se primili na njihovo slavlje fol petica hahahhaha, umorni i td. Pa glupost najveca, bruku orginalnijih zezancija, ali eto, mentalni sklop anamo onih i jest u rangu toga. Pa najveca radost je sto ne navijas za zelju. Sto si odgojen drugacije, a ne kao saban.
Emire legenda si **** te oni sta ih branis
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4.791 nam je prosjek u ova četiri kola na Koševu gdje smo ostvarili sve pobjede.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Svi smo mi za Sarajevo HusrefLaznjak je napisao/la:Svi ste vi za Husrefa Sarajevo.
Hahahahahhahahaha
Husrefe nisi im trebao duplu donijeti, razmazio si ih. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svi smo za sarajevo husref!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne kontam zašto neko nema pravo dati bilo kakav komentar o bilo čemu bez obzira na bilo kakvu okolnost?koga ba boli racku je li neko dolazi na tekme ili ne dolazi?kao ovi što dolaze na tekme imaju pravo komentarisati ali ovi što ne dolaze nemaju?predstavljate odlazak na tekmu kao otkriće higgsovog bozona ocm
VVVBK
VVVBK
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta cemo sa onima BATE sto dolaze?nukleusmember je napisao/la:ne kontam zašto neko nema pravo dati bilo kakav komentar o bilo čemu bez obzira na bilo kakvu okolnost?koga ba boli racku je li neko ne dolazi na tekme ili ne dolazi?kao ovi što dolaze na tekme imaju pravo komentarisati ali ovi što ne dolaze nemaju?predstavljate odlazak na tekmu kao otkriće higgsovog bozona ocm
VVVBK
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!