vidim, samo sam dopunioDabar je napisao/la: Opet smo trofejniji

ako moze pobjedite i igokeu u finalu, pa cemo zaostatak titula ganjati za koju godinu

@neutralan: onda nije dopunjeno, vidis da je zadnja titula prvaka upisana 2008 i poslije nista
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
vidim, samo sam dopunioDabar je napisao/la: Opet smo trofejniji
Moguce da nije dopunjeno.Ovo sam kopirao sa WIKIPEDIE,a isto pise i na stranici Bosne.dino-92 je napisao/la:vidim, samo sam dopunioDabar je napisao/la: Opet smo trofejniji
ako moze pobjedite i igokeu u finalu, pa cemo zaostatak titula ganjati za koju godinu
@neutralan: onda nije dopunjeno, vidis da je zadnja titula prvaka upisana 2008 i poslije nista
TROPHY CASE:
Euroleague
1979
National Championship of Bosnia and Herzegovina
1999, 2005, 2006, 2008
B&H National Cup
2005, 2009, 2010
Yugoslavian National Championship
1978, 1980, 1983
Yugoslavian National Cup
1978, 1984
http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=1
Ako je to tacno,onda Bosna ima 13 titula,a Siroki 14.dino-92 je napisao/la:ma i stranica bosne nije aktuelna. evo sa nlb stranice:TROPHY CASE:
Euroleague
1979
National Championship of Bosnia and Herzegovina
1999, 2005, 2006, 2008
B&H National Cup
2005, 2009, 2010
Yugoslavian National Championship
1978, 1980, 1983
Yugoslavian National Cup
1978, 1984
http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=1
[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:titula=kup-prvenstvo-euronatjecanjekksiroki je napisao/la:quote="kakavdanakneiskustvu"quote="neutralan__"KK Bosna:
Prvenstvo Bosne i Hercegovine 1999., 2005., 2006., 2008.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1978., 1980., 1983.
Kup Bosne i Hervegovine (1) 2005.
Kup Jugoslavije (2): 1978., 1984.
HKK Široki:
Prvenstvo Bosne i Hercegovine : 1998., 2002., 2003., 2004., 2007., 2009., 2010.
Kup Bosne i Hercegovine : 1998., 2001., 2003., 2004., 2006., 2008., 2011.
Ovako kaze WIKIPEDIA.
plus jedna sitnica u vidu titule prvaka evrope za bosnu,1979.
Siroki>bosna
ako kazemo da u BH kosarka krece od 98 pa na ovamo dolazimo do 14 sezona tj.28 titula od kojih se 27 zna osvajac jos je 1 nepoznat dolazi se do broja 14 kad je Siroki u pitanju a to je vise od 50% do sada odigranih od nezavisnosti
hvala @neutralnom na ovom gornjem postu o broju titula
košarka u bih se ne igra od 1998. godine
ako je ovo o broju titula tačno,očito je da je široki najtrofejniji u bih
kao sto sam rekao u svom postu koji je sve ovo pokrenuo, vrijeme se ne racuna od 1992 ili 1998, evo na primjer sto se nekrene od pocetka od kada je osnovan HKK Siroki koji se tada zvao KK Mladost i od kada je osnovana KK Bosna koja je osnovana kao KK Zeljeznicar pa onda uzmete uporedjivati titulenerminh74 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:titula=kup-prvenstvo-euronatjecanjekksiroki je napisao/la:quote="kakavdanakneiskustvu"quote="neutralan__"KK Bosna:
HKK Široki:
Ovako kaze WIKIPEDIA.
Siroki>bosna
ako kazemo da u BH kosarka krece od 98 pa na ovamo dolazimo do 14 sezona tj.28 titula od kojih se 27 zna osvajac jos je 1 nepoznat dolazi se do broja 14 kad je Siroki u pitanju a to je vise od 50% do sada odigranih od nezavisnosti
moja prva utakmica je bila sa mojih 5 godina u krcatoj maloj dvorani skenderije, a koju sam citavu pregledao na ramenima moga oca 1979 godine tacnije one sezone kada je Bosna osvojila Europu isto sam pratio sva utakmice i finale tako da sam ja dozivio tu euforiju i ponos na tu sjajnu generaciju i da nisam mogu uvjek mogu reci da navijam za bivseg prvaka Europe sto mogu samo reci navijaci Splita, Cibone i Partizana u ovim krajevimaDabar je napisao/la:Nermine,ne vjerujem da si ti doživio taj uspjeh Bosne nakon što je osvojila euroligu,ili pak ta prvenstva,ja iskreno mislim da se nisi tada ni rodio,pa šta onda ti imaš od toga.NIŠTA....je li bolje prisjećati se uspjeha svog kluba čitajući razne članke,gledajući neke stare kasete ili pak uživati sada u odličnim igrama svog tima,i zajedno sa njim proslavljati titule pred punim dvoranama![]()
![]()
znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
i u fudbalu je najtrofejniji svijetski klub glasgow rangers, jer svake godine osvoje minimum po jednu titulu u skotskoj, ali sigurno nisu najuspjesniji jer je real 9 puta osvojio ligu prvaka a rangersi nijednom.
E pa ne mogu ni ja vjerovat da ispred nase drzave i katolika u biH u Vatikan ide Komšić ,pa šta ćešnerminh74 je napisao/la:znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
i u fudbalu je najtrofejniji svijetski klub glasgow rangers, jer svake godine osvoje minimum po jednu titulu u skotskoj, ali sigurno nisu najuspjesniji jer je real 9 puta osvojio ligu prvaka a rangersi nijednom.![]()
ne mogu da vjerujem da neki mogu uporediti titulu prvaka europe sa ovim nasim jadom icemerom
ja sam rekao da ste i vrh..u čem je problem..a pitam za gašenje, zanima me kakva je budućnost Bosne!?nerminh74 je napisao/la:moja prva utakmica je bila sa mojih 5 godina u krcatoj maloj dvorani skenderije, a koju sam citavu pregledao na ramenima moga oca 1979 godine tacnije one sezone kada je Bosna osvojila Europu isto sam pratio sva utakmice i finale tako da sam ja dozivio tu euforiju i ponos na tu sjajnu generaciju i da nisam mogu uvjek mogu reci da navijam za bivseg prvaka Europe sto mogu samo reci navijaci Splita, Cibone i Partizana u ovim krajevimaDabar je napisao/la:Nermine,ne vjerujem da si ti doživio taj uspjeh Bosne nakon što je osvojila euroligu,ili pak ta prvenstva,ja iskreno mislim da se nisi tada ni rodio,pa šta onda ti imaš od toga.NIŠTA....je li bolje prisjećati se uspjeha svog kluba čitajući razne članke,gledajući neke stare kasete ili pak uživati sada u odličnim igrama svog tima,i zajedno sa njim proslavljati titule pred punim dvoranama![]()
![]()
a tebi, kevinu i ostalima koji se prave da neshvataju sta mi imamo od toga, pa vidite da se sutra KK Bosna prestane postojati, ostat ce zapisano da je taj klub medju malobrojnim pogotovu u doba ozbiljne kosarke (citaj 70-tih godina kada se pocelo igrati po sadasnjim pravlilima u zatvorenim prostorima na principu ligaskog naticanja) bio prvak Europe i da je pocetkom 80-tih nekoliko puta osvojio tada najacu ligu Europe, znaci bio je velikan, a vidis da sutra prestane postojati (a i ako nastavi postojati na ovom nivou) pisati ce da je to bio mali klub koji su najveci dometi osvajanje titula male drzave koja je decenijama poslje rata ostala nesredjena kao i njena kosarkaska liga, a da u regionu je bio uvjek u donjem djelu tabele, ukratko mali klub iz male sredine
felix123 je napisao/la:E pa ne mogu ni ja vjerovat da ispred nase drzave i katolika u biH u Vatikan ide Komšić ,pa šta ćešnerminh74 je napisao/la:znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
i u fudbalu je najtrofejniji svijetski klub glasgow rangers, jer svake godine osvoje minimum po jednu titulu u skotskoj, ali sigurno nisu najuspjesniji jer je real 9 puta osvojio ligu prvaka a rangersi nijednom.![]()
ne mogu da vjerujem da neki mogu uporediti titulu prvaka europe sa ovim nasim jadom icemerom
Ocito ti nermine ne razlikujes pojam najuspjesniji(Bosna) i najtrofejniji (ŠIroki)
Plus toga da je u bivsoj drzavi(kao i danas) u KK Bosnu ulagala citava država,a U HKK Široki samo stanovnici sela u dva red
Realnost vam nije jaca strana
kao sto sam rekao u svom postu koji je sve ovo pokrenuo, vrijeme se ne racuna od 1992 ili 1998, evo na primjer sto se nekrene od pocetka od kada je osnovan HKK Siroki koji se tada zvao KK Mladost i od kada je osnovana KK Bosna koja je osnovana kao KK Zeljeznicar pa onda uzmete uporedjivati titulenerminh74 je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:titula=kup-prvenstvo-euronatjecanjekksiroki je napisao/la:quote="kakavdanakneiskustvu"quote="neutralan__"KK Bosna:
HKK Široki:
Ovako kaze WIKIPEDIA.
Siroki>bosna
felix123 je napisao/la:E pa ne mogu ni ja vjerovat da ispred nase drzave i katolika u biH u Vatikan ide Komšić ,pa šta ćešnerminh74 je napisao/la:znaci po tebi npr. zeljo ima vise titula nego manchester i zbog toga je uspoijesniji klubdino-92 je napisao/la:jbg sad, najtrofejniji klub je valjda onaj ko osvoji najvise titula, a u ovom slucaju siroki ima jednu titulu vise nego bosna. ali ja mislim da se moze reci da je bosna uspjesniji klub, jer titula prvaka evrope ima vise vrijednosti od titule bh.prvaka itd.
Ocito ti nermine ne razlikujes pojam najuspjesniji(Bosna) i najtrofejniji (ŠIroki)
Plus toga da je u bivsoj drzavi(kao i danas) u KK Bosnu ulagala citava država,a U HKK Široki samo stanovnici sela u dva red
Realnost vam nije jaca strana
Barney Stinson je napisao/la:Nermih tema je bila najtrofejniji, a ne najuspjesniji i koliko znace titule europe i juge.. Natrofejniji klub je Široki fino se zbroje naslovi i eto ga.. Najuspjesniji to je vec nesto drugo i o tome bi se dalo raspravljati, a ovako nema razloga za raspravu 14>13..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.