NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nemamo napadaca daj sta das a Jacimovic je extra momak jaci od Cvijanovica... problem je sto mu je dominantni isprao mozak a za njegovo dobro bilo bi najbolje da igra u Zvijezdi do kraja sezone da i vama dva zabije hehe
-
- Kontakt:
Razumijem to sve, al treba da se zna da nikad jesam pojedinac nije bio bitniji od tima. Iskoristice Vas jer ga nece niko, a cim ispadne neka druga ponuda opet ode. Ako tako njemu dozvolite, svi ce gledati na isti nacin, zato sam rekao. Nek daje koliko hoce, samo nek Velez dadne jedan viae od Zvijezde hahahacombe80 je napisao/la:Nemamo napadaca daj sta das a Jacimovic je extra momak jaci od Cvijanovica... problem je sto mu je dominantni isprao mozak a za njegovo dobro bilo bi najbolje da igra u Zvijezdi do kraja sezone da i vama dva zabije hehe

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom.samo ja bi ga vratio pa na trebine pa nek ga onda dominantni cupa.a velez ce past u gradaccu ali to ga nece omesti u njegovom planu i na kraju ce uci u pl.pozdrav crvenoj braci iz mostaranekoIzMostara je napisao/la:Izvinite na upadu. Citava ova pauza vodi se debata oko toga Jacimovica, kako je njegov menadzer htio da vas osteti i zajebe, da ga negdje drugo uvali, i sad kad nema gdje da ga uvali, opet hoce Vama da ga uvali, i vi se tome radujete? Da sam na Vasem mjestu ne bi ga vratio taman da daje 40 golova po sezoni, stvar principa. Nadam se da ce i Vasa uprava kao i vi tako postupitu. Sretno i nastavku sezonecombe80 je napisao/la:Vraca se Jacimovic izgleda tooooo ideeemoooo
Ili je patkica vidicemo hehe
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nedolazi izgleda niko vise. Mozda jos jedan sa probe da ostane. Bice dobre patnje.
Treba njega vratit zemljace pa za kaznu da trenira sa djecom a za vrijeme utakmice da donosi lopte...nekoIzMostara je napisao/la:Izvinite na upadu. Citava ova pauza vodi se debata oko toga Jacimovica, kako je njegov menadzer htio da vas osteti i zajebe, da ga negdje drugo uvali, i sad kad nema gdje da ga uvali, opet hoce Vama da ga uvali, i vi se tome radujete? Da sam na Vasem mjestu ne bi ga vratio taman da daje 40 golova po sezoni, stvar principa. Nadam se da ce i Vasa uprava kao i vi tako postupitu. Sretno i nastavku sezonecombe80 je napisao/la:Vraca se Jacimovic izgleda tooooo ideeemoooo
Ili je patkica vidicemo hehe
Valda ovi nasi iz uprave znaju uzvratit udarac...princip je princip
Sretno velezu do premier lige pa da i tamo nastavite ovim tempom...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Deni 15 prolazi dobil ti papire za jacimovica, ckoPi sto se najavis
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
U koliko sati je danas ova utakmica izmedju sebe?
Nasi danas u Zenici zbog Ruzica
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ako drze do sebe onda bi trebali postupati kao prema svima,ako su Popovica rijesili radi onoga sto je bilo tako treba i Jacimovica,steta dobar igrac al ga menadzer ****,papire moze dobit al na kraju sezone a igrat nema sanse,ako bude igrao to je kao da pljunes i polizez,njemu sve najbolje u nastavku karijere ali sa drugim menadzerom,sa ovim nece daleko dogurat
Nato golman Ruzic on nas vadi... bila tekma izgleda u 10 pihh
Neznam sta imamo ic u Zenicu. On ili ima ili nema slobodne papire sa jucerasnjim danom, odnosno zadnjim danom prijelaznog roka.
Ruzic ima ugovor sa celikom do juna 2020 jedino kako posudbu izganjat do kraja sezone, bolje za njega jer ce braniti,dobro za nas jer cemo dobit dobrog golmana a celik trenutno ima pavlovica i onog finca rasteretit cemo ih tu pa nek se kasnije ruzic i celik ganjaju sta ce dalje.
Uvaljali smo celiku Pecelja nek oni nama Ruzica...
U ponediljak izvlacenje kupa nadat se tamburi nekoj
U ponediljak izvlacenje kupa nadat se tamburi nekoj
Celik je duzan ruzicu 15miljaHMKAHH je napisao/la:Ruzic ima ugovor sa celikom do juna 2020 jedino kako posudbu izganjat do kraja sezone, bolje za njega jer ce braniti,dobro za nas jer cemo dobit dobrog golmana a celik trenutno ima pavlovica i onog finca rasteretit cemo ih tu pa nek se kasnije ruzic i celik ganjaju sta ce dalje.
Nek dodje nama i mi ce mo ga za jos deset zakinut

Opaaa story na stranici opaa stize jedinica
Jesul uspjeli Ruzica dogovorit il je neko drugi?
Ćelo nam se ne javlja lako bi moglo bit da Jacimovic ostane. Mada mi se to nimalo nesvida time bi se popisali sami po sebi.
Ćelo nam se ne javlja lako bi moglo bit da Jacimovic ostane. Mada mi se to nimalo nesvida time bi se popisali sami po sebi.
Sto se mene tice na tribinu samo. Ako ipak bude igrao mi smo ko navijaci duzni da izvizdimo svaki njegov dodir s loptom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sad cemo vidit bit ce otisli po ruzica doveli dujkovica 

Ako bude ružić svaka cast 1golman lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.