FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam kako neko može za Gavrića reći da je dobar bio. Pa meni je bolji bio Mustafić. Njega sam bar primijetio jer je pokušavao pa griješio. Momak uzme loptu i pokušava prenijeti u napad a ne vrtiti sa štoperima. Gavrić se kao organizator neki nije ni vidio. Gavrić nije imao tačnog pasa naprijed. Loptu čeka ukopan, ispada jer je težak na nogama. Pravi faulove jer ne može da makne guzove pa samo uklizuje. Večeras ni sam ne zna kako crveni nije zaradio. Kad god je u kadru samo vidiš kako u mjestu skakuče i lafo markira igrača ispred sebe. A kreće se u krugu od 10 metara.
EDIT: briši morteme, greška
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 31 avg 2019, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iz ekstrema u ekstrem.
Sramota i razočaranje, veliko.
Bolje od ovog nije moglo, nažalost. Možda izgleda da nisu sve od sebe dali, ali jednostavno ne mogu. Umor, rokade, povrede, sve negativno se akumuliralo i rezultovalo je sramotnim porazom.
Odmorna, svježa i 90% kompletna ekipa je uz Zrinjski najbolja ekipa u ligi. Kone su dobre u ofanzivnom dijelu ali im je odbrana, kompletna, kao i zadnji vezni, pravo loši.
Nama pod hitno treba Rahmanović, Tatar i Stanojević. Treba i Oremuš, al na njega ćemo pričekat, nažalost.
Igrači tipa Crepulja, Kapić... jedan bi nam lego više nego išta.
Sramota i razočaranje, veliko.
Bolje od ovog nije moglo, nažalost. Možda izgleda da nisu sve od sebe dali, ali jednostavno ne mogu. Umor, rokade, povrede, sve negativno se akumuliralo i rezultovalo je sramotnim porazom.
Odmorna, svježa i 90% kompletna ekipa je uz Zrinjski najbolja ekipa u ligi. Kone su dobre u ofanzivnom dijelu ali im je odbrana, kompletna, kao i zadnji vezni, pravo loši.
Nama pod hitno treba Rahmanović, Tatar i Stanojević. Treba i Oremuš, al na njega ćemo pričekat, nažalost.
Igrači tipa Crepulja, Kapić... jedan bi nam lego više nego išta.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 31 avg 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Upravo tako sve navijaci na baterije,a pljuju cak I kad se dupla osvoji,to su ti moralisti Koji sjeveru seru za baklje a gledaj ponasanja njihovog nakon prvog poraza,stid me ko sve sve naziva navijacem Sarajeva,I neko napisa da ce biti 800 ljudi sad na Kosevu i treba da bude 800 onih koji ce pruziti podrsku,bolje 800 takvih nego 30000 ovakvih pljuvaca isfrustriranih,idite navijajte za Barcelonu i Real tamo vam je sve sjajno i bajno.moj uzor-S.G je napisao/la:Prvo sto moram napisat jeste to da kad sam vidio da igramo sa 2 veznjaka, znao sam da neće na dobro. I posebno u prvom poluvremenu su nas ljudi silovali kroz sredinu, svaki napad je nemal' bio opasnost.
Kod prvog gola, sudija zagradi nekog našeg igrača i bas taj njihov protivnički igrač u tom trenutku udijeli asistenciju. Gledam i ne vjerujem.
Apsolutno su zaslužili pobjedu, mi cak sta vise možemo biti zadovoljni što je ovaj rezultat na kraju kad se sagledaju sve činjenice.
I yebem ti pitare odmah bi oni neke sankcije zadavali i yebavali mrtve.
Napusite mi se qrca kvazi navijači
Jel vas stid generali poslije bitke ?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Husrefe ti nisi glupan ti si turbo glupan, igras ivu formaciju protiv listice i rastave te ljudi trebaju 8 golova da ti zabiju, i ti dodjes na derbi ponovo sa tim formacijom
**** ti sina retardiranig ovog sto pise ivdje, nek nastavi slupat cu i njeg i citroena sto vozi
Sabanovic i mustaficu dati ispisnicu ili ih poslat u picku materinu, dva antitalenta koja se nazor guraju jer du akademci
Ono sto me posebno razocaralo su nasa dva “bedema” serbecic i lazic, dan te yebo dueala nisu dobili s krpicem , ubio ih obojicu
Hadzija nemoj ti molit Jeleskovica da se vrati , poslji Husrefa nek se izvine covjeku i nek mi ga popusi
**** ti sina retardiranig ovog sto pise ivdje, nek nastavi slupat cu i njeg i citroena sto vozi
Sabanovic i mustaficu dati ispisnicu ili ih poslat u picku materinu, dva antitalenta koja se nazor guraju jer du akademci
Ono sto me posebno razocaralo su nasa dva “bedema” serbecic i lazic, dan te yebo dueala nisu dobili s krpicem , ubio ih obojicu
Hadzija nemoj ti molit Jeleskovica da se vrati , poslji Husrefa nek se izvine covjeku i nek mi ga popusi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Završava se prvo poluvrijeme, ljudi nas rastavljaju, mi "dadosmo" gol za 2:2 onako kako ne bi ni Bog sami ti poklonio. Vidi se da sredine nemamo, da igra ne postoji, a onda u drugom Husref postavi još gore. Rezultat toga sramota epskih proporcija.
ŠERBEČIĆ KAPITEN FK SARAJEVA!
ŠERBEČIĆ KAPITEN FK SARAJEVA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
https://so*p.ba/nestvaran-slucaj-pisi-nam-poraz-idemo-svi-na-svadbu/?fbclid=IwAR2pGHDwaax-2FrmGPNfUjMffnAoSHGkuFdCQnq4ZFZRi0YReNR5gs60btE
Kud se naš ko nije oženio danas...
Kud se naš ko nije oženio danas...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Grob yebem Namu, Sabrini, Hadžiji i Husrefu šta nam uradiste...pet komada, halooo rekorder, šefee kad ceš prestati s rekordima? Evo Zrinjski dobi u 97-oj, znaci ne nadajte se sreci ko prošle sezone da nedaju golove iz penala u zadnjim minutama, nema više titula na tuđim greškama. Mislili smo da ce nas vjecno pratiti, Radnik nula igra, Velež isto, Široki nas ubio, mislili ste i danas. Yebali ste mi majku veceras. Umri Nam, kako ti je bilo veceras il te qrac boli. Jooooooj Husrefee karafeko trenerska, dva špica sidraša i vezni na beku.
Za iskorak je potreban dobar trener.
Zato mi nikad taj iskorak napravit necemo.
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Ovo je vise nego kvalitetna ekipa sa limitiranim trenerom.
On nas je kostao ovog debakla.
Neki novi momenti uderbi utakmici, moze samo qurcevit trener. A qurcinu je dobio od Osima.
Ako ne racunamo Evropu, mi smo na svim premierligaskim utakmicama bili prelosi, izuzev Celika. Uzas..... Katastrofa....
On nas je kostao ovog debakla.
Neki novi momenti uderbi utakmici, moze samo qurcevit trener. A qurcinu je dobio od Osima.
Ako ne racunamo Evropu, mi smo na svim premierligaskim utakmicama bili prelosi, izuzev Celika. Uzas..... Katastrofa....
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 31 avg 2019, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Selam ti što tvoja ljubav prema Sarajevu mjere nema.Inijesta je napisao/la:Husrefe ti nisi glupan ti si turbo glupan, igras ivu formaciju protiv listice i rastave te ljudi trebaju 8 golova da ti zabiju, i ti dodjes na derbi ponovo sa tim formacijom
De mi samo reci je li ovo tvoj post od danas.
"A sta mislis o Krletu na klupi? A Handzic i Ahmet da se laktaju gore , Krle ne moze guzit duze od pola sata

Meni sve nekako na X mirise, sto po meni i nije lise"
Nemoj da jedeš ono što si posrao, ne valja to. I nemoj za par kola opet te što si nabrojao da uzdižeš. Boli nas sviju, ali prespavaj, ne piši svašta..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto bi valjalo da sad imamo wildcard ko na fantasyu...
A jesu nas ljudi razbili, svaka im čast, sye.bo sam se, nista mi nije jasno. Mi jesmo prošli derbi dobili 3-0, al nije bilo tu ni blizu dominacije ko danas. Nema izgovora zbog povreda, jer kod njih igraju Sadikovici, Osmankovici, Boje i sl. I od takve ekipe primimo 5 golova. Ne znam nema logike. Jedino neki meteor neka kometa da padne, što bi onaj reko.
Nije Osim glup frajer, udario je on tamo gdje smo najtanji, na vezni red. Spustio loptu na zemlju. Al tu mu je Husref pomogao ko bratu rodjenom, jer čovjek u situaciji kad je veza grozna, još je dodatno oslabljuje tako sto igra da 2 napadača. Znači Zeljin grač utakmice večeras Musemic.
Da imamo vlasnika fanatika kao npr. Maminjo sto je, šta mislite sta bi se desilo? A ovako se nista neće promijeniti, svako svoju g.uzicu čuva. Ali ovo je bas sramota, primiti pet komada. Na nekom se kola moraju slomiti, ne može ovo proći kao da se ništa nije desilo.
A jesu nas ljudi razbili, svaka im čast, sye.bo sam se, nista mi nije jasno. Mi jesmo prošli derbi dobili 3-0, al nije bilo tu ni blizu dominacije ko danas. Nema izgovora zbog povreda, jer kod njih igraju Sadikovici, Osmankovici, Boje i sl. I od takve ekipe primimo 5 golova. Ne znam nema logike. Jedino neki meteor neka kometa da padne, što bi onaj reko.
Nije Osim glup frajer, udario je on tamo gdje smo najtanji, na vezni red. Spustio loptu na zemlju. Al tu mu je Husref pomogao ko bratu rodjenom, jer čovjek u situaciji kad je veza grozna, još je dodatno oslabljuje tako sto igra da 2 napadača. Znači Zeljin grač utakmice večeras Musemic.
Da imamo vlasnika fanatika kao npr. Maminjo sto je, šta mislite sta bi se desilo? A ovako se nista neće promijeniti, svako svoju g.uzicu čuva. Ali ovo je bas sramota, primiti pet komada. Na nekom se kola moraju slomiti, ne može ovo proći kao da se ništa nije desilo.
-
- Kontakt:
šamarčina na vrijeme ako bude pameti,u narednom periodu se suzdržati od patetike i hvaljenha svega i svačega ali i od nekonstruktivnog kudjenja,dosta stvari se treba promijeniti na polusezoni def
VVVBK
VVVBK
Ne dipr vise majketi, da je Murinjo, pita se od govana ne pravi!!!!!!!!!!!!!! Fali nam igraca, akademci nemogu iznijeti svaku a pogotovo utakmice na kojima je veci pritisak. Sa malim brojem igraca i ptice na grani znaju koja formacija ce se igrati. Na poluvremenu je mozda trebao izbaciti Handzica jos i pojacati sredinu, ali da je to uradio vi naprdljivci bi rekli da brani bod. Dosta vise preseravanja, nismo imali kuveta za ovaj derby i tacka! Husref kad je trazio jos jednog veznog, napravise ga budalom da netreba. Eto sad nek Gavric razigrava stopere jer drugacije haman nezna, svaka mu lopta prema nazad a prema naprijed nijedna tacna !drinagold je napisao/la:Za iskorak je potreban dobar trener.
U novi boj ...
Post veceri, svaka ti cast.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sto bi valjalo da sad imamo wildcard ko na fantasyu...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U 3 dana previse nelogicnih stvari.
Protiv Sirokog Hebiba stavlja na AMF, u po twkme nam veza Hebib Hodzic grib te yebooi...
Danas izmjene da bog sacuvas. Bog nas pogledi golom za 2:2, i taman na poluvremenu da pojacamo sredinu, lik je rasformira... Ko da namjerno lik ovo radi jbte ... Jel moguce da su svi vidjeli da je sredina zivi qurac i da se nista nr mjenja po tom pitanju....
Protiv Sirokog Hebiba stavlja na AMF, u po twkme nam veza Hebib Hodzic grib te yebooi...
Danas izmjene da bog sacuvas. Bog nas pogledi golom za 2:2, i taman na poluvremenu da pojacamo sredinu, lik je rasformira... Ko da namjerno lik ovo radi jbte ... Jel moguce da su svi vidjeli da je sredina zivi qurac i da se nista nr mjenja po tom pitanju....
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Hajmo Jos jace generali poslije bitke,sve strucnjaci,oni bi da tjeraju nekog,sreca ne pitate se nista i necete se nikad pitati,na sjeveru ce opet biti podrska a vi pljujte kao sto ste pljuvali I prije ovog poraza,strucnjaci na baterije eno vas PSG trazi za mjesto trenera.
Hvala cao
Hvala cao
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Moja ljubav za razliku id husrefove i ostalih placenika i nema mjeru, ja od svojih usta i usta dijeteta odvajam da bodrim klub samo zbig ljubavi nikakve koristibroj6 je napisao/la:Selam ti što tvoja ljubav prema Sarajevu mjere nema.Inijesta je napisao/la:Husrefe ti nisi glupan ti si turbo glupan, igras ivu formaciju protiv listice i rastave te ljudi trebaju 8 golova da ti zabiju, i ti dodjes na derbi ponovo sa tim formacijom
De mi samo reci je li ovo tvoj post od danas.
"A sta mislis o Krletu na klupi? A Handzic i Ahmet da se laktaju gore , Krle ne moze guzit duze od pola sata![]()
Meni sve nekako na X mirise, sto po meni i nije lise"
Nemoj da jedeš ono što si posrao, ne valja to. I nemoj za par kola opet te što si nabrojao da uzdižeš. Boli nas sviju, ali prespavaj, ne piši svašta..
Jesam ja ovdje napiso da se slazem sa formacijom, nisam, nadovezo sam se na post skorin i napiso mu da sam cuo da ce pocet sa handzicem i ahmetom a krste na klupi
Molio Boga prije tekme za X
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.