FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 02 sep 2019, 19:35

dundee je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pisat za poraz u derbiju 5:2 da je "samo poraz", ekvivalentno je nazivanju genocida "samo zločinom". :facepalm:
Ovo NIJE samo poraz. Da nas je Zrinjski nabio 5:2, to bi bio samo poraz. Da imamo u sezoni 32 pobjede i poraz u derbiju 5:2, treba nekog upitat šta se desilo. Ne vjerujem kako neki hladno posmatraju sve ovo. Jeste l' izlazili iz kuće ova dva dana? Hodali po gradu? Ulazili na društvene mreže?
Ovakvu bruku može saprat samo osvojena titula ove sezone, ništa više. A i tad će ostat upisano da je 31.8.2019. Željo Sarajevu strpao peticu. Željo, Atalanta, Gladbach, Basel, Sparta i Besiktas. Ekipe koje su minimalno 10 nivoa od nas I YEBENI GRADSKI RIVAL SA YEBENIM BOJOM I NAŠIM OTPADOM ALISPAHIĆEM I STANIĆEM!
Prvo, nije bila petica bez postignutog gola, nego je rezultet 3 razlike na njihovom terenu. Drugo toliko smo ih tukli 3 razlike i prosle sezone opet na njihovom terenu sto je bolnije od ovih 5-2, jer su razbijeni na svom terenu bez postignutog gola.
Trece, sezona je tek pocela i prognoziranje biloceg je smijesno. Kad budemo kompletirani onda mozemo podvuci crtu i reci sta i kako.
poenta je i da su kadeti igrali, da su primili 5 golova bila bi sramota i tu sva prica zavrsava
Poenta je da se ovdje ku.rči bez pokrića.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2019, 19:39

Ima jos jedan nacin osim titule da se izvinu navijacima, oprati se od petarde nece nikad uvijek ce biti zapisano, a to je petarda u mrezi kona u Novembru.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 sep 2019, 19:41

Zip je napisao/la:Ima jos jedan nacin osim titule da se izvinu navijacima, oprati se od petarde nece nikad uvijek ce biti zapisano, a to je petarda u mrezi kona u Novembru.
Koliko bi se igraca moglo oporaviti do te utakmice? Rahmanovic, Tatar, Stanojevic?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 02 sep 2019, 19:45

Pantelija je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la:Ovi pusaci kuraca uprave su zasluzili da im se jedan seat ustupi ,ili pojedinima koji pisu da drze poziciju koju imaju u klubu ili kampu ,sabrinini kerovi ide vam parada nemoj da niste otisli da podrzite gazdaricu u setnji
Bolje biti sabrinin potrcko na paradi nego od melje i atalante u dvije tekme primiti 13 komada ...

Da prevedem. Koja je razlika izmedju ped.era i husrefa? Nema je, i jedni i drugi sramote svoje
Pronasla se dva kurca u tekstu,tamam na paradi da idete u paru lezba sve finansira

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 sep 2019, 19:48

Ja koliko znam 0-3 > 5-2.
Nasjedate na njihove fore.
Kurcenje bez pokrića.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2019, 19:49

Zip je napisao/la:Ima jos jedan nacin osim titule da se izvinu navijacima, oprati se od petarde nece nikad uvijek ce biti zapisano, a to je petarda u mrezi kona u Novembru.
Teskog srca ovo kazem al zeljeznicar trenutno ima bolji tim. Mi imamo bolje stopere i golmana ostalo mi se njihova kompozicija tima vise svidja, posebno sto su nam mrtvi Ahmetovic i Krste. A i struka im je jaca tako da veliki zaokret moramo napraviti u odnosu na ovi 7 kola. Ovo je moj osjecaj i razmisljanje volio bi da grijesim al...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2019, 19:52

emir79 je napisao/la:
Koliko bi se igraca moglo oporaviti do te utakmice? Rahmanovic, Tatar, Stanojevic?
Mozda plus Oremus. To bi bilo to, ako se neko ne povriedi opet jer su pripreme ekipe katastrofalno odradjene.
bordobijeli je napisao/la:
Teskog srca ovo kazem al zeljeznicar trenutno ima bolji tim. Mi imamo bolje stopere i golmana ostalo mi se njihova kompozicija tima vise svidja, posebno sto su nam mrtvi Ahmetovic i Krste. A i struka im je jaca tako da veliki zaokret moramo napraviti u odnosu na ovi 7 kola. Ovo je moj osjecaj i razmisljanje volio bi da grijesim al...
Buraz, nikad. Nema sigurno bolju ekipu, ali imaju boljeg trenera. Njihov jedini kvalitetan igrac je Zec, plus nzm kakav je Stilic sto se tice spreme. Ako je dobar, onda uz Zeca to su dva njohova igraca. Ostalo nista bolji od nasih.

Imamo top ekipu, al djaba ti i Messi ako nike spreman da igra 90 min sa 100%.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 19:54

A jel me furas da ima ljudi koji opravdavaju 5 primljenih pogodaka :facepalm:

Pa ljudino gdje je 3 data gola bolje od 5 primljenih, u kom univerzumu. Je.bo li vas Husref i vi njeg! Nisam ga nikad mrzio, zbog vas dupelizaca cu da ga zamrzim samo tako :puke:
1946~

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 sep 2019, 19:59

Ma idite vise u tri lijepe sa tim psovanjem. Ko da ko koga ovdje brani, pametnjakovica u pm. Sve odreda zakivali u zvijezde sad osim odbrane i golmana niko ne valja. E ebo ga pitarluk
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 02 sep 2019, 20:07

SarajevoJeBordo je napisao/la:problem se ne rješava sistemski. Zašto u te nabrojane minuse uprave ne upišete i taj što su dopustili da ih trener ucjenjuje i što su podlegli pritisku trenerovih vojnika?

Igrači i SS koji su u 6 kola osvojili 14 bodova sa 4 pobjede i 2 remija, ne smiju primiti 5 komada od gradskog rivala sve kad ne bi imali po jednu nogu i za to trebaju biti kažnjeni! Zato jer su oni bili na terenu a ne uprava!

Glupani poput tebe će da šute na sve probleme dok ima rezultata, kad bude prvi poraz onda se nabraja od prije par mjeseci i nabija na nos! Sve trpite dok ima rezultata, do prvog poraza, zato jer ste obični jadovi i glupani!
Sve si dobro rekao osim jednog - igrace krivi kad budu imali sve uslove za uspjeh a krahiraju. Jesu oni bili na terenu ali uprava im nije dala sve uslove.

Pripreme koje su kasno pocele i lose odradjene. Brljali sa platama. Dozvolili da se sa Husrefom pregovara predugo. Dozvolili da ode kondicioni. Sve je to uzrokovalo povrede pa ti puno igraca ne igra na svojim pozicijama. O zadnjem veznom i ko je sve pokusao to za pokrije je davno sve receno. Husref prolupao i precjenio nasu situaciju u derbiju i isao previse otvoreno.

Kad se sve to rjesi, treba vidjeti zasto nam se igraci pate sa osnovnim elementima fudbala. Zasto nemaju ni tehncke ni takticke skilove na potrebnom nivou. To sve moze kad im sve uslove omogucis. Onda treba da snose i posljedice ako zabrljaju.

Vecina ovdje ne dozvoljava da se ista kaze nego te poklapaju i zive ko nojevi. A kada pukne tikva onda se ide na noz. Plus imas zaposlene koji rade i brane slijepo po zadatku i prave laznu pozitivu. Raja slabo razlikuje sta je pozitiva a sta sljepilo i odlazak u propast.

Malo ljudi smatra da smo trebali puno vise postici od dolaska Tana. Vrijeme raji malo znaci i ne shvataju njegovu vrijednost. Prica je "Ti bi sve nesto preko noci. A proslo je jako puno vremena i imamo ubjedljivo najbolje uslove.

Sada je uspjeh ako se plasiras kao drzava na neko prvenstvo, a prije je bilo normalno da si svjetski prvak u nekoliko sportova. Drugacije je bilo samopouzdanje i ambicije. Nivo ocekivanja je sada puno nizi. Zato raja sute i sretni su sa mrvicama. Valjda cijena urbicida pa ti jadnici koji su sljegli sa 2 najlon kese postanu ministri. Ali to su neke druge price.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 sep 2019, 20:07

Nemamo para
Dugujemo 17 miliona
Nismo ni seate mogli kupit
Kako ces odbit kad nemamo ni za plate
Da ne spominjem da je Nam doso da kupi plac za stadion, znaci ni to -17 miliona nije najgore sad ce bit -47 miliona....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 sep 2019, 20:09

Ma dobro brate mi njih nabili 3:0, oni nas 5:2 razlika je 3 gola kako god okrenes. Ovo za petardu i slicne fore se prca kad nekog razbijes 5 golova razlike ali nejse.

Istina je, da bi velika pobjeda u derbiju saprala ovu blamazu, ali sve je ovisno sa kakvim sastavom cemo mi uci u taj derbi. Ne bih imao nista protiv, da smo mi kompletni, a oni da muku muce sa povredama E. Zeca, Krpica, Veselinovica, Stilica, pa da vidimo onda :kafa:

No poznavajuci nasu taktiku, Husrefa i igrace mi bi stali kod 2:0 :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2019, 20:11

Ohladite malo sa tim ličnim prepucavanjem i vrijeđanjem, banovano je više ljudi u prošlom periodu radi toga. Možete normalno diskutovati, nije ovo način jer pojedinci odmah krenu sa vrijeđanjem čim se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem, ako vam neko smeta imate opciju ignore i na sve obične smrtnike to djeluje osim na mene, naravno. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 sep 2019, 20:12

Ja se ne sjecam kada smo mi zadnji put igrali u 4-4-2 formaciji, čak ni protiv one Sloge Crnoljevo kuci u kupu, nakon ubjedljive pobjede u gostima, izašli smo 4-5-1.Crni Husrefe, baš si u u subotu morao izaci sa tom formacijom i to u gostima protiv, možda i največeg konkurenta za titulu + imali smo najgori vezni red u zadnjih nekoliko sezona :facepalm: :facepalm:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2019, 20:18

ElCartel11 je napisao/la:
Ma dobro brate mi njih nabili 3:0, oni nas 5:2 razlika je 3 gola kako god okrenes. Ovo za petardu i slicne fore se prca kad nekog razbijes 5 golova razlike ali nejse.

Istina je, da bi velika pobjeda u derbiju saprala ovu blamazu, ali sve je ovisno sa kakvim sastavom cemo mi uci u taj derbi. Ne bih imao nista protiv, da smo mi kompletni, a oni da muku muce sa povredama E. Zeca, Krpica, Veselinovica, Stilica, pa da vidimo onda :kafa:

No poznavajuci nasu taktiku, Husrefa i igrace mi bi stali kod 2:0 :lol:
Jos od malena dok smo igrali po mahali lopte, bio je cilj da se pet komada me primi, jer je uvijek isla ona pet komada, pet komada, to je nasa nada... :D zajebancija je uvojek bila, pa i 5:4 da bude :D

Ovi sto govore da igraci nemaju uslove, ovi igrsci imaju fenomenalne uslove. A vjerujem da mnogi znaju to. Treba otici do kampa, pa vidjeti sta sve imaju. Sigurno je u rangu vecih evropskih ekipa...

Jbga, smeta mi sto ce sw sve smisliti samo da se ne kaze da je trener kriv za ovu blamazu.
Realno pricaml, i realno da je on najveci krivac.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 20:19

Historicar je napisao/la:Ja se ne sjecam kada smo mi zadnji put igrali u 4-4-2 formaciji, čak ni protiv one Sloge Crnoljevo kuci u kupu, nakon ubjedljive pobjede u gostima, izašli smo 4-5-1.Crni Husrefe, baš si u u subotu morao izaci sa tom formacijom i to u gostima protiv, možda i največeg konkurenta za titulu + imali smo najgori vezni red u zadnjih nekoliko sezona :facepalm: :facepalm:
Gore je sto na poluvremenu nije izmijenio na 4-2-3-1, jer se mogao debakl predosjetiti...
1946~

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 sep 2019, 20:30

ThrillerHz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Ja se ne sjecam kada smo mi zadnji put igrali u 4-4-2 formaciji, čak ni protiv one Sloge Crnoljevo kuci u kupu, nakon ubjedljive pobjede u gostima, izašli smo 4-5-1.Crni Husrefe, baš si u u subotu morao izaci sa tom formacijom i to u gostima protiv, možda i največeg konkurenta za titulu + imali smo najgori vezni red u zadnjih nekoliko sezona :facepalm: :facepalm:
Gore je sto na poluvremenu nije izmijenio na 4-2-3-1, jer se mogao debakl predosjetiti...
Sipovic mu autogolom ponudi spas, on ga nije znao iskoristiti promjenama na poluvremenu.Naravno da je Husref največi krivac za poraz.Ja bi samo volio da kaže, zašto se baš u ovoj utakmici odlučio da igra sa ovom formacijom.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2019, 20:41

Historicar je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
Sipovic mu autogolom ponudi spas, on ga nije znao iskoristiti promjenama na poluvremenu.Naravno da je Husref največi krivac za poraz.Ja bi samo volio da kaže, zašto se baš u ovoj utakmici odlučio da igra sa ovom formacijom.
Ne bi losa ovo bila formacija da je igracima dao naputke i objasnio im uloge, da se krecu i kako da se krecu, a ne onaj raspad sistema koji se desio, sami sebi odsjekli napad od odbrane... i sve sto su nam uradili, uradili su nam zbog tog sto je nemoguce bilo iznijet loptu s nase polovine.
1946~

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 sep 2019, 20:55

Sve dok se mi "castimo" izmedju sebe i imamo 300 misljenja dnevno slaba nam je vajda..

Samo jedan glas moze napravit promjene, 300 glasova je nepodnosljiva galama..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 sep 2019, 21:19

kengur je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:problem se ne rješava sistemski. Zašto u te nabrojane minuse uprave ne upišete i taj što su dopustili da ih trener ucjenjuje i što su podlegli pritisku trenerovih vojnika?

Igrači i SS koji su u 6 kola osvojili 14 bodova sa 4 pobjede i 2 remija, ne smiju primiti 5 komada od gradskog rivala sve kad ne bi imali po jednu nogu i za to trebaju biti kažnjeni! Zato jer su oni bili na terenu a ne uprava!

Glupani poput tebe će da šute na sve probleme dok ima rezultata, kad bude prvi poraz onda se nabraja od prije par mjeseci i nabija na nos! Sve trpite dok ima rezultata, do prvog poraza, zato jer ste obični jadovi i glupani!
Sve si dobro rekao osim jednog - igrace krivi kad budu imali sve uslove za uspjeh a krahiraju. Jesu oni bili na terenu ali uprava im nije dala sve uslove.

Pripreme koje su kasno pocele i lose odradjene. Brljali sa platama. Dozvolili da se sa Husrefom pregovara predugo. Dozvolili da ode kondicioni. Sve je to uzrokovalo povrede pa ti puno igraca ne igra na svojim pozicijama. O zadnjem veznom i ko je sve pokusao to za pokrije je davno sve receno. Husref prolupao i precjenio nasu situaciju u derbiju i isao previse otvoreno.

Kad se sve to rjesi, treba vidjeti zasto nam se igraci pate sa osnovnim elementima fudbala. Zasto nemaju ni tehncke ni takticke skilove na potrebnom nivou. To sve moze kad im sve uslove omogucis. Onda treba da snose i posljedice ako zabrljaju.

Vecina ovdje ne dozvoljava da se ista kaze nego te poklapaju i zive ko nojevi. A kada pukne tikva onda se ide na noz. Plus imas zaposlene koji rade i brane slijepo po zadatku i prave laznu pozitivu. Raja slabo razlikuje sta je pozitiva a sta sljepilo i odlazak u propast.

Malo ljudi smatra da smo trebali puno vise postici od dolaska Tana. Vrijeme raji malo znaci i ne shvataju njegovu vrijednost. Prica je "Ti bi sve nesto preko noci. A proslo je jako puno vremena i imamo ubjedljivo najbolje uslove.

Sada je uspjeh ako se plasiras kao drzava na neko prvenstvo, a prije je bilo normalno da si svjetski prvak u nekoliko sportova. Drugacije je bilo samopouzdanje i ambicije. Nivo ocekivanja je sada puno nizi. Zato raja sute i sretni su sa mrvicama. Valjda cijena urbicida pa ti jadnici koji su sljegli sa 2 najlon kese postanu ministri. Ali to su neke druge price.
Ja na to gledam ovako:
Igrači: Nema para? Niste nam platili? Ne želimo raditi za vas. Ne želimo ići na pripreme dok nam ne platite.

(Otišli su na pripreme, plaćeno im je)

(Obrukali su nas što nisu smjeli uraditi zato jer su plaćeni)

Uprava: Odbit ćemo vam od plate jer posao niste uradili kako treba. Tražite novac, pošteno zarađen, i treba da ga tražite, izvolite, sad radite ono za šta ste plaćeni.

U čemu je problem?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dadox, Fouzi1, GradKamena2, PingoFTW, plisek, TETRAPAK, xinxee i 77 gostiju.