NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

JohnDoe
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la JohnDoe » 24 jul 2019, 23:58

Gledajuci u odnosu na ekipu od prosle godine, ova ekipa je jaca na svim pozicijama, osim na stoperu, gdje smo imali Seru, a sada Popa.
Sve osim plasmana medju prvih 5 ekipa je neuspjeh. Tako da Nuce mora dobro da zapne. Ukoliko se nastavi ovako, ne pise nam se dobro. Znam da su prijateljske i mozda bespotrebno dizemo paniku, al bio sam danas i ono ni na sta ne lici...
Mora se nivo igre podici, jer nije pocetak priprema. Trebalo bi vec da se vide neki pomaci, a ne da se igra svodi na to, da se dovede lopta do Anida, pa ako on sta uradi. Nije Messi jbt..
FGR !

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 25 jul 2019, 00:00

JohnDoe je napisao/la:Gledajuci u odnosu na ekipu od prosle godine, ova ekipa je jaca na svim pozicijama, osim na stoperu, gdje smo imali Seru, a sada Popa.
Sve osim plasmana medju prvih 5 ekipa je neuspjeh. Tako da Nuce mora dobro da zapne. Ukoliko se nastavi ovako, ne pise nam se dobro. Znam da su prijateljske i mozda bespotrebno dizemo paniku, al bio sam danas i ono ni na sta ne lici...
Mora se nivo igre podici, jer nije pocetak priprema. Trebalo bi vec da se vide neki pomaci, a ne da se igra svodi na to, da se dovede lopta do Anida, pa ako on sta uradi. Nije Messi jbt..
Kakav je anid, imal snage za cijelu utakmicu?

JohnDoe
Kontakt:

Post Postao/la JohnDoe » 25 jul 2019, 00:02

HeliosIzDomzala je napisao/la:
JohnDoe je napisao/la:Gledajuci u odnosu na ekipu od prosle godine, ova ekipa je jaca na svim pozicijama, osim na stoperu, gdje smo imali Seru, a sada Popa.
Cini mi se da jos uvijek nema, ali ne brinem ja za njega. Ako bude u glavi dobar, on ce prepisati ligu. Jer ono je talenat samo takav, ali svi znamo njegovu glavu ...
FGR !

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 jul 2019, 00:08

JohnDoe je napisao/la:
Cini mi se da jos uvijek nema, ali ne brinem ja za njega. Ako bude u glavi dobar, on ce prepisati ligu. Jer ono je talenat samo takav, ali svi znamo njegovu glavu ...
Anid izasao u 15min zbog povrede, haman si ti na nekoj drugoj utakmici bio :P

MVN1994
Kontakt:

Post Postao/la MVN1994 » 25 jul 2019, 00:18

Fajn ovo izgleda :kafa:
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2019, 09:09

Polako ljudi, ne znam čemu panika, Azmir Husić je ušao u Gradinu i mi smo sklopili ekipu koja je ovdje nekad igrala Premijer i Prvu ligu i koja itekako ima kvalitet.

To se juče i vidjelo ali svejedno mislim da previše paničite ali i da puno zavisite od Travančića.

Sve u svemu, zahvaljujemo se navijačima iz Tešnja koji su juče korektni bili u Srebreniku i drago nam je da dva kluba gaje sportske i prijateljske odnose već duže vrijeme.

Želimo vam puno sreće pa i plasman u Premijer ligu ako bude prilike za to. :bih: :opaopa:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 jul 2019, 12:03

Adriatic arena bi bilo najbolje :lol:
Ima li istine sto se tiče generalnog, samo keš keš keš

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 25 jul 2019, 12:19

plavobijeliii je napisao/la:Adriatic arena bi bilo naojbolje :lol:
Ima li istine sto se tiče generalnog, samo keš keš keš
Trenutno su u Tešnju. Sastanak traje :opaopa:

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 25 jul 2019, 13:43

JohnDoe je napisao/la:
Frajer će biti najveći promašaj lige, jedini je na terenu koji ne trči, uzme loptu krene u kontru 20m čim naleti na prvog protivnika izgubi je, naprave nam ljudi kontru, a telad s tribina oduševljena, čime samo da mi je znati..
Pumpaju ga facebook komentarima, najbolji u ligi, prepišat će ligu, a uradio nije ništa..
Ako lika nije Sarajevo smirilo neće ni Tošk...
Pa Borca jednog sastavljenog od Harija, Šimuna, Ćameta, Saliha, Ćore i onih Mudrova mi jedva pobijedimo..
Najlakše je reći, prijateljske su još uvijek...

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 25 jul 2019, 14:23

Ma katastrofa ba, za sad ne valja nista. Ima jos prijateljskih ako ovako nastave trener je ubrzo bivsi. A s njim i svi njegovi igraci. Koga god je doveo nista nije pokazao.
Cuo sam da bi Popovicu danas mogao bit zadnji dan u tosku a da ce se trazit dva nova stopera.
Sad idemo na neki turnir u Vitez, ako se i tu izblamiramo onda stvarno nema smisla
TŽV!

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 25 jul 2019, 14:26

atomac123 je napisao/la:Ma katastrofa ba, za sad ne valja nista. Ima jos prijateljskih ako ovako nastave trener je ubrzo bivsi. A s njim i svi njegovi igraci. Koga god je doveo nista nije pokazao.
Cuo sam da bi Popovicu danas mogao bit zadnji dan u tosku a da ce se trazit dva nova stopera.
Sad idemo na neki turnir u Vitez, ako se i tu izblamiramo onda stvarno nema smisla
Gdje smo se to izblamirali?

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 jul 2019, 14:32

atomac123 je napisao/la:Ma katastrofa ba, za sad ne valja nista. Ima jos prijateljskih ako ovako nastave trener je ubrzo bivsi. A s njim i svi njegovi igraci. Koga god je doveo nista nije pokazao.
Nije Popovic kriv sto je doveden kao stoper a nije za stopera jbg a da je los, jest. Tu najvise on ispasta. Idemo na jak turnir realno, vidjet cemo sta ce biti.
Izgubili smo šeru, koji je za popa Maldini. Izgubili Kalesića koji je doktor za sve ove sto su trenutno na njegovoj poziciji, i doveli smo Poturalica, koji je prema svemu do sad vidjenom, mrtav. A na sve to Nuce kaze ne trebaju mu ni stoper ni napadač...
Jucer vezni red katastrofa, a trebao bi biti najjače oružje, barem prema nekim ranijim iskustvima.
Al realno sta ocekivat od igre i utakmice kad na treningu samo ševe igraju i gađaju prečku. Pu

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 25 jul 2019, 14:41

plavobijeliii je napisao/la:
Nije Popovic kriv sto je doveden kao stoper a nije za stopera jbg a da je los, jest. Tu najvise on ispasta. Idemo na jak turnir realno, vidjet cemo sta ce biti.
Izgubili smo šeru, koji je za popa Maldini. Izgubili Kalesića koji je doktor za sve ove sto su trenutno na njegovoj poziciji, i doveli smo Poturalica, koji je prema svemu do sad vidjenom, mrtav. A na sve to Nuce kaze ne trebaju mu ni stoper ni napadač...
Jucer vezni red katastrofa, a trebao bi biti najjače oružje, barem prema nekim ranijim iskustvima.
Al realno sta ocekivat od igre i utakmice kad na treningu samo ševe igraju i gađaju prečku. Pu
Hajd molim te reci ko bi trebo’ biti trener kad ti se vec ovaj ne svidja?

Usora1994
Kontakt:

Post Postao/la Usora1994 » 25 jul 2019, 14:43

Pozdrav susjedima.

Ako smijem napisati nešto sa strane.
Pogledao sam utakmicu protiv Borca, po meni ta utakmica nije mjerilo.
Borac je igrao 100 posto, kao da je u pitanju utakmica za opstanak u Drugoj ligi, što je i razumljivo, jer je njima uvijek važno pobijediti TOŠK, pogotovo sad kad se stvorila priča o ulasku u premijer ligu (koliko stvarna, a koliko kao želja navijača nije ni bitno), pa je onda svaki igrač Borca dao više nego što realno može.
Vi pošto imate ekipu koju čine uglavnom igrači sa strane, niste mogli imati voljni trenutak kao oni, jer je za većinu vaših igrača to samo obična utakmica, ista kao i druge.
Treba uzeti u obzir, da bi napadač bolji od Žiže iz onih prilika koje je on fulao dao tri gola pa bi slika utakmice bila puno ljepša za vas.
Ostale utakmice nisam gledao pa ne mogu komentirati.
Pošto ne znam, a zanima me koliko igrača mlađih od 21 godine mora nastupiti u prvih 11?
Koji su vam to igrači?

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 jul 2019, 14:44

Nema se on meni sta svidjat il ne svidjat, rezultati i igra, ako se ovo moze nazvati igrom, pokazuju sve. Ne znam jesil bio jucer u Srebreniku pa da vidis jad i čemer

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 25 jul 2019, 14:55

pobjedili Borca 1:0, 1:1 sa Gracanicom... u obe tekme bili bolji. Izgubili u Banovicima 1:0 (iskreno se i ne sjecam kad smo mi to Banovice pobjedili tamo, jesmo li ikad?) I prosle godine u Teslicu 0:0 i oni bili bolji. Jucer nisam gledo’ al koliko znam Gradina je ok ekipa
Uostalom kralju pripreme su, hej pripreme ba ... dzaba tebi sve kad se zna na sto aludiras

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 jul 2019, 14:56

MANUTDTe je napisao/la:pobjedili Borca 1:0, 1:1 sa Gracanicom... u obe tekme bili bolji. Izgubili u Banovicima 1:0 (iskreno se i ne sjecam kad smo mi to Banovice pobjedili tamo, jesmo li ikad?) I prosle godine u Teslicu 0:0 i oni bili bolji. Jucer nisam gledo’ al koliko znam Gradina je ok ekipa
Uostalom kralju pripreme su, hej pripreme ba ... dzaba tebi sve kad se zna na sto aludiras
Na sta aludiram?

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 25 jul 2019, 14:57

plavobijeliii je napisao/la:
MANUTDTe je napisao/la:pobjedili Borca 1:0, 1:1 sa Gracanicom... u obe tekme bili bolji. Izgubili u Banovicima 1:0 (iskreno se i ne sjecam kad smo mi to Banovice pobjedili tamo, jesmo li ikad?) I prosle godine u Teslicu 0:0 i oni bili bolji. Jucer nisam gledo’ al koliko znam Gradina je ok ekipa
Na sta aludiram?
Nema potrebe s tobom raspravljati al OK, imas pravo na svoje misljenje.

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 25 jul 2019, 15:09

Da te podsjetim one godine kad smo ispali iz 1. lige... sve smo dobili u pripremnim utakmicama.
I de mi samo nabroj s kim smo i kako igrali pripremne zimus i ljeto prosle god?

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 25 jul 2019, 15:20

MANUTDTe je napisao/la:
Gdje smo se to izblamirali?
Jucer smo se izblamirali. Nije rezultat bitan nego onaj odnos prema igri da te Bog sacuva
TŽV!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.