FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Casual-Hordas
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hahaha....vidi internet navijaca... 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja da mogu bio na utakmici, ne brini se a o vasem bratstvudrajkula_zlo je napisao/la:pa sta je huligani umjesto da ste na utakmici vi po forumima serete o bratstvi izmedju Hordi i Ultras Dynama...nismo mi krivi sto su nas ljudi primjetili pored vas doduse manje navijacke skupine
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
drajkula_zlo je napisao/la:pa sta je huligani umjesto da ste na utakmici vi po forumima serete o bratstvi izmedju Hordi i Ultras Dynama...nismo mi krivi sto su nas ljudi primjetili pored vas doduse manje navijacke skupine
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 avg 2010, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A vas je trebalo sve strijeljat kada ste usli u stadiondrajkula_zlo je napisao/la:ja znam da ste se vi odavno trebali ugasit kad vam je juzni front(grobari) uzeli trans tako da :O
Pa nije Željo k'o vaš klub da ima navijača i simpatizera koliko i prodatih ulaznica... Taj broj je mnogo mnogo veći , ima ljudi širom naše lijepe Bosne i Hercegovine kojima je Željo u srcu...Casual-Hordas je napisao/la:hahaha....vidi internet navijaca...
E jest vam to teško shvatit... ccc
Au javlja se onaj inteligentni...UPS je napisao/la:@ elegantan
Ona koja je punila sjever na Kosevu mnogo prije je iko ziv cuo za vas, pa najlkase se sad pravit mahnit... mada, razumijem vas, nekome mozda i uspijete prodati te fore
Necu vise u off.
Nego,je li tacan rezultat ovaj na indexu?
je li 0:1 ili...?
Horde pune sjever,Manijaci pune cijelo Kosevo
0-1
[youtube][/youtube]
Aj balite...
Aj balite...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
pune kao protiv hapoela,jedva 5 hiljada a evropska tekmajocker12 je napisao/la:Au javlja se onaj inteligentni...UPS je napisao/la:@ elegantan
Ona koja je punila sjever na Kosevu mnogo prije je iko ziv cuo za vas, pa najlkase se sad pravit mahnit... mada, razumijem vas, nekome mozda i uspijete prodati te fore
Necu vise u off.
Nego,je li tacan rezultat ovaj na indexu?
je li 0:1 ili...?
Horde pune sjever,Manijaci pune cijelo Kosevo![]()
0-1
Dobro je dobro je ne igra Ćulum
Ali stvarno sreća da ne igra očekujem krajni rez 0:2 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pozdrav iz gradacca mozel mi ko rec kad se tacno igra sa zvijezdom
hvala unaprijed dali subota il nedjelja i ukoliko sati hvala
hvala unaprijed dali subota il nedjelja i ukoliko sati hvala
Ko nam je uzeo trans?drajkula_zlo je napisao/la:ja znam da ste se vi odavno trebali ugasit kad vam je juzni front(grobari) uzeli trans tako da :O
Balo, nemoj pricati nesto u sto nisi siguran, ispadas gljuplji nego sto stvarno jesi.
Povodom naseg 80. rodjendana na Grbavicu je doslo oko 50ak Grobara da bodri Partizana i to iz RS-a. 2001. je to bilo, i sjecam se da je raja puno pricala o toj utakmici i onih 0-6 ali niko nije spominjao kradje transova.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Zamolio bi sve provokatore da napuste forum, stvarno niste zeljni ovde.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Za vas su provokatori svi oni koji pokusaju odgovoriti na vase nebuloze, pa stvarno

-
AdisManiacZ
- Kontakt:
DAMIR ROVČANIN, 0:2 za željezničar. Pa vidi se ko je opet če biti šampion.
eto 2:0 rovčanin iz penala.Zna li neko ima li ovih navijača Olipika na Koševu.negdje sam na forumu vidio da ce doci neki navijaci.
Ebo majku sta ove sudije rade pa nisu normalni opet po starom svaka utakmica penal za Zelju a ja mislio prekinuli sa muflazom a oni jos gori...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
plavo nebo
- Kontakt:
ma crknite od muke . volim te zeljo.!!Arogantni je napisao/la:Ebo majku sta ove sudije rade pa nisu normalni opet po starom svaka utakmica penal za Zelju a ja mislio prekinuli sa muflazom a oni jos gori...
BOSNA je "vasa" drzava a SARAJEVO glavni grad.
Nepricaj dzaba praznu slamu kad negledas utakmicu!Arogantni je napisao/la:Ebo majku sta ove sudije rade pa nisu normalni opet po starom svaka utakmica penal za Zelju a ja mislio prekinuli sa muflazom a oni jos gori...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mislim da je decko bio ironican
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pokusao je biti , ali ga pola nisu skontalithunder je napisao/la:mislim da je decko bio ironican
11 pobjeda protiv djl Papka, nastavlja se niz
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.