jel usto???vOluMme je napisao/la:džeko se valja...nadam se da nije ozlijeda
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
-
- Kontakt:
usto usto odmahBOSNA JE ZAKON je napisao/la:jel usto???vOluMme je napisao/la:džeko se valja...nadam se da nije ozlijeda
- NoName
- Kontakt:
Ma Martins je dao go, turci kažu
Ne mogu nas više smislit nikako, al ko im je kriv 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
kako se bochumovci raduju, isto kao da su izvukli nerješeno protiv reala.usto usto
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Naravno da je Dzeko dao gol a ne Martins iako je bio tu i Martins pa je tesko bilo vidjeti.
Martins je 170cm a Dzeko je 192cm zar stvarno nego misli da Martins moze toliko skociti vise od Dzeke?
a Dzeko vec ima 22cm prednosti
Martins je 170cm a Dzeko je 192cm zar stvarno nego misli da Martins moze toliko skociti vise od Dzeke?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
hehehehedeni_m1312 je napisao/la:usto usto odmah
A **** vas martins vise, pa nismo coravi, mi koji smo gledali tekmu. Dzeko zabio ba
- NoName
- Kontakt:
Pauk je napisao/la:Naravno da je Dzeko dao gol a ne Martins iako je bio tu i Martins pa je tesko bilo vidjeti.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ma ne, slicni su lice ko jaje jajetu pa je doslo do komplikacija..............................Madafaka je napisao/la:A **** vas martins vise, pa nismo coravi, mi koji smo gledali tekmu. Dzeko zabio ba

P.S Sa igracem manje,radovao bi se svako normalan da izvuce povoljan rezultat

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahaha, ko da ih je jedna majka rodila..
-
- Kontakt:
Svaka čast dijamantu na postignutom golu, šteta što nisu pobijedili. Ljestvica strijelaca
6-Kiessling
5-Džeko
4-Misimović
3-Ibišević
Dijamantu zaslužio si da budeš najbolji strijelac
6-Kiessling
5-Džeko
4-Misimović
3-Ibišević
Dijamantu zaslužio si da budeš najbolji strijelac
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci dijamant ga ponovo zabio. Bravo majstore. Tako i Estoncima i sve ce biti u redu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayernovac
- Kontakt:
Čestitke Edinu na novom pogotku
Iduće subote ABD i Estoniji sa Vedom po nekoliko golova
Iduće subote ABD i Estoniji sa Vedom po nekoliko golova
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Bitno da Džeko konstatno pogađa, draže mi je da svaku utakmicu postigne pogodka, nego da jednu zabije pet, pa onda njih tri bez gola.
Hanoveru jedan.
Koelnu jedan.
Manchesteru jedan.
Schalkeu jedan.
Bochumujedan.
Hanoveru jedan.
Koelnu jedan.
Manchesteru jedan.
Schalkeu jedan.
Bochumujedan.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne znam da li su svi svjesni..neki jesu sighurno ali imam osjecaj da ipak ima pojedinaca koji misle dzeko zabio eehh super nek je vala bas...Ovo sto Edin u zadnje vrijeme (pocevsi od januara) pruza je prosto nevjerovatno...treba digitron da bi se izracunalo koliko je golova dao u koliko takmicenja u zadnje dvije sedmice...po statistikama mozda mu je ibrahimovic blizu, ali samo blizu i sa barselonom iza sebe a ne wolfburgom, znam da neki misle da Edin jos nije dostigao nivo Torresa, Anelke, Drogbe, itd Sto se mene tice ja nebi dao Edina ni za dva rooneya,ibrahimovica,benzema, itd. Edine zlatni ljiljan si zasluzio, za svjetlost donesenu u nas sportski, politicki, ekonomski,socijalni, mrak..
-
- Kontakt:
strasan niz nezaustavljiv je
Knele je napisao/la:Bitno da Džeko konstatno pogađa, draže mi je da svaku utakmicu postigne pogodka, nego da jednu zabije pet, pa onda njih tri bez gola.
Hanoveru jedan.
Koelnu jedan.
Manchesteru jedan.
Schalkeu jedan.
Bochumujedan.
Schalkeu dva buraz

- miralem444
- Kontakt:
uh kako mocno napisano..bravo majstore....dr_arsla je napisao/la:ne znam da li su svi svjesni..neki jesu sighurno ali imam osjecaj da ipak ima pojedinaca koji misle dzeko zabio eehh super nek je vala bas...Ovo sto Edin u zadnje vrijeme (pocevsi od januara) pruza je prosto nevjerovatno...treba digitron da bi se izracunalo koliko je golova dao u koliko takmicenja u zadnje dvije sedmice...po statistikama mozda mu je ibrahimovic blizu, ali samo blizu i sa barselonom iza sebe a ne wolfburgom, znam da neki misle da Edin jos nije dostigao nivo Torresa, Anelke, Drogbe, itd Sto se mene tice ja nebi dao Edina ni za dva rooneya,ibrahimovica,benzema, itd. Edine zlatni ljiljan si zasluzio, za svjetlost donesenu u nas sportski, politicki, ekonomski,socijalni, mrak..
dijelimo isto misljenje...
dzeko je majstorcina...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Jes, što bi reko Arslanagićdr_arsla je napisao/la:Knele je napisao/la:Bitno da Džeko konstatno pogađa, draže mi je da svaku utakmicu postigne pogodka, nego da jednu zabije pet, pa onda njih tri bez gola.
Hanoveru jedan.
Koelnu jedan.
Manchesteru jedan.
Schalkeu jedan.
Bochumujedan.
Schalkeu dva buraz

Zaboravih, gledo sam tu tekmu, ma bitno da zabija DIJAMANT. Estonijo, čuvaj se

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Potpisujem, odlican post. Jos od dana mladog Deje Savicevica / Deje Stankovica Ex-YU nije imala boljeg fudbalera a da su mu tek 23 godine !dr_arsla je napisao/la:ne znam da li su svi svjesni..neki jesu sighurno ali imam osjecaj da ipak ima pojedinaca koji misle dzeko zabio eehh super nek je vala bas...Ovo sto Edin u zadnje vrijeme (pocevsi od januara) pruza je prosto nevjerovatno...treba digitron da bi se izracunalo koliko je golova dao u koliko takmicenja u zadnje dvije sedmice...po statistikama mozda mu je ibrahimovic blizu, ali samo blizu i sa barselonom iza sebe a ne wolfburgom, znam da neki misle da Edin jos nije dostigao nivo Torresa, Anelke, Drogbe, itd Sto se mene tice ja nebi dao Edina ni za dva rooneya,ibrahimovica,benzema, itd. Edine zlatni ljiljan si zasluzio, za svjetlost donesenu u nas sportski, politicki, ekonomski,socijalni, mrak..
Nastavi li Edin ovim ritmom, ispostavit ce se da je Cirina tadasnja izjava "sta ce mi Zlatan Ibrahimovic, kad imam Dzeku koji je bolji od njega!" veoma realna. A to vam dame i gospodo, sve govori !

Sretno momcino, cijela domovina je uz tebe !
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, LukavacBHF i 24 gosta.