Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2011, 19:40

Chelsea_CBH je napisao/la:Mene zanima kako Liverpool misli napuniti taj potencijalni stadion od 60.000 ili 70.000 mjesta, kad i ovaj od 45.000 jedva napune. Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. Nešto kao Torino i Juventus u Italiji, gdje Juve ima puno veću podršku van grada, nego u samom gradu. Zato su i srušili Delle Alpi i grade sada fini stadiončić od nekih 40.000 mjesta.
Samo da mi je znati gdje si ovo pročitao...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 jul 2011, 19:42

Carlo je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Mene zanima kako Liverpool misli napuniti taj potencijalni stadion od 60.000 ili 70.000 mjesta, kad i ovaj od 45.000 jedva napune. Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. Nešto kao Torino i Juventus u Italiji, gdje Juve ima puno veću podršku van grada, nego u samom gradu. Zato su i srušili Delle Alpi i grade sada fini stadiončić od nekih 40.000 mjesta.
Jesi li gledao film sa Samuel L. Jackson "51st State" gdje fino govore navijači Liverpoola da 1/5 grada navija za Redse, a ostatak za ljute rivale, ali ih kao nije briga jer su luđi.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 08 jul 2011, 19:45

the scouser je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:da li postoji mogucnost da Liverpool sljedece sezone igra bez krila...tj dijamant formaciju kad su vec doveli ovoliko veznih??
I ja sam o tome razmisljao..

-----------------Lucas(Spearing)-----------------
--Henderson/Adam--------Meireles(Aquilani)-
-----------------Gerrard(Cole/Shelvey).........

@Chelsea_CBH :lol: :lol: :lol: :lol: Jedva se napuni Anfield? Daj covjece...pogledaj koju utakmicu.Ove sezone i za vrijeme najgorih rezultata ja nisam vidio prazna sjedista...
to bi se vrlo lako moglo dogoditi...a isto tako 90% sam siguran da se back-up napadac nece dovoditi nego da ce to biti kuyt...ta bi mu uloga fenomenalno odgovarala jer je iskusan,voli klub i tip je igraca koji moze unijeti promjenu kad udje...s tim da bi odredjeni broj utakmica bio i starter zbog povreda...jer bi u njemu prakticno imali zamjenu i za desno krilo i za spic...ukoliko dodje Mata(Downing) igrat cemo s krilima a ukoliko ne dodju siguran sam da ce biti dijamant...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 jul 2011, 19:46

Chelsea_CBH je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Jesi li gledao film sa Samuel L. Jackson "51st State" gdje fino govore navijači Liverpoola da 1/5 grada navija za Redse, a ostatak za ljute rivale, ali ih kao nije briga jer su luđi.
:lol: :lol: :lol: sto me lijepo nasmija...
covjece, za utakmice Liverpoola je jako tesko naci kartu, pogotovo za ljude koji dolaze na tekme iz Irske i Skandinavije. Ubijedjen sam da bi i sa kapacitetom od 70. hiljada imali pun stadion...
Pusti te filmove, vrati se malo u realan svijet :)
Joint_fc

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 jul 2011, 19:49

U tome i jeste problem. Isto kao Juve. Liverpool ima više navijača npr. u jednoj Skandinaviji i Irskoj, nego u samom Liverpoolu. Ako bi novi stadion imao 70.000 mjesta, to je skoro 30.000 mjesta više nego ovaj sad. Zar stvarno misliš da ima dovoljno spremnih Iraca, Skandinavaca i ostalih bijelosvjetskih stanovnika, navijača Liverpoola da svaki drugi vikend dođu na tekmu? Teško prijatelju, teško.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2011, 19:53

Chelsea_CBH je napisao/la:U tome i jeste problem. Isto kao Juve. Liverpool ima više navijača npr. u jednoj Skandinaviji i Irskoj, nego u samom Liverpoolu. Ako bi novi stadion imao 70.000 mjesta, to je skoro 30.000 mjesta više nego ovaj sad. Zar stvarno misliš da ima dovoljno spremnih Iraca, Skandinavaca i ostalih bijelosvjetskih stanovnika, navijača Liverpoola da svaki drugi vikend dođu na tekmu? Teško prijatelju, teško.
Znas li ti koliko je "registrovanih" navijaca Liverpoola iz Liverpoola ?
Drugim rijecima, znas li koliko otprilike ima navijaca za veci klub iz Liverpoola?

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 jul 2011, 19:57

Chelsea_CBH je napisao/la:U tome i jeste problem. Isto kao Juve. Liverpool ima više navijača npr. u jednoj Skandinaviji i Irskoj, nego u samom Liverpoolu. Ako bi novi stadion imao 70.000 mjesta, to je skoro 30.000 mjesta više nego ovaj sad. Zar stvarno misliš da ima dovoljno spremnih Iraca, Skandinavaca i ostalih bijelosvjetskih stanovnika, navijača Liverpoola da svaki drugi vikend dođu na tekmu? Teško prijatelju, teško.
Ma ne brini se ti, nisu svi fukare ko Bosanci. Ljudi zive za nogomet, a i finansije im nisu problem. Skotska, Weles, S. Irska, Irska, pa i Engleska. Zar mislis da Liverpool ima samo svoje navijace u gradu, pa to ti je Liverpool. Ocigledno ne shvatas velicinu ovog kluba.
Ali hvala ti sto lijepo nasmija :D :D :D
pozdrav
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jul 2011, 20:01

Sad razumijem zašto Chelsea ne želi da gradi veći stadion, jednostavno nemaju navijača, ni ovaj stadion od 40,000 nemogu da napune a kamoli neki veći.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 jul 2011, 20:04

kumkalesic je napisao/la:
Ma ne brini se ti, nisu svi fukare ko Bosanci. Ljudi zive za nogomet, a i finansije im nisu problem. Skotska, Weles, S. Irska, Irska, pa i Engleska. Zar mislis da Liverpool ima samo svoje navijace u gradu, pa to ti je Liverpool. Ocigledno ne shvatas velicinu ovog kluba.
Ali hvala ti sto lijepo nasmija :D :D :D
pozdrav
Ne kažem ja ništa loše, Liverpool drži čvrsto deveto mjesto po broju navijača u Europi:

CLUB (MILLION FANS) IN EUROPE:

01. BARÇA 57,8
02. REAL MADRID 31,3
03. MAN. UTD 30,6
04. CHELSEA 21,4
05. BAYERN M. 20,7
06. ARSENAL 20,3
07. MILAN 18,4
08. INTER 17,5
09. LIVERPOOL 16,4
10. JUVENTUS 13,1

...ali opet treba napuniti stadion svaki drugi vikend. Nije lagan zadatak. Ni Barcelona ga uvijek ne napuni, koja ima 57,8 milijuna navijača u Europi.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jul 2011, 20:06

Kakva je to anketa i na osnovu cega je to???

Po broju clanova??

Juventus samo u Italiji ima oko 14 miliona navijaca. ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 jul 2011, 20:17

sarajlija89 je napisao/la:Kakva je to anketa i na osnovu cega je to???

Po broju clanova??

Juventus samo u Italiji ima oko 14 miliona navijaca. ;)
Juventus ima 10 mil navijača u Italiji:

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/stara- ... 14063.aspx

Ove podatke što sam ti predočio, jel to ne vjeruješ? Hoćeš linkove? Izvoli:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -in-europe

http://maxinews.co.uk/sport/barcelona-h ... in-europe/

http://www.talkceltic.net/forum/showthread.php?t=89068

http://www.crvenikarton.com/l/?l=http:/ ... d%3D190515

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 jul 2011, 20:24

To je 2008. bilo za Juventus :P :P

A ozb, racunajuci i zene i djecu i one prave navijace koji su se izjasnili kao navijaci..oko 14 miliona. ;)

Druga stvar...

Koliko su ta ispitivanja relevantna Bog dragi zna..

Liverpool recimo ima ogromnu bazu navijaca u Aziji, kao i Juventus. Za Evropu...nezz...jbg...Sve je to relativno i zavisi od rezultata. Ko je mogao pomisliti da ce Chelsea medju 20 biti, a ne u TOP 5, prije nekih 10-tak godina...

Rezultati su mjerilo svega, kako i u zivotu, tako i u sportu, tako da...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jul 2011, 21:41

Procitajte vrlo zanimljivo:

http://www.eatsleepsport.com/liverpool/ ... 36653.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 08 jul 2011, 22:09

Sasha L.F.C. je napisao/la:Procitajte vrlo zanimljivo:

http://www.eatsleepsport.com/liverpool/ ... 36653.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sta kaze mata u liverpulu jel :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 08 jul 2011, 22:16

Treba da bude moderator jedan od naših, da nam ne ulijeću padobranci ovdje.

Nego, Aly Sissoko nije danas igrao u propremnoj utakmici za Lyon, zato što dolazi kod nas na medicinski u naredna 72 sata :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jul 2011, 22:17

Decko s tribine 2 je napisao/la:

Ne znam samo sto ti je kez od uveta do uveta??? 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 jul 2011, 22:30

Nemoze se napunit Anfiled :? , hram fudbala ima svoju sentimentalnu vrijednost i tako ce i ostat,al' Liverpoolu u ovo doba fudbalske globalizacije i kapitalizacije apsolutno treba novi stadion.Ako je iko to zasluzio onda su to navijaci Reedsa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 08 jul 2011, 22:46

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Decko s tribine 2 je napisao/la:

Ne znam samo sto ti je kez od uveta do uveta??? 8-)
niko sretniji od mene da dodje, ane da ganjaju vise preskupe engleze, al nacitao sam se i previse traceva u zadnje vrijeme, da bi tu informaciju ozbiljno shvatio
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

sladjo
Kontakt:

Post Postao/la sladjo » 08 jul 2011, 23:08

Nemogu da vjerujem kako neko za kratko vrijeme moze napisati ovoliku hrpu gluposti.Ako vec javno iznosis svoje misljenje , onda se barem prvo pravilno informisi , te onda imas pravo da nas prosvijetlis o klubu za koji vecina nas (barem na ovom forumu) zivi svaki dan.Nesmatra se svaka izrecena glupost za misljenje , tako da bi ti trebao da prestanes tim da se vodis.
Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. TI ZNAS ? Pa sad ide argumentacija na osnovu tvog dugogodisnjeg iskustva koje si stekao odrastajuci na ulicama Liverpoola , iduci svake druge sedmice na utakmice pokusavajuci da napunis vec ionako prepuni Anfield ..... E da usput LFC igra u sezoni barem jednom sedmicno na Anfieldu(ima jos utakmica osim PL)
Pa ti bi covjece hitno trebao da se javis upravi LFC dok se nije pocelo sa sirenjem(volio bi) ili izgradnjom novog stadiona , jer ce morat poslije rusit zbog slabe posjecenosti.Moguce da te uzmu za savjetnika posto su to ljudi bez iskustva kojima je samo tako doslo da hram fudbala mjenjaju ili zamjenje.
I da , ponudi im informacije sa net-a o broju fanova , posto "smo" dobri deveti

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jul 2011, 23:10

sladjo je napisao/la:
Nemogu da vjerujem kako neko za kratko vrijeme moze napisati ovoliku hrpu gluposti.Ako vec javno iznosis svoje misljenje , onda se barem prvo pravilno informisi , te onda imas pravo da nas prosvijetlis o klubu za koji vecina nas (barem na ovom forumu) zivi svaki dan.Nesmatra se svaka izrecena glupost za misljenje , tako da bi ti trebao da prestanes tim da se vodis.
Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. TI ZNAS ? Pa sad ide argumentacija na osnovu tvog dugogodisnjeg iskustva koje si stekao odrastajuci na ulicama Liverpoola , iduci svake druge sedmice na utakmice pokusavajuci da napunis vec ionako prepuni Anfield ..... E da usput LFC igra u sezoni barem jednom sedmicno na Anfieldu(ima jos utakmica osim PL)
Pa ti bi covjece hitno trebao da se javis upravi LFC dok se nije pocelo sa sirenjem(volio bi) ili izgradnjom novog stadiona , jer ce morat poslije rusit zbog slabe posjecenosti.Moguce da te uzmu za savjetnika posto su to ljudi bez iskustva kojima je samo tako doslo da hram fudbala mjenjaju ili zamjenje.
I da , ponudi im informacije sa net-a o broju fanova , posto "smo" dobri deveti
Nije vidio ovo s neta nego na filmu :lol: :lol: :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.