Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- EmirSioux89
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Nas 3. igrac u Engleskoj
hajde aBda nek tamo zavrsi i karijeru, bila bi velika stvar.
Odes mlad, iskoristis ukazanu priliku, navijaci te zavole, oduzis im se i ostavis traga kroz karijeru, ma jasta radi.
S hajrom.

Odes mlad, iskoristis ukazanu priliku, navijaci te zavole, oduzis im se i ostavis traga kroz karijeru, ma jasta radi.
S hajrom.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ima da dominira ligom
Hajde više hairli 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
s Bismillom
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisam upratio ovu sliku, Mume nek je sa srećomjasmin10 je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koji stajling
Kao da je s Al'pašina 

Re: $: Muhamed Bešić
San Carloemir79 je napisao/la:Za vas Tuzlake, kako se zove kafic u blizini Tuzlanske Banke, prekoputa sad avazovog "tornja". Ustvari na samom ulazu na lijevoj strani, na uglu u ulici gdje je LNB?
Da me ubijete ne mogu se sjetiti

Popio kaficu i ode poslije na Dubrave, hvatat avion, tako neko rece

Usput LNB je onaj prijemnik za satelitsku antenu (al skontali smo se)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hajde ba Mume potpisuj to da se vise ne brinem
Aferim sine Bosanski. Samo naprijed. Ti i nas Momciluka Rusilac Seo ste buducnost nase reprezentacije i ako Bog da u istoj ce te dugo godina rusiti. Haman ce vam i dresovi u klubovima slicni biti.
Ne sumnjam da ce i Bega i Dzeko ako bude trebalo priskociti momku u pomoc dok se malo snade. Nisu puno daleko.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tesko Dzeki ako ga Besic bude cuvao...soccerfan je napisao/la:Ne sumnjam da ce i Bega i Dzeko ako bude trebalo priskociti momku u pomoc dok se malo snade. Nisu puno daleko.![]()
![]()

To finish first, first you have to finish.
jbt ovi citiraj mirror
mirror ti dodje nesto ko express u nas
ali dobro valjda ima nesto istine u tome, mada ja vise nista ne vjerujem dok ga ne vidim u evertonovom dresu 
edit: a tek sad upratio sliku, i taj engleski punjac. cu engleski punjac neko da primjeti na slici
svaka cast 

edit: a tek sad upratio sliku, i taj engleski punjac. cu engleski punjac neko da primjeti na slici

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Today's transfer news:Tottenham Hotspur have sealed the signings of Swansea pair Michel Vorm and Ben Davies, whilst Gylfi Sigurdsson went the other way.Arsenal have completed the signing of 15 year old German midfielder Georgios Spanoudakis from Barcelona.Napoli have confirmed their interest in signing Manchester City midfielder Javi Garcia.Liverpool are hoping to beat Manchester United to the signing of Juventus star Arturo Vidal with a £42.5 million bid. Liverpool now have a higher chance of signing Vidal as they can offer Champions League football, and still have the Suarez money to use.QPR manager Harry Redknapp has expressed his interest in bringing in Samuel Eto'o on a free transfer.Angel Di Maria's rumoured £40 million move from Real Madrid to PSG now looks even more likely, after shirts with his name on the back were seen in the PSG club shop this afternoon. The same happened with Suarez and Rodriguez before the transfer was announced.Chelsea have reportedly given Romelu Lukaku permission to speak with other clubs over his future, with Everton strong favourites to sign the Belgian striker.Atletico Madrid believe they can persuade Arsenal to part with Santi Cazorla this summer.Everton boss Roberto Martinez will make Bosnia World Cup star Muhamed Besic his next signing – after thrashing out a £4 million deal.
znaju navijači Karamela kakvog igrača dovode

a desna strana volana ili ja dobro ne vidim...bubreg je napisao/la:jbt ovi citiraj mirrormirror ti dodje nesto ko express u nas
ali dobro valjda ima nesto istine u tome, mada ja vise nista ne vjerujem dok ga ne vidim u evertonovom dresu
edit: a tek sad upratio sliku, i taj engleski punjac. cu engleski punjac neko da primjeti na slicisvaka cast
ma to neko nas slucajno uzo preko ebayazmaj348 je napisao/la:a desna strana volana ili ja dobro ne vidim...bubreg je napisao/la:jbt ovi citiraj mirrormirror ti dodje nesto ko express u nas
edit: a tek sad upratio sliku, i taj engleski punjac. cu engleski punjac neko da primjeti na slicisvaka cast

al fakat izgleda da je ovo u engleskoj tako da ce valjda i ova saga napokon zavrsit

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Novi tweet:
" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Još jedan:

EDIT: Još jedan:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- legenda reala
- Kontakt:
jel potpiso
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jeste.legenda reala je napisao/la:jel potpiso