JonSnow je napisao/la:Giljotina je napisao/la:Činjenica je da je Stevanović bolje KRILO od Miloševića!
Činjenica je da je razlika takva da ne donosi nikakvu prevagu.
Znaci Miroslav Stevanovic igrac koji je iz Sevilje u najboljim godinama dosao u ZELJU ponavljam ZELJU a zatim otisao u drugu svicarsku ligu...ok eto sve i da jes bolji od milosevica, kakvu bi nam tacno novu dimenziju donio igrac ovakvog cva i kvalitete? Pojedini ovdje pisu ko da je Messi...
Ista prica za hajrovica od njemacke preko turske i spanije na klupu Dinama gdje sluzi kao neki joker...ok moze i nama posluzit kao joker, al stvarno ne vidim sta bi on znacajno doprinio mimo tog suta sa distance. Ja cak mislim da bi uje.bao i ovo malo.koncepcije sto imamo totalno. Javna je tajna da ga ne voli dosta igraca repke a i imaju razloga na terenu.
Protiv svicarske ili austrije ne sjecam se kad tacno, kad je ono go dao...kudili ga na forumu citavu utakmicu, kudili ga saigraci jer je samo suto nije polgedo da doda nekome...na kraju i taj go pao tako sto je u kontri 5 na 2 sutno sa 25 metara...i sad odjednom takav igrac lojeg su kudili non stop, bio bi prevaga...ma hajte..
Meni se cini vazno je samo pljuvat, pa sta bilo...
Kritika je bila kad je recimo pape umjesto besica stalno fosiro zahirovica ili sto smo na ustrub usluge ibesevicu igrali sa dva spica....ovo sto robi poziva i igra je najbolje sto imamo, mozda se moze koja nijansa popravit...e sad sto neki misle da smo sila to je njihov problem