Brate, jeftino, da sam znao da je Bavarac na prodaju, dao bih ti i 20, ali kasno sadjopaa7 je napisao/la:Daj 18 i nosi ga

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Brate, jeftino, da sam znao da je Bavarac na prodaju, dao bih ti i 20, ali kasno sadjopaa7 je napisao/la:Daj 18 i nosi ga
Ide i Bale večeras protiv tebegojzerica je napisao/la:Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija
Nek i meni nekad lupi pobjedunele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
Vise ti lupas nego igrica, prvo pogledaj kakav ti je fit i moral ekipe pa se onda javi. Moras da rotiras odmori Mulera pa mozda i zabije nekadnele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
Od pocetka samo prica protiv igrice,a niko drugi se ne zali.Ramsey16 je napisao/la:Vise ti lupas nego igrica, prvo pogledaj kakav ti je fit i moral ekipe pa se onda javi. Moras da rotiras odmori Mulera pa mozda i zabije nekadnele-BHF je napisao/la:Gora ja budala što igram ovo sranje od random igrice. Lupa sve kako stigne...
Nisam ni ja ozbljan i ja se salimnele-BHF je napisao/la:De ljudi, moram zaHebavati malo xD Šta mislite, da sam ozbiljan ? Ja jedva stignem na ovo ući ovako poslije iftara samo da trening odradim...
lakše čovječeMirsoNi je napisao/la:Ide i Bale večeras protiv tebegojzerica je napisao/la:Gaudino ide odmah večeras u vatru protiv Mirsonija![]()
Nadam se da neću izgubiti više od 2 razlike.. xD
Uletim par minuta prije iftara da mi vrijeme brže prođe. xDRamsey16 je napisao/la:Nisam ni ja ozbljan i ja se salimnele-BHF je napisao/la:De ljudi, moram zaHebavati malo xD Šta mislite, da sam ozbiljan ? Ja jedva stignem na ovo ući ovako poslije iftara samo da trening odradim...![]()
![]()
Haha, pozitivno sam iznenađengojzerica je napisao/la:lakše čovječe
zahvali se meni na Neymaru jer sam ja poslao skauta po njegajopaa7 je napisao/la:Ameobi 23 godine, napad 81
vrijedi 10,1. Ako nekom možda treba, ide hitno za 7,5
Lako tako kad se možegojzerica je napisao/la:zahvali se meni na Neymaru jer sam ja poslao skauta po njegajopaa7 je napisao/la:Ameobi 23 godine, napad 81
vrijedi 10,1. Ako nekom možda treba, ide hitno za 7,5isto tako i za Messija sam i Balea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.