Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Silma_liverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Silma_liverpool » 28 jun 2009, 21:55

Hvala mu za sve,al moze on i da ide. :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 jun 2009, 22:06

Ja sam zato da on igra na lijevom boku sad nam je tamo kriza....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2009, 22:12

Ma kakav on na lijevom boku , jedva se snalazio na desnom :) Treba dovesti jednog ljevaka da igra :D

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 28 jun 2009, 22:20

the scouser je napisao/la:Ja sam zato da on igra na lijevom boku sad nam je tamo kriza....

Potpisujem!!On moze igrati i lijevo i desno!!Imao je par dobri tekmi owe sezone!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2009, 22:36

Evo city je ponudio "stratosferski" iznos za Etooa.
To je izjavio Laporta, znaci da pripremi navijace Barce na odlazak Etooa.
A to isto tako znaci da je vjerovatno sve dogovoreno oko Ville da predje u Barcu.
Mozda je Nando u pravu, ne bi bilo lose kupiti Matu, mislim da bi nam on bas odgovarao,
moguce cak i vise od Davida Ville. :?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 28 jun 2009, 22:43

Nama treba napadac,imamo puno veznjaka...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 jun 2009, 23:10

Koji ce vam qrac pojacanja? Pa nije Liverpool ekipa kao city da mora kupovati 10 igraca da bi napravio pobjednicki tim. Ovu sezonu ste gotovo osvojili titulu,jbg,falilo vam je srece,al kad-tad ce vam se ta sreca vratiti. Benitez mora vise vjerovati mladim igracima. Ova cetiri igraca su vazna :Reina-Caragher-Gerrard-Torres,oni su kostur tima. Ove ostale samo treba dobro posloziti i to je to. Onaj Johnson je odlcan,jedan od najboljih bekova u engleskoj,Riera odlican igrac,sve bolji i bolji,masherano-Xabi-svejedno,dobri su oba,jednog morate zadrzati. Sta se imate zaliti. Nova sezona ce biti kao i predhodna,Manchester United,Liverpool i Chelsea ce se boriti za titulu,ovo ostalo....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 00:23

majestic24 je napisao/la:Koji ce vam qrac pojacanja? Pa nije Liverpool ekipa kao city da mora kupovati 10 igraca da bi napravio pobjednicki tim. Ovu sezonu ste gotovo osvojili titulu,jbg,falilo vam je srece,al kad-tad ce vam se ta sreca vratiti. Benitez mora vise vjerovati mladim igracima. Ova cetiri igraca su vazna :Reina-Caragher-Gerrard-Torres,oni su kostur tima. Ove ostale samo treba dobro posloziti i to je to. Onaj Johnson je odlcan,jedan od najboljih bekova u engleskoj,Riera odlican igrac,sve bolji i bolji,masherano-Xabi-svejedno,dobri su oba,jednog morate zadrzati. Sta se imate zaliti. Nova sezona ce biti kao i predhodna,Manchester United,Liverpool i Chelsea ce se boriti za titulu,ovo ostalo....
Mi imamo ekipu,ali se moramo osigurati..ne daj Boze da se neki od ovih igraca,koje si naveo gore,povrijede i sta onda? Samo za Rieru,on jeste dobar igrac,ali smeta mi kod njega to sto je presebican..nadam se da ove sezone nece biti sebican,i da ce biti jedan od boljih igraca Liaverpoola :)

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 29 jun 2009, 00:26

Nikad Liverpool nece osvojit premier ligu ,zasto?zato sto svake godine useru ekipu sa par degenskih pojacanja za koje istresu brdo love a nista ne dobiju od njih tipa onog benayouna iz izraela i slicnih slampa kao sto su alonso,kuyt ,babel,sama igra im se svodi na stari 4-4-2 i to svatko u engleskoj cita!ekipa bezz
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 00:34

Dobro..ti to u ime MILANA TAROTA govoris kad ce Liverpool osvojiti titulu :)
Stvarno san o ligi prvaka ostaje san :mrgreen:
Zadnja izmjena: Silma_liverpool, dana/u 29 jun 2009, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 29 jun 2009, 03:33

ljudi bolan treba nama Lham,Čale,ili onaj iz volfsburga Schafer ja misim da je tako ime ako grijesim neka me neko ispravi!!ovaj zadnji proslu sezono odigrao veoma dobro!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 04:14

hahahaha..dobar ti avatar :D :D :D :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2009, 08:09

rafa je napisao/la:ljudi bolan treba nama Lham,Čale,ili onaj iz volfsburga Schafer ja misim da je tako ime ako grijesim neka me neko ispravi!!ovaj zadnji proslu sezono odigrao veoma dobro!
Pa mozda bi Schafer i mogao igrati u liverpoolu, ali je ocito da Veh nema namjeru rasprodati ekipu (Dzeko), vec da hoce pokusati nesto napraviti i u LP.
A i ja mislim da bi nam bio odlican za lijevog boka...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 29 jun 2009, 08:42

schafer bi bio odlican na ljevom beku,al od njega nema nis jedino da smo bogati ko city

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jun 2009, 10:09

TORRES ŽELI JOŠ ŠPANACA U LIVERPOOLU

Nedjelja, 28.06.09. 21:05.

Napadač Liverpoola Fernando Torres otkrio je da je menadžeru Rafaelu Benitezu za kupovinu preporučio tri španska igrača sa kojima bi volio da igra.

Reprezentativac Španije smatra da klubu sa Anfielda trebaju "mali igrači sa kvalitetom", ukoliko namjeravaju da prvi put nakon 20 godina osvoje titulu i prekinu dominaciju Manchester Uniteda. On je rekao da bi najviše volio kada bi sa njim zaigrali David Silva, Juan Mata, ili David Villa.

"Siguran sam da bismo mogli bolje da igramo kod kuće. Imamo mnoštvo odličnih igrača, ali nam vjerovatno treba i neko novi. Nadam se da će Liverpool dovesti ljude kao što su Silva, Mata, ili Villa. To su mali igrači koji imaju ogroman kvalitet, a to je ono što je United imao u Tevezu i u Scholesu. Oni su i pametni igrači koji znaju kako da naprave razliku", dodao je bivši igrač Atletica iz Madrida.
A STO SE TICE LIJEVOG BEKA IMAMO EMILIANA INSU
FK Pjetlovi

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 29 jun 2009, 10:22

dobro bi bilo dovesti nekog od navedene trojke al realno u ovom trenutku bi mata bio samo moguc
a na llijevoj strani je insua i mislim da je prosle sezone sazrio za prvi tim liverpoola

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jun 2009, 10:59

Ja mislim kako Benitez nece vise nista dovoditi ;) Mozda par mladih igraca tipa Ngog , Insua ...

Al ako se proda Xabi (u sto sumnjam za 35m.f) onda se moze dovesti 2 kvalitetna igraca :P Jedan veznjak i jedan poluspic .. Treba nam neko da se pridodaje Torresu da ga malo rastereti bgm :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jun 2009, 12:18

Evo nam postave za iducu sezonu ....

--------------------------Reina----------------------------
Glen Jonson---Carra------------Agger---Fabio Aurelio
-------------------------------Mascerano-----------------
-----------------Gerrard-----------------------------------
Kuyt--------------------------------------------------Riera
-----------------Babel--------------------------------------
-------------------------------Torres-----------------------

Subst : Cavalieri , Arbeloa , Skrtel , Xabi , Benayoun , Ngog , Voronin [ Dossena otisao za 7 miliona , Leiva otisao za 5 - 6 miliona , El zahar za 2 miliona ]

Sta kazete , za ovih 14 miliona + 10 sto imamo trenutno moze se kupiti Mata ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jun 2009, 13:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo nam postave za iducu sezonu ....

--------------------------Reina----------------------------
Glen Jonson---Carra------------Agger---Fabio Aurelio
-------------------------------Mascerano-----------------
-----------------Gerrard-----------------------------------
Kuyt--------------------------------------------------Riera
-----------------Babel--------------------------------------
-------------------------------Torres-----------------------

Subst : Cavalieri , Arbeloa , Skrtel , Xabi , Benayoun , Ngog , Voronin [ Dossena otisao za 7 miliona , Leiva otisao za 5 - 6 miliona , El zahar za 2 miliona ]

Sta kazete , za ovih 14 miliona + 10 sto imamo trenutno moze se kupiti Mata ;)
Ako ce biti na klupi,Xabi ce biciklom otic u real...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 29 jun 2009, 13:38

Ma kakvo biciklo,otiso bi on i pjeske :D
sto se tice tog gore sastava,nije los,al Xabi nije za klupe

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.