Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
adnanhz
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga

Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka
A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
ado-hz
-
Kontakt:
adnanhz je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga

Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka
A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri
Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosno

500.000 stanovnika....toliko navijaca....a mi karanana...dokad?????

-
UPS
-
Kontakt:
Do kad? Do kad bude manje se**** po forumima a vise ljudi na utakmicama, fansopovima.... u duelu dvije podjedanke ekipe, oni bili malo sretniji, duro zabio svoj 3 gol u karijeri i to je to. Da su Obuca i Kojasevic bili malo prisebniji u super prilikama koje su imali svi bi ste sad slinili po forumu i niko ne bi spominjao ni united, ni city ni.... malo realnosti
-
adnanhz
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:adnanhz je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga

Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosno

500.000 stanovnika....toliko navijaca....a mi karanana...dokad?????

Jarane manje vise se slazem s tobom ali odogovore tesko da mozemo naci jer takva je situacija i u gradu i u drzavi gdje je sport na zadnjem mjestu pa samim tim sponzora imas na kapaljci jer kao sto kazes klub s takvom armijom navijaca i iz velikog grada bukvalno mora moljakat sponzore a ne da oni nama dolaze e to je to, sve se vrti oko para

-
ado-hz
-
Kontakt:
Ajmo sad tekmu gledati

))
-
UPS
-
Kontakt:
ja samo ne kontam zasto se ta famozna prica 'do kada vise' povlaci samo kad gubimo?? Sve i da pobjede danas nista se po pitanju para, sponzora i stadiona i ostalog nece promjeniti tako da je prica ono ... kao sa druge planete...
prvo pare da onda jedno sezona-dvije i ondad mozemo pricati o nekakvim dominacijama
Haskic i Suljic imali super sanse..... jao stete. Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih
-
ronaldo99
-
Kontakt:
evo ga 1-1 Haskic....Kojasevic odlicno sve prosao i ostavio loptu...idemo sad po sve 3 boda
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2011, 18:24
Tako brate.... hajmo jos jedan...
Haski na strani daje skoro svaku tekmu, a na Kosevu nista. Bolji smo, hajmo pokusati dobit...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
ulaznica
-
Kontakt:
Braco ima li gdje livestream? Zivim u dijaspori i kod nas ovde, odavno nema BHT na sat.
-
UPS
-
Kontakt:
UPS je napisao/la:.... Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih
kao sto rekoh, to je moj utisak. bolji smo i ovo trebamo pobijediti. Sutra slavimo rodjendan i pobjeda bi dosla...uhh...

-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2011, 18:50
Ok je i bod. Ocigledno smo i igrali na bod. Zadovoljni trebamo biti, obzirom da smo gubili, ali imam osjecaj da se moglo i vise, malo hrabrijom igrom.
Dobro je uglavnom.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
adnanhz
-
Kontakt:
S obzirom na sve uslove,sudjenje nikad bolje (na gostovanju kad samo mi igrali),prazne tribine (prednost gostima) mislim da smo mogli i trebali 3 bobe uzet al opet ne treba sad ni pametovat i treba se zadovljit s bodom na teskom gostovanju ,i sad se okrenut sarajevskim derbijama
-
UPS
-
Kontakt:
Steta sto smo izgubili ova dva boda, morali smo ovo dobiti

Ali, sta je tu je. Ide Olimpik, a on je nezgodan po nas pravo, i onda lagano deranje komsinica. Ali, prvo rodjendan!
p.s. vjerujem da je osim snimao ovu tekmu

-
alibi
Pa daj idi na pobjedu.kakav zrinjski i ekipa,pa hebo te ko da smo zadovoljni sa bodom.Umjesto da idemo na pobjedu.........mi zadovoljni.Fuj.....kad smo uspjeli izjednaciti ja reko ovo se mora uzeti,a oni .........Sprema pojedinih igraca slaba,treba to i mora puno bolje.
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
alibi je napisao/la:Pa daj idi na pobjedu.kakav zrinjski i ekipa,pa hebo te ko da smo zadovoljni sa bodom.Umjesto da idemo na pobjedu.........mi zadovoljni.Fuj.....kad smo uspjeli izjednaciti ja reko ovo se mora uzeti,a oni .........Sprema pojedinih igraca slaba,treba to i mora puno bolje.
Odlično si zapazio slabu fizičku spremnost.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
senci-071
-
Kontakt:
U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
-
10.Skoro
-
Kontakt:
senci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
Senci molim te, bez takvih izjava... Zeljo je usao u strasnu formu, sustigli su ans iako smo im bjezali i 7 bodova...Ja bi bio zadovoljan i dole s bodom...Jos kad znam da nam Comor igra desno...uzasssssssss
Mi nikada odustati necemo...
-
alibi
senci-071 je napisao/la:U Mostaru smo sa bodom napravili kiks,sad se moramo vaditi na Grbavici.Mislim da sa Zeljom imamo puno bolje sanse nego sa Borcem,jer ako sad ne oderemo kone ,ne znam kad cemo.
Ne znam na osnovu cega ovaj optimizam.Pa ne mogu meda sa kasike,dal si vidio.Svi koristili reprezentatvnu pauzu da se naspanuju,a mi ko maksumcad.MORA ovo puno bolje.