Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma nego šta nego će biti, ako bude dvije hiljade ljudi biće dobro, rukomet kod nas nikad nije bio niže, to više niko ne prati 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlProfessore
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti onu tekmu protiv mađarske, naboj i nepravdu.. tada se vidjelo ko je Bosna i šta je ona u svijetu rukometa a i inače.. uvijek potlačena od strane svih i svakoga, valjda to mora tako zato što smo mali. Al' opet se nadam sutra nekom povoljnom ishodu koji će vratiti nadu u rukomet u našoj zemlji, jer kako kažu, boj ne bije oružje već srce u junaka...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
nazalost tako je u rukometu,nije to samo slucaj sa Bosnom.Uslovno "mali" nemaju skoro nikakve sanse.IlProfessore je napisao/la:Nikad neću zaboraviti onu tekmu protiv mađarske, naboj i nepravdu.. tada se vidjelo ko je Bosna i šta je ona u svijetu rukometa a i inače.. uvijek potlačena od strane svih i svakoga, valjda to mora tako zato što smo mali. Al' opet se nadam sutra nekom povoljnom ishodu koji će vratiti nadu u rukomet u našoj zemlji, jer kako kažu, boj ne bije oružje već srce u junaka...
nekako vise sam da se mec igrao u nekoj maloj dvorani,time bi malo stisnuli protivnika.Samo kada se sjetim Njemacke.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bolje da se igrala u nekoj manjoj sredini, ali vjerovatno zbog uslova nije moglo
, a nakon plasmana na SP fudbalera rukomet je još više pao, sve govori i posjećenost ovdje.
Valjda momci uspiju napraviti neko čudo
, ali šanse su minimalne, velike je hendikep ne igranje Terzića, jer kako i Marković reče on i Vranješ su se odlično uigrali u odbrani.

Valjda momci uspiju napraviti neko čudo

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kako bi nam sad jedna dobra pobjeda sjela
Cisto da narod shvati da treba podrzavati sve selekcije u bilo kojem sportu.Bas me zanima kako ce na kosarci biti,tu ocekujem pune dvorane 

- legenda reala
- Kontakt:
Pa nije do naroda, mediji slabije prate košarku i rukomet (izuzmemo li ss.ba), sponzori zaobilaze rukometnu i košarkašku reprezentaciju, svi trpaju u fudbalsku, koja ne zna šta će od para, a vamo košarkaški savez jedva sastavlja kraj s krajem u svim kategorijama smo u najjačem rangu i sl. Elektroprivreda daje 300 hiljada NSBIH,KSBIH 100, a RSBIH 60 hiljada, to po meni nije uredu, bar Elektroprivreda i Bhtelecom bi maximalno trebali podržati ove saveze, kad privatnici lete svi da sponzorišu fudbal 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne fali nista rukometasima.
U pravu si,malo sam se pogresno izrazio...legenda reala je napisao/la:Pa nije do naroda, mediji slabije prate košarku i rukomet (izuzmemo li ss.ba), sponzori zaobilaze rukometnu i košarkašku reprezentaciju, svi trpaju u fudbalsku, koja ne zna šta će od para, a vamo košarkaški savez jedva sastavlja kraj s krajem u svim kategorijama smo u najjačem rangu i sl. Elektroprivreda daje 300 hiljada NSBIH,KSBIH 100, a RSBIH 60 hiljada, to po meni nije uredu, bar Elektroprivreda i Bhtelecom bi maximalno trebali podržati ove saveze, kad privatnici lete svi da sponzorišu fudbal
Definitivno treba vise paznje prema drugim sportovima a ne samo fudbalu.
- legenda reala
- Kontakt:
nema to veze, cifra od 60 hiljada je bezobrazna u najmanju rukusamo_lijevo je napisao/la:Ne fali nista rukometasima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
rukomet je ipak treci sport u drzavi.Slazem se ja sa tobom da treba vise ulagati,samo stanje je odlicno nasuprot drugih sportovima.legenda reala je napisao/la:nema to veze, cifra od 60 hiljada je bezobrazna u najmanju rukusamo_lijevo je napisao/la:Ne fali nista rukometasima.
Jedva čekam tekmu
Zastave se pripremilee, dlanovi i grlo se zagrijavaju
Svi u Skenderiju!

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
upravo zato sto nema euforije ovo danas bi moglo biti dobro, kad se sjetim euforije protiv njemaca gore u svabiji pa nas ljudi pukli 13 razlike, pa se raja syebala i u uzvratnoj niko nije htio da ide na tekmu u zetru, (ja sam bioIlProfessore je napisao/la:Koliko košta karta za sutrašnji meč? I baš nekako nema euforije i prevelikih očekivanja, ne miriše mi ovo na neko dobro izdanje al' eto.

[youtube][/youtube]

Semper Fidelis
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ima li neko info kako ide prodaja karata? Hoce li nas veceras cekati puna dvorana.
BosnaE
Za sad kako izgleda nece. Ali eto,dosta raje će kao ja, uzeti prije tekme...mada sumnjam :/newton_heath_lyr je napisao/la:Ima li neko info kako ide prodaja karata? Hoce li nas veceras cekati puna dvorana.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sigurnoable
- Kontakt:
Zato sve utakmice u Krajinu i nema te se sta brinuti sto se tice punjenja dvoraneVedad87 je napisao/la:Za sad kako izgleda nece. Ali eto,dosta raje će kao ja, uzeti prije tekme...mada sumnjam :/newton_heath_lyr je napisao/la:Ima li neko info kako ide prodaja karata? Hoce li nas veceras cekati puna dvorana.

Na poluvremenu utakmice došlo raje više nego što je bilo do poluvremena u dvoranifixator je napisao/la:upravo zato sto nema euforije ovo danas bi moglo biti dobro, kad se sjetim euforije protiv njemaca gore u svabiji pa nas ljudi pukli 13 razlike, pa se raja syebala i u uzvratnoj niko nije htio da ide na tekmu u zetru, (ja sam bioIlProfessore je napisao/la:Koliko košta karta za sutrašnji meč? I baš nekako nema euforije i prevelikih očekivanja, ne miriše mi ovo na neko dobro izdanje al' eto.) nikakva propracenost u medijima, i nasi odigrali svemirski dobili ih 10 razlike.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Moze rahat i u Tuzlu valasigurnoable je napisao/la:Zato sve utakmice u Krajinu i nema te se sta brinuti sto se tice punjenja dvoraneVedad87 je napisao/la:Za sad kako izgleda nece. Ali eto,dosta raje će kao ja, uzeti prije tekme...mada sumnjam :/newton_heath_lyr je napisao/la:Ima li neko info kako ide prodaja karata? Hoce li nas veceras cekati puna dvorana.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Za sad kako izgleda nece. Ali eto,dosta raje će kao ja, uzeti prije tekme...mada sumnjam :/[/quote]
Zato sve utakmice u Krajinu i nema te se sta brinuti sto se tice punjenja dvorane
[/quote]
Moze rahat i u Tuzlu vala
.[/quote]
Iskreno, bilo bi mi žao, ako slijedeće ne bi bile u Sarajevu (jer ne bih onda išao na tekmu), ali ako mi sarajlije ne položimo ispit i dobro ne popunimo dvoranu, onda i ne trebamo dobijati ove tekme...vidjet ćemo večeras
Zato sve utakmice u Krajinu i nema te se sta brinuti sto se tice punjenja dvorane

Moze rahat i u Tuzlu vala

Iskreno, bilo bi mi žao, ako slijedeće ne bi bile u Sarajevu (jer ne bih onda išao na tekmu), ali ako mi sarajlije ne položimo ispit i dobro ne popunimo dvoranu, onda i ne trebamo dobijati ove tekme...vidjet ćemo večeras

Ma sto puta prozvakana diskusija, Sarajlije su se malo zasitile tih silnih sportskih dogadjaja, tako da s vremena na vrijeme ovakve utakmice se ne isprate kako to dolikuje. Medjutim ja vjerujem da je dosta i do drugih gradova sto se ne nude i ne trude da budu domacini reprezentativnim selekcijama.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ona Njemačka se ne može porediti s ovim Islandom, on je jači za klasu i od Njemačke koja je igrala protiv nas, mi smo onaj baraž morali proći, ali eto treba se zahvaliti selektoru i lošoj pripremi utakmice u Njemačkoj kojom je još jednom dokazao da nije dorastao višem nivou, ovo što on postiže je njegov maximum on više ne umije izvući iz ovih igrača, nadam se da nakon baraža dolazi neko bolje rješenje na klupu, on je uradio što je trebao, napravio smjenu generacija za izvući više iz ovih momaka treba neko jače ime Marka to nije u mogućnosti

Pa ne možeš baraž protiv jednog Islanda igrati u dvorani koja prima 2 hiljade, ne ide nikako, mi ove utakmice u narednim kvalifikacijam, protiv Bjelorusa i Estonije moramo u što manje dvorane i u publiku koja dobro poznaje rukomet tipa Visoko, Goražde, koja će znati izvršiti pritisak na protivnika, jer nam je ovo posljednja prilika da se negdje plasiramo

Pa ne možeš baraž protiv jednog Islanda igrati u dvorani koja prima 2 hiljade, ne ide nikako, mi ove utakmice u narednim kvalifikacijam, protiv Bjelorusa i Estonije moramo u što manje dvorane i u publiku koja dobro poznaje rukomet tipa Visoko, Goražde, koja će znati izvršiti pritisak na protivnika, jer nam je ovo posljednja prilika da se negdje plasiramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.