Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 21:30

harishp je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:"Sušić ima pravo na svoje mišljenje. Sljedeći put ću mu dati da trenira Iran, a ja ću uzeti Bosnu, pa ćemo vidjeti. Kada imate igrače Manchester Cityja i takvih ekipa, onda je lako komentarisati igru protivnika na taj način".

Al mu ga spusti Carlos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uffffffffffffffffffffffffffff :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kako mu ga spusti momacki.
Nije skontao a bogami ni vi,da ga je druga postava ili kako vi kazete nepotisti razvalila :urnebes:

A to ti tek otkriva misteru korida kakve smo ekipe imali za prolaz u 2 krug... Plemenaše iz Afrike kojima je Pape poklonio pobjedu... I staru civilizaciju,koja ima populaciji od preko 70 miliona ljudi,a koja nema spačnih 5 igrača...
Kome Avdija da golčinu,taj se mora dobro zapitat šta je kod Boga zgriješio... Al doduše,možda nas i ne treba čudit,ipak smo mi sunniti a Iranci većinom šiiti :kafa:
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 25 jun 2014, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 21:30

jahija je napisao/la:koji je to kriminalac ovaj sušić pa taj ni stida ni srama nema da sam podnese ostavku, nego lopovski hoće još ugovora da može sa bratovom agencijom germania sport iz koje su 3 igrača noćas igrala, da ušićari preko repke, koji lopov, kriminalac i provincijalac, a neznalica neviđena pa taj drži rekord u turskoj kad je vodio neku ekipu od 12 uzastopnih poraza boga ti poljubim, ko toj budali dade da se uči na reprezentaciji boga mu jokina.
A poslije Slovacke,Litvanije dok smo svi slavili onda je bio odlican,jel ? Ubleho jedna,najblaze receno.
Zadnja izmjena: sekretar, dana/u 25 jun 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 21:30

velez_mostar je napisao/la:Hvala Bogu pa je gotovo, da mu ruznu njusku vise ne gledamo!

Odlazi iz svetinje ublehasu, nepotisto, i neznalice!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odakle ti to da je gotovo? Sve dok ne bude zvanicno ja nisam siguran da ide.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 21:30

Imaš takve igrače i ne prođeš grupu, sramota.

Ne da ostavku, ko će se odreći pola miliona KM, lijepih besplatnih putovanja, ekskurzije da prati kao igrače, a nije gledao svojevremeno Kolašinca protiv Galatasaray-a jer mu je druga utakmica bila zanimljivija (mislim Milan - Barcu da su igrali).

Kasni na izvlačenje, zove igrače iz bratove agencije i opet nema morala da dadne ostavku, nevjerovatno.

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 21:31

Trinity74 je napisao/la:Hajde eto u pravu ste... I šta sada??? Šta predlažete ????
:facepalm:

Kakvo je to pitanje uopšte. Predlažemo da ode Sušić, a dođe ozbiljan selektor poput Halilhodžića ili Bajevića. Šta bismo drugo predlagali.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 25 jun 2014, 21:31

Molim vas da mi odgovori neko od ovih koji ga brane:
1.Kako pravdate spisak za svjetsko koji je smiješan? Dva napadača, bratić, Hadžić koji ne skida nevini osmijeh od početka priprema jer se i sam sjeebo da je pozvan, ne voditi Zukanovića?
2.Kako pravdate pripreme u Hrasnici?
3.Kako pravdate to što smo najgore fizički spremna reprezentacija? Zbog toga što je svaki drugi dan bio slobodan?
4.Kako pravdate "borbu na 2. mjesto", upisan poraz protiv Argentine čim su izvučene grupe, a ista Argentina u 93. dobije Irana?
5.Kako pravdate taktiku protiv Nigerije (bez Kolašinca, bez lijevog beka, sa jednim čovjekom na lijevoj strani)?
6.Kako pravdate manjak autoriteta prema Džeki i Spahiću? Te pozivanje Ibričića samo da neko može Edina zabavljati u sobi?
7.Kako pravdate što nas je brukao tako što je kasnio gdje god je trebao doći.
Navodim stvari vezane za svjetsko, da se vratim na kvalifikacije klix bi me banovao!
Bod mu dobar protiv Albanaca bio, protiv Slovačke prva utakmica=0, druga sreća..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jun 2014, 21:31

Urbinato je napisao/la:Ovim mongoloidima i dalje nije jasno da seoski varalica iz Zavidovića nije odlučio igradi bez Kolašinca, ili da ga je barem ubacio kada je bilo i više nego jasno da se moraju Nigeri zatvoriti, ovo bi bila pobjeda za osminu.

Pojedini forumasi me pravo podsjecaju na jednog albanca s kojim sam pricao prije par godina. On je bio 100% siguran da bi Albanija bila jedna od najboljih reprezentacja u Evropi samo kad bi njihov "glupan od selektora" Canu stavio na zadnjeg veznog umjesto na stopera. Znaci on je bio siguran u to i nije ga niko mogao ubjediti da nije tako. I zbog toga je mrzio selektora jer, jeli, umjesto da osvojaju svjetska i evropska prvenstva oni zavrse na cetvrtom ili petom mjestu u kvalifakacijama. Glupi selektor.

Tako i ovi neki nasi strucnjaci misle da je igrao Kolasinac da bi bez problema pobjedili Nigeriju. Kao da je Susic umjesto Kolasinca stavio nekog koga je pokupio na ulici pa se taj propisno obrukao. A nije. Nego je stavio jednog Lulica, za kojeg se cak i tvoj tim za koji navijas interesuje tako da sigurno ima neki kvalitet. I da je igrao Kolasinac imali bi problema sa onim nigerijcom, pogotovo jer je Spahic bio uzasan, ne samo da su ga prelazili nego im je cak i davao loptu direktno u noge.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 25 jun 2014, 21:31

Eh hoce ovaj konj ikad uvidjeti kakvu je šansu propustio protiv Nigerije ubjeđen sam 10000% da ne bi izgubili da je krenuo sa Kolašincem na l. beku
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 jun 2014, 21:32

Neutral je napisao/la:Imaš takve igrače i ne prođeš grupu, sramota.

Ne da ostavku, ko će se odreći pola miliona KM, lijepih besplatnih putovanja, ekskurzije da prati kao igrače, a nije gledao svojevremeno Kolašinca protiv Galatasaray-a jer mu je druga utakmica bila zanimljivija (mislim Milan - Barcu da su igrali).

Kasni na izvlačenje, zove igrače iz bratove agencije i opet nema morala da dadne ostavku, nevjerovatno.
Pa zasto da daje ostavku. Pape vise nije selektor. Danas mu je istekao ugovor. :wave:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:33

DonCorleone je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
"Čestitam Bosni i Hercegovini, uz svo dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, BiH je bila najbolja reprezentacija u ovoj grupi."
Ali šta on zna, on je pravi selektor jedne reprezentacije. Kauč selektori bolje znaju. :kafa:
:rol: :rol: :rol:

Doslo je do provale :urnebes: .
Kad odraste, skontat ce :D :rol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 21:33

calcio je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Ovim mongoloidima i dalje nije jasno da seoski varalica iz Zavidovića nije odlučio igradi bez Kolašinca, ili da ga je barem ubacio kada je bilo i više nego jasno da se moraju Nigeri zatvoriti, ovo bi bila pobjeda za osminu.

Pojedini forumasi me pravo podsjecaju na jednog albanca s kojim sam pricao prije par godina. On je bio 100% siguran da bi Albanija bila jedna od najboljih reprezentacja u Evropi samo kad bi njihov "glupan od selektora" Canu stavio na zadnjeg veznog umjesto na stopera. Znaci on je bio siguran u to i nije ga niko mogao ubjediti da nije tako. I zbog toga je mrzio selektora jer, jeli, umjesto da osvojaju svjetska i evropska prvenstva oni zavrse na cetvrtom ili petom mjestu u kvalifakacijama. Glupi selektor.

Tako i ovi neki nasi strucnjaci misle da je igrao Kolasinac da bi bez problema pobjedili Nigeriju. Kao da je Susic umjesto Kolasinca stavio nekog koga je pokupio na ulici pa se taj propisno obrukao. A nije. Nego je stavio jednog Lulica, za kojeg se cak i tvoj tim za koji navijas interesuje tako da sigurno ima neki kvalitet. I da je igrao Kolasinac imali bi problema sa onim nigerijcom, pogotovo jer je Spahic bio uzasan, ne samo da su ga prelazili nego im je cak i davao loptu direktno u noge.
:o

Kakvo poređenje :tokralju:

Trinity74
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Trinity74 » 25 jun 2014, 21:34

DukeOfWellington je napisao/la:
Trinity74 je napisao/la:Hajde eto u pravu ste... I šta sada??? Šta predlažete ????
:facepalm:

Kakvo je to pitanje uopšte. Predlažemo da ode Sušić, a dođe ozbiljan selektor poput Halilhodžića ili Bajevića. Šta bismo drugo predlagali.
Hvala ti momče što si me nasmijao u vezi Halilhodžića ;) Pozdrav...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 21:35

calcio je napisao/la:

Ti si upravo sad ko taj Albanac,pa ne možeš skontat da je stavio povrijeđenog igrača da mu čuva cijelu lijevu stranu... A Albanija s Canom ima sanse da ode na EP ili SP isto koliko bi imao i Luksemburg s Pjanićem,da je odlučio igrat za njih...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:35

Bajevic je Murinjo za Susica. Tacka :!:

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 25 jun 2014, 21:38

donniedarko je napisao/la:Bajevic je Murinjo za Susica. Tacka :!:
Ti jarane od 28.01.2014. konstantno unosis sranje u svakoj temi i za sobom si povukao još minimu 5 likova koji nemaju pametijeg posla 8ubjeđen sam da iza tih 5 + TI stoji jedna te ista osoba koja je unjela sranje i mržnju u ovaj forum). Srami se ko god da si !!!!
Zadnja izmjena: Trinity74, dana/u 25 jun 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 21:40

Zasto bi nas savez trazio drugog strucnjaka negdje van BiH....samo neka dodju na sportsport.ba forum i tu imaju velike trenerske strucnjake, sve mozak do mozga. Neki su strucnjaci za odbranu,neki za napad,neki su isli cak do te mjere da im je smetalo zasto se pojedini graci druze vise,zasto je npr.Dzeko vise sa Ibricicem,nego s nekim drugim,zasto je Spaha vise s Dzekom,zasto se Mujdza i Begovic druze vise,zasto pisaju stojeci kad mogu lijepo sjesti i odmarati se dok pisaju...Naravno nece za njih sviju biti mjesta na klupi BiH,ali sasvim sigurno cemo biti sretni da jedan od ovih velikih sportskih genija vodi nas tim. Treneri svih trenera,od danas ,mozete se prijaviti na privatnu poruku. Jedini uslov je da imate bar jednu sezonu vodjenja nekog tima na nekom od fudbalskih menadzera. Steta je da propadnete.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 25 jun 2014, 21:43

Sad da se ne zajebavamo !Da je sudija nije digo onu zastavicu I da je svirao prekrsaj nad Spahicem prosli bi ovu grupu I vecina bi slavila Saju I ZMAJEVE .Pape jeste los selektor I nikakav takticar al je imao srce u kvalifikacijama a ta je sreca otisla do djavola protiv Argentine I Nigerije.Kad ti sreca okrene ledja I plus imas selektora kakvog mi imamo onda dobijes ovo sto mi sad imamo.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 jun 2014, 21:44

sekretar je napisao/la:Zasto bi nas savez trazio drugog strucnjaka negdje van BiH....samo neka dodju na sportsport.ba forum i tu imaju velike trenerske strucnjake, sve mozak do mozga. Neki su strucnjaci za odbranu,neki za napad,neki su isli cak do te mjere da im je smetalo zasto se pojedini graci druze vise,zasto je npr.Dzeko vise sa Ibricicem,nego s nekim drugim,zasto je Spaha vise s Dzekom,zasto se Mujdza i Begovic druze vise,zasto pisaju stojeci kad mogu lijepo sjesti i odmarati se dok pisaju...Naravno nece za njih sviju biti mjesta na klupi BiH,ali sasvim sigurno cemo biti sretni da jedan od ovih velikih sportskih genija vodi nas tim. Treneri svih trenera,od danas ,mozete se prijaviti na privatnu poruku. Jedini uslov je da imate bar jednu sezonu vodjenja nekog tima na nekom od futbalskih menadzera. Steta je da propadnete.
Zar je tako teško vidjeti ili shvatiti da je Sušić zajebo sa taktikom u utakmici sa Nigerijom? Niko od nas ovdje nije selektor ali ne trebaš ni pratiti nogomet da shvatiš da protiv ekipe koja je napadački jaka samo preko krila postaviš bekove koji ta krila neutrališu. I molio bih calcia da mi ne postavlja onaj heath map jer on k*urca ne pokazuje realno stanje na terenu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 21:44

donniedarko je napisao/la:Bajevic je Murinjo za Susica. Tacka :!:
Da hoce doci , odmah bi potpisao , ali mojne da mi se neko uci na repki vise ala Barbarez , ili ovi mahalasi tipa Bazdarevic , Hadzibegic ili nedaj Boze Amar ....

Posto je Risitc star , ostao je samo Bajevic kome vjerujem.

Vaha je 1 opcija kada bi htio da smanji primanja i kada bi se obavezao , a ne kukati ako mu neko opsuje nesta , mada mi je on sumnjiv jer je bio sa Mamicem , bez obzirana razlaz ozbiljan trener se nebi prihvatio da bude u kolu sa Mamicem.

Znaci moze Dusan i Vaha (sa nekim obeacnjima) , treca krajnja varijanta je Kodro jer je zasluzio sansu jer nije dao savezu da mu se petlja , znaci ima stav , sad kakav je trener to neznam , ali eto ispadose svi Velezovci , mada sam ja Sarajlija ;)

Znaci ako bi sad iz RS trazili da bude srbin pa da mi se Jagodic uci ili neko sl. onda sam ipak da ostane kakav takav Pape

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 25 jun 2014, 21:45

Zbogom i ne vraćaj se :D

Unazadio si nas a to će tek vrijeme pokazati
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.