Pa i nama su odmarala 2 od 3 najbolja igraca Rice i Odeegardbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:03Treba napomenuti i da je Inter odmarao 3 od 4 najbolja igrača večeras.
Dobiše nas sa kombinovanim sastavom, da su igrali od početka Bastoni, Barrella i Thuram bilo bi 2-3 razlike.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Rođen s tobom da budem
Ma kakve srece nismo imali, pa nismo stvorili jednu cistu sansu.topnik1 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:09Bila bi dva tri qrca ,mi jesmoo **** ali je Inter gola qarina,pa usli su ti igraci odmah na pocetku drugog pol ,pa je Inter imao 24% posjed lopte u drugom i samo jedan sut van okvira gola,nemoj da jedes ****.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:03Treba napomenuti i da je Inter odmarao 3 od 4 najbolja igrača večeras.
Dobiše nas sa kombinovanim sastavom, da su igrali od početka Bastoni, Barrella i Thuram bilo bi 2-3 razlike.
Losi smo ,ali veceras nismo ni srece imali,a i takvi ne da smo trebali zabiti gol nego smo trebali dobiti utakmicu.
Eto da je igrao Bastoni nabio bi nas Inter ,ajd mrs u qrac dosadni.
Smijesna igra, smijesan koncept formacije o obrasci napada. Ovo je fudbal za treninga gdje se uigravaju kombinacije, a ne za izaci na teren sa ovom staticnoscu.
A i to sto sam kazes, Inter odmarao igrace, a ovaj debil ubio sve igrace svih 90 minuta skoro.
Bogu plakat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa mi jesmo za qrac bili ali ako je realno da ovu utakmicu izgubis 1:0 onda ok.Brokula je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:12Ma kakve srece nismo imali, pa nismo stvorili jednu cistu sansu.topnik1 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:09Bila bi dva tri qrca ,mi jesmoo **** ali je Inter gola qarina,pa usli su ti igraci odmah na pocetku drugog pol ,pa je Inter imao 24% posjed lopte u drugom i samo jedan sut van okvira gola,nemoj da jedes ****.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 23:03Treba napomenuti i da je Inter odmarao 3 od 4 najbolja igrača večeras.
Losi smo ,ali veceras nismo ni srece imali,a i takvi ne da smo trebali zabiti gol nego smo trebali dobiti utakmicu.
Eto da je igrao Bastoni nabio bi nas Inter ,ajd mrs u qrac dosadni.
Smijesna igra, smijesan koncept formacije o obrasci napada. Ovo je fudbal za treninga gdje se uigravaju kombinacije, a ne za izaci na teren sa ovom staticnoscu.
A i to sto sam kazes, Inter odmarao igrace, a ovaj debil ubio sve igrace svih 90 minuta skoro.
Bogu plakat
Inter je bio uzasan ,ali ko nas yebe kad ne znamo .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nema lik plan B i ne zna napraviti fluidan napad.
Sve mu se svodi kad nema sve u fullu na cross i inshallah i pašće gol.
Yebo mater ko da nema boljeg trenera na planeti pa se ovaj lik ne može smijeniti sa klupe.
Prvo nije imao svoju ekipu, pa igrače, sad ima i jedno i drugo i opet ista sranja kao i prije 5 godina.
To što mu mali Nwaneri nije igrao više dok Trosarda fura na poziciju gdje je beskoristan je najveći grijeh uz to što je mislio da je Gabriel Jesus alternativa za Havertza.
Ipak gledano čitave sezone mnogo je tu faktora što su uticali na raspoloženje i formu, isti oni faktori koji su i danas presudili.
Ipak gledano čitave sezone mnogo je tu faktora što su uticali na raspoloženje i formu, isti oni faktori koji su i danas presudili.
Jel ESR na posudbi ili smo ga prodali?
Prodaja. Morali smo zbog knjiga
Totalno logicno. Izmedju njega i Viere on se jedini mogao prodati...
E sad sto se nama obilo o glavu sto je Arteta posudio i Vieru a ne vjeruje malom Niwinariju jer je ocekivao da se Odegard nece povredjiti je drugi par opanaka...
Ma da se nama samo odbrana ustabili da nema nekih povreda dicemo se mi lagano...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Prodaja smith rowea je najveci krimen brazilsko baskijskog kartela.
Od orvog rumora sam bio protiv toga jer su on i Saka dnk Arsenala.
Da je barem ostavio šlagiranog portugalca u slučaju da se haringa ozljedi imali bi prostora probati nešto drugo a ne prizivati Nwanerija i davati mu nadnaravne sposobnosti sa 20 minuta ozbiljnog nogometa
Od orvog rumora sam bio protiv toga jer su on i Saka dnk Arsenala.
Da je barem ostavio šlagiranog portugalca u slučaju da se haringa ozljedi imali bi prostora probati nešto drugo a ne prizivati Nwanerija i davati mu nadnaravne sposobnosti sa 20 minuta ozbiljnog nogometa
Sto danas ocekujete 
Iskreno, smatram da Arteta nije lud da igra povuceno nego ce mislim dobro posloziti ekipu tako da im stisnemo plivajucu zadnju liniju te im zabijemo par komada.
Iskreno, smatram da Arteta nije lud da igra povuceno nego ce mislim dobro posloziti ekipu tako da im stisnemo plivajucu zadnju liniju te im zabijemo par komada.
ARSENAL4ever
Evo sta ocekujemo i sta ce biti
Ako je Rice spreman
---------Raya--------
-White-Saliba-Gabriel-Timber
-------Partey-Rice-Merino
----Saka-Havertz-Martinelli
Ako Rice nije spreman
----------------Raya--------
-White-Saliba-Gabriel-Timber
--------------Partey----Merino
-------------------Trossard----------
--------Saka-----Havertz-------Martinelli
Znaci u svakom slucaju maksimalno rezervisano i maksimalno predvidivo
Izgubit cemo
Ma to se ne prica taman da to mislis. Od poraza protiv Chelsea i Spursa se ne oporavim do kraja sezone kolko mi mucno bude. Drmnite par brzinskih i idemoooooo
ARSENAL4ever
Nema sanse da izgubimo od onakvog Chelsea,koliko god smo mi u qrcu i koliko god oni mislili da su dobri i djelovali solidno zadnjih par mjeseci uzet cemo ih danas 2 razlike
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Danas ide:
Raya,Withe,Saliba,Gabriel,Timber,Partey,Rice,Odegard,Martineli,Saka,Havertz.
Ajmoooo nasiiii
COYG
Raya,Withe,Saliba,Gabriel,Timber,Partey,Rice,Odegard,Martineli,Saka,Havertz.
Ajmoooo nasiiii
COYG
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ako izgube od ovih hadalja nek se zapale kolektivno i raspuste klub
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.