FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 05 jan 2010, 23:52

Salu na stranu ,mislim da ce biti tesko izabrati kapitena , ne vjerujem da ce Jandra poslije oduzimanja trake tesko da ce je ponovo prihvatiti, dobro ima tu Zaric a vjerovatno ce Maksimovic biti zamjenik

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 23:53

Znaš sa čim me je posebno kupio, njemu su razni treneri dva puta uzimali traku (Bošnjak, Jagodić) i uopšte od toga nije napravio dramu, nego je to podnio stojički, a utakmicu ove jeseni protiv Želje je završio sa rasjekotinom butine koja je bila baš momačka...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 05 jan 2010, 23:53

gavra je napisao/la:Salu na stranu ,mislim da ce biti tesko izabrati kapitena , ne vjerujem da ce Jandra poslije oduzimanja trake tesko da ce je ponovo prihvatiti, dobro ima tu Zaric a vjerovatno ce Maksimovic biti zamjenik
zaric ce slabo igrati sad ima puzi...jest lijepo vidjeti ovakvu diskusuju na temi :) sutra svi u isto vrijeme :P
TREĆI PUT ČASTIMO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 23:55

Da Bilbija je sazreo da ponese traku, ali ako odlazi na ljeto onda mi to nekako nema smisla, nisam siguran da će Žara biti kapiten, nije on taj lik...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 05 jan 2010, 23:58

borac_sampion je napisao/la:
gavra je napisao/la:Salu na stranu ,mislim da ce biti tesko izabrati kapitena , ne vjerujem da ce Jandra poslije oduzimanja trake tesko da ce je ponovo prihvatiti, dobro ima tu Zaric a vjerovatno ce Maksimovic biti zamjenik
zaric ce slabo igrati sad ima puzi...jest lijepo vidjeti ovakvu diskusuju na temi :) sutra svi u isto vrijeme :P
To je ono što našu temu razdvaja od svih ostalih ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 jan 2010, 00:01

VB 1987 je napisao/la:Da Bilbija je sazreo da ponese traku, ali ako odlazi na ljeto onda mi to nekako nema smisla, nisam siguran da će Žara biti kapiten, nije on taj lik...
To je tacno, ali koji igrac ostaje duze u klubu? Mozda da odmah damo traku Jovanovicu posto je potpisao visegodisnji ugovor? :mrgreen:
Tu ne racunam Olju.
HAJ FAJV

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 06 jan 2010, 00:04

Simpatizer je napisao/la:Po meni bi Markic morao imati dobru minutazu na proljece.
Takodje, ostaje problem desnog beka. Stanceski nije pokazao ono sto sam ocekivao od njega a Stupar je odigrao kriminalno u drugom dijelu polusezone. Momak se bori i u odbrambenim zadacima ga nekako i mogu podnijeti, ali u napadu je apsolutno beskoristan!

P.S. Znaju li se protivnici na pripremama?

Sad sam vidio i pitanje za kapitena. Ne znam, Jandric bi mi bio prvi izbor, ali mislim da nece biti u prvoj postavi na svakoj utakmici. Da se mene pita dao bih traku Bilbiji, zasto da ne?
za markica se slazem apsolutno, narocito kad se imaju u vidu maksimovica ledja, a i moguci odlazak u rusiju, jer tamo je prelazni rok u martu, a i cinjenica da je mali markic pravi talenat i trebalo bi ga forsirati mozda.

Za stanceskog , hmm naravno nije pokazo kad je dosao, mislim da je nekoliko razloga, prvo mislim da je bio nepripremljen , nije igrao, nijeprosao pripreme, a na kraju krajeva dosao je nepripreljen i na BiH ligu, koja je poprilicno gruba.
Ali definitivno mislim da u jemu ima potencijala i da ce proraditi na tom desnom beku gdje je i doveden, jer ocito je sklolovan fudbaler i trebalo mu je vrijeme adaptacije, koje sad kad prodje pripreme mislim da ce da ima i tu mislim da bi se zatvorilo pitanje desnog beka, s tim da stupar zaista bvorben momak, moze da uskace p potrebi kad se cuva rezultat, jer u napadu od njega nista

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 06 jan 2010, 00:05

Ma ljudi vratio nam se kapiten i tu nema diskusije, odbio je Crvenu Zvezdu zbog ekstra ponude iz Zenice ali shvatio je da ne moze bez Borca i vratio se ,odma mu dati traku be diskusije :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:05

Pa evo ja ću o kapitenu reći svoje mišljenje, mislim da je Maksimović igrama ove jeseni i zalaganjem na terenu zaslužio da bude kapiten ove generacije igrača, možda će nekima biti smiješno, ali nebi bilo tragično da traku ponese Ćorić, momak je u svakom pogledu pravi profesionalac...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 jan 2010, 00:07

gavra je napisao/la:Ma ljudi vratio nam se kapiten i tu nema diskusije, odbio je Crvenu Zvezdu zbog ekstra ponude iz Zenice ali shvatio je da ne moze bez Borca i vratio se ,odma mu dati traku be diskusije :D
Mogao bi on da pripazi da mu navijaci ne bi dali traku oko vrata! :mrgreen:

Bez sale, moglo bi biti gadnih problema na relaciji Puzi-navijaci.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:09

Simpatizer je napisao/la:
gavra je napisao/la:Ma ljudi vratio nam se kapiten i tu nema diskusije, odbio je Crvenu Zvezdu zbog ekstra ponude iz Zenice ali shvatio je da ne moze bez Borca i vratio se ,odma mu dati traku be diskusije :D
Mogao bi on da pripazi da mu navijaci ne bi dali traku oko vrata! :mrgreen:

Bez sale, moglo bi biti gadnih problema na relaciji Puzi-navijaci.

Ja se iskreno nadam da neće biti nikakvih problema, jer on mene zanima samo kao igrač, a činjenica je da je on za Žaru Roberto Karlos, dakle...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 jan 2010, 00:11

VB 1987 je napisao/la:Pa evo ja ću o kapitenu reći svoje mišljenje, mislim da je Maksimović igrama ove jeseni i zalaganjem na terenu zaslužio da bude kapiten ove generacije igrača, možda će nekima biti smiješno, ali nebi bilo tragično da traku ponese Ćorić, momak je u svakom pogledu pravi profesionalac...
Vidis, zaboravih na Corica, mog omiljenog igraca ove jeseni. Slazem se da on treba da udje u uzi krug.
Za Maksimovica ne bih dao svoj glas. Igrao je za drugi klub iz ove lige, ljubio grb tog kluba i bilo bi previse da nosi traku.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 06 jan 2010, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 06 jan 2010, 00:11

Pa evo ja ću o kapitenu reći svoje mišljenje, mislim da je Maksimović igrama ove jeseni i zalaganjem na terenu zaslužio da bude kapiten ove generacije igrača, možda će nekima biti smiješno, ali nebi bilo tragično da traku ponese Ćorić, momak je u svakom pogledu pravi profesionalac...
I ja se slazem za Marka za Corica nisam siguran bas ovde je tek pola godine .

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:12

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Pa evo ja ću o kapitenu reći svoje mišljenje, mislim da je Maksimović igrama ove jeseni i zalaganjem na terenu zaslužio da bude kapiten ove generacije igrača, možda će nekima biti smiješno, ali nebi bilo tragično da traku ponese Ćorić, momak je u svakom pogledu pravi profesionalac...
Vidis, zaboravih na Corica, mog omiljenog igraca ove jeseni. Slazem se da on treba da udje u uzi krug.
Za Maksimovica ne bih dao svoj glas. Igrao je za drugi klub iz ove lige, ljubio grb tog kluba i bilo bi previse da nosi traku.
Pa ustvari za Maksimovića je to najveći grijeh, da se to nije desilo bio bi prvi favorit, ali i ovako...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:15

Da tačno je da je Leo tu tek pola godine, ali momak je gospodin u kopačkama, zaista...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 06 jan 2010, 00:16

Sjeca li se iko od vas zasto je navodno oduzeta traka Jandricu, nesto ne mogu da se sjetim sta je tada bilo u pitanju, znam neka svadja u svlacionici ,trener je tada bio Vlado Jagodic

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:18

Pa to se desilo u Antaliji, Ljubojević je došao i postavljen je za kapitena, a njemu je zbog svađe sa Benićem traku oduzeo Mihajlo Bošnjak i dao je Boki Raspudiću, to je bilo zbog svađe...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:20

Vidim da je i na našem sajtu bilo lijepih komentara oko Ljubojevića itd itd itd...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 06 jan 2010, 00:23

Pa to se desilo u Antaliji, Ljubojević je došao i postavljen je za kapitena, a njemu je zbog svađe sa Benićem traku oduzeo Mihajlo Bošnjak i dao je Boki Raspudiću, to je bilo zbog svađe...
Da da ja sam zaboravio da je Ljubojevic bio kapiten al je bio povrijedjen pa ga je mijenjao Puzigaca, meni stalno u glavi neka svadja a to je bilo kod Bosnjaka...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 00:25

Ma da, a i taj Bošnjak je bio ludak neviđeni, Olja se posvađao sa Benom, valjda znaš čitavu priču pomalo je prljava da ide ovako javno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.