ma ja, sve sto je realno je minimaliziranje, trebam reci da je barca bila briljantna i da je uradila sve sto je mogla, al da je bayern tolika sila vanzemaljska koja je tako mocnu ekipu u tom formi uspjela zaustaviti, i to sa 7 0Saurman je napisao/la:Kako on pokušava ofirno minimalizirati pobjedu Bayerna.
ili treba samo napraviti novi acount sa nazivom effenberg.henes,lizarazu, reci sve ovo isto realno sto sam rekao, i niko ne bi rekao da je minimiziranje i ostali bavarci bi se slozili jer je to reko neko ko biva njihov
sve smo vec prije rekli, i cestitali, i priznali da bayern igra najbolji fudbal ove sezone, i prije i poslije barce to pohvalili, al treba biti realan i priznat i ono sto i corav vidi, i ne dizati bayern u nebo 10 put vise nego sto je on to zasluzio
Re: FC Bayern München
Post Postao/la S-Y-L-A-R dana 04 maj 2013, 00:31
Zato je opravdano qrčenje zbog pobjede nad Ottlom,Lellom i ostalim panjevima iz 2009-e ?Ne, tada Bayern nije bio loš nego je, pobogu Barca izdominirala, dok je ovih 7-0 plod sreće i izostanka(u "obe" utakmice)"svemogućeg" Messija.Ako si gurao jednu priču prije početka dvomeča, nemoj da je mijenjaš nakon istog.Izdominirani ste u obje utakmice prihvatio ti to ili ne
ne znam dje si vidio da se neko toliko od nas dizao poslije te pobjede, svi smo znali da to nije bio najbolji bayern i to smo najnormalnije prihvatili i nismo dizalii uopste barcu vise nego sto je potrebno zbog te pobjede
lijepo je ono oderati nekoga kako god, i nemam ja nista protiv podhebavanja, sve je to navijacki, al smijesno je sad za svaku stvar velicati svoj klub i ne priznati da je protivnik ima neke probleme i sl, ne svoditi pricu samo na to nasi zaustavili ovog-onog, nismo dali maknuti ovom i sl, lijepo se vidjelo na primjerima reala,milana i pariza, kasnije jos drasticnije oslabljena barca srela je bayern i sta sad tu reci