Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Gaziiii!!!
... molicu lepo jos 2 komada.
... molicu lepo jos 2 komada.

Do ja*a... ukopane klupe kao na San Siru, Bernabeu...
Bravo, najmladji sarajevcki ligas, a noviteti su vec tu.
ma za koju godinu ce ovdje repka igrati aBd..cole-ch je napisao/la:
Do ja*a... ukopane klupe kao na San Siru, Bernabeu...
Bravo, najmladji sarajevcki ligas, a noviteti su vec tu.
sto da ne..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj Olimpice obradujte nas jednom 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
2-2 konacan rezultat
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Borac uveo dva nova napadaca.
Daj sudija sviraj kraj!
To je to izgleda,cestitke Olimpiku na pobjedi.
Buu je napisao/la:

FK SARAJEVO.
Bravo za Olimpic, uvjek mi je drago kada Sarajevski klubovi pobjedjuju "kvazi" klubove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajde bar ste sa stilom oprostili od Koseva
Ja se citavo vrijeme cudim sto ovaj Kapic igra,ono u fazonu sve kontam sto nema Raleta u prvih 11,jel fkt ovaj trener mu nedaje nikako sansu,eto sad vidim ovaj mali dvicu spuco...znaci zna Jusuf sta radi

Ja se citavo vrijeme cudim sto ovaj Kapic igra,ono u fazonu sve kontam sto nema Raleta u prvih 11,jel fkt ovaj trener mu nedaje nikako sansu,eto sad vidim ovaj mali dvicu spuco...znaci zna Jusuf sta radi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fina utakmica Olimpica, bolji su bili i zasluženo pobijedili.
Samo ona 19-ka u ekipi Olimpica uništava, zna li neko o kome se radi?
edit. sad vidjeh na pregledu da se radi o Harbi, odličan igrač.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobar je igrac, bar u futsalu. Nisam imao prilike da ga gledam na velike. A inace reprezentativac BiH u futsalu, clan Orlica.dzenan01 je napisao/la:Fina utakmica Olimpica, bolji su bili i zasluženo pobijedili.
-
- Kontakt:
[quote="miky_hz"]Hajde bar ste sa stilom oprostili od Koseva
[/quČ
Čuj Jusuf zna šta radi. Pa Kapić je dugo vukao povredu a isti taj Jusuf je htio da ga otjera isto kao što je otjerao i Salkića jer je dečko bio bolestan. Otjero je i jednog od najboljih zadnjih veznih Kressera kao i makedonca Blažeskog... Jusuf je samo jedan veliki poltron koji je Čali kao i njegovim predhodnicima namjestio zvrcku jer mu iz Nijazove zadnjice vire samo pertle..........

Čuj Jusuf zna šta radi. Pa Kapić je dugo vukao povredu a isti taj Jusuf je htio da ga otjera isto kao što je otjerao i Salkića jer je dečko bio bolestan. Otjero je i jednog od najboljih zadnjih veznih Kressera kao i makedonca Blažeskog... Jusuf je samo jedan veliki poltron koji je Čali kao i njegovim predhodnicima namjestio zvrcku jer mu iz Nijazove zadnjice vire samo pertle..........
- SarajlijaTM
mma_hz je napisao/la:Buu je napisao/la:
![]()
![]()

Sad je mnogo jasniji odabir boja za stolice na stadionu hahahahahahahahahahahahahaha
Za pabiza, cestitke na pobjedi protiv Borca, pogodio sam na kladionici. A sta bi sa vanserijskim talentom Blažeskim? Kako su takvog parmaka podvalili g. Gracicu? Zar nije nista naucio od Ganceva?dzanfranko je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Hajde bar ste sa stilom oprostili od Koseva![]()
Ja se citavo vrijeme cudim sto ovaj Kapic igra,ono u fazonu sve kontam sto nema Raleta u prvih 11,jel fkt ovaj trener mu nedaje nikako sansu,eto sad vidim ovaj mali dvicu spuco...znaci zna Jusuf sta radi[/quČ
Cuva Bog Zelju svog!
Svaka cast za post,Borac kvazi klub.Elegant je napisao/la:Bravo za Olimpic, uvjek mi je drago kada Sarajevski klubovi pobjedjuju "kvazi" klubove.

Cestitke Olimpiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.