portprol MUP -a HNK/HNŽ SREĆKO BOŠNJAK je jučer za FTV rekao da ima dosta šupljina i nelogičnosti u izjavi navijača Slavije........Devil je napisao/la:E jos samo da mi je videti kako su momci uspeli sve da isplaniraju u roku od pet minuta sta ce pricati u iskazu muriji koji traje pola sata najmanje.Ako su to uspeli da izvedu onda su stvarno jaci i od Pink Pantera.A jos to pretpostavljam vecinom likovi do 21 godine maksimalno cak sam siguran da je bilo i maloletnika.AboveTheLaw je napisao/la:Bilo je i danas na BHT vijestima, govori policijac da nista ne vjeruju u ovo što su objavili ovi iz Slavije i da takođe navijacima ništa ne vjeruju jer je sve čisti šupljak i da opasno sumnjaju da su oni sami ovo sve iscenirali..
Mislim logicno je da ako vecina da skoro isti iskaz da je to nesta istinito.Ili isto tako odakle tragovi fizicke borbe ako su bacene dve baklje i uopste nije bilo sukoba sa napadacima.
I na kraju ono najvaznije sto zakljucujemo iz svega toga je da murija sumnja da su oni sami sebi zapalili kombi na vise od 100 kilometara od kuce,cisto onako da bi mogli provesti noc u muriji a ne kod svoje kuce.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Premijer liga BiH-općenito
@pile87 Poenta je u tome što su nadležni nesposobni da riješe bilo koji problem i onda guraju probleme pod tepih.I prije su bili neredi pa se nisu uvodile zabrane.A Policija je na određenom budžetu a ja ne vidim da su nešto napredovali osim u tjeranju gostujućih navijača 15 minuta prije kraja tekme.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Citao sam malopre clanak u Avazu,i upravo mi iz tog clanka mnoge stvari nisu jasne,a murija ko murija naravno uvek je na strani napadaca a ne napadnutog.AlemC85 je napisao/la:portprol MUP -a HNK/HNŽ SREĆKO BOŠNJAK je jučer za FTV rekao da ima dosta šupljina i nelogičnosti u izjavi navijača Slavije........Devil je napisao/la:E jos samo da mi je videti kako su momci uspeli sve da isplaniraju u roku od pet minuta sta ce pricati u iskazu muriji koji traje pola sata najmanje.Ako su to uspeli da izvedu onda su stvarno jaci i od Pink Pantera.A jos to pretpostavljam vecinom likovi do 21 godine maksimalno cak sam siguran da je bilo i maloletnika.AboveTheLaw je napisao/la:Bilo je i danas na BHT vijestima, govori policijac da nista ne vjeruju u ovo što su objavili ovi iz Slavije i da takođe navijacima ništa ne vjeruju jer je sve čisti šupljak i da opasno sumnjaju da su oni sami ovo sve iscenirali..
Mislim logicno je da ako vecina da skoro isti iskaz da je to nesta istinito.Ili isto tako odakle tragovi fizicke borbe ako su bacene dve baklje i uopste nije bilo sukoba sa napadacima.
I na kraju ono najvaznije sto zakljucujemo iz svega toga je da murija sumnja da su oni sami sebi zapalili kombi na vise od 100 kilometara od kuce,cisto onako da bi mogli provesti noc u muriji a ne kod svoje kuce.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja nemogu da vjerujem dodje navijac Radnika i filozofira o navijacima ili onaj fanatik Olimpikov..ukupno ta dva kluba imaju 500 navijaca.Jako tesko je kontrolisati velike navijacke grupe..najbolji nacin je saradnja klub i navijaci.Kakav komitet,kakva policija..njihovo je da sankcionisu .
TMmanija2012 je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem dodje navijac Radnika i filozofira o navijacima ili onaj fanatik Olimpikov..ukupno ta dva kluba imaju 500 navijaca.Jako tesko je kontrolisati velike navijacke grupe..najbolji nacin je saradnja klub i navijaci.Kakav komitet,kakva policija..njihovo je da sankcionisu .

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Samo po đepu "udarati". 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 sep 2012, 15:41, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da ovim filozofima gore kažem da znam mnogo više nego što oni misle,nema potrebe za prozivanjem.
Mozda je vec bilo rijeci o ovome,al mrsko mi listati stranice..Kako je moguce da su ovi navijaci Slavije bili bez pratnje policije?? Jel to bila najavljena grupa navijaca?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne treba zabranjivat gostujucim navijacima dolazak na tekme...Treba gostujuce smještat tamo s domacim navijacima na njihovu tribinu...Pa kako se gosti provedu na toj tribini,tako ce se i domacin provesti na njihovoj kad ode u goste...Zabrana ne treba da postoji,samo ih staviti zajedno u isti kop i domace i gostujuce...huligane s huliganima,
tako da ovi ostali gledaoci gledaju na miru tekmu za svoje novce...

::::SAMO ČELIK::::
Pravo si mi pametan rodi majka, svasta cu cuti na ovom forumu.zamorano je napisao/la:Ne treba zabranjivat gostujucim navijacima dolazak na tekme...Treba gostujuce smještat tamo s domacim navijacima na njihovu tribinu...Pa kako se gosti provedu na toj tribini,tako ce se i domacin provesti na njihovoj kad ode u goste...Zabrana ne treba da postoji,samo ih staviti zajedno u isti kop i domace i gostujuce...huligane s huliganima,tako da ovi ostali gledaoci gledaju na miru tekmu za svoje novce...
Grohotom se smijem.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Apsolutno podrzavam zabranu , ako treba zakonom zabraniti navijacke skupine.
A vidi sebi korisničkog.HZ_ilidzaa je napisao/la:Apsolutno podrzavam zabranu , ako treba zakonom zabraniti navijacke skupine.

a ja likaK0MT je napisao/la:A vidi sebi korisničkog.HZ_ilidzaa je napisao/la:Apsolutno podrzavam zabranu , ako treba zakonom zabraniti navijacke skupine.

SAMO ČELIK !
Re: Premijer liga BiH-općenito
Kako komitet moze uticati na navijace? Posto je spomenuto par puta da su nesposobni hajde daj rjesenje kako izaci na kraj ako ne zabranom?Mancini je napisao/la:Komitet za ublehe ne radi svoj posao,komisije ne rade svoj posao,policija ne radi svoj posao.Eto žene će početi dolaziti na tekme a neće gledati turske serije,biće više ljudi za 100 gledalaca ako se zabrana uvede.Glavni krivci policija i komitet za ublehe nesposobni za rješavanje problema.Neredi su bili i prije 5 i 10 godina pa se nisu uvodile zabrane ali su sad kao pametniji.Ljudi postoji i pozorište pa možete u isto.
Ako je tebi fudbal tuca,demoliranje kafica,paljenje auta,spominjanje Srebrenice i slicno normalna stvar,onda ja biram pozoriste. Pa ljudi zbog tih stvari vise ne idu ni na domace utakmice,a oni koji odu nose sljem i pancirku,hebo taj ugodjaj...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
J.ebes fudbal bez navijaca. Ne mozes opet staviti zabranu za sve. Npr. Napolijevi navijaci pravili sranja po Palermu i zabranja gostovanja samo njima bila 5 godina, kao sto i treba. Stavljaju zabranu, a nijedan incident zadnjih dana se nije desio na stadionu nego izvan. Glupost velika.
Komitet napolje! Ivice odlazi!

Komitet napolje! Ivice odlazi!

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Re: Premijer liga BiH-općenito
Može uticati na klubove,mogu zabraniti određenim navijačkim grupama odlazak na gostovanje u određenom vremenskom periodu a ne svima.Policija je plaćena da radi svoj posao a ne da istjeruje gostujuće navijače 15 minuta prije kraja utakmice.Napisao sam da su neredi bili i prije 5-10 godina pa se nisu uvodile zabrane.Denizmare je napisao/la:Kako komitet moze uticati na navijace? Posto je spomenuto par puta da su nesposobni hajde daj rjesenje kako izaci na kraj ako ne zabranom?Mancini je napisao/la:Komitet za ublehe ne radi svoj posao,komisije ne rade svoj posao,policija ne radi svoj posao.Eto žene će početi dolaziti na tekme a neće gledati turske serije,biće više ljudi za 100 gledalaca ako se zabrana uvede.Glavni krivci policija i komitet za ublehe nesposobni za rješavanje problema.Neredi su bili i prije 5 i 10 godina pa se nisu uvodile zabrane ali su sad kao pametniji.Ljudi postoji i pozorište pa možete u isto.
Ako je tebi fudbal tuca,demoliranje kafica,paljenje auta,spominjanje Srebrenice i slicno normalna stvar,onda ja biram pozoriste. Pa ljudi zbog tih stvari vise ne idu ni na domace utakmice,a oni koji odu nose sljem i pancirku,hebo taj ugodjaj...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Cuj ovih sto tjeraju komitet..prije ovog komiteta MRTVE GLAVE SU PADALE ..znate dobro sta se desavalo.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa dobro onda nek ukinu i domace navijace pa nece vise sigurno nista biti. Zasto je ovo jedina "odbrana" komiteta? Sta policija radi? Zasto se svaki incident povezuje s navijacima?TMmanija2012 je napisao/la:Cuj ovih sto tjeraju komitet..prije ovog komiteta MRTVE GLAVE SU PADALE ..znate dobro sta se desavalo.
Kad gledas onaj kombi navijaca Slavije jbt izgorio sav. Nisu ni gume ostale. Isto ko da je poliven benzinom.
edit: Ma nek bude kako hoce. Ako misle da je tako bolje dzaba mi sad naglabamo.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 18 sep 2012, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Neki ljudi stvarno ne kontaju da ovdje policija i politika rade odnosno ne rade svoje. samo se sjetite šta su grobari u Mostaru uradili prije nekoliko godina, šta je bilo u Širokom šta je evo prije nekoliko dana bilo u Mostaru. Dakle nesposobna policija i ništa drugo... Čak šta više čini mi se da onaj kombi Sokolova što je zapaljen bio bez pratnje i zbog toga policija i forsira priču kako su momci sami sebi kombi zapalili. Šta dalje pričati ?!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma ja se taman ohladio oko ove rasprave, ma nek rade sta hoce zaboli me racku ba, zao mi je finih i postenih navijaca sto nece moci ici na gostovanja organizovano nista vise. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.