Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ali tu postoji jedan "ALI", a taj je da su oni faktički isti kalibar igrača. Da je bar jedan od njih desni vezni/krilo...ŠB_Fidelis je napisao/la: Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Naravno, drugu na Balkanu.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Bilo je jedno potencijalno WC desno krilo u Dinamu za kojeg je veliki Tomislav Ivic reka da ce bit prirodni nasljednik Srne, koje je unisteno konstantnim ignoriranjem. Naravno pricam o Tomecaku, nije ispunio ni trunku onoga sta je moga, zbilja steta. Sad su mu 23, i umjesto da igra u nekom klubu na zapadu lagano grije klupu u Dinamu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Istina, Rakitic bi npr. bio duplo bolji i opasniji kao poluspica nego na desnom krilu, ali bolje imati i misliti se kako sve uklopiti i gdje, nego da nema i krpati se nedostatkom kvalitete.KSIVLE je napisao/la:Ali tu postoji jedan "ALI", a taj je da su oni faktički isti kalibar igrača. Da je bar jedan od njih desni vezni/krilo...ŠB_Fidelis je napisao/la: Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Tomecak je bio najveci potencijal u Dinamu meni prije neko vrijeme, supermoderan i brz igrac, odlicnog osjecaja za prostor, nazalost danas samo stagnira, a bio je reprezentativni kalibar.
...Život za Široki...
Bas je mocan taj trojac, ali u blizoj buducnosti bi vas cak mogli i prekucati sto se veznjaka tice...ŠB_Fidelis je napisao/la:
Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.

Ljajic, Djuricic i Markovic su jos "bebe", a vec imaju zapazene role u svojim klubovima i karijera im ide uzlaznom putanjom...+ Matic, Tadic, Sulejmani... koji su takodje relativno mladi!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
prekucali ste vi nas u obrani, ali opetmarconato je napisao/la:Bas je mocan taj trojac, ali u blizoj buducnosti bi vas cak mogli i prekucati sto se veznjaka tice...ŠB_Fidelis je napisao/la:
Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Naravno, drugu na Balkanu.![]()
Ljajic, Djuricic i Markovic su jos "bebe", a vec imaju zapazene role u svojim klubovima i karijera im ide uzlaznom putanjom...+ Matic, Tadic, Sulejmani... koji su takodje relativno mladi!

Pa dobro, mi imamo (cemo imati) potencijal, al da li cemo ga znati i iskoristiti, to je drugo...
Sve zavisi da li ce doci do kavih drasticnih promjena u savezu, ali iz ove perspektive tesko...
Sve zavisi da li ce doci do kavih drasticnih promjena u savezu, ali iz ove perspektive tesko...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Samo čekam da sazrija ova u17 generacija. Tu smo definitivno jedni od najboljih na svijetu.
+ Kovačić, Radošević, Pavlović, Kelić, Čalušić, Jedvaj, Šimunović, Ademi, Kramarić, Čop, Rebić... Sa Modrićem, Ćorlukom, Rakitićem, Mandžom i ostalim kao vođama.

+ Kovačić, Radošević, Pavlović, Kelić, Čalušić, Jedvaj, Šimunović, Ademi, Kramarić, Čop, Rebić... Sa Modrićem, Ćorlukom, Rakitićem, Mandžom i ostalim kao vođama.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Istina, na njima je da pokazu talent kroz ogroman rad i stasanje, ali ima i Hrvatska nadolazecih kvalitetnih veznjaka, kolega iznad me pretekao s imenima, dobar pokazatelj toga su i dobre igre mladih reprezentacija protiv najboljih selekcija na svijetu.marconato je napisao/la:Bas je mocan taj trojac, ali u blizoj buducnosti bi vas cak mogli i prekucati sto se veznjaka tice...ŠB_Fidelis je napisao/la:
Naravno, drugu na Balkanu.![]()

...Život za Široki...
Sta je sa Kelicem iz Slovana? Prerasta je u21 ali ne vidim da ga Stico zove na okupljanja, pisalo se na veliko o njemu zadnjih par sezona, a i ono sta sam ga gleda u mlađim kategorijama redovito je bio jedan od najboljih.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Standardan u Slovanu, nadam se da će brzo u neku jaču ligu. Spominjalo se nedavno da ga žele Roma, Sampdoria i Palermo, ali kod Talijana je ono ograničenje oko broja stranaca, a to se mijenja za par mjeseci ulaskom Hrvatske u EU.Tritolone je napisao/la:Sta je sa Kelicem iz Slovana? Prerasta je u21 ali ne vidim da ga Stico zove na okupljanja, pisalo se na veliko o njemu zadnjih par sezona, a i ono sta sam ga gleda u mlađim kategorijama redovito je bio jedan od najboljih.
Zadnju godinu dana je za talijanske klubove potpisalo masu mladih igrača iz hrvatskih klubova, više nego ukupno zadnjih 5-6 godina.
sad ulazak u eu ce dodatno otezat klubovima zadrzat sve malde igrace i talente. treba ih vezat stipendijskim ugovorima.
gledao sam nedavno reportazu kako se isti egzodus dogodio u sloveniji. svi ti mladici su otisli u italiju, a jedan il i dvojica konkuriraju za a-vrstu.
gledao sam nedavno reportazu kako se isti egzodus dogodio u sloveniji. svi ti mladici su otisli u italiju, a jedan il i dvojica konkuriraju za a-vrstu.
Zanimljivo je da mi nikad nismo imali nekog top bočnog veznog/krilo. Najbolji koji mi trenutno pada na pamet je Stanić, a uz njega Miki Rapajk.ŠB_Fidelis je napisao/la: Istina, Rakitic bi npr. bio duplo bolji i opasniji kao poluspica nego na desnom krilu, ali bolje imati i misliti se kako sve uklopiti i gdje, nego da nema i krpati se nedostatkom kvalitete.
Tomecak je bio najveci potencijal u Dinamu meni prije neko vrijeme, supermoderan i brz igrac, odlicnog osjecaja za prostor, nazalost danas samo stagnira, a bio je reprezentativni kalibar.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Tomečak je bio potencijal za najveće europske klubove. Ali zna se kakvi se igrači u Dinamu guraju, a nije imao niti sreće sa zdravljem. Često je bio ozljeđen i to na duža razdoblja. Već ima 24 godine... Iz njegove generacije, Lovren je već tri sezone u Lyonu, a Badelj sezonu u HSV-u.
Šteta... Za njega bi bilo najbolje da ode iz Dinama i spasi si karijeru, inače će zauvijek ostati u HNL-u. Ali ako njemu očito to ne smeta, ne smeta niti meni.
Šteta... Za njega bi bilo najbolje da ode iz Dinama i spasi si karijeru, inače će zauvijek ostati u HNL-u. Ali ako njemu očito to ne smeta, ne smeta niti meni.
Nemojte o Tomečaku,stegne me oko srca. 

sock56 je napisao/la:Bolje zaboravi tog poluprofesionalca, lik stariji od Rakitića godinu dana (a Ivan igra već pet sezona u Ligama Petice), a još autobusom u Zadar, Vinkovce...
Zelis reci da se profesionalnost mjeri po tome u kojoj ligi igras? Zelis reci da ni Ladic nije bio profesionalac, jer je eto njegov najveci doseg bio upravo Dinamo i nikada nije igrao van Hrvatske? Samo mi nemoj pametovat o tome da ne mozes poredit Ladica i Sammira. Ako pravilo moze vrijedit na relaciji Sammir-Rakitic onda moze i na relaciji Sammir-Ladic. Dosadni ste vise s omalozavanjem, pustite covjeka na miru. Da nam je barem vise igraca kao sto su Sammir i Ladic, da nikad ne napuste HNL, a da pri tome barem nesto vrijede, tad bi mozda i bilo nesto od HNL-a.
Signore je napisao/la:sock56 je napisao/la:Bolje zaboravi tog poluprofesionalca, lik stariji od Rakitića godinu dana (a Ivan igra već pet sezona u Ligama Petice), a još autobusom u Zadar, Vinkovce...
Zelis reci da se profesionalnost mjeri po tome u kojoj ligi igras? Zelis reci da ni Ladic nije bio profesionalac, jer je eto njegov najveci doseg bio upravo Dinamo i nikada nije igrao van Hrvatske? Samo mi nemoj pametovat o tome da ne mozes poredit Ladica i Sammira. Ako pravilo moze vrijedit na relaciji Sammir-Rakitic onda moze i na relaciji Sammir-Ladic. Dosadni ste vise s omalozavanjem, pustite covjeka na miru. Da nam je barem vise igraca kao sto su Sammir i Ladic, da nikad ne napuste HNL, a da pri tome barem nesto vrijede, tad bi mozda i bilo nesto od HNL-a.

Ladić je branio i za vrijeme Jugoslavije u kojoj je vrijedilo ono poznato pravilo o godinama kada igrač smije napustiti ligu. Kod raspada Jugoslavije on je već imao 30 godina.

Nadam se da je s tim bio samo ciničan.sock56 je napisao/la:
Šta misliš zašto Sammir ne napusti HNL? Sigurno zbog ljubavi prema Dinamu i želji da s njim napravi rezultat u Europi!

Potpis na ovo. Svaka mu čast za Francusku, tamo je branio čudesno. Sve ostalo je bilo li-la. Umalo nas je koštao i tog SP-a, ako se sjetimo splitske bure i onog gola protiv Bosne.sock56 je napisao/la: Ladić je branio i za vrijeme Jugoslavije u kojoj je vrijedilo ono poznato pravilo o godinama kada igrač smije napustiti ligu. Kod raspada Jugoslavije on je već imao 30 godina.A iskreno, on je previše idealiziran od strane nekih koji uopće nisu pratili nogomet dok je on branio. Taj ima cijelu kolekciju kikseva. Nevezano za ovu temu, ali on nas je direktno koštao odlaska na EP 2000. kada je primio dva smiješna gola protiv Jugoslavije.

Kako god, jednostavno je to mjerilo glupo. Covjek nije profesionalac, jer igra cijeli zivot u HNL-u. Nek igra, da ga barem nikad ne napusti i da barem bude jos hrpa takvih igraca. Svi bi htjeli jak HNL, a isto bi svi htjeli da nam reprezentativci igraju po ligama petice. Da barem oni ostanu duze u HNL-u ili da se vracaju sto prije, do 28-29 godina i igraju u HNL-u 5-6 sezona, al takvih skoro pa da i nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.