sory ali imaš PP za te stvari.odsutraopetultra je napisao/la: sory za off,jesi li ti Plavih_11 sa jednog drugog foruma ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Samo je jedan je napisao/la:Sad sa tekme. Moj rezime:
Igra u napadu nam je jedna velika nula. Popvić kritičan. Zeba bljesne na trenutke, al ni blizu onoga što on zna i može. Bešlija, osim što je izborio penal, ostalo nula. Višća se trudio, al nije mogao sam. Savić me nije nešto posebno impresionirao, prosjek za našu ligu. Svraka kao i uvjek igra srcem. Odbrana na čelu sa Bogičevićem me je impresionirala. To nam je za naše uslove i našu ligu sasvim dovoljno. Šeha na vrhu zadatka,pokupio sve što se moglo pokupiti.
Za mene je savic odigrao najbolje od svih. Presjecao lopte, trcao, borio se. Niti jedan pas nije pogrijesio. Hladan s loptom, miran itd...pravo pojacanje. I Popovic je igrao dobro, navlacio po dvojicu, borio se...dijelio lopte itd...
Zadnja izmjena: muamer10, dana/u 05 avg 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
ma rutinski da smo igrali jos jednu tekmu ovi nam nebi zabili gola 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Napokon se pise i pozitivno o Lazi..napokon ima neko ko gleda objektivno vidjenje utakmica a ne da sudi o kakoLazar trci i kako je gradjen..veceras doprinos Lazara je slomio Olimpik..svaku loptu je sacuvao..vazdusne duele spustao gdje je htjeo..pretrcao puno...Ako mu Amar Osim toliko vjeruj i u kojeg se svi kunu kako mi navijaci mozemo toliko da imamo nepovjerenja u Lazu..jednostavno nemomo boljeg..po meni nemamo ni pribliznom..Rovcanin moze uci 20-tak minuta i to je to..on ima neke druge kvalitete..al ti kvaliteti nisu potrebni kao sto je potreban Popovic..onda dalje Seha izrasta u ponajboljeg golmana lige..sve pokupio sto je trebao..siguran kad treba..kompletan golman..Mali Colic..kako mi se svidja kako igra ovaj momak.jak,cvrst,agresivan..nema pardona jos dijete nema ni punih 19 godina..dovode neke Ganceve i Markovice a imaju dijete Zelje koje gine za zeljin grb..valjda i Amar zna da treba Colica sad forsirat jer velike pare moze zeljo uzet za njeg..zapamtite moje rijeci..Bogicevic i Mesic igraju zajedno zavezanih ociju..poneka greskica sitna al sve u svemu lice na Samuela i Lucia iz Intera..znaci lopta moze proci igrac ne!!!Radovanovic djeluje pomalo umorno..al momak ima svoje kvalitete i odigrao je sasvim korektno dao gol sto je najbitnije..SVRAKA!!!!toliko osporavani kod navijaca i toliko nemaju postovanja prema dijetetu koje je od 1997 u zeljinom podmlatku.to jednostavno nemogu da shvatim.sto su ga toliko uzeli na zub.izrastao je kod Amara u nositelja igre..moderan vezni igrac..trci uzima lopte asistira..veceras ponajbolji igrac uz Lazara...Beslija veceras na rutinu covjek igra na iskustvo..nema bespotrebne trke..zatvarao sa Colicem vise nego dobro desnu stranu..izboren penal.Savic moze puno bolje od ovoga al opet dobar protok lopte..mala potrosnja lopti sve u svemu prolazna ocjena.Visca veceras je imao vise losijih nego dobrih stvari...on je trenutno glavno oruzje ovog tima i ako on neide kako zna imamo problema...al ovo je jedna utakmica ispod njegovog prosjeka..vec ce to on popraviti u subotu..vec nas je sve razmazio..svi ocekuju bar gol po tekmi al polako mlad je momak..njegova igra ce samo rasti iz tekme u tekmu..Zeba..jednostavno MAJSTOR!!covjek sve zna s loptom i ako iko moze nadomjestiti bekrica onda je to on!!da je dao gol..bio bi i na Cnn-u:D O Lazaru sam pisao znaci to je moje neko vidjenje utakmice!!
Zar treba bolja reklama za godisnje???
0-2
0-2
-
vjeran1987
- Kontakt:
ma svi osim blente lazara mogu dobiti prolaznu ocjenu,ma on vise ne zna ni dodati kako treba,Boze sacuvaj 
Dok ga Amar drzi na terenu i dok ima njegovo povjerenje znaci da vrijedi.Odradi covjek dosta posla koji se bas i ne moze vidjeti sa tribine.Dosta negativne price o Lazi,ako mu Amar vjeruje zasto ne bi i mi.........
Sampionska krece plava pruga.......PONOVO
)
Sampionska krece plava pruga.......PONOVO
Gracić. Argentinci. 200000€.
Ne pamtim da je Klub sa ovako lošom igrom ikad ovako lako dobio. Nevjerovatno.
Evo sad se baš sjetih postova po ovom forumu kad je Svraka na pripremama ispao iz prvih 11. Baš kao da nije briljirao u finišu protekle sezone u kojoj je bio savršeno sandardan na putu do titule. Uglavnom, ovdje je bila sveopšta radost, kakva ne bi bila ni da Lazar ispadne iz prvih 11. Baš neki posebno mrze djecu ŽELJE. Ali zato svaki izdanak Čukaričkog ima poštovanje do neba, što mi lično uopšte nije problem, da ne vidim razliku u odnosu prema Šehiću, Čoliću, Svraki, pa i H. Bešliji i Rovčaninu koji nisu prošli sve naše selekcije, ali su na neki način domaći.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kilava igra kao i navijanje
ali prva tekma je pa moze proci...
Lazar dominira
Lazar dominira
1921-2011
Vazno je da smo uzeli bodove...nazalost vidi se da kvalitet nase lige nije cemu iz prostog razloga sto je za mene ovakav danasnji zeljo opet favorit za najvise mjesto...i to je nekada dobro,da se igra lose a da se pobjedjuje,medjutim to nas uljuljka za evropske utakmice.
Nije mi bilo nesto svjezine u nasoj ekipi,nismo bili rastrcani,ali smo bili pametni...imali smo dobru logiku i drzali se svojih standarda,sto je bilo sasvim dovoljno za pobjedu protiv loseg olimpika...ocekivao sam vise od ove utakmice,ali sam jako zadovoljan pobjedom...svjezina ce doci kako budu odmicale utakmice..
Sehic dobar aliiiiiiii,ono standardno njegovo se i dalje desava,medjutim nije primio gol,imao je dobre reakcije kada je trebalo,a svoje mane je iskazao i veceras u par navrata,ipak prolazna ocjena za naseg kapitena...Colic solidan,mozda mu fali koja utakmica vise,ali eto odigrao i to je to,ja bi ga forsirao,moze jako napredovati,ne znam kakav je ovaj markovic i nemam pojma kakve amar ima planove sa colicem ukoliko ovaj drugi zaigra...Radovanovic jak,dobar,meni je on fizicki mnogo napredovao nego kad je tek dosao,dao je prelijep gol i cini mi se da je i u defanzivi danas bio sasvim dobar...od stoperskog tandema definitivno mi je bolji bio Bogicevic,taj je sve cistio ispred sebe,imao jednu malu gresku,ostalo bez filozofije i sjajno odradjeno,Mesic losiji,znao je da ispadne,ali dobro,njih dvojica sasvim dobro funkcionisu...Svraka odlican zaista,rastrcan,zeljan igre,mozda i igrac utakmice za mene...Savic jako dobro pokriva prostor,olimpikove akcije su najcesce bile odmah zavrsavane mahom zbog njega,jako mi se dopalo ono sto sam vidio,Savic nije umjetnik,ali je mnogo pouzdan danas...Beslija najlosiji,i to ubjedljivo,nadam se da je samo losa noc,i da mu ne treba opet puno vremena kao prosle sezone da udje u formu,prizeljkujem njegove bolje nastupe...Zeba hmmmmm,na trenutke maestralan,cak i borben,na trenutak mu fali nesto,kao da jos nije u punoj snazi,bar takav ja dojam imam...ali njegov potez zna biti fascinantan...onaj lob i stativa,pa to je bilo ludilo cisto...ima dobru igru,zna sve sa loptom,mozda jos treba neki raspolozen igrac uz njega pogotovo na krilnim pozicijama sto danas nije bio slucaj...Visca los,mozda i njegova najgora utakmica,cesto je bio predmet kritike kod Amara...Popovic,po meni standardno,e sad je li standardno dobar ili standardno los,ne mogu da se odlucim,ja imam u svojoj glavi verziju njegove igre koju opravdavam,a ima i druga strana,nisam vise pametan...Rovcanin zabio iz penala i drago mi je da je uzeo loptu i opalio,to je hrabro bilo,pogotovo za njega i jako je vazno da nastavi da bude tako odlucan,to je recept za uspjeh...
Pobjeda je bitna i ovo je dobar pocetak...svaka cast
Nije mi bilo nesto svjezine u nasoj ekipi,nismo bili rastrcani,ali smo bili pametni...imali smo dobru logiku i drzali se svojih standarda,sto je bilo sasvim dovoljno za pobjedu protiv loseg olimpika...ocekivao sam vise od ove utakmice,ali sam jako zadovoljan pobjedom...svjezina ce doci kako budu odmicale utakmice..
Sehic dobar aliiiiiiii,ono standardno njegovo se i dalje desava,medjutim nije primio gol,imao je dobre reakcije kada je trebalo,a svoje mane je iskazao i veceras u par navrata,ipak prolazna ocjena za naseg kapitena...Colic solidan,mozda mu fali koja utakmica vise,ali eto odigrao i to je to,ja bi ga forsirao,moze jako napredovati,ne znam kakav je ovaj markovic i nemam pojma kakve amar ima planove sa colicem ukoliko ovaj drugi zaigra...Radovanovic jak,dobar,meni je on fizicki mnogo napredovao nego kad je tek dosao,dao je prelijep gol i cini mi se da je i u defanzivi danas bio sasvim dobar...od stoperskog tandema definitivno mi je bolji bio Bogicevic,taj je sve cistio ispred sebe,imao jednu malu gresku,ostalo bez filozofije i sjajno odradjeno,Mesic losiji,znao je da ispadne,ali dobro,njih dvojica sasvim dobro funkcionisu...Svraka odlican zaista,rastrcan,zeljan igre,mozda i igrac utakmice za mene...Savic jako dobro pokriva prostor,olimpikove akcije su najcesce bile odmah zavrsavane mahom zbog njega,jako mi se dopalo ono sto sam vidio,Savic nije umjetnik,ali je mnogo pouzdan danas...Beslija najlosiji,i to ubjedljivo,nadam se da je samo losa noc,i da mu ne treba opet puno vremena kao prosle sezone da udje u formu,prizeljkujem njegove bolje nastupe...Zeba hmmmmm,na trenutke maestralan,cak i borben,na trenutak mu fali nesto,kao da jos nije u punoj snazi,bar takav ja dojam imam...ali njegov potez zna biti fascinantan...onaj lob i stativa,pa to je bilo ludilo cisto...ima dobru igru,zna sve sa loptom,mozda jos treba neki raspolozen igrac uz njega pogotovo na krilnim pozicijama sto danas nije bio slucaj...Visca los,mozda i njegova najgora utakmica,cesto je bio predmet kritike kod Amara...Popovic,po meni standardno,e sad je li standardno dobar ili standardno los,ne mogu da se odlucim,ja imam u svojoj glavi verziju njegove igre koju opravdavam,a ima i druga strana,nisam vise pametan...Rovcanin zabio iz penala i drago mi je da je uzeo loptu i opalio,to je hrabro bilo,pogotovo za njega i jako je vazno da nastavi da bude tako odlucan,to je recept za uspjeh...
Pobjeda je bitna i ovo je dobar pocetak...svaka cast
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Moram da pohvalim momke koji rade oko stranice kluba. Veceras su uradjeni svi update stranice. Momci hvala vam na tome. Trud se postuje bar kod mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Evo neko je napisao da je Višća odigrao : ¨SAVRŠENO LOŠE¨...Da ovo pročita Tomislav Ivić mislim da bi se objesio, kakve analize 
Bravo Željo!!!
Cirka oko ;=)
Bravo Željo!!!
Cirka oko ;=)
Zadnja izmjena: Hamulani, dana/u 05 avg 2010, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
Previše vjeruješ autoritetima. Istina je autoritet, nikako obratno. Ima mnogo stvari koje i gledaoci mogu vidjeti. Zato i idu na utakmiceHamulani je napisao/la:Evo neko je napisao da je Višća odigrao : ¨SAVEŠENO LOŠE¨...Da ovo pročita Tomislav Ivić mislim da bi se objesio, kakve analize
Bravo Željo!!!
Cirka oko ;=)
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ako mi objasniš kako nešto što je lope može biti savršeno ja neću imati više pitanja, znaš li šta znači riječ savršeno??Željovac je napisao/la:Previše vjeruješ autoritetima. Istina je autoritet, nikako obratno. Ima mnogo stvari koje i gledaoci mogu vidjeti. Zato i idu na utakmiceHamulani je napisao/la:Evo neko je napisao da je Višća odigrao : ¨SAVEŠENO LOŠE¨...Da ovo pročita Tomislav Ivić mislim da bi se objesio, kakve analize
Bravo Željo!!!
Cirka oko ;=)Je li ti nešto nejasno u izrazu "savršeno loše"? Ako imaš šta da iskritikuješ, bujrum. Ili moraš prvo da pitaš Ivića?!
Nije bit u Iviću nego u komentaru koji nema veze sa mozgom...
Savršeno loše znači da nije uradio ništa dobro što bi moglo malo pomutiti lošinu. Znači baš ništa dobro nije uradio. Nije odigrao loše, već savršeno loše, svaki posjed lopte je upropastio!Hamulani je napisao/la: Ako mi objasniš kako nešto što je lope može biti savršeno ja neću imati više pitanja, znaš li šta znači riječ savršeno??
A nemoj mi samo reći da si sa onim "cirka oko" aludirao na ovaj moj izraz
Visca el Višća!
Visca el Višća!
UHHHH...Znam ja šta je pleonazam i antagonizam. Al ti ne znaš da riječ savršeno znači: bez greške...Željovac je napisao/la:Savršeno loše znači da nije uradio ništa dobro što bi moglo malo pomutiti lošinu. Znači baš ništa dobro nije uradio. Nije odigrao loše, već savršeno loše, svaki posjed lopte je upropastio!Hamulani je napisao/la: Ako mi objasniš kako nešto što je lope može biti savršeno ja neću imati više pitanja, znaš li šta znači riječ savršeno??
A nemoj mi samo reći da si sa onim "cirka oko" aludirao na ovaj moj izrazJaka ti logika, svaka čast! Pleonazmom aludiraš na antagonizam.
Znači odigrao je loše bez greške!
Nećemo se sad igrati Senahida...Ne mislim ništa loše, nisam čak ni imenovao, ni citirao...samo zvuči smješno...priznao ti to sebi ili ne!
Pa ti se igraš korektora. Bitno je bilo da se shvati smisao moje rečenice, a ne da bukvalno ismijavaš neke izraze. Nisam seminarski pisao. I da imalo možeš odagnati svoju bukvalnost, shvatio bi da uopšte ne izgleda smiješno. Ali eto, baš si zapeo da budeš pametan. Sam kažeš, savršeno znači bez greške. Samo ti još ostane da uspiješ zamisliti da je u Višćinom putu ka potpuno lošoj partiji "greška" bio dobar potez koji bi ga udaljio od "savršenstva".Hamulani je napisao/la:Nećemo se sad igrati Senahida...Ne mislim ništa loše, nisam čak ni imenovao, ni citirao...samo zvuči smješno...priznao ti to sebi ili ne!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
E sad si dobro rekaoŽeljovac je napisao/la:Pa ti se igraš korektora. Bitno je bilo da se shvati smisao moje rečenice, a ne da bukvalno ismijavaš neke izraze. Nisam seminarski pisao. I da imalo možeš odagnati svoju bukvalnost, shvatio bi da uopšte ne izgleda smiješno. Ali eto, baš si zapeo da budeš pametan. Sam kažeš, savršeno znači bez greške. Samo ti još ostane da uspiješ zamisliti da je u Višćinom putu ka potpuno lošoj partiji "greška" bio dobar potez koji bi ga udaljio od "savršenstva".Hamulani je napisao/la:Nećemo se sad igrati Senahida...Ne mislim ništa loše, nisam čak ni imenovao, ni citirao...samo zvuči smješno...priznao ti to sebi ili ne!
Ne daš se
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Premijer liga: Željo u novu sezonu krenuo pobjedom
Golove za Plave postigli su Radovanović u 14. i Rovčanin iz penala u 80. minuti susreta.
Fudbaleri Željezničara otvorili su sezonu pobjedom u Premijer ligi BiH. Aktuelni prvak bio je bolji na gostovanju kod gradskog rivala Olimpika (2:0) na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu.
Utakmica je otvorena inicijativom tima sa Grbavice, ali i dosta grešaka sa obje strane. Prvu ozbiljniju priliku gosti su pretvorili u gol. U 13. minuti Zajko Zeba izveo je slobodan udarac iskosa sa desne strane, a pred golom "Vukova" najbolje se snašao Mirko Radovanović i glavom, od stative, poslao loptu u mrežu za vodstvo Željezničara.
Stativa Zebe
"Plavi" su mogli povećati vodstvo u 22. minuti. Odigrali su odličnu akciju, a na kraju je Zeba lobovao golmana Mladena Lučića. Stativa je ovog puta bila saveznik Olimpika. Zeba je pokušao i sedam minuta kasnije, ali je njegov silovit udarac Lučić skrenuo u korner.
Od tog trenutka Olimpik je imao su nešto više loptu u posjedu, ali igrači trenera Amara Osima nisu dozvolili nijednu opasnu situaciju pred svojim golom.
Nastavak je otvoren sa po jednom poluprilikom na obje strane. Olimpik je bezuspješno tražio put do gola gostiju, koji su pokušavali iz kontranapada.
Neoprezni Ješe
Prvi ozbiljan pokušaj u drugom dijelu stigao je u 75. minuti. Edin Višća ušao je u kazneni prostor Olimpika i šutirao. Lučić je bio siguran.
U 79. minuti Mirsad Bešlija bio je u prodoru. U kaznenom prostoru ga je oborio neoprezni Vedran Ješe, a sudija Emir Alečković pokazao je na bijelu tačku. Penal je uspješno izveo Damir Rovčanin i postavio konačnih 0:2, iako je do kraja Olimpik propustio tri dobre prilike preko Muhameda Mujića.
Olimpik 0 (0:1) 2 Željezničar
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu
Gledalaca 5.000
Sudija: Emir Alečković (Sarajevo) 6,5
Pomoćnici: Zoran Taborin (Zvornik), Edin Imamović (Sarajevo)
Delegat: Lazo Martinović (Čapljina)
Žuti kartoni: Mujić, Ješe, Tijago (Olimpik), Radovanović, Popović, Mešić (Željezničar)
Strijelci: 0:1 - Radovanović (13), 0:2 - Rovčanin (80-penal)
Igrač utakmice: Zajko Zeba (Željezničar) 7
OLIMPIK: Lučić 6, Suljević 5 (76. Salkić -), Subašić 5, Kolarov 5, Ješe 5, Tijago 5, Hadžanović 5 (46. Kapić 5,5), Kreser 5,5, Alimanović 5, Čulov 5, Mujić 5
Trener: Edin Prljača
ŽELJEZNIČAR: Šehić 6, Čolić 6, Radovanović 6,5, Mešić 6, Bogičević 6, Svraka 6, Savić 6, Bešlija 6,5 (90. Stanić -), Višća 6 (89. Perak -), Zeba 7 (75. Rovčanin 6), Popović 6
Trener: Amar Osim
Golove za Plave postigli su Radovanović u 14. i Rovčanin iz penala u 80. minuti susreta.
Fudbaleri Željezničara otvorili su sezonu pobjedom u Premijer ligi BiH. Aktuelni prvak bio je bolji na gostovanju kod gradskog rivala Olimpika (2:0) na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu.
Utakmica je otvorena inicijativom tima sa Grbavice, ali i dosta grešaka sa obje strane. Prvu ozbiljniju priliku gosti su pretvorili u gol. U 13. minuti Zajko Zeba izveo je slobodan udarac iskosa sa desne strane, a pred golom "Vukova" najbolje se snašao Mirko Radovanović i glavom, od stative, poslao loptu u mrežu za vodstvo Željezničara.
Stativa Zebe
"Plavi" su mogli povećati vodstvo u 22. minuti. Odigrali su odličnu akciju, a na kraju je Zeba lobovao golmana Mladena Lučića. Stativa je ovog puta bila saveznik Olimpika. Zeba je pokušao i sedam minuta kasnije, ali je njegov silovit udarac Lučić skrenuo u korner.
Od tog trenutka Olimpik je imao su nešto više loptu u posjedu, ali igrači trenera Amara Osima nisu dozvolili nijednu opasnu situaciju pred svojim golom.
Nastavak je otvoren sa po jednom poluprilikom na obje strane. Olimpik je bezuspješno tražio put do gola gostiju, koji su pokušavali iz kontranapada.
Neoprezni Ješe
Prvi ozbiljan pokušaj u drugom dijelu stigao je u 75. minuti. Edin Višća ušao je u kazneni prostor Olimpika i šutirao. Lučić je bio siguran.
U 79. minuti Mirsad Bešlija bio je u prodoru. U kaznenom prostoru ga je oborio neoprezni Vedran Ješe, a sudija Emir Alečković pokazao je na bijelu tačku. Penal je uspješno izveo Damir Rovčanin i postavio konačnih 0:2, iako je do kraja Olimpik propustio tri dobre prilike preko Muhameda Mujića.
Olimpik 0 (0:1) 2 Željezničar
Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu
Gledalaca 5.000
Sudija: Emir Alečković (Sarajevo) 6,5
Pomoćnici: Zoran Taborin (Zvornik), Edin Imamović (Sarajevo)
Delegat: Lazo Martinović (Čapljina)
Žuti kartoni: Mujić, Ješe, Tijago (Olimpik), Radovanović, Popović, Mešić (Željezničar)
Strijelci: 0:1 - Radovanović (13), 0:2 - Rovčanin (80-penal)
Igrač utakmice: Zajko Zeba (Željezničar) 7
OLIMPIK: Lučić 6, Suljević 5 (76. Salkić -), Subašić 5, Kolarov 5, Ješe 5, Tijago 5, Hadžanović 5 (46. Kapić 5,5), Kreser 5,5, Alimanović 5, Čulov 5, Mujić 5
Trener: Edin Prljača
ŽELJEZNIČAR: Šehić 6, Čolić 6, Radovanović 6,5, Mešić 6, Bogičević 6, Svraka 6, Savić 6, Bešlija 6,5 (90. Stanić -), Višća 6 (89. Perak -), Zeba 7 (75. Rovčanin 6), Popović 6
Trener: Amar Osim
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno i 48 gostiju.