Safet Sušić - Pape

FaraonTM
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:17

Pape, na kraju ovi tvoji puleni iz Germanije ne odigraše loše. Hadžić katastrofa, Avdija dade gol (to ne umanjuje ona kriminalna primanja i pasove..). Sušić je bio dobar nema se šta reći, trudio se, asistirao, za mene je bio dobar i više od toga. :clap:

Šunjić, pokazao je u ove dvije utakmice na SP-u da se može računati na njega. Višća, igrao je malo, htio je dati gol pa je bio nekako sebičan, al' oke igrač skroz.

Realno ako smo im sa onakvom kombinovanom ekipom dali 3, da je igrala prva postava jedno 5 bi fasovali.

I za kraj, Safete hvala ti za sve, ali vrijeme je da se rastanemo..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 jun 2014, 21:18

bordobijeli je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:"Sušić ima pravo na svoje mišljenje. Sljedeći put ću mu dati da trenira Iran, a ja ću uzeti Bosnu, pa ćemo vidjeti. Kada imate igrače Manchester Cityja i takvih ekipa, onda je lako komentarisati igru protivnika na taj način".

Al mu ga spusti Carlos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uffffffffffffffffffffffffffff :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kako mu ga spusti momacki.
cuo da pape nece biti vise selktor pa se sam nudi ,mozda probati s njim :D
Zajeban trener do bola, ali nije za veci dometa :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 21:19

Safet Sušić nakon pobjede

"Sada sam slobodan i sam odlučujem o svojoj sudbini"

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Queiroz "owno" Papeta ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 21:20

calcio je napisao/la:"Igrali smo bez lijevog beka..."

slikaslika
Ova formacija pokazuje da je jedan igrac drzao citavu ljevu stranu. Ljevi bek ima drugaciji heat map nego ovo. Ovo je heat map igraca koji je pokrivao jednu CITAVU stranu.

Taj igrac (Lulic) nije ljevi bek i taj Lulic je bio lakse povrijedjen, nije bio znaci na 100 %. Dok je sa druge strane poceo na klupi jedan KOLASINAC.

Treba li crtati ovim neznalicama na forumu ili oni zaista ne shvataju ovaj takticki fijasko?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 25 jun 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jun 2014, 21:22

Ajax je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:"Sušić ima pravo na svoje mišljenje. Sljedeći put ću mu dati da trenira Iran, a ja ću uzeti Bosnu, pa ćemo vidjeti. Kada imate igrače Manchester Cityja i takvih ekipa, onda je lako komentarisati igru protivnika na taj način".

uffffffffffffffffffffffffffff :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nije skontao a bogami ni vi,da ga je druga postava ili kako vi kazete nepotisti razvalila :urnebes:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 21:22

velez_mostar je napisao/la:
Ako nista medijima bi se obratio civilizirano, ne bi mucao, na engleskom bi tecno dao izjavu, ne bi u utakmici u kojoj je dovoljan bod isao sa ofanzivnim krilom na bocnoj poziciji, prije toga ne bi zakasnio na sve moguce manifestacije vezane za repku, igru protivnika bi studirao do iznemoglosti, ne bi bio djon obraz i pokvarenjak da guram poluigrace iz agencije i bratica koji to ne zasluzuje, razgovarao bi sa potencijalnim reprezentativcima.

Dzeku bi zamolio da bude na nivou i da zajednickim snagama napadnemo dobar rezultat, i ne bi se durio kao nezreo insan, pobrinuo bi se da svi dobiju priliku pokazati sta znaju i ne bi prije vremena iskljucivao savjete vecih strucnjaka, na kraju krajeva radio bi za boljitak.

Da ti jos jednom pojasnim, ako mislis da po automatizmu Susic treba biti strasan selektor jer je sutao loptu dobro, ti si onda budala koja gleda samo pravo.

Zukanovica ne bi sjebao samo tako, svu odgovornost bi preuzeo na sebe kad je u pitanju los rezultat, i ne bi lagao narod kojima ovo puno znaci.
+100
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:23

Mozambik je napisao/la:"Sušić ima pravo na svoje mišljenje. Sljedeći put ću mu dati da trenira Iran, a ja ću uzeti Bosnu , pa ćemo vidjeti. Kada imate igrače Manchester Cityja i takvih ekipa, onda je lako komentarisati igru protivnika na taj način".

Jos mu dao do znanja kako je on kriv za neuspjeh buduci da ima najbolji tim po njegovom misljenju :kralj:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 21:23

harishp je napisao/la: Nije skontao a bogami ni vi,da ga je druga postava ili kako vi kazete nepotisti razvalila :urnebes:
Jel igro Salihovic majstore :lol:? Razocarao si me ba potpuno, nemas ni ti izgleda pojma kao ni ove tvoje pristalice koje vuceras sa sobom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 jun 2014, 21:24

harishp je napisao/la:
Ajax je napisao/la:

Nije skontao a bogami ni vi,da ga je druga postava ili kako vi kazete nepotisti razvalila :urnebes:
Nedo bog da je igrao prvi sastav , mi boda vidjeli nebi :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jun 2014, 21:25

Tacno tako :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:26

Neutral je napisao/la:Safet Sušić nakon pobjede

"Sada sam slobodan i sam odlučujem o svojoj sudbini"
Napustena djevojka :lol: :P

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 jun 2014, 21:26

Queiroz objasnio :tokralju:
Sušić je rekao da ne može vjerovati da niste igrali kao da želite pobijediti i da su se iranski igrači navikli na odbrambeni fudbal, činilo se da igraju na nerješeno. Da li se slažete?

"Sušić ima pravo na svoje mišljenje. Sljedeći put ću mu dati da trenira Iran, a ja ću uzeti Bosnu, pa ćemo vidjeti. Kada imate igrače Manchester Cityja i takvih ekipa, onda je lako komentarisati igru protivnika na taj način..."

Trinity74
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Trinity74 » 25 jun 2014, 21:27

Ajax je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Ako nista medijima bi se obratio civilizirano, ne bi mucao, na engleskom bi tecno dao izjavu, ne bi u utakmici u kojoj je dovoljan bod isao sa ofanzivnim krilom na bocnoj poziciji, prije toga ne bi zakasnio na sve moguce manifestacije vezane za repku, igru protivnika bi studirao do iznemoglosti, ne bi bio djon obraz i pokvarenjak da guram poluigrace iz agencije i bratica koji to ne zasluzuje, razgovarao bi sa potencijalnim reprezentativcima.

Dzeku bi zamolio da bude na nivou i da zajednickim snagama napadnemo dobar rezultat, i ne bi se durio kao nezreo insan, pobrinuo bi se da svi dobiju priliku pokazati sta znaju i ne bi prije vremena iskljucivao savjete vecih strucnjaka, na kraju krajeva radio bi za boljitak.

Da ti jos jednom pojasnim, ako mislis da po automatizmu Susic treba biti strasan selektor jer je sutao loptu dobro, ti si onda budala koja gleda samo pravo.

Hajde eto u pravu ste ... I šta sada ? Šta predlažete ????

Zukanovica ne bi sjebao samo tako, svu odgovornost bi preuzeo na sebe kad je u pitanju los rezultat, i ne bi lagao narod kojima ovo puno znaci.
+100
Hajde eto u pravu ste... I šta sada??? Šta predlažete ????
Zadnja izmjena: Trinity74, dana/u 25 jun 2014, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 21:27

Henderson je napisao/la:
"Čestitam Bosni i Hercegovini, uz svo dužno poštovanje prema Argentini i Nigeriji, BiH je bila najbolja reprezentacija u ovoj grupi."
Ali šta on zna, on je pravi selektor jedne reprezentacije. Kauč selektori bolje znaju. :kafa:
:rol: :rol: :rol:

Doslo je do provale :urnebes: .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 25 jun 2014, 21:28

Henderson (kakvo prikladno ime za imama) je vjerovatno 'odža iz Šerića i biće da mu je Mara (s' Husina) totalno pomutila um. Drugog razumnog objašnjenja nema. Calcio je vjerovatno mujezin u istom džematu i desna ruka spomenutom hodži. :bih:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

jahija

Post Postao/la jahija » 25 jun 2014, 21:28

koji je to kriminalac ovaj sušić pa taj ni stida ni srama nema da sam podnese ostavku, nego lopovski hoće još ugovora da može sa bratovom agencijom germania sport iz koje su 3 igrača noćas igrala, da ušićari preko repke, koji lopov, kriminalac i provincijalac, a neznalica neviđena pa taj drži rekord u turskoj kad je vodio neku ekipu od 12 uzastopnih poraza boga ti poljubim, ko toj budali dade da se uči na reprezentaciji boga mu jokina.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 21:28

Naravno je pape najveci krivac za ispadanje, ali to ne umanjuje igrace od odgovornosti :

1. Igraci i sami komuniciraju , trebalo je da vise potrci Miskimovic a da Medunjanin pomaze vise iz veze ako se vidjelo da je Lulic bez snage. Znaci slaba komunikacija medju igracima igras za 1/8 finala SP trebas da se na glavu bacas p amakr bila i baklava taktika
2. Nervoza i kiksevi kapitena kao najiskusnijeg to donosi jos dodatnu nervozu i strah jer se nemozes pouzdati u onoga koji treba tebe da smiri
3. Misimovic totalno van forme , bez brzine i bez snage a rekao bih i bez neke zelje pretjerane sramotno
4. Dzeko , oni gifovi dvr govore , da je makar bio kao veceras, to je ono sto nas boli znamo da moze , pa kome se ba inati ???
5. Lulic i Mujdza pa red je da sam izadjes ako nemas snage na trcis
6. Medunjanin sa svojim iskustvom i znanjem trebas da vidis da smetas samo Pjanicu i Besicu trebao si pomagati vise lijevo , ma sta ti na pocetku rekao trener

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 25 jun 2014, 21:29

Hvala ti Sajo za Anela Hadzica .Jel on uopste prati igrce koje poziva u repku?Pisat ce na WIKI da je igrao Hadzic na svjetskom prvenstvu :o :o :lol: :clap:
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 25 jun 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 21:29

harishp je napisao/la:
Ne izmisljaj nesto sto ja nikad nisam rekao. Ne lupaj napamet. Nijednom nisam govorio o tim stvarima. I uvjek sam rekao da je Susic dobar kao 23 igrac a da su Hadzic i Vrsajevic nule od igraca. To sam rekao prije SP to mislim identicno i sada. Nije istina ne manipulisi i ne lazi:
igrao je prvi golman. prvi zadnji red ( osim mozda Sunjica ). Najbolji par zadnjih veznih koji imamo Pjanic - Besic, Najbolji napadacki par koji imamo Dzeko - Ibisevic. Jedino sto je ubacio tri ljeva igraca u taj tim. Hadzica , Vrska i Susica. Jedino Tino Susic je zadovoljio od tog trojca igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 21:36, ukupno mijenjano 4 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 21:29

Centre forward je napisao/la:Henderson (kakvo prikladno ime za imama) je vjerovatno 'odža iz Šerića i biće da mu je Mara (s' Husina) totalno pomutila um. Drugog razumnog objašnjenja nema. Calcio je vjerovatno mujezin u istom džematu i desna ruka spomenutom hodži. :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.