FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 03 maj 2013, 02:07

Respekt BvB-u, ali ovo će biti aBd peto finale što ću gledati (Bože zdravlja) i nisam nikada bio ubjeđeniji u trijumf kao sada. Niko nije suspendiran, povrijeđen je igrač koji nas je usporavao. Kvalitetniji smo i to moramo pokazati na terenu aBd a pokazati ćemo !

Kažu u finalu nema izrazitog favoriti i sve je 50-50, no u ovom slučaju Bayern je ogromni favorit 8-)

Jedva čekam !!!!!!!!!!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 maj 2013, 07:46

Uf kako smo mocni braco mila.

Kladio sam se u 50 piva sa jednim indijcem da ce Bayo rasuti Barcu i u njihovoj avliji a supak indijski kupio samo 30 :lol:

nego El Swastiko na Wembleyu 8-)

Ovo moramo uzeti jbg red je svaka cast zutaljima al ovo je nase

Robben ce da razvali u finalu a Subotic ce da se kaje zbog onog ismijavanja kad je Ajren promasio penal :D

Nego inace sta ima ? Kako se krecu kurbani kod vas u Bosni :)
Thomas Müller - Fußballgott

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 maj 2013, 09:49

Skupi kurbani oko 150-200 KM,ako gledas ovce a ako bi uzeo kravu za kurban mogli bi vas 7 na jednu i onda bi to isto izaslo oko 150Km .

S druge strane predstava protiv Barcelone je bila maestralna i to je to.Ekipa koja godinama osvaja sve ne moze ovako lose odigrat,dogodi se los dan al dva tesko.Jednostavno igrali bi Barca da je mogla al nije.
Sretno u finalu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 maj 2013, 10:23

Momci, trenutno sam jako sretan što smo prošli dalje ali sreća neće biti potpuna ako ovo KONAČNO ne osvojimo.

Imam štošta za napisati i nadam se da ću uhvatiti vremena u slijedećim danima i napisati što mislim o svemu jer ovaj rezultat Bayerna kao i Bundeslige zavrijeđuje posebnu pažnju.

Biti 3 put u zadnje 4 godine u finalu je nešto nevjerojatno. Nadam se samo da ćemo naslov i osvojiti, znam da zaslužujemo ali priznam da će biti teško. No, kako DONNNNNNNNNNNNNN JUPPPPPPPPPPPPP slaže taktiku, ekipu i psihički priprema igrače - svaka ti čast trenerska veličino!

Da, da, bilo je tu i mnogo pitanja zašto nam treba Guardiola, kao što će on popravit, poboljšat, unaprijedit???? Realno, ima jako malo stvari što može popravit ali te stvari znače i daljnju dominaciju Bayerna u slijedećim godinama odnosno minimalno polufinale Lige Prvaka svake godine. No, nemam vremena trenutno pa ću i o tome pisati sutra ili prekosutra kad uhvatim vremena.

Ponosan sam što sam navijač Bayerna!!!!!!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2013, 10:27

Kratko i jasno: hocu triple krunu ove sezone!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2013, 10:57

Nakon :

slika

Domuzari će biti u podređenom položaju u finalu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 maj 2013, 11:47

šta reći za demoliranje, kako kažu stručnjaci najbolje ekipe u istoriji fudbala... :lol: :lol: :lol:

a šta onda reći za ovakav BAYERN, koji nije dozvolio Barci da u ove dvije utakmice ozbiljno zaprijeti Neueru... 8-)

e to je dominacija, ali ne želim opravdanja tipa, da je messi igrao, ne bi bilo ovako ubjedljivo? pa to niko ne zna, i ne treba sada umanjivati ovaj uspjeh bayerna...

kažu dolazi era Bayerna, što je smiješno, reći, kada se zna da je bayern uvijek tu pri vrhu, i uvijek prijeti...jest da od 2001. nije bilo većeg uspjeha, ali brate u posljednje 4 godine, tri finala, to je fenomenalno...

bayern s pepom može biti samo bolji, nikako lošiji, jer će on još više poboljšati igru na tehničkom planu, ali ono što bayern krasi, pa i njemačke timove je TRKA, i tu im nema ravnih...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 03 maj 2013, 11:59

AlemC85 je napisao/la:šta reći za demoliranje, kako kažu stručnjaci najbolje ekipe u istoriji fudbala... :lol: :lol: :lol:

a šta onda reći za ovakav BAYERN, koji nije dozvolio Barci da u ove dvije utakmice ozbiljno zaprijeti Neueru... 8-)

e to je dominacija, ali ne želim opravdanja tipa, da je messi igrao, ne bi bilo ovako ubjedljivo? pa to niko ne zna, i ne treba sada umanjivati ovaj uspjeh bayerna...

kažu dolazi era Bayerna, što je smiješno, reći, kada se zna da je bayern uvijek tu pri vrhu, i uvijek prijeti...jest da od 2001. nije bilo većeg uspjeha, ali brate u posljednje 4 godine, tri finala, to je fenomenalno...

bayern s pepom može biti samo bolji, nikako lošiji, jer će on još više poboljšati igru na tehničkom planu, ali ono što bayern krasi, pa i njemačke timove je TRKA, i tu im nema ravnih...
Niko ne opravdava potop i ovu havariju, niti je to moguce...ali to što sad ismijavaš Barcu koji zaista i jest godinama bila najbolja ekipa svijeta ti je preofirno ;)
Ne zaboravi da je ovo Barca koji je vec drugu godinu u silaznoj putanju, daleko od prave forme, ni sjena one Barce od prije 2-3 godine kad je harala pod vodstvom Pepa.
OK, razvalili ste je - ali i u pobjedu treba imati mjeru i dostojanstvo (pobjeđivali su je i Celtic i Milan ove godine, PSG napatio itd)...a ne biti papak i ismijavati sad, jer to sad ispada kao naknadna pamet.
Ni Jupp nije ocekivao 7 komada, kako sam kaže....ali eto, vi ste znali bolje i od njega, izgleda :shock:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 maj 2013, 12:05

Inace onaj navijac koji je uletio na stadion nije bio brat Riberya vec je na Francuskom jeziku rekao Riberyu kako je najbolji. Ribery i ostali su ga pokusali sacuvati od osiguranja ali nisu mogli.
Autobus Bayerna iz Barcelone krenuo bez Martineza, zaboravili covjeka :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 03 maj 2013, 12:25

Historija je pokazala da Blitzkrieg najbolje protiv Poljaka djeluje.
25.5. i zvanicno zasjesti na tron Evrope, u SuperCupu poniziti yebene, presretne Plavce, Pjevati Englezima ..ITS COMING HOME ITS COMING FOOTBALLS COMING HOME

Osvojiti i Svjetsko Klupsko prvenstvo naravno 8-)
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2013, 15:08

Sutra protiv zutalja,ne toliko bitna tekma ali mora se igrati nema druge :)
Jupp sutra ocekivano odmara kljucne igrace,sto zbog umora sto zbog laganih povreda zaradjenih u mecu sa Barcom.

Sa ekipom uopste ne putuju Bastian,Lahm,Bilall I Robben.
Kandidati da zapocnu sutrasnju tekmu su Xherdan,Rafinha,Emre Can, i napadaci Gomezi i Pizza.
Eto to su za sada poznate informacije za sutrasnju tekmu.

Prenos ESP2, od 18:30.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 maj 2013, 15:56

Pa i nema potrebe da putuju ova četvorica nek se odmaraju i uživaju u Minhenu, ovo u subotu je nebitna utakmica mada je derbi a derbi nesmije biti nebitan ja sam sutra zadovoljan sa nerješenim ishodom iako su nas navikli na pobjede u svim mogućim utakmicama. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2013, 18:32

Naravno da će Jupp sutra kalkulisati sa sastavom, glavne osovine tima će biti na klupi jer nema potrebe rizikovati neku povredu pred finale CL.

Znači sutra garažirati mašinu pored Allianz Arene a u Dortmund krenuti sa nešto slabijim modelom. :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 maj 2013, 23:58

- Uvijek sam govorio o Bayernu s velikim poštovanjem i divljenjem. No, moram reći da su sada odnosni zahladili, rekao je Watzke za “Bild”.

- Sve u subotu treba proći fer i korektno, na sportski način, no neće biti zagrljaja kao prije.

- Zašto bismo se trebali ponašati kao da je sve uredu? Ne, neće biti ni uobičajenog ručka s čelnicima Bayerna prije utakmice. Ništa više od rukovanja, poručio je uvrijeđeni Watzke.
Malo se podgrijava situacija pred derbi.
Dormundovcima izgleda krivo zbog prelaska Gotzea u Bayern tačnije vrijeme plasiranja te vjesti u medije, kao to su namjerno uradili u upravi Bayerna da malo uzdrmaju redove Borussije pred polufinalnu utwakmicu sa Realom.

Da moram priznati ova vjest je od strane uprave plasirana taktički da malo podigne samopouzdanje pred polufinalnu utakmicu sa Barcom, i da pošaljemo svijetu poruku:"vidite koliko smo moćni, maznuli smo najvećem konkurentu u Njemačkoj jednog od najvažnih igrača".
Ali mislim da nije upravi Bayerna bilo u prvom planu uzdramati BvB ovom vjesti, već da se pokaže snaga i moć Byerna pred jedan vrlo bitan meč.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 04 maj 2013, 00:13

Ufatila se paucina na ovu anketu :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2013, 00:14

ne znam sto se toliko pojedini navijaci bayerna dizu, to dizete ovu pobjedu bayerna toliko, kad svi znate, ako ista znate, da ta pobjeda ubjedljiva nad barcom nije ostvarena tako sto ste ko biva sprijecili barcu u tome i tome i sl

laiku je jasno da je barca taj dvomec odigrala daleko ispod svojih mogucnosti, prosao bi nas svako imalo ozbiljniji, imali smo povrede, bolesti, strasan pad forme na proljece, nespremnost glavnog igraca koji je najbolji igrac u istoriji, trenera koji se totalno pogubio i sl

jedva smo prosli i pariza, pa smo i poslije toga jos vise oslabili, jednostavno ovakva barca se namjestila bayernu koji je iskarindzao posteno i to je to, ne potcjenjujem ja bayern ovim misljenjem nimalo, dosta je tu i vase zasluge, al ne treba sad pretjerivati, uostalom kompetentni ljudi iz bayern to su i potvrdili, a i ne moras biti kompetentan bogzna da zakkljucis koliko je barca slabija bez messija i sa nespremnim igracima koji se bezvoljno vuku po terenu i koji su vec duze van forme, da ova barca na proljece nije sjena one od prije

i protiv milana i pariza nas je izvukao ponajvise messi, protiv bayerna nije bio spreman i nije bilo nade, da je tako bio nespreman protiv ovih ekipa ispali bi tu vec i ne bi vi sad toliko pretjerano likovali, istina, i ja mnogi smo vjerovali da zbog vaznosti utakmice nasi igraci mogu rapidno podici formu i odigrati kao sto znaju, medjutim ni blizu, a nikako nismo mogli racunati da messi nece biti spreman i da ce se tito pokazati bas toliko laik da jednostavno u prvoj utakmici koja kljuc svega ama bas nista ne pokusa, ni da zagalami, ni da pokusa nesto sa igracima s klupe tipa vilja ili fabregas, i tako,

barcelona je razocarala, a vi sad to predstavljate kao da je sve do bayerna, jest mnogo toga, ali pretjerujete brate, barcelona se prvenstveno urusila zbog same sebe,pa tek onda zbog bayerna,i to je istina koju znaju i kompetentni ljudi iz samog bayerna i cijelog svijeta koji pricaju o tome
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 maj 2013, 00:22

supermario je napisao/la:Ufatila se paucina na ovu anketu :lol:
Prijedlog za slijedeću anketu:
Može li Guardiola u slijedećoj sezoni ponoviti uspijeh Juppa iz ove sezone?

Ili u tom fazonu nešto. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 maj 2013, 00:28

Kako on pokušava ofirno minimalizirati pobjedu Bayerna. :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 maj 2013, 00:31

Zato je opravdano qrčenje zbog pobjede nad Ottlom,Lellom i ostalim panjevima iz 2009-e ?Ne, tada Bayern nije bio loš nego je, pobogu Barca izdominirala, dok je ovih 7-0 plod sreće i izostanka(u "obe" utakmice)"svemogućeg" Messija.Ako si gurao jednu priču prije početka dvomeča, nemoj da je mijenjaš nakon istog.Izdominirani ste u obje utakmice prihvatio ti to ili ne ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2013, 00:33

Sta drugo ocekivati od doticnog,nista me ne moze iznenaditi koju god nebulozu napise 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.