Gdje su pare od titule, Evrope i Nama ?Denchi je napisao/la:kad vidim šta baljezgate ova zadnja 3 dana, onaj moj post sa ofsajdima sve više liči na Akademski rad....
svaka vam čast, 1 poraz i standardno gašenje ,otkazi svima,ništa nevalja, vidi kako kod onijeh u juventusu more a kod nas ne znaju,kradu, itd.
kako ste svi paralizovani mentalno da ne znate ni zbit redove a niti stat iza ekipe,trenera,projekta....na baterije svi.....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Eno Sammir u Lokomotivu došao, zašto se mi kao klub koji ima gazdu milijardera nikad ne zainteresujemo za tako nekog igrača za kojeg je neko čuo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Kako ces dovesti kad je prelazni rok 2 danaLecler je napisao/la:Eno Sammir u Lokomotivu došao, zašto se mi kao klub koji ima gazdu milijardera nikad ne zainteresujemo za tako nekog igrača za kojeg je neko čuo.
A ako je igrac bio pocetkom jula pod ugovorom, ne moze biti registrovan.
Ma jarane razumijem ja to sve al ne napadaju se grupe evropa lige sa rangom pojačanja Gedeona Guzine,dva puta smo se okuražili i doveli igrače za koje je neko čuo i odmah se to isplatilo,vjeruj mi braco da od nas nema ništa dok ne počnemo ganjati i ta malo jača imena. Zimus smo prizivali Kronavetera ne smijem ni zamisliti na šta bi ekipa ličila sa njim i koliko bi iskustvom pridonio razvoju mladih igrača.Zip je napisao/la:Kako ces dovesti kad je prelazni rok 2 danaLecler je napisao/la:Eno Sammir u Lokomotivu došao, zašto se mi kao klub koji ima gazdu milijardera nikad ne zainteresujemo za tako nekog igrača za kojeg je neko čuo.![]()
A ako je igrac bio pocetkom jula pod ugovorom, ne moze biti registrovan.
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Fino lijepo zovneš pressicu ili neki najčitaniji medij i obratiš se: Tražio sam pojačanja, nisam ih dobio, ne mogu na adekvatan način obavljati posao i smatram da ne mogu postići cilj s ovom ekipom. Iz tog razloga podnosim ostavku jer nemam podršku uprave s tog aspekta.Sjeverjecudo je napisao/la:Bravo majstore,sjajno recenoTesto je napisao/la:E čuj neki bi tjerali Husa , pa hajde stručnjaci koga onda dovesti umjesto njega ?![]()
I mene je znao nervirati , ali ovdje se baš ide iz krajnosti u krajnost.
Jel tražio čovjek 2-3 pojačanja , a nije ih dobio . Pa kako je onda tu on kriv ?
Mora igrati sa juniorima , sa umornim , povrijeđenim igračima, mora da se krpi.
Pravo pitanje je za sta se troše pare od Evrope i Nama ?
Zašto se ne ulaže u kvalitetne igrače , jačanje tima ?
Zašto se stalno vrtimo oko prosjeka ako imamo keš.
Ovo nije neka privatna firma za uhljebe, prvi i osnovni cilj trebaju biti jači tim , trofeji , akademija , poslije stadion .
Šta rade ovi ljudi više ?
Tako rade veliki stručnjaci, koji znaju posao i kojima nije problem naći angažman. A s druge strane to bi pokrenulo pritisak pa bi se na neki način rastabirio odgovor na tvoje pitanje u šta se ulaže taj novac.
Ali jok, onaj koga predstavljate vojnikom kluba, u stvari liči na vojnika svog džepa i ne bi to uradio ni u snu!
Zbog likova koji iznose nebulozne stvari u Husrefovu odbranu, on postaje omražen lik 50% zato, a 50% zbog objektivnih stvari.
Prijeti se, pišu se grafiti kad se dovede u pitanje njegov novi ugovor zato jer je po mišljenju dotičnih on jedini zaslužan za duplu krunu. Kad doživiš debakl u derbiju, onda nije kriv Husref nego mu uprava nije dovela igrače.
I ja nikad ne bih otjerao trenera nakon 7 kola, ne zato što je Husref, nego jer je to van svake pameti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Brate, lad voli sarajevo koliko prica, ako mu nisu doveli pojacanja, otjerali jeleskovica , itd, fino izadjes pred novinare i kazes "ja ne ,zelim dalje da vodim klub, jer klub ne napreduje vec nazaduje, nisu ispunili obecanja i ja se povlacim"... e to je kad volis klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Poslije Poture svima je jasno da je prva stavka u svakom nasem ugovoru zabrana sirenja i davanja informacija van kluba.. Izolacija je maksimalna..Pantelija je napisao/la:Brate, lad voli sarajevo koliko prica, ako mu nisu doveli pojacanja, otjerali jeleskovica , itd, fino izadjes pred novinare i kazes "ja ne ,zelim dalje da vodim klub, jer klub ne napreduje vec nazaduje, nisu ispunili obecanja i ja se povlacim"... e to je kad volis klub
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma vojnik kluba da je jednom rekao "Ja sam zajebao, kriv sam" svrsavali bi svi kolektivno....
Peticu primiti i ko da se nista nije desilo, a kazes da volis FKS vise od svog zivota.... Nesta tu ne stima.... Il se nije petica desila il ne volis Sarajevo vise od para. Hmmm
Peticu primiti i ko da se nista nije desilo, a kazes da volis FKS vise od svog zivota.... Nesta tu ne stima.... Il se nije petica desila il ne volis Sarajevo vise od para. Hmmm
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja sta nam uradi jedan veliki poraz.
Više ne valja ni Husref ni Hadzic, ni uprava, a do prije derbija sve je bilo zadovoljavajuce. Ako ne valjaju sad nisu valjali ni prije derbija. Hajmo se malo dohavizati. Ide se iz krajnosti u krajnost.
Više ne valja ni Husref ni Hadzic, ni uprava, a do prije derbija sve je bilo zadovoljavajuce. Ako ne valjaju sad nisu valjali ni prije derbija. Hajmo se malo dohavizati. Ide se iz krajnosti u krajnost.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Oni dovedu novog trenera a problemi isti. Sta smo dobili s tim?Pantelija je napisao/la:Brate, lad voli sarajevo koliko prica, ako mu nisu doveli pojacanja, otjerali jeleskovica , itd, fino izadjes pred novinare i kazes "ja ne ,zelim dalje da vodim klub, jer klub ne napreduje vec nazaduje, nisu ispunili obecanja i ja se povlacim"... e to je kad volis klub
Dokaz da nije do trenera vec do upravebordobijeli je napisao/la:Oni dovedu novog trenera a problemi isti. Sta smo dobili s tim?Pantelija je napisao/la:Brate, lad voli sarajevo koliko prica, ako mu nisu doveli pojacanja, otjerali jeleskovica , itd, fino izadjes pred novinare i kazes "ja ne ,zelim dalje da vodim klub, jer klub ne napreduje vec nazaduje, nisu ispunili obecanja i ja se povlacim"... e to je kad volis klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
kakav nas milijarder, to ce se pitanje opet provlaciti kad tad, ulozili su oni pare, nemamo dugove, napravljen je kakav takav kamp i akademija, al sve ovo sto dovodimo mislim da moze dovesti i zrinjski, ako budu losi rezultati, pocet ce prica i o promjeni vlasnika kao inaceLecler je napisao/la:Eno Sammir u Lokomotivu došao, zašto se mi kao klub koji ima gazdu milijardera nikad ne zainteresujemo za tako nekog igrača za kojeg je neko čuo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Golema muda i obraz bi trebali za takav potez oko ostavke. 
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 03 sep 2019, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najazda strumfova
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Za sve nas, TAN je Sarajevo 
Mnogo ih je ovdje. Presvuceni kao i Hrasno i onaj pakaš tobe...Kamuflazn je napisao/la:Najazda strumfova
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kad neko kaze da nece vise pisati ovdje red bi bio da to ispostuje a ne da ovdje pise sta bi Husref trebao uraditi iz moralnih, karakternih ili kojih vec razloga.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
E cuj Husref da ode
Haahahhahahaahhaha
3 tekme u 7 dana, 4 boda. Drugi na tabeli bez sredine terena svih 7 kola, prvi ti bjezi bod.
Ma idi Husrefe u Mladost ili Slobodu, pa nam upakuj opet tricu na Kosevu. Forumasi znaju za boljeg od tebe i trofejnijeg.
Haahahhahahaahhaha
3 tekme u 7 dana, 4 boda. Drugi na tabeli bez sredine terena svih 7 kola, prvi ti bjezi bod.
Ma idi Husrefe u Mladost ili Slobodu, pa nam upakuj opet tricu na Kosevu. Forumasi znaju za boljeg od tebe i trofejnijeg.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Slazem se,ne.mozes voliti Sarajevo a stalno pljuvati po svemu vezanom za Sarajevo.emir79 je napisao/la:Mnogo ih je ovdje. Presvuceni kao i Hrasno i onaj pakaš tobe...Kamuflazn je napisao/la:Najazda strumfova
Kad bude bilo razloga da se pljuje ja cu se prvi sloziti da treba da se kritikuje i tjera i da.svi zajedno to uradimo u cilju boljeg I jaceg FKS,u ovom trenutku.apsolutno nema razloga nikakvog za to,osim ovog debakla.na derbiju a Koji nam se nekad morao desiti, I onda su jedva docekali dezurni kriticari da se upale,zajeban je pitarluk,kod nas Niko ne zna stati iza igraca,iza trenera,reci hajmo momci desilo se sta je tu je idemo dalje,mozete vi bolje,dati im neki vjetar u ledja, nego odma.krenu pljuvat I tjerat najlakse je to,nakupi se frustracija i dodju pa ih ovdje il na istoku istresi sve.
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 03 sep 2019, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.