Rezultat 2:1 za nas
Topić 1:0
Pandža će skriviti penal 1:1 sonck
Džeko 77. minuta na centaršut Misketa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bravo!AYAN je napisao/la:Nama daju prst a mi bi odmah ruku...
A šta ako nam bude loš dan u Zenici, pa izgubimo...
Spustimo se na zemlju i igrajmo utakmicu po utakmicu...
Imamo mi i utakmice sa Estonijom i Armenijom u gostima... oni su naizgled lagani protivnici, ali uvijek postoji ali...
Svaku utakmicu moramo gledati kao odlucujucu, i uopste netrebamo razmisljati o 1 mjestu u grupi nego o barazu, a ako bude takav pristup, vrlo lahko mozemo napraviti senzaciju... koja je u glavno plod discipline i skromnosti.
SABUR!
NEMAAdmir_93 je napisao/la:PO DRUGI PUT PITAM: "IMA LI VISE KARATA ZA UTAKMICU U PRODAJI
NEZNAM KRALJU EVO CITAM IMA KOD OVIH TAPKAROSA ALI BOGAMI POTEGAO SAM PUNO VEZA I LJUDI STO SAM ZNAO JEDVA SAM JEDNU NASAO ZA SEBE TAKO DA MI JE BRAT OTPAO HEHEH I STO JE OSTALO SVE JE POSLIJE OVE ZADNJE UTAKMICE PLANULO CINI MI SEAdmir_93 je napisao/la:PO DRUGI PUT PITAM: "IMA LI VISE KARATA ZA UTAKMICU U PRODAJI
Pauk je napisao/la:mene sto nevjerovatno nervira kod robijasa jeste da nose salove celika i banere celika kad igra repka.
pogotovo onaj veliki baner iza jednog gola gdje pise 'robijasi celik 1989'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili tako nesta.
sve to treba biti zabranjeno pogotovo onaj veliki baner.
ja znam da nece van buytenbosanac035 je napisao/la:moze li neko potvrditi koji igraci nece nastupiti iz reprezentacije belgije(mislim na suspenzije i povrede)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.