Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

SimoK
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la SimoK » 30 mar 2009, 17:36

Formacija ista 3:5:2. Umjesto Muslimovića Topić, umjesto Spahića Damjanović, dva zadnja vezna Rahimić i Bajramović.

Rezultat 2:1 za nas

Topić 1:0
Pandža će skriviti penal 1:1 sonck
Džeko 77. minuta na centaršut Misketa :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 mar 2009, 17:48

Evo Spahic je rekao da ce igrat,kapitenski pravo,moja prognoza:
------------------------Supic--------------------------
--------Pandza------Nadarevic-----Spahic---------
--Berberovic------------------------------Jahic-----
----------------------Rahimic------------------------
-----------Misimovic----------Ibricic---------------
-----------Dzeko-------------Topic------------------

2 Mogucnost:
------------------------Supic--------------------------
--------Pandza------Nadarevic-----Spahic---------
--Berberovic------------------------------Jahic-----
-------------Rahimic--------Bajramovic------------
----------------------Ibricic--------------------------
---------------------Misimovic----------------------
-----------------------Dzeko-------------------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 30 mar 2009, 17:49

Snock i Felini su najopasniji mada ni Musa Dembele nije los...ovo ostalo nista posebno od ovih sto su igrali u belgiji :!:
mB!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 mar 2009, 17:58

a Defur, njega ce trebati zatvoriti, on je najkreativniji igrac u belgiskoj reprezentaciji...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 mar 2009, 18:15

Zeljo dobar ti je ovaj link za komentare belgijskih novina: http://sportin.ba/tekst.aspx?id=16810

Ovaj pritisak na belgijskog trenera i nesloznost u njihovom kadru (pola ekipe ga kao ne podrzava) je dobro za nas.
"Ako ne pobijedimo u srijedu naši snovi o Juznoafričkoj Republici se raspršuju, a to je kraj i za Vandereyckena, jer jedan dio ekipe ga više ne podržava."

Ali i vidi se jos uvjek arogancija Belgijanaca, koja ih je kostala pobjede, pisu:

Šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo su propale protiv zemlje koja nije nikakve šanse imala pred početak kvalifikacija!!!

Bosanci su u svojoj povijesti u oficijelnim utakmicama uspjeli samo 5 puta pobijediti sa 2 ili više golova razlike. Uz Maltu, San Marino, Lihtenstajn, Estoniju i Dansku, dodata je i Belgija. To je rezultat loše taktike našeg selektora.

Vandereycken može pričati što hoće, ali se poraz na svom terenu protiv Bosne i Hercegovine ne može prihvatiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

futra
Kontakt:

Post Postao/la futra » 30 mar 2009, 18:19

jao napokon sam sredio ulaznicu jedva sam dosao do nje evo bas prije deset minuta nadam se da ce goriti i bez baklji do pobjede ako bog da
HAJMO BOSNO,HAJMO HERCEGOVINO

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2009, 18:20

AYAN je napisao/la:Nama daju prst a mi bi odmah ruku...

A šta ako nam bude loš dan u Zenici, pa izgubimo...

Spustimo se na zemlju i igrajmo utakmicu po utakmicu...

Imamo mi i utakmice sa Estonijom i Armenijom u gostima... oni su naizgled lagani protivnici, ali uvijek postoji ali...

Svaku utakmicu moramo gledati kao odlucujucu, i uopste netrebamo razmisljati o 1 mjestu u grupi nego o barazu, a ako bude takav pristup, vrlo lahko mozemo napraviti senzaciju... koja je u glavno plod discipline i skromnosti.

SABUR!
Bravo!
Ovako trebamo razmisljati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Admir_93
Kontakt:

Post Postao/la Admir_93 » 30 mar 2009, 18:22

PO DRUGI PUT PITAM: "IMA LI VISE KARATA ZA UTAKMICU U PRODAJI

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 mar 2009, 18:23

Šta je ovo sa forumom, promijenjen je!

futra
Kontakt:

Post Postao/la futra » 30 mar 2009, 18:24

I JA SE SLAZEM SA VAMA NARAVNO DA SE TREBA SPUSTITI SAD KAD SMO SVIMA POKAZALI DA ZNAMO IGRATI DA SE MOZEMO NOSITI I SA VELIKIM I RAZVALJIVATI IH CAK MI JI JESMO VELIKI E SAD TREBAMO PROCI ISPIT ZRELOSTI EKIPE TO SU PAMETNI MOMCI PRIJE SVEGA I ONI A POSEBNO NAS SELEKTOR STARI VUK NECE DOPUSTITI DA IH OVO PONESE A KAD TO PROĐEMO VECERAS E ONDA SE NE BOJIM NI BRAZILA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2009, 18:26

Admir_93 je napisao/la:PO DRUGI PUT PITAM: "IMA LI VISE KARATA ZA UTAKMICU U PRODAJI
NEMA

btw.
sto nam je forum masala poplavio :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

futra
Kontakt:

Post Postao/la futra » 30 mar 2009, 18:28

Admir_93 je napisao/la:PO DRUGI PUT PITAM: "IMA LI VISE KARATA ZA UTAKMICU U PRODAJI
NEZNAM KRALJU EVO CITAM IMA KOD OVIH TAPKAROSA ALI BOGAMI POTEGAO SAM PUNO VEZA I LJUDI STO SAM ZNAO JEDVA SAM JEDNU NASAO ZA SEBE TAKO DA MI JE BRAT OTPAO HEHEH I STO JE OSTALO SVE JE POSLIJE OVE ZADNJE UTAKMICE PLANULO CINI MI SE

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 mar 2009, 18:43

mene sto nevjerovatno nervira kod robijasa jeste da nose salove celika i banere celika kad igra repka.

pogotovo onaj veliki baner iza jednog gola gdje pise 'robijasi celik 1989' ili tako nesta.

sve to treba biti zabranjeno pogotovo onaj veliki baner.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 30 mar 2009, 18:44

KARTI BI TREBALO DA BUDE NA DAN UTAKMICE NISU SVE KARTE ISTANPANE TAKO JE PRED SVAKU TEKMU REPREZENTACIJE..
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

nicaze

Post Postao/la nicaze » 30 mar 2009, 18:48

Pauk je napisao/la:mene sto nevjerovatno nervira kod robijasa jeste da nose salove celika i banere celika kad igra repka.

pogotovo onaj veliki baner iza jednog gola gdje pise 'robijasi celik 1989' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ili tako nesta.

sve to treba biti zabranjeno pogotovo onaj veliki baner.
i dok spavam tebe sanjam

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 30 mar 2009, 18:51

Ko kaze da od zenickog smoga nema koristi

Ono što našoj momčadi daje veliku prednost, a o čemu Belgijanci nisu mogli ni sanjati, taktika je koja se ne vidi, ali će se osjetiti izlaskom na teren.

Iz povjerljivih izvora doznajemo kako će naši igrači 'razvlačiti' igru da bi Belgijanci što više trčali i trošili svoja pluća.

Nogometaši zemlje u kojoj je izglasano da se za protuzakonito ispuštanje opasnih tvari u zrak, vodu ili tlo, nezakoniti transport, uvoz i izvoz otpada i nezakonitu trgovinu ugroženim vrstama plaća minimalna kazna od 750 tisuća eura, ne znaju što ih čeka u Zenici.
Razvlačenje pluća

Iz povjerljivih izvora doznajemo kako će naši igrači „razvlačiti“ igru da bi Belgijanci što više trčali i trošili svoja pluća.

Naime, naši nogometaši navikli su udisati i zrak na zeničkom terenu, pa je naša skirvena taktika to što će se belgijanska pluća namučiti dok odaberu zrak iz zeničke zagađene atmosfere i što će ih zbunjvati sive aut-linije.

Belgijanci ne znaju da je broj dozvoljenih prekoračenja prosječnih koncentracija SO2 u samo prva dva mjeseca 2008. godine uveliko prekoračio broj dozvoljenih prekoračenja za cijelu godinu.

Možda znaju da se u zemljama Europske unije koncentracija sumpordioksida može dostići maksimalnih 120 mikrograma po metru kubnom tri dana uzastopno, nakon čega se uključuju alarmi.
Zenički adut bez alarma

Međutim, sigurno ne znaju da je u BiH i dalje na snazi propis koji dopušta koncentraciju do 240 mikrograma SO2 sedam dana uzastopno. Bez paljenja ikakvih alarma!

Zenički tajni adut Nogometni savez BiH uskoro bi trebao ponuditi i drugim nogometnim savezima. Potvrđeno nam je da su u tijeku pregovori da klubovi iz drugih zemalja i njihove reprezentacije osim visinskih priprema u našoj zemlji, pripreme odrađuju i na zeničkom stadionu. Time bi se, tvrde, pojačala izdržljivost igrača i kapacitet njihovih pluća.
Republika Zenica

futra
Kontakt:

Post Postao/la futra » 30 mar 2009, 18:52

ja se moram pohvaliti da imam dres od edina dzeke orginal igrao u njemu u kupu njemacke sutra cu ga dobiti iznajmio sam ga heheheh vjerovali ili ne

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 30 mar 2009, 18:53

moze li neko potvrditi koji igraci nece nastupiti iz reprezentacije belgije(mislim na suspenzije i povrede)?
I Love this game !!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 mar 2009, 18:56

supic stoperi: pandza nadarevic jahic bekovi:berberovic i ibricic veza: rahimic muratovic misimovic bajramovic iiii napad:dzeko volio bih da ovako pocnemo

futra
Kontakt:

Post Postao/la futra » 30 mar 2009, 18:57

bosanac035 je napisao/la:moze li neko potvrditi koji igraci nece nastupiti iz reprezentacije belgije(mislim na suspenzije i povrede)?
ja znam da nece van buyten

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.