Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Tribalian
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Tribalian » 21 jan 2016, 16:31

chily-rz je napisao/la:
Tice me se koliko i tebe,ovo je pdf.premier liga BiH,sam si rekao,nisam ja nametnuo raspravu nit sam komentarisao istu dok ti nisi napisao post u kojem si tukao kontru samom sebi,.

Reagovao si pljuvanjem po drugom,možda i imaš pravo,ne ulazim u to ali da si kontradiktoran samom sebi,jesi,.

Delije kao grupa imaju poštovanje zbog brojnosti,koreografija,navijanja a oni četnici sa severa(grafit na samom stadionu) neka puše grac od ove,.
Nisam dosao da provociram bilo koga, razlog svoje posete sam obrazlozio. Ne interesuje me ni ko postuje Delije, ni ko ne postuje, sta sam imao rekao sam @ marconatu .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 jan 2016, 16:35

Mogao si mu i na pp. Imas i tu opciju

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jan 2016, 16:43

Cocaine je napisao/la:
espresso je napisao/la:S navijačima veleža se je i moglo raspravljati o nečemu 2006./07./08. pa i 09. ali ovo zadnjih godina je toliko jadno i čemerno da mi je neugodno o tome opće razmišljati a kamo tek da likujem nad njima. To što ove godine idu na sva ili gotovo sva gostovanja se može protumačit time da im je zadnja sezona u PL. Pa oni nisu ni na mostarko blato išli kad su prijateljske igrali iako im je 15 minuta lagane vožnje..tek jednom mislim da su otišli.
Inače trenutno jedinu veću brojnost i kontsantnost imaju HZ, a Ultrasi iako nisu toliko masovnu su svugdje pristuni i dobro organizirani. Svako objektivan ce reci da su primjer dobre organizacije.
Nije niko rekao da niste organizovani ali klub vam konstantno dobro igra i u vrhu ste. Bezveze mi je da trazim vasa izdanja od prije 2-3 godine kad ste bili 12-13. Nije vas kuci bilo po 70-80 a na gostovanjima 15-20. Prosle godine odlucujuca sa Sarajevom za titulu vas 60 na kosevu. Volio bi nas u takvoj konstanti jedno 7-8 godina mislim na dobre igre kluba i sređenost u njemu. Nebi nas nigdje islo ispod milje i to bi bila standardna ekipa. Pusti bola te price. Kakve rezultate imate slabi ste na tribini skroz
Zrinjski najcesce ima posjetu u prosjeku oko 1500-1600, a u velevaktu prebaci i 2000 (kao i prosle sezone). U sezoni 2004/05 je imao najbolju posjetu, oko 5500 ljudi u prosjeku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 21 jan 2016, 16:44

smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 16:49

Cocaine je napisao/la:
espresso je napisao/la:S navijačima veleža se je i moglo raspravljati o nečemu 2006./07./08. pa i 09. ali ovo zadnjih godina je toliko jadno i čemerno da mi je neugodno o tome opće razmišljati a kamo tek da likujem nad njima. To što ove godine idu na sva ili gotovo sva gostovanja se može protumačit time da im je zadnja sezona u PL. Pa oni nisu ni na mostarko blato išli kad su prijateljske igrali iako im je 15 minuta lagane vožnje..tek jednom mislim da su otišli.
Inače trenutno jedinu veću brojnost i kontsantnost imaju HZ, a Ultrasi iako nisu toliko masovnu su svugdje pristuni i dobro organizirani. Svako objektivan ce reci da su primjer dobre organizacije.
Nije niko rekao da niste organizovani ali klub vam konstantno dobro igra i u vrhu ste. Bezveze mi je da trazim vasa izdanja od prije 2-3 godine kad ste bili 12-13. Nije vas kuci bilo po 70-80 a na gostovanjima 15-20. Prosle godine odlucujuca sa Sarajevom za titulu vas 60 na kosevu. Volio bi nas u takvoj konstanti jedno 7-8 godina mislim na dobre igre kluba i sređenost u njemu. Nebi nas nigdje islo ispod milje i to bi bila standardna ekipa. Pusti bola te price. Kakve rezultate imate slabi ste na tribini skroz
bas sam neku noc kad si stavio onu sliku ultrasi na kosevu i napisao 60 ljudi prebrojao. preko 120 ljudi sto znaci lazes za duplo. nadji slike iz te sezone kad je zrinjski bio na dnu opet tu negdje broj. znaci svjesno lazes ali ne radi ljudi ovih nego radi samog sebe. ima ta bolest neku dijagnozu :crazy:

kad ste se vratili u premijer ligu i doslo velezovaca na grbavicu 600-700 ako ne i vise prica je tvojih drugova koje osobno znam bila "ic ce nas uvijek toliko". proslo pola godine nema ih nikako a ne da vas ide 1000. ovi spomenuti vise i ne prate velez. opet ce se upalit pola godine ako bude dobar rezultat i isto tako ugasit kad prodje euforija. pusti bola pricu derbi navijaci i navijaci za sendvic i provod su jedno a pravi navijaci drugo.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 16:52

keno83 je napisao/la:smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu
jos kad zivotinje propricaju to ce se zvat basna.

momci vas mlatili gdje su stigli zapalili vam 3-4 transparenta i opet on o nekoj famoznoj armiji koja spava nekakvim kafanskim tucama :lol: :lol: :lol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 jan 2016, 16:55

Evo poceo je komsija cifru od 1500 ljudi sa grbavice smanjivat na 600 ( mada je i tih 600 za njih naučna fantastika) Piše i hvali se prolascima u 08 ujuto dok realnost izgleda ovako
slika
slika
Ja patetike cuj 600-700 :urnebes: bola vas ovoliko nikad nigdje nece otici. Bjezi tamo beri masline :wave:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2016, 16:59

Al ce se i napuniti busevi za banovice :urnebes:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 jan 2016, 17:05

Evolution87 je napisao/la:Al ce se i napuniti busevi za banovice :urnebes:

A i dosadilo mi je brato vise. Nije ovaj forum kao sto je nekad bio. Gledaj ove škutore kako se lijepe sa vodom oko usta na ove nacionalne tematike. Smiješno

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 17:06

Cocaine je napisao/la:Evo poceo je komsija cifru od 1500 ljudi sa grbavice smanjivat na 600 ( mada je i tih 600 za njih naučna fantastika) Piše i hvali se prolascima u 08 ujuto dok realnost izgleda ovako
slika
slika
Ja patetike cuj 600-700 :urnebes: bola vas ovoliko nikad nigdje nece otici. Bjezi tamo beri masline :wave:
kako te nije stid stavljas napad na maloljetnike ucenike ispred stare gimnazije sacekane poslije nastave i siris demagogiju o nekoj famoznoj navijackoj akciji . :lol: :lol: :lol: ispocetka sam mislio da si normalan lik zaludjen velezom ali sad vidim da si samo obicni napaceni debil.

o tvom klubu i grupi slike i zadnje 2-3 sezone sve govore. umjesto da pomognes onoj dvadesetorici sto su ostali ti se pravis pametan po forumima vrebas naoruzan slikama.

get a life RAspali.

usput mislio sam te postedit neugodnosti jer mi te bilo zao kako si jadan ali evo pozdravlja te idol vaha direkt sa obnoviteljske skupstine HŠK Zrinjski.

http://www.slobodanpraljak.com/RATNI_VIDEO-5.html

video 126

treba li ti Tuce s utakmica Zrinjskog? Bajevic? Jos ko?
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 21 jan 2016, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jan 2016, 17:06

Evolution87 je napisao/la:Al ce se i napuniti busevi za banovice :urnebes:

Biće to najbrojnije gostovanje ove sezone :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 jan 2016, 17:11

Cim sam vidio link komšija nisam ni otvarao. Ne zanimaju te seljacke stvari vjeruj. A to da su ovi školarci neki. 28.06.13 nebi rekao. Opet lažeš
http://www.****/mob/clanak/9540

b.lj.e.s.a.k

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 17:14

Cocaine je napisao/la:Cim sam vidio link komšija nisam ni otvarao. Ne zanimaju te seljacke stvari vjeruj. A to da su ovi školarci neki. 28.06.13 nebi rekao. Opet lažeš
http://www.****/mob/clanak/9540

b.lj.e.s.a.k
znam za taj slucaj pretucen sin nekog doktora koji veze navijanjem ni navijacima nema , sitna narkomanija bezveze ljepis linkove i trujes

Srce ce te opalit sto ti se idol pokusao prodat u Zrinjski ali mu nije proslo? :lol: :lol:

eto provjeri s idolom sta je radio u medjugorju i je li platio parking :lol: :lol:

izvini brato za dusevnu bol ali sam si trazio dokaze.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 21 jan 2016, 17:21

Vaha je veležovac isto kao Duško Tuce Toza i ostali. To što vi nemate svoje legende i što želite biti Velež b pokušavajuci prisvojiti naše to je samo stvar vase sramote da se nemate cime ponositi. Bola ne moze vas Vaha smislit sta ti je. Eno ga i danas u Mostaru zna se na kojim mjestima. Uozbilji se yebo te Leon Buhic seljak iz Ograđenika najveca legenda zrinskya :urnebes: :urnebes:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 17:22

Beduin je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Zrinjski najcesce ima posjetu u prosjeku oko 1500-1600, a u velevaktu prebaci i 2000 (kao i prosle sezone). U sezoni 2004/05 je imao najbolju posjetu, oko 5500 ljudi u prosjeku.
toliko danas nema niko, ni blizu. svi su prije par sezona bili debelo iznad danasnjih prosjeka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jan 2016, 17:23

Jos malo pa se nastavlja sezona cirkus serijala:

"Europska Sloboda" - da li cemo konacno doznati kome smetaju,

"Divovi - Amiđa od Kardifa" - koliko para treba da se osvoji liga regularno,

"Plavo Proljece" - povratak servisirane TDI lokomotive,

"Hrvatski klubovi u BiH" - (Zrinjski/Siroki) - HercegBosna u dusi, Velez u ligi Federacije.

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 21 jan 2016, 17:24

A znaci ipak nisu sacekani poslije nastave :rol: :rol: napredujes :clap:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 jan 2016, 17:25

Elegant je napisao/la:Jos malo pa se nastavlja sezona cirkus serijala:

"Hrvatski klubovi u BiH" - (Zrinjski/Siroki) - HercegBosna u dusi, Velez u ligi Federacije.

Reprize mislis. Sve epizode smo vec pogledali i to po nekoliko puta. :lol:
NK Široki Brijeg

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jan 2016, 17:25

Elegant je napisao/la:Jos malo pa se nastavlja sezona cirkus serijala:

Necu ti rec da na kraju serijala Radnik sjebe sve navedene :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 21 jan 2016, 17:28

Cocaine je napisao/la:Vaha je veležovac isto kao Duško Tuce Toza i ostali. To što vi nemate svoje legende i što želite biti Velež b pokušavajuci prisvojiti naše to je samo stvar vase sramote da se nemate cime ponositi. Bola ne moze vas Vaha smislit sta ti je. Eno ga i danas u Mostaru zna se na kojim mjestima. Uozbilji se yebo te Leon Buhic seljak iz Ograđenika najveca legenda zrinskya :urnebes: :urnebes:
Da zelim bit velez b osnovo bi velez b . bar bi sigurno bio iznad veleza a :lol: :lol: :lol: :lol:

snimke govore da je vaha doso na obnoviteljsku skupstinu zrinjskog . sta sad misli i dje bude nezanima me :rol: :rol:

Znam da vam je buhic nabio komplekse , onaj prvi derbi pod bb poslije rata bola a? **** rado bi ga ti u velezu vidio i sad s 40.

nemam pojma odakle je porijeklom ali bio seljak ili ne bio ako je momak na mjestu a jeste meni nije mrzak .

pozdravi sve gacane nevesinjce i ostale podvelesce iz svog komsiluka kad izadjes na kahvu.

cao :wave:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.