Kad ono bijase Izrael da i on zaigra neku utakmicu?BIHfan je napisao/la:Sta je sa ovim likom? Danas opet ni na klupi, u kombinacijama ga nema nikako. Izgleda da je opet pravio svadje ili probleme sa trenerom ili nekim desetim.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Uvijek su svađe razlog za neigranje, a ne, (ne) kvalitet.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I to nešto govori.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sam je rekao da je tezak tip i da dosta cesto ulazi u konflikte. Uz to ima malo provokativan stil, jer izgleda vrlo nonsalantan na terenu, kao da ga boli qurac. Zato kad igra lose lako ga je izbacit iz ekipe i stavit krivicu za lose rezultate na njega. Nesto slicno sto se desilo Misimovicu nekoliko puta u karijeri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ništa bolje deportivo ne izgleda ni bez njega.Cartman je napisao/la:Sam je rekao da je tezak tip i da dosta cesto ulazi u konflikte. Uz to ima malo provokativan stil, jer izgleda vrlo nonsalantan na terenu, kao da ga boli qurac. Zato kad igra lose lako ga je izbacit iz ekipe i stavit krivicu za lose rezultate na njega. Nesto slicno sto se desilo Misimovicu nekoliko puta u karijeri.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Nisi me razumjela. Mene živo zanima otkud informacija da je konflikt razlog njegovog neigranja, a ne njegove igračke (ne) kvalitete?BaDa12 je napisao/la:I to nešto govori.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Motokultivator
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Aha, pa nisi dobro napisao.zizu1991 je napisao/la:Nisi me razumjela. Mene živo zanima otkud informacija da je konflikt razlog njegovog neigranja, a ne njegove igračke (ne) kvalitete?BaDa12 je napisao/la:I to nešto govori.

O tome se može raspravljati. Jasno je da je doveden kao pojačanje i takav se pokazao na početku sezone. Brzo je dobio ovlasti kod prekida, penala i sasvim dobro je vladao sredinom terena. Navijači su ga zavoljeli. Nekako je nečujno pao u drugi plan, bez velikih grešaka ili par katastrofalnih utakmica zaredom. Nikad nije bio gori od prosjeka ekipe, koliko sam bila upratila dok je igrao. S toga, ne znam zaista šta je razlog njegovom neigranju. Nije otišao u top klub lige, da ne bi imao mjesta na terenu, niti mu je konkurencija svjetske klase. Možda je njegova aljkavost (?) na treningu ili neka nesmotrena riječ razlog trenutne situacije.
Otkako ode ona Sanela kod njega na razgovor, Medo je u nemilosti trenera.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Haris Medunjanin
Nije on tek tako pao u drugi plan, nego zbog Kostarikanca Borgesa, kojeg su doveli u januaru. Ocito da trener ima vece koristi od njega nego od Mede, ne gledam pa ne mogu ocjeniti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hare ne moze vise igrati u ligama petice sa svojom kretnjom. Eto njega na ljeto u Dinamo.
1946
Ma dobro ne bi ni to bila tragedija, sta vise mogao bi nam valjati iz Dinama, posebno sto smo ovako tanki na sredini. Igrac njegovo tipa mora igrati da bi koliko toliko bio u formi, nije to Dzeko ili Besic koji je zagrijen cim ustane. Medunjanin ima tu prizemnu loptu, ali mora zaganjati igraci, mora biti in svih 90 minuta, njega jednostavno nekada ne primjetis cijelo poluvrijeme. Ako ovakva situacija sa njime potraje tu nema dileme, leti sa spiska isto kao i Mujdza.Head je napisao/la:Hare ne moze vise igrati u ligama petice sa svojom kretnjom. Eto njega na ljeto u Dinamo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Motokultivator
- Kontakt:
Deportivo vs Cordoba
Hare na klupi, kriticari na aparatima

x
x
Sigurno dobar igrac ali nije vise za prve postave tu trebaju Besic i Pjanic igrati skupa i ako imamo rezultat onda ga ubacti jer zna dobro cuvati loptu ali inace prespor .
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Na aparatima zato što je na klupi...dobro ti to složi jarane.Motokultivator je napisao/la:Deportivo vs Cordoba
Deportivo kod kuce gubi od otpisane Cordobe, evo Hare dobio priliku zadnjih pola sata.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ima li neko linkPivopija je napisao/la:Deportivo kod kuce gubi od otpisane Cordobe, evo Hare dobio priliku zadnjih pola sata.
Zadnja izmjena: adoo11, dana/u 08 apr 2015, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- Motokultivator
- Kontakt:
aqarius je napisao/la:Na aparatima zato što je na klupi...dobro ti to složi jarane.Motokultivator je napisao/la:Deportivo vs Cordoba
Evo usao Hare, skidaj aparete salji kriticare u...

x
x
Pusti Hareta, Tincek dao goMotokultivator je napisao/la:aqarius je napisao/la:Na aparatima zato što je na klupi...dobro ti to složi jarane.Motokultivator je napisao/la:Deportivo vs Cordoba
Evo usao Hare, skidaj aparete salji kriticare u...

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
http://live.drakulastream.eu/static/fre ... 64570.html" onclick="window.open(this.href);return false;adoo11 je napisao/la:Ima li neko linkPivopija je napisao/la:Deportivo kod kuce gubi od otpisane Cordobe, evo Hare dobio priliku zadnjih pola sata.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalbr1, kakarut, s4mke, zastitaIdentiteta i 42 gosta.