Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35746.htmharry_90 je napisao/la:Imal sta novo u vezi sa slucajem Gavaric![]()
Jel donesena odluka o davanju 3 boda sarajevu
Procitao sam ovo,al sam mislio jel donesena kakva odluka u vezi sa ovim slucajem,jesul im dali 3 famozna boda,ili ce se odgodit sjednica,po obicaju.MaliMemo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35746.htmharry_90 je napisao/la:Imal sta novo u vezi sa slucajem Gavaric![]()
odgodjeno jeharry_90 je napisao/la:Procitao sam ovo,al sam mislio jel donesena kakva odluka u vezi sa ovim slucajem,jesul im dali 3 famozna boda,ili ce se odgodit sjednica,po obicaju.MaliMemo je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35746.htmharry_90 je napisao/la:Imal sta novo u vezi sa slucajem Gavaric![]()
Pa ne vidim da iko pise tamo,sami oni dodju ovdje,nesh pocnu pricat,ni oni sami neznaju sta da pricaju,al neznam dal si primjetio,cim se spomene Gavaric oni na temi SLOBODE,pocnu svoju pricu i zakon,i govore nesto o UEFI,kad ni oni nakon 2 mjeseca nisu rekli rijeci o ovom mecu,i oni nekakve zakone spominju.Al nema cene on je tu No.1 kad se spomene Gavaric.TaRgEt_ je napisao/la:I ljudi nemojte pisati na temi njanjanjeva molim vas , ne vrijedi se sa njima raspravljati njanjenjevo ostaje njanjanjevo
Ma naravno da nece ispasti.omerbavarac je napisao/la:Jedno treba zapamtiti a to je da Sloboda nece ispasti iz ove lige. Dosta su savez zaduzili, a prosla godina je odgovor na sva pitanja o ispadanju. Iskupljenje mora doci nekako, pa bilo to davanjem bodova ili novca to je manje vazno. Sloboda je institucija za mnoge klubove u PL i zbog toga ostaju u drustvu najboljih. Ni Sarajevo ni Olimpik ne mogu nauditi Tuzlacima. Iz ovoga se samo jaci moze izaci.
harry_90 je napisao/la:Pa ne vidim da iko pise tamo,sami oni dodju ovdje,nesh pocnu pricat,ni oni sami neznaju sta da pricaju,al neznam dal si primjetio,cim se spomene Gavaric oni na temi SLOBODE,pocnu svoju pricu i zakon,i govore nesto o UEFI,kad ni oni nakon 2 mjeseca nisu rekli rijeci o ovom mecu,i oni nekakve zakone spominju.Al nema cene on je tu No.1 kad se spomene Gavaric.TaRgEt_ je napisao/la:I ljudi nemojte pisati na temi njanjanjeva molim vas , ne vrijedi se sa njima raspravljati njanjenjevo ostaje njanjanjevo
harry_90 je napisao/la:Slani je najaci,voli ih zezat vise neg istajoj mogu zamislit kad bi nama bodovi ostali,ovi bi se pojeli
al ipak nek im dadnu 3 boda,nek djaba vise ne drhte kad treba sjednica da se odrzi zbog Gavarica,jer ovako se samo brinu sta ce biti,i dodju da provociraju nas
al opet im ne uspijeva,nas je manje al im vise zadamo
to im je jos gore.
Bice njanja sampion jedino kad ne bude Slobode,Želje,Zrinjskog,ŠB itd.daj ba jel to zezas za Sicu,ako taj udje opet u klub,sad nam nema spasaTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Slani je najaci,voli ih zezat vise neg istajoj mogu zamislit kad bi nama bodovi ostali,ovi bi se pojeli
al ipak nek im dadnu 3 boda,nek djaba vise ne drhte kad treba sjednica da se odrzi zbog Gavarica,jer ovako se samo brinu sta ce biti,i dodju da provociraju nas
to im je jos gore.
Bice Njanjanjevo sampionCujem Sica se opet pojavio u prostorijama kluba
Smjesno vojnik Slobode znali ko vise o tome
harry_90 je napisao/la:Bice njanja sampion jedino kad ne bude Slobode,Želje,Zrinjskog,ŠB itd.daj ba jel to zezas za Sicu,ako taj udje opet u klub,sad nam nema spasaTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Slani je najaci,voli ih zezat vise neg istajoj mogu zamislit kad bi nama bodovi ostali,ovi bi se pojeli
to im je jos gore.
Bice Njanjanjevo sampionCujem Sica se opet pojavio u prostorijama kluba
Smjesno vojnik Slobode znali ko vise o tome
harry_90 je napisao/la:Ako dodje Sica opet u Slobodu,nahebali smo posteno,jedino ce ispast tacna ona moja tvrdnja kad sam napisao da ce doci umjesto onog Hukica sto je podnio ostavku.
Normalno da mu je zafalilo para,valjda restoran u Jablanici uredit,mislis da je to tako lakoTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ako dodje Sica opet u Slobodu,nahebali smo posteno,jedino ce ispast tacna ona moja tvrdnja kad sam napisao da ce doci umjesto onog Hukica sto je podnio ostavku.
Istina ja ga nisam dobio ali dobar sam jako sa jednim covjekom u Slobodi pa mi je on spomenuo da ga cesto vidja i sve a izgleda Sici nestalo kesa od transfera Saida Husejnovica sto su on i Sabovic Adem podjelili između sebe Sloboda je vidjela nekih 100000 km od svega toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.