BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- hule_barca
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Jedino o čemu mogu dati utisak, jeste prvo poluvijeme, jer drugo nema smisla komentarisati, osim da je Šunjić ostavio previše prostora Bradyu kod gola i fine akcije kod našeg gola. Što se tiče prvog poluvremena, nisam nešto impresioniran. Igrali smo baš kako je Irska htjela da igramo. Vršili su presing na našu zadnju liniju koja je u nedostatku jednog veznog igrača stalno slala duge lopte na Džeku i Vedu. Imali smo tih nekih prilika i vjerovatno da smo nastavili u tom tempu, možda bi bilo 1:0, ali očigledno se neki pad desio u drugom poluvremenu.
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Da, naravno mi smo Spanija i imamo alternative na klupi ko zapeta puska sansu cekaju Silva i Fabregas. Ne mozes kad mijenjas mijanjati glavne igrace za koje nema zamjene vec moras mijenjati panjeve koji se mogu zamjeniti poput Ibisevica i limitirati ulaske sa klupe igracima poput Djurica i Hajrovica koji su apsolutno beskorisni.Captain4 je napisao/la:Ma i ovaj Pjanić isto nadrkan igra. Može bit Messi al' ako si slab treba ga na klupu. U revanšu bez njega i Lulića.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
smije li ko po avatar da prolazimo Irsku ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
nije mi jasno sta sad kukate, al fakat ? - pa iole prosjecan fudbalski gledatelj je znao da ce Irci veceras ovako da igraju, a isto ovako ce da igraju i kuci, pa nisu ludi da napadnu kad imaju odlican rezultat...ko sto neko rece mi ako ne budemo igrali od noge do noge mi cemo ispasti, ovo preskakanje igre apsolutno nista dobrog nam ne moze donijeti jer je to svakako njihov stil igre i lahko ce rijesiti svaki takav nas napad, nisam bio veliki optimista prije danasnje tekme ne radi jacine Iraca, da se razumijemo prosjek repka, nego radi toga sto smo realno i mi prosjek, to sto imamo dva-tri igraca koji su individualno vrhunski ne znaci apsolutno nista, mi igre nemamo citave ove kvalifikacije, zadnjih par tekmi smo na srecu dobili kao sto smo i veceras postigli gol, iz nicega, i ne vjerujem da ce nas ovakva sreca pratiti i u ponedjeljak, morat cemo mnogo bolje ako mislim nesto napraviti
Pyro is not a crime !
Potpisujem! Ja ne znam ko im radi ove analize u pm. Cocalic je odlicno odigrao, sve stoji, al` nama trebaju igraci koji su jaki sa loptom u nogama, ovi svakako nisu 2x presli centar.Juventinisimo je napisao/la:Posalji Ircima 500 dugih lopti, oni ce ih izbiti 499..odradis JEDNU akciju po zemlji i zabijes gol...pa ti "analiziraj" Mehmede Bazdarevicu...
Ako u Irskoj ne smirimo loptu, i ne "opletemo" od noge do noge, mi ispadamo..ovi Irci su pokazali jedno veliko nista, bolji smo za klasu od njih, a cupamo nerijeseno kod kuce..
Bazdarevic je retardiran kao Safet Susic, hocemo ikad prestati igrati 4-4-2 to mi je glupo bilo kad je Ibisevic bio neki igrac a sad je jos gore pa de mi reci koja ozbiljna reprezentacija igra sa 2 centarfore? Mozda Uruguay ali nisam siguran mozda i kod njih se igra Suarez na krilo.Juventinisimo je napisao/la:Posalji Ircima 500 dugih lopti, oni ce ih izbiti 499..odradis JEDNU akciju po zemlji i zabijes gol...pa ti "analiziraj" Mehmede Bazdarevicu...
Ako u Irskoj ne smirimo loptu, i ne "opletemo" od noge do noge, mi ispadamo..ovi Irci su pokazali jedno veliko nista, bolji smo za klasu od njih, a cupamo nerijeseno kod kuce..
Stvarno ovo je preglupo Sunjic samo moze dati visoke lopte nema IQ visoki da bi izmislio nesto drugo, na vezni red nam fali jedan igrac da bi tu mogli dodavati a Ibisevic je toliko los i jos izgubi svaki duelu u zraku.
Izgubit cemo tamo.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Čuj ovog debila , igrati ćemo opušteniji u Irskoj. Šaba ne brukaj se.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ako neko misli da je ovo gotovo on je fudbalska neznalica, gol su nam dali na foru i ybg
sto lula rece i da je bilo 0-0 gore bi morali dati gol. Mi smo u stanju svakoj ekipi na svijetu dati gol pa tako i irskoj. Mesi nista ne zamjeram, htio je najbolje, tako da ce i u ponedjeljak izvest najbolji sastav...

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
I ovde u SArajevu mi imamo i goru maglu zimi koja kad padne ne vidis pet metara ispred sebe ali ona ne padne tako odjednom, kakva je to magla u Zenici koja nastane odjednom u 15 minuta pauze na poluvremenu ono sve cisto i hop stvori se maglaJarane imo si live kamere iz cijelog grada tako da si mogo provjerit, sto se tice natapanja terena to ti je praksa u modernom fudbalu, ako hoces od noge do noge brz fudbal kao sto smo mi htjeli..

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hajmo biti realni ovo je trebalo biti prekinuto, trebali su nam navijaci bacati baklije da bude jos gore pa da se 100% odgodi. Mi smo bolja tehnicka ekipa u Irskoj teren ce nam pasati bolje a **** ako imaju vise navijaca ko da nam pola repke na to nije vec naviklo.
Kad se Besic vraca tu ce Pjanic imati snjim i medom igrati bolje ovako sa cocalicem nemoze nista. Mesu samo kritikujem sto je poceo Vedada i nije ga izveo.
Kad se Besic vraca tu ce Pjanic imati snjim i medom igrati bolje ovako sa cocalicem nemoze nista. Mesu samo kritikujem sto je poceo Vedada i nije ga izveo.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Valjda ce Mesa imat mozga i izbacit plavookog panja iz prve postave.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Zenicka atmosfera, malo jaci mevlud.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Igrac kojeg je Sunjic cuvao je zabio gol a I protiv Kipra je drugi zabio onaj za koga je bio Sunjic zaduzen !Irci nisu pucali kako treba na gol iz prve sanse nam zabili gol ono iz niceg .Tako mi primamo golova vazda nije prvi put .Ja nekukam nego samo govorim cinjenice.Igrali smo PICKASTO !Nemamo ideje u veznom redu .preko krila smo pokusavali nesto I tako smo I gol zabili .Bice tesko u Irskoj al se nadam prolazu .
I " BiH Mullera " - Senada Lulića.Sarmelino je napisao/la:Valjda ce Mesa imat mozga i izbacit plavookog panja iz prve postave.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sabicu idi u pizdu materinu. Ode jedan Konjic, dodje drugi
Pjanic samo da odigra u uzvratu 80% onako kako igra u Romi mi cemo lagano proci,ali ako bude onaj Pjanic na kakvom smo navikli u repki mi nemamo sta trazit u Irskoj,lagano cemo ispast.Pjanicu moras proigrat moras,bez tebe smo ****
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
upravo to bez previse pametovanjaAjax je napisao/la:Prvih 11 moze biti samo ovo:
---------------------- Begovic --------------------------
Vranjes -- Spahic -- Zukanovic/Sunjic -- Kolasinac
----------------------- Besic ----------------------------
Visca ---------- Pjanic -- Salihovic -------------- Lulic
--------------------- Dzeko ------------------------------
Ako Mujdza bude spreman onda on u prvih 11 umjesto Vranjesa. Nema ovdje Mesa sta da pametuje. Sve drugo bi bilo jos losije. Danas je propustio veliku sansu. Jedino se treba uzdati u Salihovica da bude onaj stari iz Bundeslige.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Holandija je trenutno jako losa reprezentacija i njihove igre i rezultat su cudo samo onome ko ne prati fudbal.skyisthelimit je napisao/la:Evander je napisao/la:Dvije jako lose ekipe odigrale groznu utakmicu. Ovo EP sa 24 reprezentacije je smijurija.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Slazem se.. Treba se prosiriti na 32. Mozda bi tada, ali samo tada polufinalista Holandija se plasirala..
Albanija, Madjarska, Irska ili mi, Sjeverna Irska, Wels, Island, jako losa Turska...
Bit ce kantanja na EP.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Neviđena igra zmajeva
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jel se pika go u gostima?
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, katalinski i 23 gosta.