Jos jednom HVALA TI IZETE

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dex je napisao/la:Večeras uz stock slavit ovo, ebo fiziku
Vrijeme je i bilo.Iako nismo igrali nešto specijalno sreća nas je večeras pomazila Nemec je imao 2 kolosalne šanse.Buu je napisao/la:Hvala Bogu pa nas je sreca pogledala
Mislio sam općenito, na inat svih Bosanaca. Slažem se da je ovo najviše Izetov inat, raspalio je iz bijesa, huje da poklopi ove 'stručnjake' koji su ga osporavali. Momak je institucija sa svoje 22, a ne Edin. Edine dobar si, ali za Man. City više gineš, daješ golove, za Bosnu ti i Vedo 100 šuteva nijedna lopta ni blizu a kamoli u gol. Ali nema veze volim ih sve! I zaboravio sam, Bičakčiću zvijeri tako se ubacuje u šesnaesterac pokaži malo ovim našim napadačima kako se ide na loptu, kako se daje go.budjavi je napisao/la:Ovo je inat Izevot. Nije ovo inat niti Dzekin, niti Misketov...ne, ne to je samo inat par momaka.PeteDunham je napisao/la:Bravo momci! Bravooo...
Gdje ste sada miševi, ostanite u svojim rupama tu vam je i mjesto. To je taj inat silan, BOSANSKI to nema niko na planeti, ovu srčanost ovu borbu!
Koliko sam samo puta ponovio večeras, Pape ubaci Izeta. Prvi kontakt s' loptom, strašna lijevica ma majstor! Džeko asistent, ko kaže da su u svađi njih dvojica, manite se gluposti nebuloza više. Kad je najteže, mi smo najjači. VOLIM TE BOSNO MOJA, najljepša državo na svijetu!
E nije vala, vec je Plavo Oko asistent.PeteDunham je napisao/la: Džeko asistent, ko kaže da su u svađi njih dvojica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.