Neće admin da otključa chat.Donnie Darko je napisao/la:Mozda je vrijeme da chat dobije novu priliku, mislim da je poruka o (ne)pisanju o politici uspjesno poslana

Neće admin da otključa chat.Donnie Darko je napisao/la:Mozda je vrijeme da chat dobije novu priliku, mislim da je poruka o (ne)pisanju o politici uspjesno poslana
upravo je cilj da dvojica koji vode ličnu raspravu ne mogu uništiti svima temu svojim chatom.Signore je napisao/la:Jedan prijedlog. Ubacite prozor za automtski odgovor, da ga tako nazovem, na dnu zadnje stranice teme. Mislim da bi nam svima olaksali pisanje, pogotovo kad dvojica vode raspravu i kad se ne citira. Ja podjem nesto pisat i zaboravim sta je ovaj sve prije napisao i moram otvarat jos jednu stranicu. Ovako bi nam bilo puno preglednije i lakse za voditi raspravu.
forum je sportski. ti si bas uporan da od njega napravis chatroom?Cautinho je napisao/la:Bili smetala tema na forumu na kojoj bi forumaši objavljivali neke svoje privatne radove,znači slike neke,fotografiju,muzičari objavljuju neke svoje audio i video uratke,neki photoshop i autocad radovi,uglavnom sve ono s čime se ponosite i što vam ide i što volite.Ako netko uhvati šarana od 10 kila,to objavi,neke utakmice gdje ste bili,države koje ste posjetili,enormni dobici na kladionici...
Uglavnom neka vaša privatna iskustva i dostignuća prikladna da podjelite sa najdražim ss.ba forumašima.
@admine?
vrijeđanje drugih forumaša, moderatora ili autora na portalu se sankcioniše.Sheyi je napisao/la:Da li se sankcioniše vrijeđanje na forumu?
+1masteRofPoker je napisao/la:Vi moderatori ste isto nasa vlast tj. politicari. Postojite a nista ne radite. Pa zar smo djeca mi koji trazimo da se urede odredene teme od raznoraznih padobranaca?
Ja sam Vas licno molio da se pozabavite temama vezano za kladionicu i sta se sve tamo desava, kako se ljudi prozivaju, kako se mrtva djeca psuju, kako se vjerske svetinje spominju pa kako ko radi sta god hoce.
Na temu kladionice moderatori "nalete" svake druge godine, smijesno i to bas smijesno.
Kada sam Vam rekao da ima mnogo momaka koji su spremni da uvedu red na taj dio foruma, Vi ste meni spominjali neke reklame pa kao trebate poznavati tu osobu. Nigdje reklame nema u zadnjih mnogo mjeseci a mozda u zadnju godinu dana 2 reklame se pojavile, opet smijesno.
Ovo je javna kritika, jer htjeli Vi ili ne priznati, lijeni ste da uvedete red i napravite "normalan" dio foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.