Neka nemoj, evo koprca se, ima nadeFKKrajina je napisao/la:**** devvarmanu sveeeeeee

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Neka nemoj, evo koprca se, ima nadeFKKrajina je napisao/la:**** devvarmanu sveeeeeee
ovo mi je postala taktika,**** sve ,a onda moj tim proigra ili igracChupacabra je napisao/la:Neka nemoj, evo koprca se, ima nadeFKKrajina je napisao/la:**** devvarmanu sveeeeeee
Dobra ti je taktikaFKKrajina je napisao/la:ovo mi je postala taktika,**** sve ,a onda moj tim proigra ili igracChupacabra je napisao/la:Neka nemoj, evo koprca se, ima nadeFKKrajina je napisao/la:**** devvarmanu sveeeeeeeali realno,treba da je 2-0 pomeo ovog. Gledam ovaj se ne sjeca kad je nekod dobio zadnji put
Joj glupih pitanja..nzm kako se mozes kladit i ne znat kako se racuna predaja meca, nije mi jasno stvarnodawud je napisao/la:Drustvo sta je s Larsonom predao mec,ideli kvota 1.
dobro ne kladi se svako svaki danBrezovac je napisao/la:Joj glupih pitanja..nzm kako se mozes kladit i ne znat kako se racuna predaja meca, nije mi jasno stvarnodawud je napisao/la:Drustvo sta je s Larsonom predao mec,ideli kvota 1.
Eh hvala druze,znaci mogu ic spavatGuarin14 je napisao/la:Tvoj novac,OKC ce ih zgaziti, a on vec ima 4 licne
kAKO CE BITI NORMALANGoodison je napisao/la:Je li normalan ovaj Džumhur ?
Blizu je i on,proce to,sretno nam do kraja,kad sam Stefensona prosao a od trece cetvrtine mu falio kos da prodje a ja imao keca trebalo bi i ovo prociGuarin14 je napisao/la:Ma opusteno na spavanac,ja ne mogu dok Wade u over ne ode..
Neću da lajem svašta.LloriS je napisao/la:kAKO CE BITI NORMALANGoodison je napisao/la:Je li normalan ovaj Džumhur ?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.