Pa meni je isto ovdje replicirao navijac Zelje tokom utakmice, kao nigdje veze crveni. Ne treba nam farmaceut Musija, imamo nase.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
samo što Amar nije bio na zadnjoj skupstini i ne dolazi na treninge tako da te ublehe o radu pisi nekome drugomeUBIPITAR je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:37Pa jeste,neda čovjek da se talne pomoćni,nego želi da se radi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:08Odlazak Amara je preduslov za vece promjene. To se moralo desiti. Ko ce biti sledeci trener nije toliko ni bitno. Ova sezona je i onako gotova i sve planove treba okrenuti sledecoj sezoni. Sto se mene tice i Joldic nas moze voditi do kraja sezone i mozemo gurnutu 4-5 juniora u vatru, pa makar i na zor..
SKUPŠTINA✓
STATUT✓
SPONZORI I INVESTITOR✓
Sve procese ćemo ugroziti a neki su pri kraju.A brzo će se saznati i doće sve na vidjelo ko stoji iza ovog.

lafo nije za prodaju pomocnog a vi njegovi poltroni ovdje pola godine probiste glavu kako ga treba prodati sta vi mislite da smo svi ovdje maloumni

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sad imamo ulickane i prefinjene, nadasve načitane i elokventne, predsjednika i šefa stručnog štaba..StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:27Evo Nale starog prevaranta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:25Znao sam da će ovog šupljanera za tv emisija izabrat..
Samo koračamo ka još većoj propasti..
Hej živote, hej sudbino.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dizrm obaje ruke za Mesu Bazdarevica, ako hoce i ako ima sansi da dodje. On godinama trenira klubove u Francuskoj - i u prvoj i u dugoj ligi. I miljama je isped bilo kog dugog trenera kog pominju kao alternativu Osimu. Pustite to sto nije bio uspjesan selektor - jedno je klub, a savim dugo repezentacija. Plus je Zeljin covjek i AUTORITET. Cega je u Zelji sve manje. Naravno da takav povratak zahtjeva i drugu upravu, da se ne lazemo. A i Bazdarevicu bi bio izazov da od Zelje koji je danas nazalost, lokalni klub ponovo napravi regionalno ime....Ali, ako tako nesto nije moguce, onda neka ostane Amar bar do kraja sezone. Nema svrhe dovoditi nekoga ko nema domete koji prevazilaze ono sto je Amar uradio u karijeri. Svaku utakmicu do kraja odigrati na pobjedu....
Nije,covjek zavrsio sve,i pola mjeseca cekao da ga neko primi od skupstinara,medjutim nista.Isti ti sto su trenera naguzili a zna se sve,brudaSudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:38Skupština nije prihvatila izmjenu statuta Dine Husaka?Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:07Naguzili ga pojedinci u i oko kluba,kroz par igraca i clanova skupstine,koji se zalazu za prodaju pomocnog,i ne prihvatanje statuta onog Dine Osmanovica.A covjek nam nasao i investitora.KANA je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:26
Da mi je bilo neko rekao da cu se radovati odlasku Amaraovu losu sezonu bi mu halalio I jos naredne tri ali da sve drugo dobro funkcionise.Naguzili su ga igraci to je sigurno, naguzio ga je savez , ma bukvalno je bio meta sviju ali to je trebao znati onaj dan kad je sve uradio da se vrati
najgore od svega sto ce mi ostati u ruznom sjecanju a toliko me je u zivotu ucinio ponosnim sto sam dio plave porodice
A ti sto ga smjenjuju ce udariti na imovinu da svoje pozajmnice vrate.Stoka sitnog zuba.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- Mahalac1987
- Kontakt:
Kakav Nalic i ostale ublehe??! Samo Mesa Bazdarevic ili Neso Starovlah!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
-
- Kontakt:
Buraz, možeš li malo opširnije napisati? Ja ne mogu da vjerujem šta si napisao.Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:43Nije,covjek zavrsio sve,i pola mjeseca cekao da ga neko primi od skupstinara,medjutim nista.Isti ti sto su trenera naguzili a zna se sve,brudaSudoHusika je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:38Skupština nije prihvatila izmjenu statuta Dine Husaka?Cunami87 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:07
Naguzili ga pojedinci u i oko kluba,kroz par igraca i clanova skupstine,koji se zalazu za prodaju pomocnog,i ne prihvatanje statuta onog Dine Osmanovica.A covjek nam nasao i investitora.
A ti sto ga smjenjuju ce udariti na imovinu da svoje pozajmnice vrate.Stoka sitnog zuba.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Selektor sa najvise pobjeda.nekadafanatik je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:42Dizrm obaje ruke za Mesu Bazdarevica, ako hoce i ako ima sansi da dodje. On godinama trenira klubove u Francuskoj - i u prvoj i u dugoj ligi. I miljama je isped bilo kog dugog trenera kog pominju kao alternativu Osimu. Pustite to sto nije bio uspjesan selektor - jedno je klub, a savim dugo repezentacija. Plus je Zeljin covjek i AUTORITET. Cega je u Zelji sve manje. Naravno da takav povratak zahtjeva i drugu upravu, da se ne lazemo. A i Bazdarevicu bi bio izazov da od Zelje koji je danas nazalost, lokalni klub ponovo napravi regionalno ime....Ali, ako tako nesto nije moguce, onda neka ostane Amar bar do kraja sezone. Nema svrhe dovoditi nekoga ko nema domete koji prevazilaze ono sto je Amar uradio u karijeri. Svaku utakmicu do kraja odigrati na pobjedu....
Nije to bas lijepo. Covjek nije ni dosao. Svakome treba dati sansu, a iako nisam optimista mislim da mi bolje u ovom trenutku ne mozemo naci. A plus je sto je kulturan i gospodin. Ne moze trener puno uraditi ako kasne primanja mjesecima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:41Sad imamo ulickane i prefinjene, nadasve načitane i elokventne, predsjednika i šefa stručnog štaba..StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:27Evo Nale starog prevaranta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:25Znao sam da će ovog šupljanera za tv emisija izabrat..
Samo koračamo ka još većoj propasti..
Hej živote, hej sudbino.
Bas ce Mesa doci da vodi Erica i Kosorica, te zamoli Bekrica i Veselog da potrce uz obecanje da ce biti decembarska u ponedjeljak.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 11 apr 2021, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Evo sve da si u pravu, a nisi, zasto Amar suti ako je tako?UBIPITAR je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:37Pa jeste,neda čovjek da se talne pomoćni,nego želi da se radi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:08Odlazak Amara je preduslov za vece promjene. To se moralo desiti. Ko ce biti sledeci trener nije toliko ni bitno. Ova sezona je i onako gotova i sve planove treba okrenuti sledecoj sezoni. Sto se mene tice i Joldic nas moze voditi do kraja sezone i mozemo gurnutu 4-5 juniora u vatru, pa makar i na zor..
SKUPŠTINA✓
STATUT✓
SPONZORI I INVESTITOR✓
Sve procese ćemo ugroziti a neki su pri kraju.A brzo će se saznati i doće sve na vidjelo ko stoji iza ovog.
I koje crne procese

Pročepit će negdje.
Ne prisustvuje regeneracijskom treningu nego pravi analizu utakmice u svojoj kancelariji sa ostatkom SŠ a tim nezakonskim online skupštini i ne treba da prisustvuje.Robust je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:40samo što Amar nije bio na zadnjoj skupstini i ne dolazi na treninge tako da te ublehe o radu pisi nekome drugomeUBIPITAR je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:37Pa jeste,neda čovjek da se talne pomoćni,nego želi da se radi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:08Odlazak Amara je preduslov za vece promjene. To se moralo desiti. Ko ce biti sledeci trener nije toliko ni bitno. Ova sezona je i onako gotova i sve planove treba okrenuti sledecoj sezoni. Sto se mene tice i Joldic nas moze voditi do kraja sezone i mozemo gurnutu 4-5 juniora u vatru, pa makar i na zor..
SKUPŠTINA✓
STATUT✓
SPONZORI I INVESTITOR✓
Sve procese ćemo ugroziti a neki su pri kraju.A brzo će se saznati i doće sve na vidjelo ko stoji iza ovog.![]()
lafo nije za prodaju pomocnog a vi njegovi poltroni ovdje pola godine probiste glavu kako ga treba prodati sta vi mislite da smo svi ovdje maloumni![]()
Pozz
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma nece on pristati na nikakav kompromis.Upravni odbor FK Željezničar zakazan je za večeras u 20.00.
Glavna tema sastanka biće razgovor o statusu Amara Osima, trenera FK Željezničar.
Prije sjednice Upravnog odbora, rečeno nam je, biće obavljen razgovor sa Amarom Osimom, nekoliko opcija je u igri, ali prije svega ostaje da se vidi da li će se uspjeti pronaći neki kompromis sa trenerom Plavih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko podrži Amara veceras, sav mu zenski rod y
E onda ce biti otjeran na drugaciji nacin.LjoZee je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:51Ma nece on pristati na nikakav kompromis.Upravni odbor FK Željezničar zakazan je za večeras u 20.00.
Glavna tema sastanka biće razgovor o statusu Amara Osima, trenera FK Željezničar.
Prije sjednice Upravnog odbora, rečeno nam je, biće obavljen razgovor sa Amarom Osimom, nekoliko opcija je u igri, ali prije svega ostaje da se vidi da li će se uspjeti pronaći neki kompromis sa trenerom Plavih.
Znaci od veceras ide novi cilj, dobiti naredne tri utakmice i izboriti 6.mjesto, ako ne mozemo onda cemo vidjeti poslije da malo snizimo ocekivanja. Ne brini se Amare, ne mozes ti biti toliko los koliko mi mozemo sniziti kriterije. 

Cuva Bog Zelju svog!
- svrakino1921
- Kontakt:
E moj SipaNerminFatic je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:40Pa meni je isto ovdje replicirao navijac Zelje tokom utakmice, kao nigdje veze crveni. Ne treba nam farmaceut Musija, imamo nase.
On osuđen za utaju poreza
I opet nastavio isti posao radit
Valjda misle da nece vise utajivat
Yebemliga
Tako ispada
-
- Kontakt:
E čuj analizu utakmice on pravi hahah a brate jesi realan? Šta je onda radio na ostalim treninzima kad nije dolazio?UBIPITAR je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:50Ne prisustvuje regeneracijskom treningu nego pravi analizu utakmice u svojoj kancelariji sa ostatkom SŠ a tim nezakonskim online skupštini i ne treba da prisustvuje.Robust je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:40samo što Amar nije bio na zadnjoj skupstini i ne dolazi na treninge tako da te ublehe o radu pisi nekome drugome![]()
lafo nije za prodaju pomocnog a vi njegovi poltroni ovdje pola godine probiste glavu kako ga treba prodati sta vi mislite da smo svi ovdje maloumni![]()
Pozz
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Pa to su degenerici nevidjeni. Oni zajedno s pitarima raspravljaju o Amaru Osimu koji je na njihovom sjeveru imao vise pjesmica od rahmetli Haseta. I takvi bi nesto da se pitaju i vrednuju...NerminFatic je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:40Pa meni je isto ovdje replicirao navijac Zelje tokom utakmice, kao nigdje veze crveni. Ne treba nam farmaceut Musija, imamo nase.
Da Badzak zalozi Garden za neki kredit. Jedino rjesenje.

Opet cu reci da je za njega najbolje da se izmakne i ode u Op dok jos moze. Ako ne zbog sebe onda zbog svog oca i prezimena koje nosi. Ocrnio je sve sto je mogao ocrniti. Nema njemu srece na nasoj klupi i svaki dan ostanka poveca i tenziju i ogorcenost prema njemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.