FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 14:05

EdinTM87 je napisao/la:Šehić - Bez mnogo posla, kupio lopte bez problema.
Čolić - Nije lose odigrao, nije imao puno greski, pruzao finu podrsku Besliji po desnoj strani.
Radovanović - Standardno dobar, postigao gol i dobio zuti karton, sto je mali problem jer imamo probleme sa lijevim bekom.
Mešić - Odlicno odigrao, cistio lopte ispred Sehe, zatvorio napadace Olimpika.
Bogičević - Isto kao i Mesic.
Svraka - Dobro odigrao, trcao, borio se, presjecao napade Olimpika.
Savić - Jos bolje od Svrake.
Bešlija - Standardo odlican, odigrao bez greske i vrsio pritisak na zadnju liniju Olimpika.
Višća - Ispod prosjeka, ali vec protiv Zvijezde nadam se da ce biti puno bolji.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecu :mrgreen: Igrac utakmice definitivno!
Popović - Visoko iznad prosjeka, nije gubio puno lopti, dobio je skoro svaki duel i spustao lopte na krila i Zebi.
Rovcanin - Zabio ga u stilu Ronaldinja :D

Najvise mi se svidja tecna igra kod par akcija, npr: kada je izblokiran sut Visce i kod stative Zebe..
Odbrana titule ako Bog da..
Je li ovo protiv Olimpika? :mrgreen: Mešić i Bogičević nisu ni blizu isto odigrali i "Bešlija bez greške" se nije sinoć desilo. Ocjene Avaza i Oslobođenja su katastrofa! Po njima su isto odigrali recimo Višća i Svraka. :roll: Samo naštancaju ocjene bez razmišljanja, podignu za pola strijelcima i vozdra.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2010, 14:09

fczeljo je napisao/la:FK Olimpik i njihov predsjednik su sinoc pokazali zavidan nivo ciganluka. Odstampano malo karata (vidio sam kad ih je nestalo za zapad), na zapadu otvorena samo jedna kapija (sto nije veliki problem kod ulaska, međutim kod izlaska je katastrofa), na istoku (gdje je bilo daleko manji broj gledalaca) otvorene dvije kapije i to one zadnje (jedna do sjevera, jedna do juga, na sredini sve zatvoreno pa su ljudi morali skroz preko tribine ici), na jugu mislim da je isto bila otvorena samo jedna kapija.

Veliki klub se postaje tako što se ponašaš kao veliki a ne ko fukara.

Uzete su godišnje za jug danas! ;) :D bar code broj 556 ;) mogli bi se i mi malo popraviti kod ove prodaje karata (bolje je i organizovanije bilo prosle godine), ali ni ovo nije lose kako je inace.
Ne zaboravi da je radila samo jedna biletarnica, tako da se jako dugo čekalo za ulaznice, itd...

Gracić mrzi Želju, svakako da mu je mjesto ovdje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 14:18

I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 05 avg 2010, 14:44

Željovac je napisao/la:I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Ma to je uvijek tako, zato i jeste napravljeno onako usko da ulaze jedan po jedan, a zasto je otvorena samo jedna kapija,vjerovatno sto nije ocekivao vecu posjetu...iako mislim da se za te tehnicke stvari on ne pita, trazite krivca u nekom drugom...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 14:58

Gigant je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Ma to je uvijek tako, zato i jeste napravljeno onako usko da ulaze jedan po jedan, a zasto je otvorena samo jedna kapija,vjerovatno sto nije ocekivao vecu posjetu...iako mislim da se za te tehnicke stvari on ne pita, trazite krivca u nekom drugom...
Znam da je uvijek tako kad se ulazi i to nije problem. Problem je kad se izlazi. Tada se otvori i ona velika.

Visca el Višća!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2010, 15:25

LBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je ne igra Ćulum :lol: Ali stvarno sreća da ne igra očekujem krajni rez 0:2 8-)
Ovo mi sinoć na poluvremenu šapno moj mačak on je slično ko Paul ali za kućnu upotrebu :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 05 avg 2010, 15:43

Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 avg 2010, 15:46

AdisManiacZ je napisao/la:Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?
Uredno trenira sa ostatkom ekipe.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 15:50

AdisManiacZ je napisao/la:Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?
Sinoć na klupi. Eto, ako ništa, istisnuo je Bajru. Sad je treći napadač. Uz njega su na klupi bili još Karić, Kerla i Ćulum, od ovih što nisu ulazili.

Visca el Višća!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 05 avg 2010, 15:57

nikad izac kroz vrata koja su napravljena za samo jednog navijaca. Umjesto da otvore ona velika na izlazu. Jos ono blato... kad vidim ono samo kazem "Lijepa nasa Grbavica!!!"
G A Z I
Željo sve do pobjede

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 avg 2010, 16:12

Željovac je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Šehić - Bez mnogo posla, kupio lopte bez problema.
Čolić - Nije lose odigrao, nije imao puno greski, pruzao finu podrsku Besliji po desnoj strani.
Radovanović - Standardno dobar, postigao gol i dobio zuti karton, sto je mali problem jer imamo probleme sa lijevim bekom.
Mešić - Odlicno odigrao, cistio lopte ispred Sehe, zatvorio napadace Olimpika.
Bogičević - Isto kao i Mesic.
Svraka - Dobro odigrao, trcao, borio se, presjecao napade Olimpika.
Savić - Jos bolje od Svrake.
Bešlija - Standardo odlican, odigrao bez greske i vrsio pritisak na zadnju liniju Olimpika.
Višća - Ispod prosjeka, ali vec protiv Zvijezde nadam se da ce biti puno bolji.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecu :mrgreen: Igrac utakmice definitivno!
Popović - Visoko iznad prosjeka, nije gubio puno lopti, dobio je skoro svaki duel i spustao lopte na krila i Zebi.
Rovcanin - Zabio ga u stilu Ronaldinja :D

Najvise mi se svidja tecna igra kod par akcija, npr: kada je izblokiran sut Visce i kod stative Zebe..
Odbrana titule ako Bog da..
Je li ovo protiv Olimpika? :mrgreen: Mešić i Bogičević nisu ni blizu isto odigrali i "Bešlija bez greške" se nije sinoć desilo. Ocjene Avaza i Oslobođenja su katastrofa! Po njima su isto odigrali recimo Višća i Svraka. :roll: Samo naštancaju ocjene bez razmišljanja, podignu za pola strijelcima i vozdra.
Pa dobro, nije sve tacno, sa juga se ne gleda tekma nego se navija, Mesic, Bogicevic jedva ih razlikujem. A Beslija je imao sitnih gresaka, okliznuo se par puta (barem sto sam ja vidio), al nea mu ravnog po desnoj strani !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 05 avg 2010, 16:17

Ko je bio igrač tekme?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2010, 16:17

Slab je Mirso sinoc bio,imam osjecaj da nije 100% spreman,Visca dobro zatvoren imao dva prodora i nista vise,Colic u prvom fenomenalan u drugom Mirso ga uvalio par puta,Mesic-Bogicevic solidni nisu imali nekog posla ali ono sto su imali su u nekim momentima brzinski rjesavali bez mozga.Svraka je trenutno najbolji igrac ekipe,to se moze zakljuciti nakon hapoela i Olimpika,momak je daleko najspremniji igrac u ekipi zadnjih 10 minuta se nudio napadacima za duple pasove,onaj zadnji vezni Olimpika ga je gledao ali potrcati za njim nije mogao.Seha imao jedno lose izbijanje i jednu odlicnu intervenciju,dosađivao se.Savic je borac pravi,Zeba elegantan ali moze on i bolje (zavrsnica),Lazo kao i Savic,Rovcanin zabio iz penala,konacno,protiv Zvijezde ce opet zabiti,Mirko daleko najveci radnik u ekipi,nije neki mega giga talenat ali momak radom nadomjesti sve.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 16:27

Svraka je bio igrač utakmice u zadnjem derbiju, pa je onda protiv Laktaša imao perverznu asistenciju, pa onda Leotaru zabio perverzan gol. Samo nastavlja kako je igrao kraj prošle sezone. Protiv Hapoela je pokazao da je apsolutni mangup i sinoć ponovo sigurno igrač utakmice! Svaka mu čast! Uvijek je znao, a sada jednostavno ima i samopouzdanja da to pokaže. Dobro mu je došlo i kaljenje u Travniku. Za njih je zabio eurogol u Modriči i nama na Grbavici, za koji se odmah "izvinuo" Jugu. 8-)
Još da znamo dokad ima ugovor... :mrgreen:

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2010, 16:30

Željovac je napisao/la:Svraka je bio igrač utakmice u zadnjem derbiju, pa je onda protiv Laktaša imao perverznu asistenciju, pa onda Leotaru zabio perverzan gol. Samo nastavlja kako je igrao kraj prošle sezone. Protiv Hapoela je pokazao da je apsolutni mangup i sinoć ponovo sigurno igrač utakmice! Svaka mu čast! Uvijek je znao, a sada jednostavno ima i samopouzdanja da to pokaže. Dobro mu je došlo i kaljenje u Travniku. Za njih je zabio eurogol u Modriči i nama na Grbavici, za koji se odmah "izvinuo" Jugu. 8-)
Još da znamo dokad ima ugovor... :mrgreen:
Slazem se,ja sam govorio prosle polusezone da ispravlja Culumove kikseve i losa postavljanja druga je stvar sto kod nas se takvi igraci rijetko primjete.Momak je kod Amara od svih najvise napredovao i nadam se da ce jos dugo ostati
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 avg 2010, 16:55

Koliko samo tih naših igrača duguje Amaru Osimu. Stvorio ih je doslovno. Šehić, Čolić, Radovanović, Stanić, Svraka i Bučan. Ne bi bili ni pola ovoga što su sada da nisu naletili na Amara. Ni Mešanović se ne bi trofejem okitio pod stare dane i to uz ekstra doprinos. Vjerovatno ni Višća ne bi odmah tako eksplodirao. I Kerla bi sigurno bio među najboljima da nije zgriješio, ali vjerujem da će se izvaditi i ponovo dokazati.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2010, 16:58

slika

Goran Markovic
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2010, 17:55

Dobar početak je pola uspjeha
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/do ... la-uspjeha

Bogičević : Želimo bodove iz svih utakmica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... h-utakmica
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 05 avg 2010, 18:26

Bit če 2:0 za zelju na grbavici protiv zvijezde.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Proximic i 34 gosta.