Dobro reče onaj komentator, pomalo neozbiljna postava Bayerna, trebalo je makar petoricu iz prvog tima, ovako samo Alaba Buyten i Neuer, dok su na drugoj strani 6, ili 7 prvotimaca al hajd neise
Pored svega moze se reci da smo zadovoljni rezultatom, u svakom slučaju više razloga za zadovoljstvo imamo mi nego dortmund, komentari tipa "ne mozete da nas dobijete 2 godine" pokazuje samo da oni strahuju od Bayerna i očekuju taj poraz
Rafinja zasluzio crveni bez dvojbe, ali brate svaki start smo dobili zuti karton, ama bas svaki, još im i penal dosudi, koji bi mogao da odluci utakmicu da nema Pantera na golu
da zakljucim:
-došli smo im u goste na westfalen ili sinal i duna park pred njihhovih 80000 navijaca
- igrali smo sa 3 prvotimca
- dobili su nepostojeci penal
- igrali smo s igracem manje pola sata
NISMO IZGUBILI
Napomena: ALABA je nas najbolji igrac, ima tehniku i brzinu ali ono što me najviše kod njega oduševilo jeste SAMOPOUZDANJE, svaka mu čast, igra bez imalo respekta, upravo to fali Xerdanu da postane klasa, imam osjećaj da se boji svoje eventualno greške ako napravi
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju