Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adnan89
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Adnan89 » 06 sep 2019, 10:33

SafetSajo je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Mozel mi neko reci jel idemo u baraz ako zavrsimo treci?

I ako pobjedimo Armenije I Fince ova odvratna prgava Grcka ce raditi bilo sta da nebudemo drugi!.

mi smo u barazu svakako zbog lige nacija ;)
Super :clap: Moramo na ovaj Euro ici a najvise zbog Dzeke jer mu je sigurno zadnja sansa.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 06 sep 2019, 10:50

Adnan89 je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Mozel mi neko reci jel idemo u baraz ako zavrsimo treci?

I ako pobjedimo Armenije I Fince ova odvratna prgava Grcka ce raditi bilo sta da nebudemo drugi!.

mi smo u barazu svakako zbog lige nacija ;)
Super :clap: Moramo na ovaj Euro ici a najvise zbog Dzeke jer mu je sigurno zadnja sansa.
robi ce morat zvat onda ibricica ponovo u repku :P
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 06 sep 2019, 11:26

@SafetSajo

:lol: :lol: :lol: Nek ga zovne, moze uzeti mjesto Begovicu. Svakako bi dobio priliku na gol prije njega.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 sep 2019, 12:00

DrFilgud je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:de nek neko pregleda sve snimke nadrealista mozda ima negdje skrivena prognoza kad cemo opet otici na veliko takmicenje

papeta su pogodili :D :D :D :D
Vjerovatno kada budemo u reprezentaciji imali iskusne igrace, standardne prvotimce M.Cityja, Rome, Lazia, Seville, Herthe, Hoffenheima, Stokea, Schalkea, Frieburga + Dr. Miske + neka lagana grupa, kakvu smo imali pred SP.
Drukcije nece ici, jer je za drukcije potreban sistematski rad, savez, selektor, liga koja ispunjava minimalne kvalitativne kriterije.
Vec se nakon SP, u kvalifikacijama za EP, vidjelo da je plasman bio splet sretnih okolnosti i ogromnog motiva da se konacno napravi iskorak. Dakle incident.

Ponovo se pokazuje da tesko kuburimo i sa plasmanom na EP, na koji ide pola Europe. Moramo se nadati da ce nam u barazu doci kakav zesci levat, pa da imamo svoj dan, pa da nesto napravimo.
Odlično rečeno :salut:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2019, 13:09

Nije igro Saric, poceo milosevic, gojak, krunic, i opet ne valja.a jos smo imali i seu i pjanica...jednostavno nije robert neki mag ali i mi smo limitirani do Boga tako da se bezveze pljuje. Isto bi bilo i da igra hajrovic, prcic i ovi ostali vele igraci koji se prizivaju
=\_1921_/=

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2019, 18:13

Šta se pokušava s ovim kvazikrilima? Milošević na krilu? Zašto se ne zove Stevanović?

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 06 sep 2019, 18:15

Sta je eto sinoc Prosinečki loše uradio od same postavke igre i svega ? Eto Milošević je dodao loptu za prvi gol..
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2019, 18:16

Na svakoj poziciji je igrao trenutno najbolji raspolozivi igrac kojeg imamo. Duljevic je krenuo sa klupe i donio je osvjezenje kada je to i bilo potrebno. Loncar je odigrao prve minute za reprezentaciju. Ne mogu se pisati hvalospjevi nakon jucerasnje utakmice ali i da smo zabili jos 3 gola opet se ne bi nista moglo napisati nakon ovakvog protivnika. Mi u ovom momentu nemamo boljih igraca ali ja smatram da su i ovi dovoljno dobri da bi morali biti ispred Finaca i plasirati se na EP. Robert mora pronaci nacin da to napravi a ako ne uspije neko drugi nam treba voditi ekipu kroz baraz. Tako je to. Prvo poluvrijeme protiv Grcke i Italije mi daju nadu da moze jos biti svasta ali utakmica sa Fincima me je ubila u pojam.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2019, 18:20

mimmo79 je napisao/la:Sta je eto sinoc Prosinečki loše uradio od same postavke igre i svega ? Eto Milošević je dodao loptu za prvi gol..
Je l' te stid? Da, hvala mu. Veliki Lihtešnšnšn.

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 06 sep 2019, 18:26

Giljotina je napisao/la:
mimmo79 je napisao/la:Sta je eto sinoc Prosinečki loše uradio od same postavke igre i svega ? Eto Milošević je dodao loptu za prvi gol..
Pa sta si očekivao da igramo sambu? Nismo mi Brazil,mi smo igrali prvih 20 minuta i zadnjih 10 minuta.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2019, 18:27

mimmo79 je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Pa sta si očekivao da igramo sambu? Nismo mi Brazil,mi smo igrali prvih 20 minuta i zadnjih 10 minuta.
Ako si zadovoljan igrom (a ne rezultatom), tebi svaka čast! A ovaj privid od ikakve igre će se pokazati u narednim utakmicama. Mada se sve naziralo i protiv Finske.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 06 sep 2019, 18:42

Giljotina je napisao/la:
Ako si zadovoljan igrom (a ne rezultatom), tebi svaka čast! A ovaj privid od ikakve igre će se pokazati u narednim utakmicama. Mada se sve naziralo i protiv Finske.
Doktore, da nam je Guardiola na klupi ne bi ovo bolje izgledalo. Nismo mi više ona ekipa koja je polovnjake uzimala bez problema. Nema debelog Misketa, kabadahije Spahića i neznalice Lulića. Osim Džeke, Pjanića i Kolašinca sve je ovo goli ku.rac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2019, 19:28

JonSnow je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Doktore, da nam je Guardiola na klupi ne bi ovo bolje izgledalo. Nismo mi više ona ekipa koja je polovnjake uzimala bez problema. Nema debelog Misketa, kabadahije Spahića i neznalice Lulića. Osim Džeke, Pjanića i Kolašinca sve je ovo goli ku.rac.
Se,ru mu kad ne mijenja se.ru mu kad mijenja :tokralju: :tokralju:

Joj dajte molim vas vise tog hajrovica ye.bo vas on nek odira i dokaze da je neznalica odnosno da nista nije bolji od ovih sto sad imamo pa da usute jednom. :crazy:

Eto kae ne valja postavka...sta tacno? Jel to neko igro drugu poziciju ?

Ne valjaju igraci...koji? Eto koga bi vi stavili da igra pa da kazes joj da nam je on sinoc bio mi bi bili tri ptua bolji?

Shvatite da mi nismo jaki ko prije i da mozemo odigrat vrhunski, al da se mozemo i patit sa svakim.
=\_1921_/=

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2019, 19:29

DrFilgud je napisao/la:Vjerovatno kada budemo u reprezentaciji imali iskusne igrace, standardne prvotimce M.Cityja, Rome, Lazia, Seville, Herthe, Hoffenheima, Stokea, Schalkea, Frieburga + Dr. Miske + neka lagana grupa, kakvu smo imali pred SP.
Drukcije nece ici, jer je za drukcije potreban sistematski rad, savez, selektor, liga koja ispunjava minimalne kvalitativne kriterije.
Vec se nakon SP, u kvalifikacijama za EP, vidjelo da je plasman bio splet sretnih okolnosti i ogromnog motiva da se konacno napravi iskorak. Dakle incident.

Ponovo se pokazuje da tesko kuburimo i sa plasmanom na EP, na koji ide pola Europe. Moramo se nadati da ce nam u barazu doci kakav zesci levat, pa da imamo svoj dan, pa da nesto napravimo.
A kud ćeš veće levate od Finske i Grčke a ni njih proći ne možemo, slabije ekipe od tih teško da mogu doći. Ne piše nam se dobro, samo se nadam da će igrači pokazati karakter i možda nekako se i plasiramo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 06 sep 2019, 19:36

invincible1921 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:
Se,ru mu kad ne mijenja se.ru mu kad mijenja :tokralju: :tokralju:

Joj dajte molim vas vise tog hajrovica ye.bo vas on nek odira i dokaze da je neznalica odnosno da nista nije bolji od ovih sto sad imamo pa da usute jednom. :crazy:

Eto kae ne valja postavka...sta tacno? Jel to neko igro drugu poziciju ?

Ne valjaju igraci...koji? Eto koga bi vi stavili da igra pa da kazes joj da nam je on sinoc bio mi bi bili tri ptua bolji?

Shvatite da mi nismo jaki ko prije i da mozemo odigrat vrhunski, al da se mozemo i patit sa svakim.
Da stvar bude gora, dobijemo ih 5:0 i opet svi seru. Majke ti, pa i najjače ekipe su znale ove liliputance pobjeđivat sa 1:0 samo. Po meni ovo što sad imamo od igrača to je to, nema više.
Našim balerinama treba samo motivacije i napaljivanja, nismo mi ekipa za sisteme i taktike ko Finska ili Island. Mi smo kao narod impulsivni i tako igramo nogomet, na valove genijalno na valove užasno. Kad tako igraš rijetko možeš postići nešto veće, još kad dodaš opadanje u igračkoj kvaliteti dobiješ to što imamo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2019, 19:42

Činjenica je da je Stevanović bolje KRILO od Miloševića!

bavaria91
Kontakt:

Post Postao/la bavaria91 » 06 sep 2019, 19:44

Dzeko, Seo i Pjanke, ovo ostalo je sve u pet deka. Koga god da pozove i tacka. Sto neko rece, njima treba samo motivacija i da ginu za repku u svakoj tekmi.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 06 sep 2019, 19:48

Giljotina je napisao/la:Činjenica je da je Stevanović bolje KRILO od Miloševića!
Činjenica je da je razlika takva da ne donosi nikakvu prevagu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 sep 2019, 19:54

Pa o tome se i radi. :D
Mi ovdje pricamo kako Prosinecki nema koga pozvati!?
A koga ima pozvati selektor Finske, selektor Armenije?
Selektor je tu da od onoga sto mu se nudi napravi ekipu, a da ta ekipa ne gubi od ekipa koje su objektivno slabije.
To je selektor Finske uspio, selektor Armenije uspio, Prosinecki nije. Nije ni selektor Grcke, ali je on dobio nogu.
Pritom se mora naglasiti da nasi rezultati nisu proizvod dobre igre i lose srece , nego su bolji od onoga sto realno pokazujemo na terenu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2019, 19:58

JonSnow je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:Činjenica je da je Stevanović bolje KRILO od Miloševića!
Činjenica je da je razlika takva da ne donosi nikakvu prevagu.
Znaci Miroslav Stevanovic igrac koji je iz Sevilje u najboljim godinama dosao u ZELJU ponavljam ZELJU a zatim otisao u drugu svicarsku ligu...ok eto sve i da jes bolji od milosevica, kakvu bi nam tacno novu dimenziju donio igrac ovakvog cva i kvalitete? Pojedini ovdje pisu ko da je Messi...

Ista prica za hajrovica od njemacke preko turske i spanije na klupu Dinama gdje sluzi kao neki joker...ok moze i nama posluzit kao joker, al stvarno ne vidim sta bi on znacajno doprinio mimo tog suta sa distance. Ja cak mislim da bi uje.bao i ovo malo.koncepcije sto imamo totalno. Javna je tajna da ga ne voli dosta igraca repke a i imaju razloga na terenu.

Protiv svicarske ili austrije ne sjecam se kad tacno, kad je ono go dao...kudili ga na forumu citavu utakmicu, kudili ga saigraci jer je samo suto nije polgedo da doda nekome...na kraju i taj go pao tako sto je u kontri 5 na 2 sutno sa 25 metara...i sad odjednom takav igrac lojeg su kudili non stop, bio bi prevaga...ma hajte..

Meni se cini vazno je samo pljuvat, pa sta bilo...

Kritika je bila kad je recimo pape umjesto besica stalno fosiro zahirovica ili sto smo na ustrub usluge ibesevicu igrali sa dva spica....ovo sto robi poziva i igra je najbolje sto imamo, mozda se moze koja nijansa popravit...e sad sto neki misle da smo sila to je njihov problem
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jasmin10 i 32 gosta.